Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από vs40 »

Ο ΠΑΟΚ βαδίζει στο δρόμο του sustainability. Τελειώσανε οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που ο πρόεδρος έχωνε 15εκ. Λογικόν.

Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα πώς γίνεται ο ΠΑΟΚ νά έχει τόσο τεράστια λειτουργικά έξοδα και όχι οι άλλες ΠΑΕ. Η ΑεΧ πχ όλα αυτά τα χρόνια είναι πλεονασματική, και το πλεόνασμα αυτό έμπαινε στο γήπεδο, ειδικά η χρονιά του CL. Η χάρτινη είχε πολύ χαμηλά συμβόλαια, κάτι που και σήμερα αδυνατούν να πιστέψουν κάποιοι. Χαμηλά συμβόλαια σε γυμναστές, καθαρίστριες, β ομάδα, νέοι που ανανεώνουν και φυσικά την 1η ομάδα. Αν θες να είσαι balanced από παντού μαζεύεις κόστη και δεν το παίζεις λαρτζ. Ακόμη και από ξενοδοχεία και εκδρομές. Διαφορετικά τα χώνεις σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να διατηρεί τεράστια συμβόλαια, αλλά και έχει νοοτροπία ανανεώσεων σε υψηλά ποσά. Ο Μελισσανίδης, θα έδινε πάνω από 200Κ στον 35χρονο Μπίσεσβαρ, όταν τσιγγουνευόταν για τον 1ο του σκόρερ Χριστοδουλόπουλο σε καλύτερη ηλικία; Εμείς λοιπόν γιατί να δώσουμε 300-500Κ στην ανανέωση; Τα 200 με τα 300-400 για μένα έχουν τεράστια διαφορά. Το ίδιο και για τους υπόλοιπους. Ο Παίκτης των ακαδημιών όταν δει έναν Μπίσεσβαρ να μη μπορεί να πάρει τα πόδια του, θα σου πει στην ανανέωση ότι θέλω τουλάχιστον 200Κ, κ.ο.κ. Κάπως έτσι έχουμε χάσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας. Για να μην πώ για τη ζημιά που πάθαμε από τα υπέρογκα συμβόλαια των Κόστα, Μπερμπάτοφ, Χάτσερ, Βαρέλα, ως προς τις ανανεώσεις των υπολοίπων παικτών.

Ο ΠΑΟΚ αν θέλει να έχει σταθερά μια προοπτική, να παίρνει τη δεύτερη θέση, και να είναι balanced, χρειάζεται πολύ σοβαρή αξιοποίηση των ακαδημιών του και όπως είπα να μετράει το κάθε ευρώ που πάει και γιατί. Πρωτάθλημα βέβαια, μόνο ως αουτσάιντερ και με αρκετή τύχη θα μπορεί να πάρει.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Συμφωνώ αλλά το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο κύριος Μελισανίδης , κατά κόρον καβούριας ή πρώην τίγρης. Είναι ο μοναδικός στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος που έφαγε πρόστιμο πάνω από 1εκ για το FFP.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

invincible έγραψε:
gika έγραψε:Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε τώρα ή για τον Ατρόμητο;

Λοντιγκιν, Εραμουσπε, πιτσιρικάδες από την Βέροια, Τζιμας, Βρακάς, Λάμπρου, Κρμεντσικ

Βάλτους όλους αυτούς σε μια ομάδα κι αν δεν μπει στα play out να μη με λενε gika
Ασε ρε πονηρέ , αν μαζέψω τι μαργαριτάρια έχεις γράψεις θα ανοίξω κοσμηματοπωλείο . Αφού είσαι Αλεπουδιάρα εδώ μέσα και ξεγλυστράς πάντα. Δεν είναι καλός ο Εραμούσπε ? Το καλύτερο μπακ στο πρωτάθλημα με το καλύτερο μπιλντ απ? Τι βλέπεις? Ο Λοντικιν είναι χειρότερος από αυτούς που έχεις?
Δεν είναι καλός ο Hicham Kanis? Και δίνεις 1,8εκ για Κουλιάτα.

Ο Μπέος αν έκανε τις μεταγραφές φέτος, σήμερα μπορεί να έπαιρνες πρωτάθλημα.

Κρεμντσικ για Ατρόμητο ? Αν σου δώσω μία μπάλα πάντην στο τμήμα για βόμβα.

Ο Μπεος ρε αν πάει να διαπραγματευτεί μεταγραφή εκατομμυρίων θα τον στείλουν στο κυλικείο να φάει καμία τυρόπιτα.
Μπαλαδοφατσες που μεγαλώσατε με Μπεους, φαφουτηδες και Αλεφαντους και νομίζετε οτι το ποδόσφαιρο σήμερα είναι παιχνίδι που καταστρωνουν σχέδια στα καφενεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 09 Μάιος 2022, 17:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

aivas19 έγραψε:Κολκας και Στεργιος Αναστασιαδης ειπανε οτι Σβαμπ μαλλον φευγει Πασχαλακης δεν ανανεωνει Μιτριτσα μαλλον φευγει Σιντκλει σιγουρα φευγει Ακπομ bye bye Μουργκ το ψαχνουνε να φυγει

Ισως αυτο εξηγει αλλα δεν δικαιολογει την αδιαφορια

Το καλο ειναι πως το ροστερ θα ανανεωθει, να δουμε αν γινει και σωστα
Χμμμ ωραία, σ' αυτούς τους πέντε θα προσθέσω εγώ άλλους πέντε:
Ζίφκο Ζίφκοβιτς, Ελ Καντουρί, Τέιλορ, Μπίσεσβαρ και Ζαμπά.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

vs40 έγραψε: Ο Παίκτης των ακαδημιών όταν δει έναν Μπίσεσβαρ να μη μπορεί να πάρει τα πόδια του, θα σου πει στην ανανέωση ότι θέλω τουλάχιστον 200Κ, κ.ο.κ. Κάπως έτσι έχουμε χάσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας.
Ενώ συμφωνώ σε μεγάλο μέρος του συλλογισμού σου έχω δύο ενστάσεις. Πρώτη δεν χάσαμε κανέναν σημαντικό παίκτη από τις ακαδημίες μας για το λόγο που αναφέρεις. Αντιθέτως όποιος έφυγε χάθηκε.

Δεύτερον ο μελισσανίδης και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την αεκ μετά το κάλπικο πρωτάθλημα νομίζω πως είναι παράδειγμα προς αποφυγή
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Έτσι και φέρουν εξτρεμ που το λένε κανίς, ίσα που ορμαω στα γραφεία με το δικανο.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ρε φέρτε ενα πιτμπουλ, τα μυαλά μας πονάααανεεεε
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

vs40 έγραψε:Κάπως έτσι έχουμε χάσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας.
Αν και δεν σχολιάζω τα θέματα του ποδοσφαίρου μας, παρά μόνο διαβάζω τις απόψεις που κατατίθενται, αυτό που έγραψες μου κίνησε το ενδιαφέρον... Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος αν θέλεις φίλε μου και να ονοματίσεις αυτούς τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές που χάσαμε από τις ακαδημίες μας;
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Παιδιά κόψτε το πολύ champions league μην βλεπετε πολυ City και Ρεαλ. Ο Μπεος με τα 3 εκατ του παλαιστή θα σου έφερνε 3 καλούς παίκτες. Για πρωινό τα έχει αυτά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κανα εξτρέμ της προκοπής βρήκαμε;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

aivas19 έγραψε:Κολκας και Στεργιος Αναστασιαδης ειπανε οτι Σβαμπ μαλλον φευγει Πασχαλακης δεν ανανεωνει Μιτριτσα μαλλον φευγει Σιντκλει σιγουρα φευγει Ακπομ bye bye Μουργκ το ψαχνουνε να φυγει

Ισως αυτο εξηγει αλλα δεν δικαιολογει την αδιαφορια

Το καλο ειναι πως το ροστερ θα ανανεωθει, να δουμε αν γινει και σωστα
Αν ισχύει αυτό τότε δεν είμαστε απλα σε καλό δρόμο αλλά ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ δρόμο.
Μόνο με τον Πάσχα έχω μια ένσταση γιατί το τέρμα είναι πολύ μυστήρια θέση και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγεί.
Βέβαια αν και αυτός ζητάει τον ουρανό με τα άστρα....
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Αυτή τη στιγμή είναι ο Μπότο σε καφέ του κέντρου με νεαρό αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η φάτσα του δεν μου θύμισε κάτι. Φωτό δεν βγάζω γιατί ντρέπομαι :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βγάλε και θα έχεις προτεραιότητα στην κλήρωση για φανέλα της νέας σεζόν

Φωτογραφικό διαγωνισμό δηλαδή θα κάνουμε
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Willie the Pimp έγραψε:
vs40 έγραψε:Κάπως έτσι έχουμε χάσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας.
Αν και δεν σχολιάζω τα θέματα του ποδοσφαίρου μας, παρά μόνο διαβάζω τις απόψεις που κατατίθενται, αυτό που έγραψες μου κίνησε το ενδιαφέρον... Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος αν θέλεις φίλε μου και να ονοματίσεις αυτούς τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές που χάσαμε από τις ακαδημίες μας;
Τα τελευταία δέκα χρόνια δεν υπάρχει παιδί των ακαδημιών που δεν αξιολόγησε σωστά ο ΠΑΟΚ. Κανένα από τα παιδιά που έφυγαν δεν έχει εκθέσει τον ΠΑΟΚ στην συνέχεια της καριέρας τους. Και από αυτούς που πήραν κάποιες ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και από αυτούς που δεν παίξανε ποτέ. Ίσα ίσα είναι άξιο θαυμασμού το ποσό σωστά έχουν αξιολογηθεί ποιοί μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από episimos73 »

rainmaker έγραψε:Βγάλε και θα έχεις προτεραιότητα στην κλήρωση για φανέλα της νέας σεζόν

Φωτογραφικό διαγωνισμό δηλαδή θα κάνουμε
Άσε μην μας καταλάβουν, είναι και στη γειτονιά μου. Πάντως γύρω στα 22 με 25 με φάνηκε, ξανθωπός και γομαράκι. Όχι ο Νορβηγός ή το παλικαράκι από Ουρουγουάη.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”