Μάλλον του το κρατάνε μανιάτικο που δεν έφυγε
29. Antonio Čolak
Re: 25. Antonio Colak
Περίμενα να ήταν σήμερα στην αποστολή.
Στην κινα ποτε εχει μεταγραφικη περιοδο?
Στην αραβια?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην αραβια?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Αφού δεν μπήκε καν αποστολή με Λάρισα, μάλλον κάτι άγριο έχει παιχτεί με αυτόν ή το μάνατζερ.
Οντως έχει αρκετές καλές αγορές ακόμα για δανεισμό που είναι ανοιχτες, οπότε ίσως γιαυτό να έμεινε έξω.
Θα είναι καταστροφικό για κάθε πλευρά, να προπονείς ένα ποδοσφαιριστή χωρίς να τον υπολογίζεις αγωνιστικά. Νομίζω ότι αυτό το αντιλαμβάνονται όλες οι πλευρές και νομίζω ότι θα βρεθεί λύση. Κροατία φέτος έχει ενισχυθεί και χτυπάει πρωτάθλημα και η Όσιεκ. Και είχα διαβάσει ότι έχει μπει επενδυτής με χρήμα εκεί και ψάχνανε για μπαμ μπουμ μεταγραφικά. Για Μάντζουκιτς είχαν γράψει αν θυμάμαι καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 02 Φεβ 2021, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν πρόκειται να φύγει στις επόμενες μέρες είναι ακατανόητο να μένει εκτός αποστολής σε αγώνες κυπέλλου.
- bersekeros
Για να φύγει, πρέπει να υπογράψει λύση του συμβολαίου του.
Εγώ αυτό θα έκανα, εάν πίστευα, στον εαυτό μου.
Όπως έκανε ο Στοχ και τον τιμά, αυτό που έκανε.
Ας λύσει το συμβόλαιό του και ας επαναπατριστεί, ως ελεύθερος.
3 μύρια δώσαμε,δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα λύσης συνεργασίας δίχως αντίτιμο μετά από ένα τρίμηνοbersekeros έγραψε:Για να φύγει, πρέπει να υπογράψει λύση του συμβολαίου του.
- bersekeros
-
Dimg4
Με ρισκο να εκτεθω, εγω δεν θεωρω οτι τελειωσε ο Τσολακ και θα γινει ανατροπη δεδομενων παικτικα
- WeWillRockYou
Πραγματικά τεράστιο ερωτηματικό τι έχει πάει τόσο στραβά στην περίπτωση αυτού του παίκτη.
Ήρθε στην καλύτερη ηλικία το καλοκαίρι (27χρ.), με μια καριέρα από πίσω , στην οποία αν μη τι άλλο έχει καλά νούμερα. Φαινόταν επίσης καλός αθλητής , επαγγελματίας και ας μην είχε τα σούπερ ποδοσφαιρικά προσόντα.
Ίσως να μην άξιζε τα 3,5 μύρια και μια τιμή στα 2-2,5 να ήταν πιο αντιπροσωπευτική. Αλλά κανένας νομίζω δεν περίμενε τόσο κακή εικόνα εντός γηπέδου από ένα σημείο και μετά.
Εφόσον παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς την πίεση του περασμένου εξαμήνου να αποδώσει τα μέγιστα, ελπίζω να κάτσει , να ηρεμήσει,να δουλέψει και να ξαναπάρει ευκαιρίες. Μπορεί να μην γίνει ποτέ Πρίγιοβιτς για την ομάδα, αλλά να καταφέρει να προσφέρει έστω σε δεύτερο ρόλο από την επόμενη σεζόν. Εξάλλου δεν έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο κι ο ίδιος δείχνει να θέλει να παραμείνει στην ομάδα και να αποδείξει τι αξίζει.
Ήρθε στην καλύτερη ηλικία το καλοκαίρι (27χρ.), με μια καριέρα από πίσω , στην οποία αν μη τι άλλο έχει καλά νούμερα. Φαινόταν επίσης καλός αθλητής , επαγγελματίας και ας μην είχε τα σούπερ ποδοσφαιρικά προσόντα.
Ίσως να μην άξιζε τα 3,5 μύρια και μια τιμή στα 2-2,5 να ήταν πιο αντιπροσωπευτική. Αλλά κανένας νομίζω δεν περίμενε τόσο κακή εικόνα εντός γηπέδου από ένα σημείο και μετά.
Εφόσον παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς την πίεση του περασμένου εξαμήνου να αποδώσει τα μέγιστα, ελπίζω να κάτσει , να ηρεμήσει,να δουλέψει και να ξαναπάρει ευκαιρίες. Μπορεί να μην γίνει ποτέ Πρίγιοβιτς για την ομάδα, αλλά να καταφέρει να προσφέρει έστω σε δεύτερο ρόλο από την επόμενη σεζόν. Εξάλλου δεν έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο κι ο ίδιος δείχνει να θέλει να παραμείνει στην ομάδα και να αποδείξει τι αξίζει.
- john4serres
Το κασε του δεν είναι απαγορευτικό για τις ρωσικές ομάδες που κυμαίνονται από θέσεις 5-10
Μπορεί φέτος να μην πατάει καλά αλλά τα νούμερα που έκανε στην Κροατία ίσως δώσουν κάποιο boost σε ενδεχόμενο δανεισμό του παίκτη.
Μπορεί φέτος να μην πατάει καλά αλλά τα νούμερα που έκανε στην Κροατία ίσως δώσουν κάποιο boost σε ενδεχόμενο δανεισμό του παίκτη.