Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
vanroy

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από vanroy »

Έτσι είναι γραπτό να γίνει. Ζαγοράκη ανανέωση τώρα για άλλα 2 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Βρε ας φύγει...Δεν θα ασπρίσουν εμάς τα μαλλιά μας και θα βγάλει η γλώσσα μας μαλλιά χωρίς λόγο.

Το θέμα είναι ποιος να έρθει στην θέση του?

Πρόταση κανείς???????

Οεο?

Κανείς?....................................
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Ελπιζω να μην γινουμε κ μεις σαν την Αεκ που ζητουσαν απ τον Σαντος να παρει πρωταθλημα με παικτες σαν τον Σοαρες,τον Μπουρμπο κ τον Γεωργεα, τον αναγκασαν να φυγει κ ειδαμε που κ πως κατεληξαν παλι κ αυτοι
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

πρεπει να παιξουμε επιθετικα..το μονο σιγουρο...!!!!!!! και πιεση ψηλα αλλιως δε γινεται τιποτα!!!
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Slade έγραψε:Ελπιζω να μην γινουμε κ μεις σαν την Αεκ που ζητουσαν απ τον Σαντος να παρει πρωταθλημα με παικτες σαν τον Σοαρες,τον Μπουρμπο κ τον Γεωργεα, τον αναγκασαν να φυγει κ ειδαμε που κ πως κατεληξαν παλι κ αυτοι
Εμείς ευτυχώς έχουμε Ζαγοράκη
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΩΣ...
Γιατί απο οπαδική νοοτροπία έχουμε δρόμο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

paokovia έγραψε:
Slade έγραψε:Ελπιζω να μην γινουμε κ μεις σαν την Αεκ που ζητουσαν απ τον Σαντος να παρει πρωταθλημα με παικτες σαν τον Σοαρες,τον Μπουρμπο κ τον Γεωργεα, τον αναγκασαν να φυγει κ ειδαμε που κ πως κατεληξαν παλι κ αυτοι
Εμείς ευτυχώς έχουμε Ζαγοράκη
Σιγουρα ο Τεο δεν ειναι το ιδιο με τον Ντεμη ομως αν μετα απο καθε στραβο αποτελεσμα η πλειοψηφια του κοσμου ριχνει τις ευθυνες στον προπονητη τοτε δημιουργειται ενα γενικοτερο αρνητικο κλιμα απεναντι στον προπονητη απο τους οπαδους που μπορει να επηρεασει κ την διοιηκηση.
Και για φετος ειναι ακομα νωρις αλλα εαν του χρονου που οι προσδοκιες θα ειναι αυξημενες τα πραγματα δεν πανε πως τα υπολογιζουμε (χτυπα ξυλο) για διαφορους λογους, τοτε τι θα γινει ?
Μαλλον οτι γινεται συνηθως στην Ελλαδα,δηλαδη θα γινει εξηλαστηριο θυμα ο προπονητης παλι.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Αν επηρεαζόταν η διοίκηση από οπαδικές κραυγές θα τον είχε διώξει πέρσυ. Άλλα εκεί έδειξε πόσο σοβαρή είναι.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

gash04 έγραψε:Φίλε PABLO GARCIA συμφωνώ μαζί σου ότι ο Σάντος πρέπει πραγματικά να πάρει τον μπούλο!
Δεν κάνει ο άνθρωπος στην κυριολεξία απορώ που τον πετύχαμε.
Έχουν γίνει τα μαλλιά μας σαν του Προκόπη Παυλόπουλου με τις μαλακίες του.

Απορώ αυτό το παλτό ο Ζαγοράκης πως γίνεται να μην τα βλέπει αυτά τα πράγματα και να κάνει τον ΠΑΟΚ παοκ μαζί με αυτόν τον Βρύζα που δεν μπορούσε να βάλει γκολ πέρα τα 2 με το ερπετό και το 1 με την Άρσεναλ.
Καλά κάναμε τότε σαν υπερέλληνες και τον διώξαμε απο την ελλάδα να πάει να πάιξει σε ομαδούλες της πλάκας.

Καλά κάνεις και κράζεις γιατί ήμασταν για τα πανηγύρια σήμερα και εγώ πλεον δεν θέλω Σάντος άλλο αφού δεν μπορεί να με έχει 4ο σίγουρα και να κερδίζω το ΠΟΚ μέσα έξω.
Μόνο ένα πράγμα απο σένα αδερφέ για να δικαιολογήσεις και το όνομα που φέρεις και να μην το προσβάλεις.

Σε παρακαλώ βρε αδερφέ
δώσε μου και μια λύση στο θέμα προπονητή.
Ποιον να πάρουμε καλύτερο στην θέση του?
άκουσε φίλε μου ειρωνία θα μπορούσα να πουλήσω και εγώ αρκετή αλλά δεν νομίζω να κερδίζεις και κάτι μ΄αυτό....
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί προσβάλλω το όνομα που φέρω.Επειδή κράζω τον Σάντος???Ενδιαφέρουσα η άποψη σου....
Ζαγοράκη και Βρύζα δεν νομίζω να ξεφώνησα...αν εσύ νομίζεις ότι τους αρέσει αυτό που βλέπουν γελιέσαι.....
Απ' το να κερδίζεις το ΠΟΚ μέσα έξω μέχρι αυτές τις τραγικές εμφανίσεις έχει μεγάλη απόσταση...
Οσο για το ποιός είναι καλύτερος...ε φαντάζομαι ότι αν αύριο ο Σάντος φύγει για κάποιο λόγο,δεν θα το κλείσουμε το μαγαζί....
Και τεσπα αν εσένα σου αρέσουν αυτά που βλέπεις απ' την ομάδα στα ντέρμπυ-όχι σαν αποτέλεσμα αλλά σαν απόδοση και πως στέκεται η ομάδα- τότε μάλλον άλλο ΠΑΟΚ έχεις εσύ στο μυαλό σου, που δεν έχει καμμιά σχέση μ' αυτόν που έχω εγώ.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κοίτα φίλε εσένα δεν σε αρέσει η ειρωνία και εμένα δεν μ αρέσει η μίζερη γνώμη σου απλά πράγματα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ περιμένω ποιον θέλεις για προπονητή με τα υπάρχοντα δεδομένα.
Θα μου δώσεις ή θα το πάμε έτσι μέχρι αύριο το πρωί δεν έχω πρόβλημα.

Για μένα είναι πολύ απλό να λέω ΣΑΝΤΟΣ ΠΑΡΕ ΜΠΟΥΛΟ και να κράξω και εσένα και όλην την ομάδα.

Λύση θα μου φέρεις??
Για προπονητή μιλάμε.

Να σε βοηθήσω κιόλας αν θέλεις.
Κοίταξε τους προπονητές που υπάρχουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τον αγγελο θελει αλλα ντρεπετε να πει...... :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Να βοηθήσω περισσότερο αν και πιστεύω σ αρέσει η πρώτη επιλογή.
Πάμε λοιπόν.

1. ΜΑΖΙΝΙΟ

2. ΒΑΛΒΕΡΔΕ

3. ΤΕΝ ΚΑΤΕ

4. ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ

5. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Φιλικά και αδερφικά πάντα φίλε Pablo Garsia.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δηλαδή αν είχαμε Μουρίνιο, Φέργκιουσον, Μπενίτεθ, Κειρόζ που ασκούν μεγαλύτερη επιρροή στην ομάδα, ακόμη κι από τον πρόεδρο, νομίζεις ότι θα έμεναν στην ομάδα???

Για να μη γελιόμαστε, που στην πορεία χάσαμε το στόχο..
Από την αρχή ήταν η Ευρώπη!!
Κανείς από την ομάδα μέσα δεν έθεσε ψηλότερο στόχο από αυτό..

Καταλάβετε το ρεε.. Το πρόβλημα είμαστε εμείς, ούτε η ομάδα, ούτε οι παίκτες!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Φερνάντο Σάντος ήταν απογοητευμένος από την παρουσία των παικτών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούσε να «χωνέψει» τα πολλά λάθη που έκαναν στο ΟΑΚΑ, αλλά στη συνέντευξη Τύπου δεν θέλησε να τους «κατηγορήσει», ξεκαθαρίζοντας πως ό,τι είναι να πει θα τους τα πει κατ’ ιδίαν. Παράλληλα, δεν δέχθηκε την κούραση σαν δικαιολογία, ενώ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0.

«Ξεκάθαρα ήταν μια δίκαιη νίκη για τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που αντίθετα με ό,τι μας έχει συνηθίσει, η ομάδα μου έκανε πολλά λάθη κυρίως στον αμυντικό τομέα. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που το παιχνίδι ήταν κάπως πιο ισορροπημένο, ήμασταν αργοί, άμορφοι, δεν πιέζαμε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αφήναμε πολλούς χώρους. Κάναμε τα αντίθετα από όσα έχουμε ως ταυτότητα και χαρακτηριστικό. Το παιχνίδι έμεινε 0-0 στο πρώτο ημίχρονο γιατί ναι μεν είχαμε προβλήματα στην άμυνα αλλά στην επίθεση κρατούσαμε την μπάλα, προσπαθούσαμε να κάνουμε φάσεις, αν και δεν είχαμε την καλύτερη ανάπτυξη. Για το δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Δεχθήκαμε 3 γκολ σε 12 λεπτά, στις στημένες φάσεις που συνήθως είμαστε πολύ δυνατοί και στη συνέχεια το ματς ήταν περίπου ένα φιλικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός άξιζε να νικήσει, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό», επεσήμανε στην αρχική του τοποθέτηση ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στη συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις:

Για το πού οφείλονται τα λάθη: «Το γιατί το ξέρω αλλά θα μιλήσω με τους παίκτες γι’ αυτό».

Για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση: «Το θεωρώ δικαιολογία, δεν θέλω να δώσω φτηνές δικαιολογίες. Τα λάθη δεν γίνονται λόγω κούρασης, αλλά λόγω κακής συγκέντρωσης, λόγω μυαλού».

Για το αν οι παίκτες του έδειξαν υπεροψία: «Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, είναι ένα θέμα που θα μιλήσω με τους παίκτες».

Για τον Μουσλίμοβιτς: «Σίγουρα, αν ήταν 100% θα έπαιζε από την αρχή. Ηταν 5 μέρες με βαρύ πυρετό, δεν έκανε προπόνηση όπως έπρεπε. Ηρθε μαζί μας αλλά δεν ήταν για να παίξει 90 λεπτά. Είχαμε σαν σχέδιο το πρώτο ημίχρονο να πάει όπως πήγαμε και στο δεύτερο να ρισκάρουμε πολύ περισσότερο, αλλά δυστυχώς δεν μας βγήκε».

Απο goalday Ποιο ξεκάθαρα να μιλήσει δεν γίνεται.Τι άλλο να σου πει?

Ποιο κάτω το αρνητικό σερί με τον λαγό για κάποιους που νομίζουν ότι γίναμε σε μια χρονιά η Juventus

Έξι σερί ήττες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια στην Αθήνα μετράει ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και σήμερα είναι καιρός να σπάσει αυτή την αρνητική παράδοση. Από τις 9 Δεκεμβρίου 2001, όταν και ο Δικέφαλος νίκησε με 2-1 το «τριφύλλι» στη Λεωφόρο, με γκολ των Οκκά (με ασύλληπτη γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-1, ισοφαρίζοντας το γκολ του Κόλκα) και Κωνσταντινίδη (με έξοχο φαλτσαριστό πλασέ εκτός μεγάλης περιοχής το 1-2), αγνοεί νίκη και ισοπαλία εκτός έδρας με τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν κερδίσει στους τελευταίους έξι αγώνες, που αν προστεθεί και το 3-1 του κυπέλλου τη σεζόν 2006-07, γίνονται επτά. Έτσι, λοιπόν, ο σημερινός αγώνας είναι ακόμα πιο σημαντικός και για το γόητρο των «ασπρόμαυρων», που φέρονται αποφασισμένοι να φύγουν αλώβητοι από το ΟΑΚΑ. Στο αντίστοιχο περσινό ματς, ο ΠΑΟ είχε επικρατήσει με 2-0 του ΠΑΟΚ, ενώ στο ματς του πρώτου γύρου φέτος, οι δύο αντίπαλοι έμειναν στο 0-0 στην κατάμεστη Τούμπα. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει γενικά να νικήσει τον Παναθηναϊκό από τις 3 Φεβρουαρίου 2007, όταν με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, υπερίσχυσε στην Τούμπα με 2-1, χάρη σε τέρματα των Γεωργιάδη (σουτ) και Μπαλάφα (κεφαλιά), ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Παπαδόπουλος (πέναλτι).

Απο Μετρόπολις.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”