Έχοντας κατά νου τις δηλώσεις του προπονητή, πως προτιμάει να μην φύγει και να μην έρθει κανείς, το δέχομαι...Τον φετινό Γενάρη, πρώτη προτεραιότητα έχουν οι μεταγραφές για το τμήμα μπάσκετ...Υπομονή και στήριξη...
Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Μέσα στις ιστορικότερα λιγότερες ever σελίδες, νήματος περί μεταγραφών, δεν διάβασα, πουθενά, το κυριότερο:
Εγω παλι γιατι δεν πιστευω τα περι αν επαιζεμτσαμπιονς λιγκ ο χ παικτης θα ειχε πουληθει ηδη η θα επαιρνς]ες τα διπλα. Ο Γιαννουλης πχ εκανε καταπληκτικα ματς με Αγιαξ το καλοκαιρι και με τους,αλλους. Γκολ ειχε ασσιστ ειχε. Αν πηγαινε δηλαδη στον ομιλο με καμια μπαρτσα και τον εκανε χαζο κανας μεσι τι θα αλλαζε? Νομιζω με λιγα λογια οτι ειναι παιχνιδια των μανατζαρεων αυτα για να δικαιολογουν υπεραξιες. Και αντε να δεχτω οτι ενα 20-30 % να αυξηθει μια τιμη. Αλλα τριπλη και τετραπλη δεν το πιστευω. Α και ρεντζος επαιξε τσλ και τον κανανε χαζο στο ματς της Μπεσικτας τρια Γκολ στα μουτρα του βαλανε αλλα παραυτα οι μανατζαρεοι την κανανε την δουλεια.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τον Μιχογεβιτς αν δεν κανω λαθος σαν 6αρι τον ειχαμε παρει. Εκει επαιζε στην ομαδα του. Μετα τον γυρισαμε σε στοπερ.
Αδελφε οσο και να το πουλησαν την γνωστη εξελιξη των κατασκευασμενων παικτων ακολουθει. Τραυματιας να βρει τα πατηματα του κλπ κλπ. Κατα τα αλλα 23 μυρρια..... με 40 πηρε η ρεαλ τον ντεμπεεκ τον παικταρα. 23 θα σο υ διναν για παικτη με 7-8 συμμετοχες στη σουπερλιγδα τους....χαχαχααααMitsospaoki4 έγραψε:Τι δουλειά κάνανε;;
Γιατί ξέρουμε πόσο τον πούλησαν;;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οι Γερμανοί έχουν λεφτά αλλά ηλίθιοι δεν είναι ότι πετάνε χρήματα σαν τους Άραβες..
Η φάση του ρετσου είναι ξέπλυμα του χοντρού..
Η φάση του ρετσου είναι ξέπλυμα του χοντρού..
Δεν υπαρχεθ παιχτης Mijojevic δωστε τον να παει στην ευχη του θεου. Επειτα καλυτερα να φυγει με 8-8,5 Μυρια ο Γιαννουλης συν ενα 20% μεταπωληση γιατι το παιδι σιγουρα οπου και αν παει θα παιξει μπαλα με τα ποσα που εχει ευρωπη θα φυγει με κανα 20-30 στα 26-27 και θα κονομησουμε ασχημα αλλα 5-6 μυρια. Τα μπακς πλεον στυλ Γιαννουλη εχουν μεγαλη αξια. Τωρα οπως λετε μερικοι τι γινεται αμα μια ομαδα τρελαθει και τα σταξει τελευταια στιγμη και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα. Τον ηπιαμε εν ολιγης γι αυτο πρεπει να φερουμε τουλαχιστον απο ποιο πριν εναν δανεικο μπακ απ να ειμαστε εστω καλυμενοι οτι εχουμε ενα αριστερο μπακ απο πισω. Ο Ποιο χοτ παιχτης μας δεν εχει καθαρο αντικαταστατη και θα πρεπει να κανουμε αλχημειες με vieirinha που στο σημερινο συστημα αμα τρεχει σαν τον Γιαννουλη θα σκασει στο ημιχρονο.
σουρμε δεν πουλησαμε κανεναν επιθετικο με 10εκ. εξαγορα ρητρας εγινε, εχει σημασια!sourmenetes έγραψε:Άλλο να πουλάς επιθετικό με πόσα γκολ, 10εκ,εχοντας παίξει και Ευρώπη και άλλο να πουλάς αρ. Μπακ με μισή σεζόν χωρίς Ευρώπη.
Τεράστια διαφορά!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάλι ρε φίλος την ενεργοποίησαν για αυτό είναι η ρήτρα τι είναι τούτα που λες; Εμείς το ίδιο δεν κάναμε για τον Misic;
- Mauricio-8-
Ένας εκ των Γιαννούλη η Λημνιο είναι δεδομένο ότι θα πουληθεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο λόγω του ffp.Ο ΠΑΟΚ απλά παίζει το παιχνίδι του για να βγάλει όσο παραπάνω λεφτά μπορεί από τους 2 παίκτες.Το deal θα κλείσει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και να το θυμηθείτε είτε τον έναν είτε τον άλλον πάνω από 6 με 7 εκ δεν θα τους πουλήσουμε.
Ε αφού είναι δεδομένο.... Από ποιον αραγες;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- V-olakiotis
Οι Ιταλοί που έγραψαν για Ρομά, αναφέρουν στο ίδιο κείμενο ότι τον Γιαννούλη παρακολουθεί και Μάντσεστερ Σίτι.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- sourmenetes
- Moderator
Τι εννοείς;; δε σε πιάνω;;jibbie έγραψε:σουρμε δεν πουλησαμε κανεναν επιθετικο με 10εκ. εξαγορα ρητρας εγινε, εχει σημασια!sourmenetes έγραψε:Άλλο να πουλάς επιθετικό με πόσα γκολ, 10εκ,εχοντας παίξει και Ευρώπη και άλλο να πουλάς αρ. Μπακ με μισή σεζόν χωρίς Ευρώπη.
Τεράστια διαφορά!!!
10 εκ. Δεν πήρες;;
Τι σημαίνει εξαγορά ρητρας;; κάποιος τον πούλησε.
- ΑποστόληςΑ
Εγω προτεινω να αγορασουμε τον ΣΑΜΠΟ κ τον ΖΑΙΡΟ ισως ψηθηκαν εκει που παιζουν ..ΝΑ πουλησουμε ΠΕΛΚΑ ΛΗΜΝΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ κ να φερουμε πισω κ τον ΜΟΥΛΕΝ θα βοηθησει σιγουρα τους φροντιστες στο πλυσιμο..Εκτος της ποδοσφαιρικης ευφυιας ορισμενων αποκτησαμε κ Λογιστες