44. Anderson Esiti
- john4serres
Re: 24. Anderson Esiti
Εμενα με αρεσει παντως
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Grigorios_PAOK
Νομιζω οτι δεν εχει νοημα νασυζηταμε αν ο παικτης ειναι,καλος η οχι. Το παιδι εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα τα οποια ειναι ευκολο να τα δεις σε ενα δυο ματς. Θελω να πω οτι δεν αποτελουν εκπληξη οι ικανοτητες του. Το επιλεξαμε γιατι καποιοι θεωρησαν οτι κουμπωνει στην ομαδα και της δινει κατι σε τομεις που δεν εχει αλλο αντιστοιχο. Το θεμα ειναι λοιπον αφου εχει επιλεχθει και ειναι ηδη παικτης μας πως αξιοποιεις τα χαρακτηριστικα του και πως τα κουμπωνεις στην ομαδα. Αν δεν μπορουμε να κανουμε ουτε αυτο τοτε δεν μας φταιει ο παικτης.
Και τελικα πριν κρινω οτιδηποτε ορμώμενος και απο την εικονα του Ιγκνασον περσυ και φετος θα περιμενω.
Και τελικα πριν κρινω οτιδηποτε ορμώμενος και απο την εικονα του Ιγκνασον περσυ και φετος θα περιμενω.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Απο τους λιγους που διασωθηκαν με τον βαζελο. Δυστυχως επαιζε στην πτερυγα του Βαρελα και του Βιεϊρινια, των δυο με διαφορα χειροτερων του αγωνα, κι αυτο δεν τον βοηθησε ιδιαιτερα. Θελει λιγη δουλεια ακομα, κυριως στις αποφασεις του, και νομιζω οτι θα βοηθαει αρκετα σε καμποσα παιχνιδια.
Ο ανθρωπος δεν στριβει!
Οσο κι αν βελτιωσει τις αποφασεις του, δεν θα αλλαξει το γεγονος πως θελει 3 κοντρολ για να κατεβασει την μπαλα, και πως αν πιεστει ειτε θα την χασει ειτε θα την δωσει πισω.
Ειναι εξαιρετικος να τον βάζεις μεσα με αντιπαλο π δεν βγαινει απο την περιοχη του, για να φανταζει απροσπελαστος.
Σε οποιοδηποτε αλλο σοβαρο ματς ειναι επικινδυνος.
Αν ειχε ερθει με 500χιλιαδες θα το καταλαβαινα. Αλλα 3μιση μυρια για αυτον ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οσο κι αν βελτιωσει τις αποφασεις του, δεν θα αλλαξει το γεγονος πως θελει 3 κοντρολ για να κατεβασει την μπαλα, και πως αν πιεστει ειτε θα την χασει ειτε θα την δωσει πισω.
Ειναι εξαιρετικος να τον βάζεις μεσα με αντιπαλο π δεν βγαινει απο την περιοχη του, για να φανταζει απροσπελαστος.
Αν ειχε ερθει με 500χιλιαδες θα το καταλαβαινα. Αλλα 3μιση μυρια για αυτον ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ.
ουτε τζαμπα γιατι πολυ απλα δεν κανει για τιποτα με τη λογικη των 500 χιλιαδων να φερουμε 10 εσιτι να μην εχουμε κ θεμα με ffp
-
Luigi Vampa
Gospi έγραψε:Ο ανθρωπος δεν στριβει!
Προσωπικά προβλήματα με τους παίχτες έχετε ορισμένοι εδώ μέσα, δε μπορώ να καταλάβω;
Ειπα κατι που δεν ευσταθει?
Πρεπει να εχω προσωπικα για να θεωρω εναν παιχτη ακαταλληλο για τον ΠΑΟΚ?
Πρεπει να εχω προσωπικα για να θεωρω εναν παιχτη ακαταλληλο για τον ΠΑΟΚ?
-
Luigi Vampa
Λες ότι σε οποιοδήποτε σοβαρό ματς είναι επικίνδυνος. Χθες δεν ήταν αυτός ο επικίνδυνος κ δεν έχασε μονομαχία. Σαφώς κ χρειαζόμαστε ένα δυναμικό χαφ σε πολλά παιχνίδια. Κοντή μνήμη έχουν κάποιοι, ειχαμε κέντρο κατηγορίας φτερού με Κανιας, Τσιμιροτ, Μαουρισιο. Υπήρχαν ματς που μας έπαιρνε το κέντρο ομάδες με ένα παίκτη τύπου Ιγκλέσιας. Τότε θέλαμε δυναμικό χαφ, Τωρ που τον πηραμε δεν στρίβει κ θέλει τρία κοντρόλ.. Τόσο σκληρή κριτική σε παίκτη που έπαιξε μετρημένες στα δάχτυλα φορές έχει δείξει η ιστορία ότι καλό είναι να μη γίνεται. Μην αρχίσω κ λέω για Μισιτς τι διαβαζαμε (σλιμ φατ) για Γιαννούλη (που πάμε μ αυτόν με Αγιαξ) για Σβιντερσκι (που ακόμα διαβαζουμε ότι δεν είναι σέντερ φορ) κτλ κτλ.
3 μιση μύρια για τον εβένινο Λισγάρα, μηδέν κοντρόλ, μηδέν πάσα, μηδέν στήριγμα στην ανάπτυξη. Και όλα αυτα σε ομάδα που έχει μάθει 3 χρόνια να έχει την κατοχή σε κάθε γήπεδο πλην τηγανιού.Gospi έγραψε:Ο ανθρωπος δεν στριβει!
Ένα σέντερ μπακ μπροστά από τα σέντερ μπακ, όποιος έχει γράψει "χαφ" στο βιογραφικό του κοροϊδεύει τον κόσμο. Δεν υπάρχει "χαφ" να μην μπορεί να παίξει την μπάλα επειδή μόνο και μόνο κοτσάρει ένα "αμυντικό" πριν τη λέξη, δεν αποτελεί δικαιολογία.
Παίκτης μειωμένου ρεπερτορίου για ειδικές αποστολές στο κλείσιμο των παιχνιδιών και σε καμία των περιπτώσεων βασικός. Το ποσό που δαπανήθηκε είναι εξωφρενικό αλλά αυτά παθαίνεις όταν δε συμπληρώνεις ρόστερ μία εβδομάδα πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.
ΥΓ εγώ δε θυμάμαι ποτέ να χάσαμε το κέντρο με Κάνιας Μαουρίτσιο από κανένα Ιγκλέσιας. Προχθές το χάσαμε από κάτι παιδάκια αλλά ξέρω φταίει ο Μαου
- Sick Bastard
- john4serres
- Sick Bastard
Ειδικα για τον Εσιτι ξερω με απολυτη σιγουρια πως ο Μπρανκο δεν τον ηθελε καθως προταθηκε και τον Γεναρη με 2μιση μυρια, και κοπηκε.
Απλα το καλοκαιρι πιέστηκαν και αναγκαστηκαν να τον παρουν μονο και μονο για να μην πουν οτι δεν καναν κινηση. Και παλι με τις διαφωνιες του Μπρανκο.
Γ αυτον τον λογο και θεωρω πως δεν εγινε δεκτη η παραιτηση Μπρανκο. Γτ ξερουν πολυ καλα πως ο Μπρανκο δεν συμμετειχε σε καμια κινηση.
Απλα το καλοκαιρι πιέστηκαν και αναγκαστηκαν να τον παρουν μονο και μονο για να μην πουν οτι δεν καναν κινηση. Και παλι με τις διαφωνιες του Μπρανκο.
Γ αυτον τον λογο και θεωρω πως δεν εγινε δεκτη η παραιτηση Μπρανκο. Γτ ξερουν πολυ καλα πως ο Μπρανκο δεν συμμετειχε σε καμια κινηση.