Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Το 90% της ομάδας είναι ίδιο άρα έχουμε κορμό.... Μια χαρά.... Ο Λουτσος ξέρει....
Πιστεύω πως ο Leo jaba αποκτήθηκε οχι γιατι ειχε κενό εκει η ομάδα αλλα γιατί οντως είναι ενα ταλέντο που δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητο και ο ΠΑΟΚ το τσίμπησε.Ο Χατσερίδης μπορεί να μην έλειπε απτον ΠΑΟΚ λογο χαρακτηρηστικών δηλαδή αλλα και αυτον τον θεωρώ ικανό παίκτη που χρειάζεται για πολλους και διάφορους λόγους.Συμφφωνα με αυτές τις 2 μεταγραφές ο ΠΑΟΚ όντως δείχνει οτι εχει ανοιχτό μπάτζετ και πέρνει όποιον θέλει.Αλλα ναι η αλήθεια ειναι πως αφου έχεις ανοιχτό μπατζετ γιατι δεν πέρνεις και τους αλλους που θες;
Πιστευω πως ο χαφ και ο επιθετικός ειναι υπερβάσεις που ειναι πάνω απτα 5 εκατομμυρια ή 2 που δώσαμε για leo jaba και για αυτο και καθυστερούν τόσο.Δεν θα μου φανεί δηλαδή περιέργο αν κλείσουν και σαν δανεικοί.Ο ΠΑΟΚ βέβαια (κακως) πόνταρε και στον leveque για το 1ο στάδιο προετιμασίας αλλα όπως φάνηκε δεν του βγήκε οποτε εμφανήστικε και η ανάγκη του αριστερού μπακ.Για αυτο αλλωστε έγινε και το 1ο στάδιο της προετιμασίας γιατι είχαμε 10 παίκτες περίπου που ηταν ερωτηματικά.
Τελος δεν νομίζω πως οι μεταγραφές γινονται με γνώμονα την Βασιλεία και την κάθε βασιλεία.Απλα εμείς το χουμε στο μυαλό μας οτι αφου ρε φιλέ λες ανοιχτό μπατζετ γιατί αργείς;Δυστηχώς απτην πρώτη μέρα ο Σαββίδης ειχε δημιουργήσει ενα hype στο μυαλό του ΠΑΟΚτση με δηλώσεις για drogba κτλπ. Το ίδιο έκανε και τώρα με το απεριόστο μπάτζετ.Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει δεν γίνεται πολλες φορές οπως έχουμε δεί να κάνει τέτοιες άστοχες δηλώσεις θα πρέπει να υπαρχει πιο σταδιακή και ρεαλιστική αναφορά απο τον επίσημο ΠΑΟΚ προς τον κόσμο.Οχι λαιλϊκαιτζίδηκες δηλώσεις ή ενημεμέρωση απο μια εφαρμογή
Πιστευω πως ο χαφ και ο επιθετικός ειναι υπερβάσεις που ειναι πάνω απτα 5 εκατομμυρια ή 2 που δώσαμε για leo jaba και για αυτο και καθυστερούν τόσο.Δεν θα μου φανεί δηλαδή περιέργο αν κλείσουν και σαν δανεικοί.Ο ΠΑΟΚ βέβαια (κακως) πόνταρε και στον leveque για το 1ο στάδιο προετιμασίας αλλα όπως φάνηκε δεν του βγήκε οποτε εμφανήστικε και η ανάγκη του αριστερού μπακ.Για αυτο αλλωστε έγινε και το 1ο στάδιο της προετιμασίας γιατι είχαμε 10 παίκτες περίπου που ηταν ερωτηματικά.
Τελος δεν νομίζω πως οι μεταγραφές γινονται με γνώμονα την Βασιλεία και την κάθε βασιλεία.Απλα εμείς το χουμε στο μυαλό μας οτι αφου ρε φιλέ λες ανοιχτό μπατζετ γιατί αργείς;Δυστηχώς απτην πρώτη μέρα ο Σαββίδης ειχε δημιουργήσει ενα hype στο μυαλό του ΠΑΟΚτση με δηλώσεις για drogba κτλπ. Το ίδιο έκανε και τώρα με το απεριόστο μπάτζετ.Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει δεν γίνεται πολλες φορές οπως έχουμε δεί να κάνει τέτοιες άστοχες δηλώσεις θα πρέπει να υπαρχει πιο σταδιακή και ρεαλιστική αναφορά απο τον επίσημο ΠΑΟΚ προς τον κόσμο.Οχι λαιλϊκαιτζίδηκες δηλώσεις ή ενημεμέρωση απο μια εφαρμογή
Τα ειπες ολα με λιγα λογια....goran 64 έγραψε:Διαβάζοντας αποσβολωμένος, αισθάνομαι αποστομωμένος...
1) γιατι ηθελαν να επενδυσουν σε νεο ταλεντο και οχι μετριο 28χρονο..και γιατι τον πιστευουν(τα 2,5 μπονους μαλλον δεν ισχυουν)
2)γιατι οποιος και να ερχοταν ισως δεν επαιζε και επιπλεον που ξερεις αν θα παιξει η οχι με βασιλεια
3)λαθος χειρισμος ,αλλα για αλλαγη θελουμε παικτη και θα παιξει κ ο πριγιο,οποτε μην ονειρευεστε μπερκ κτλ..ο λουτσ το ειχε πει ξεκαθαρα οτι θελει αλλαγη του πριγιο..
4)γιατι μαλλον εινια η ο σουηδος η κανενας.. εχουμε κανιας-μαου-σακοφ-χαριση και μουλεν(1,2 εκ κοστισε)
και εγω πιστεω βεβαια οτι αντι κανιας πρεπει να ερθει ενας παικταρας
5)εγκλημα και καμια λογικη
6) δεν ειναι ευκολο να ερθουν τετοιοι παικτες τωρα, ο ΠΑΟΚ κυνηγαει παικτες αλλου απιπεδου για βασικους,οσα λεφτα και να δωσεις 10-20 ιουνιου που θα θελαμε να ερθουν,μας εχουν για 4-5 επιλογη και αν.. οποτε εισαι στο διλλημα ..να παρεις κατι μετριο η να περιμενεις..
2)γιατι οποιος και να ερχοταν ισως δεν επαιζε και επιπλεον που ξερεις αν θα παιξει η οχι με βασιλεια
3)λαθος χειρισμος ,αλλα για αλλαγη θελουμε παικτη και θα παιξει κ ο πριγιο,οποτε μην ονειρευεστε μπερκ κτλ..ο λουτσ το ειχε πει ξεκαθαρα οτι θελει αλλαγη του πριγιο..
4)γιατι μαλλον εινια η ο σουηδος η κανενας.. εχουμε κανιας-μαου-σακοφ-χαριση και μουλεν(1,2 εκ κοστισε)
και εγω πιστεω βεβαια οτι αντι κανιας πρεπει να ερθει ενας παικταρας
5)εγκλημα και καμια λογικη
6) δεν ειναι ευκολο να ερθουν τετοιοι παικτες τωρα, ο ΠΑΟΚ κυνηγαει παικτες αλλου απιπεδου για βασικους,οσα λεφτα και να δωσεις 10-20 ιουνιου που θα θελαμε να ερθουν,μας εχουν για 4-5 επιλογη και αν.. οποτε εισαι στο διλλημα ..να παρεις κατι μετριο η να περιμενεις..
Στην τελική ανάλυση πάντως και πέρνω σαν παράδειγμα τα αθηναϊκα σαιτ.Χρειάζεσαι τους δημοσιογράφους αφου δεν μπορείς εσυ σαν ΠΑΟΚ να ηρεμείς και να ενημερώνεις εβδομαδιαία τους φιλάθλους σου.Ζούμε στην χώρα του φαίνεσαι και οχι του είσαι.Και επειδή ο ΠΑΟΚ ειναι και πολυ παραπάνω μάλιστα οι δημοσιογράφοι μπορούν εύκολα να σου προσφέρουν και το τι φαίνεσαι (μένει μονο να δούμε πως παρουσιάζει ο γαυρος η νεα αεκ τον κάθε νέο απόκτημο βλέπε ας πουμε σηριαλ οικοδόμου .Πως το παρουσιάζει ο ένας και πως ο άλλος).Φυσικά αυτοί που θέλουν να ασχοληθούν περισσότερο με τα σωματία τους σαν φίλαθλοι καταλαβαίνουν παντα τι γίνεται δεν χρειάζονται ουτε σαββίδη ουτε τον χ δημοσιογράφο να του πει τι γίνεται.Αλλα σε περιόδους μεταγραφών το θεωρώ άδικο να περιμένεις μεχρι τελευταία μερα με το f5 στο χέρι
Αδελφε εισαι εντελως οφ τοπικ.επειδη το κανεις σε πολλα σου ποστ μην το συνεχιζεις, αλλιως θα αναγκαστουμε να τα σβησουμε.
sourmenetes
Αδελφε εισαι εντελως οφ τοπικ.επειδη το κανεις σε πολλα σου ποστ μην το συνεχιζεις, αλλιως θα αναγκαστουμε να τα σβησουμε.
sourmenetes
- Μπαρκαρούτσος
navigator11 έγραψε:Πέρα από το ότι είσαι καραοφ τοπικsourmenetes έγραψε:Μπορει να μην εχει fb ρε ζαντε..Ζαντός έγραψε:Προχθές διάβασα μία αρθράρα του Γιάννη Σωτηρίου από το inPAOK!
Έψαξα τον άνθρωπο στο Facebook για να του πω ότι με άρεσε το άρθρο πολύ, αλλά δεν τον έβρισκα.
Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να τον βρω στα social media;![]()
![]()
Πολυ καχυποπτος εισα βρε παιδι μου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, γιατί δεν ψάχνεσαι μέσω ινπαοκ στο φμπ; Στείλε τους μήνυμα ρε ταγάρι!
Βρε δεν είμαι καραόφ τόπικ... Στο κατάλληλο topic για δημοσιογράφους είμαι, ξέρω τι σε λέω...

Καλώς κακώς πάντα τα αντανακλαστικά της ομάδας στον μεταγραφικό σχεδιασμό ήταν πιο αργά και από τα βήματα της χελώνας...Η μόνη φορά που το μοντέλο δούλεψε σωστά ήταν επί Άρνεσεν που είχε δικαίωμα υπογραφής και δεν υπήρχε τόσο μεγάλη καθυστέρηση, ωστόσο τα ποσά εκεί ξέφευγαν..Ωστόσο υπήρχε η λογική της μεταπώλησης που όπως όλοι είδαμε βοήθησε πολύ την ομάδα..Σχετικά με τον σημερινό ΤΔ δεν μπορώ να μην του καταλογίσω συγκεκριμένα λάθη...Δεν μπορείς π.χ. να ψάχνεις επιθετικό για 3η συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο...Επίσης δεν μπορώ να ξεχάσω την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που ήταν η πιο καταστροφική ever..Δεν νοείται να μην έχεις έτοιμη λύση πίσω από την πώληση Τσίμιροτ αφού γνωρίζεις πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να πωληθει αφου έτσι και αλλιώς επιθυμείς να τον πουλήσεις...Επίσης δεν μπορώ να δεχτώ να σέρνεσαι σαν ομάδα 1 μήνα στην υπόθεση Μολέντο-Κουρμπέλη(χωρίς να έχεις plan b) προσφέροντας και στα ανταλλάγματα τον Μυστακίδη ως ελεύθερο!! Πιστεύω ακράδαντα πως αν είχαν γίνει σωστές κινήσεις τον Ιανουάριο το πρωτάθλημα θα είχε έρθει στον Βορρά...Δεν θα έχανα ποτέ στην Τρίπολη και την Κούλα θα την είχα καθαρό σκορ από το ημίχρονο...Και αυτό δεν μου το βγάζει κανείς από το μυαλό...Πηγαίνοντας στο περσινό καλοκαίρι δεν θα σταθώ στις μεταγραφές που έγιναν στο τέλος και που κόστισαν αλλά στην πρόσληψη Στανόγιεβιτς που όπως όλοι ξέρουμε ήταν εισήγηγση Βούκιτς, ακόμα όμως και αυτό το γεγονός δείχνει πως ο Σαββίδης δεν εμπιστεύεται τον Μίχελ, γι αυτό εξάλλου έβαλε και τον γιο του μέσα στο κομμάτι αυτό... Τέλος και για να μην τα μηδενίζουμε όλα σίγουρα έφερε και παίκτες στην ομάδα αλλά ο τελευταίος χρόνος του νομίζω πως είναι καταστροφικός...
- Petros1988
Ακόμη ένα ύσηχο σαββατοκύριακο!Μας βλέπω οπως κάθε χρόνο ολες πο μεταγραφές μαζεμένες 30 Αυγούστου!
- zarathustra79
Δεν καταλαβαίνω αυτήν την εμμονή που υπάρχει με τον χρονικό ορίζοντα στον οποίο θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Η ομάδα όπως είναι τώρα (πλην των Mak, djalma, συν τους henrique, jaba, khatcheridi) είναι η ίδια ομάδα που πριν τρεις μήνες όλοι λέγαμε οτι πετάει. Δε λεω ειναι καλό το να έχεις κανει νωρίς τις μεταγραφές σου, για να εγκλιματιστουν οσο γινεται γρηγοροτερα οι παικτες που ερχονται, αλλα ειδικα στη συγκεκριμενη περιπτωση που οι τρυπες που προκειται να κλεισουν αφορουν μονο εναλλακτικες λυσεις και μονο η περιπτωση wernbloom αποτελει λυση για την εντεκαδα, δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος βιασυνης. Αν επρεπε να γινουν εφτα μεταγραφες εντεκαδας και ηταν ολες σε αναμονη ως και αυτη την ημερομηνια, τοτε πραγματι θα υπηρχε προβλημα.
Ας παρουν οσο χρονο χρειαζεται, αρκει να γινουν οι σωστες μεταγραφες. Κατα τη γνωμη μου ειναι προτιμοτερο να επιμενεις στους αρχικους στοχους σου μεχρι να εξαντλησεις καθε περιθωριο, παρα να πηγαινεις σε εναλλακτικες λυσεις με την πρωτη δυσκολια.
Ας παρουν οσο χρονο χρειαζεται, αρκει να γινουν οι σωστες μεταγραφες. Κατα τη γνωμη μου ειναι προτιμοτερο να επιμενεις στους αρχικους στοχους σου μεχρι να εξαντλησεις καθε περιθωριο, παρα να πηγαινεις σε εναλλακτικες λυσεις με την πρωτη δυσκολια.
Πέστε τα παιδιά. Αστείος μεταγραφικός σχεδιασμός. 3 χρονιές ψάχνει επιθετικό. Ευτυχώς ο Prijovic πρόπερσι τον Ιανουάριο έτσι όπως περπατούσε στο δρόμο έπεσε μέσα στην παγίδα ΠΑΟΚ που είχαμε σκάψει κι ήρθε μόνος του και μας ξελάσπωσε. Ο Varela επίσης αιχμαλωτίστηκε με την χρήση pokeball και έδεσε η άμυνά μας μετά από σκληρή μάχη. Μπορώ να συνεχίσω αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται.
Όποιος νομίζει πως είναι πιο κατάλληλος για τεχνικός διευθυντής παρακαλείται να στείλει βιογραφικό στην ΠΑΕ για πρόσληψη. Με την συνεχή απαξίωση του τωρινού, με επαναλαμβανόμενα μυνήματα σε οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ, δεν νομίζω ότι κερδίζουμε κάτι. Ούτως ή άλλως ο Σαββίδης παίρνει αυτές τις αποφάσεις επομένως εκείνος θα αποφασίσει αν του κάνει ο Michel ή κάποιος από εσάς που θα στείλετε το βιογραφικό σας. Άντε και καλά μπάνια.
Όποιος νομίζει πως είναι πιο κατάλληλος για τεχνικός διευθυντής παρακαλείται να στείλει βιογραφικό στην ΠΑΕ για πρόσληψη. Με την συνεχή απαξίωση του τωρινού, με επαναλαμβανόμενα μυνήματα σε οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ, δεν νομίζω ότι κερδίζουμε κάτι. Ούτως ή άλλως ο Σαββίδης παίρνει αυτές τις αποφάσεις επομένως εκείνος θα αποφασίσει αν του κάνει ο Michel ή κάποιος από εσάς που θα στείλετε το βιογραφικό σας. Άντε και καλά μπάνια.
https://www.transfermarkt.co.uk/oscar-h ... ler/158810
Στον πεθαμένο αλαφούζο δεν έκανε πολλα.
Αλλα ειναι πολυ καλός παίκτης και στα χαρακτηρηστικά που θέλουμε γιατί να μην τον προσεγγίζαμε ειναι 6 έτη μικρότερος του Wernbloom και μουντιαλικός.
Επίσης ενας ακόμα σουηδός που έχει αναφερθεί νομιζω πάλι εδω μεσα ππυ θα τέριαζε σε εμας.
https://www.transfermarkt.co.uk/albin-e ... eler/49275
Και δω εισαι οφτοπικ.δεν ειναι εδω για να προτεινουμε παικτες.
Προσεχε!
sourmenetes
Στον πεθαμένο αλαφούζο δεν έκανε πολλα.
Αλλα ειναι πολυ καλός παίκτης και στα χαρακτηρηστικά που θέλουμε γιατί να μην τον προσεγγίζαμε ειναι 6 έτη μικρότερος του Wernbloom και μουντιαλικός.
Επίσης ενας ακόμα σουηδός που έχει αναφερθεί νομιζω πάλι εδω μεσα ππυ θα τέριαζε σε εμας.
https://www.transfermarkt.co.uk/albin-e ... eler/49275
Και δω εισαι οφτοπικ.δεν ειναι εδω για να προτεινουμε παικτες.
Προσεχε!
sourmenetes
- sourmenetes
- Moderator
Παιδες γεμιζει το τοπικ καθημερινα απο επαναλαμβανομενα ποστ.υπαρχουν μελη που το κανουν σε μεγαλο βαθμο, πραγμα το οποιο γινεται πολυ ενοχλητικο σε καποιον που θελει να μπει και να διαβασει το τοπικ.
Ας μετριαστει λιγο αυτο το θεμα και να τοποθετουνται τα ποστ στο καταλληλο τοπικ.
Να μη χρειαστει να σβησουμε ποστ.
Ολοι περιμενουμε για τον ΠΑΟΚ μεταγραφες κτλ κτλ, αλλα να γεμιζουμε ποστ με τα ιδια και τα ιδια δεν προσφερει κατι.
Λιγο ηρεμια και να σεβαστουμε αυτους που θελουν να μπουν για να διαβασουν και οχι να σκοτωνουν την ωρα τους.
Ας μετριαστει λιγο αυτο το θεμα και να τοποθετουνται τα ποστ στο καταλληλο τοπικ.
Να μη χρειαστει να σβησουμε ποστ.
Ολοι περιμενουμε για τον ΠΑΟΚ μεταγραφες κτλ κτλ, αλλα να γεμιζουμε ποστ με τα ιδια και τα ιδια δεν προσφερει κατι.
Λιγο ηρεμια και να σεβαστουμε αυτους που θελουν να μπουν για να διαβασουν και οχι να σκοτωνουν την ωρα τους.
Αν ήταν έτσι όπως τα λες δεν θα είχε κανείς πρόβλημα, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι...Η ομάδα ξεκίνησε συζητήσεις με τον Πούκι μήνες πριν και από ότι φαίνεται χάθηκε λόγω λάθος χειρισμών..Δεν θα πω πως ο Πούκι είναι παικταράς μπορεί αυτός που θα έρθει να βγει 10 φορές καλύτερος αλλά ήταν ΑΥΤΟΣ που ήθελε ο προπονητής , ο Νο1 στόχος και μάλιστα εφικτός στόχος που χάθηκε...Μην ξεχνάς πως θα μπορούσε ο Πρίγιο να μην ήταν έτοιμος για τα ματς με την Βασιλεία π.χ. να είχε τραυματιστεί ή να είχε συνεχίσει στο Μουντιάλ...τότε όντως θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα...Πάντως σαυτή την χρονική στιγμή που φτάσαμε και εγώ θα θεωρούσα πως είναι καλύτερο να περιμένουμε λίγο ακόμα για την περίπτωση του επιθετικού αρκεί να έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του, όσο για τον Βέρνμπλουμ αν έρθει, με τόσες διακοπές που έχει κάνει θα χρειαστεί σίγουρα 1 μήνα...zarathustra79 έγραψε:Δεν καταλαβαίνω αυτήν την εμμονή που υπάρχει με τον χρονικό ορίζοντα στον οποίο θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Η ομάδα όπως είναι τώρα (πλην των Mak, djalma, συν τους henrique, jaba, khatcheridi) είναι η ίδια ομάδα που πριν τρεις μήνες όλοι λέγαμε οτι πετάει. Δε λεω ειναι καλό το να έχεις κανει νωρίς τις μεταγραφές σου, για να εγκλιματιστουν οσο γινεται γρηγοροτερα οι παικτες που ερχονται, αλλα ειδικα στη συγκεκριμενη περιπτωση που οι τρυπες που προκειται να κλεισουν αφορουν μονο εναλλακτικες λυσεις και μονο η περιπτωση wernbloom αποτελει λυση για την εντεκαδα, δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος βιασυνης. Αν επρεπε να γινουν εφτα μεταγραφες εντεκαδας και ηταν ολες σε αναμονη ως και αυτη την ημερομηνια, τοτε πραγματι θα υπηρχε προβλημα.
Έχουμε τον Κουλούρη την τελευταία χρονιά, κάθε φορά που έπαιζε "ναι έχει στοιχεία αλλά του λείπει αυτοπεποίθηση στα τελειώματα, καλύτερα να φυγει δανεικος να παρει αγωνιστικο ρυθμο και να επιστρεψει καλυτερος".
Φεύγει δανεικός σε καλή ομάδα, "Και γιατί να φύγει τώρα και που πάμε χωρίς επιθετικό μέσα στην προετοιμασία, δε με νοιάζει που επιστρέφει ο Πριγιο και κατα 99% αυτος θα παιξει στα πρωτα επισημα παιχνιδια (ουτε το οτι τοσο καιρο εχω τρελαθει να μιλαω για το ποσο καλα μπορει να παιξει ο Μυστακιδης τη θεση του φουνταριστου). Οοοχι, εγω ηθελα ή Κουλούρη για αυτες τις μερες ή να παρουμε αλλο επιθετικο με @@ που να μπορει να παιζει οταν λειψει ο Πριγιο. Αλλα δεν θελω να ειναι τοσο καλος οσο ο Πριγιο γιατι τοτε στανταρ ο σερβος μας χαιρεταει αυτο το καλοκαιρι, εκτος και αν ο καινουργιος φορ παιζει ταυτοχρονα και εξτρεμ/επιτελικος/μπακ/τερματοφυλακας ωστε να χωρανε στο ιδιο συστημα".
Εχουμε απο τη αλλη το Γιαννουλη να κανει την πρωτη του πολυ καλη σεζον στη λιγκα, "Και φερτε τον τον παικταρα πισω να ειναι αλλαγη του Βιερι και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δε σπαμε το δανεισμο απο τον Ατρομητο για να παιξει ο Λεβεκ στη θεση του (οχι οτι στον Ατρομητο θα παιξει βασικοτατος για αλλη μια χρονια και θα ερθει ακομη καλυτερος) Οοοχι, εγω ηθελα να ερθει πισω τωρα για να μην τον εμπιστευεται ακομα ο Λουτσεσκου στα σημαντικα ματς και οταν λειπει ο Βιερι να παιζει ο Κρεσπο εκει και αν τελικα τον εμπιστευτει σε κανενα ματς κυπελλου θα τον δω και θα πω μετα οτι δεν κανει ακομα για το επιπεδο του ΠΑΟΚ και πρεπει να φυγει δανεικος για αλλη μια χρονια να ψηθει και τι χαλια προγραμματισμος ειναι αυτος και που πας ιβαν με απεριοριστο μπατζετ και παιζω με αναπληρωματικους Γιαννουλη και Κρεσπο αριστερα".
Η αβασταχτη καθημερινη παρανοια ενος αρρωστου Παοκτση!
ΥΓ1: Ας ηρεμησουμε λιγο μερες που ειναι και ας αφησουμε τους υπευθυνους να λειτουργησουν κατα το δοκουν και κρινουμε μετα, ειμαι σιγουρος οτι δε θα αφησουν την ομαδα ακαλυπτη.
ΥΓ2: Ας δειξουμε λιγο παραπανω ότι αγαπαμε την ομαδα και σαν ομαδα και σαν οργανισμο γενικοτερα.
ΥΓ3: Τα χαιρετισματα μου στην παρεα μαζι με το πρωτο μου ποσταρισμα που γινεται τωρα παρολο που σας παρακολουθω χρονια.
ΥΓ4:

Φεύγει δανεικός σε καλή ομάδα, "Και γιατί να φύγει τώρα και που πάμε χωρίς επιθετικό μέσα στην προετοιμασία, δε με νοιάζει που επιστρέφει ο Πριγιο και κατα 99% αυτος θα παιξει στα πρωτα επισημα παιχνιδια (ουτε το οτι τοσο καιρο εχω τρελαθει να μιλαω για το ποσο καλα μπορει να παιξει ο Μυστακιδης τη θεση του φουνταριστου). Οοοχι, εγω ηθελα ή Κουλούρη για αυτες τις μερες ή να παρουμε αλλο επιθετικο με @@ που να μπορει να παιζει οταν λειψει ο Πριγιο. Αλλα δεν θελω να ειναι τοσο καλος οσο ο Πριγιο γιατι τοτε στανταρ ο σερβος μας χαιρεταει αυτο το καλοκαιρι, εκτος και αν ο καινουργιος φορ παιζει ταυτοχρονα και εξτρεμ/επιτελικος/μπακ/τερματοφυλακας ωστε να χωρανε στο ιδιο συστημα".
Εχουμε απο τη αλλη το Γιαννουλη να κανει την πρωτη του πολυ καλη σεζον στη λιγκα, "Και φερτε τον τον παικταρα πισω να ειναι αλλαγη του Βιερι και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δε σπαμε το δανεισμο απο τον Ατρομητο για να παιξει ο Λεβεκ στη θεση του (οχι οτι στον Ατρομητο θα παιξει βασικοτατος για αλλη μια χρονια και θα ερθει ακομη καλυτερος) Οοοχι, εγω ηθελα να ερθει πισω τωρα για να μην τον εμπιστευεται ακομα ο Λουτσεσκου στα σημαντικα ματς και οταν λειπει ο Βιερι να παιζει ο Κρεσπο εκει και αν τελικα τον εμπιστευτει σε κανενα ματς κυπελλου θα τον δω και θα πω μετα οτι δεν κανει ακομα για το επιπεδο του ΠΑΟΚ και πρεπει να φυγει δανεικος για αλλη μια χρονια να ψηθει και τι χαλια προγραμματισμος ειναι αυτος και που πας ιβαν με απεριοριστο μπατζετ και παιζω με αναπληρωματικους Γιαννουλη και Κρεσπο αριστερα".
Η αβασταχτη καθημερινη παρανοια ενος αρρωστου Παοκτση!
ΥΓ1: Ας ηρεμησουμε λιγο μερες που ειναι και ας αφησουμε τους υπευθυνους να λειτουργησουν κατα το δοκουν και κρινουμε μετα, ειμαι σιγουρος οτι δε θα αφησουν την ομαδα ακαλυπτη.
ΥΓ2: Ας δειξουμε λιγο παραπανω ότι αγαπαμε την ομαδα και σαν ομαδα και σαν οργανισμο γενικοτερα.
ΥΓ3: Τα χαιρετισματα μου στην παρεα μαζι με το πρωτο μου ποσταρισμα που γινεται τωρα παρολο που σας παρακολουθω χρονια.
ΥΓ4: