Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από Mpoz »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Διαβάστε προηγούμενα post του Άγιου για το πως μπορεί να γίνει η μεταγραφή 8-)
Επειδη διαβασα και το μυαλο μου πηγε μονο σε τραμπα χωρις να μπορω να την εξηγήσω γιατί και ο μακ δανεικος είναι, μπορεις να με βοηθήσεις λιγο γιατι ειναι και περασμένη ωρα :lol: ;
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Με καθαρό μυαλό και απεριόριστη ψυχραιμία, απαντάω σε ένα προς ένα που γράφεις...
rainmaker έγραψε:Γκόραν άμα κάτσω να σου πω πόσες εκατομμύρια φορές έχεις γίνει ενοχλητικός και προκλητικός εδώ μέσα θα ξημερώσουμε.
Υπερβολές...Εκτός κι αν γίνομαι "ενοχλητικός και προκλητικός" σε κάθε post μου απ τα σχεδόν 21.000, τουλάχιστον 50 φορές δηλαδή τέτοιος που εσύ με κρίνεις...Επιπλέον, αν και εφ όσον ήταν έτσι που τα λες, γιατί να με άφηνε η admin-mod team να συνεχίσω να γράφω ακόμα εδώ μέσα...

Μόνο ότι έχεις σπαμαρει ανελέητα ΟΛΑ τα τοπικ του φόρουμ απ την πρώτη μέρα με ακατάσχετα λογυδρια και συχνές επιθέσεις κατά πάντων με ύφος αφ' υψηλού αρκεί για την ώρα.
Πάλι δική σου η κριτική για τα γραφόμενα μου, δεκτή αλλα πιθανότατα όχι αποδεκτή απ τους περισσότερους και ειδικότερα απ την admin-mod team φυσικά...

Έλεος σε λίγο στο εδδα θα προσφυγετε επειδή αναφέρουμε φράσεις όπως "λες βλακείες" .
Βλακείες λένε συνήθως οι βλάκες, αν δεν κάνω λάθος...Δηλαδή να το δεχόμαστε σαν άβουλα όντα? Κάποιοι ίσως το κάνουν, προσωπικά όμως δεν μου αρέσει καθόλου και στο έγραψα στα ίσια...Στο γραψαν πολύ πρόσφατα και άλλα δύο μέλη (nicks δεν χρειάζεται επί του παρόντος να αναφέρω), ότι ο τρόπος που "κρίνεις" δεν είναι ούτε ωραίος, ούτε κατάλληλος για το κόκκινο χρώμα που είναι γραμμένο το δικό σου nickname...

Άσε τις αρλουμπες.
Συνεχίζεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, που δεν μου αρέσει αλλά δεν συνάδει και με τους κανόνες του forum, όπως και με την ιδιότητα που (δείχνει το χρώμα του nickname σου να) έχεις σε αυτό...

Επί του πρακτεου αν είσαι μεγάλος άνθρωπος και πριν καν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος καταγγελεις ότι επαγγελματίας μάνατζερ λέει ψέμματα επειδή ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση λες και είναι αδύνατον να υπάρχει ανεπίσημη, ε ναι βλακείες λες.
Επί του πρκτέου και μεγάλος άνθρωπος είμαι αλλά και δεν "κατήγγειλα" κανέναν (αυτό όμως κατάλαβες εσύ, λανθασμένα φυσικά), πόσο δε μάλλον τον επαγγελματία μάνατζερ, γράφοντας επακριβώς "μάλλον κάποιος λέει ψέμματα"...Την άποψη μου καταθέτω, δεν είμαι εισαγγελέας, ούτε "μαυρικουκουλάκης" για να "καταγγέλω"...

Σα τα άλλα τα λιμά που όταν έλεγε ο Σαββίδης ότι έψαξε και έμαθε για μπερμπατοφ, έτρεχαν να διαψεύσουν λέγοντας ότι δε μίλησε επίσημα με το μάνατζερ του. Λες και η αγορά ποδοσφαιριστών είναι σούπερ μάρκετ.
Έχεις κάτι συγκεκριμένο κατά των "λιμών" που βάζεις στην εξίσωση?

Καλά έκανε ο Κώστας και έψαξε και έγραψε όσα έγραψε γιατί έτσι πρέπει.
Πολύ καλά έκανε κι αυτό είναι απόδιεξη, για μια ακόμα φορά, ότι κάνει πολύ καλά την δουλειά του...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από τους εν γένει γνωστούς ΑΡΔ, που φροντίζουν μόνο να μας παπαριάζουν χρόνια τώρα τα μυαλά, σε κάθε μεταγραφική περίοδο...
Αλλα το να λέμε ότι ένα θέμα υπάρχει ή δεν υπάρχει επειδή το είπε ή δεν το είπε ο μάνατζερ Μάιο μηνα, είναι αδιανόητο.
Τουναντίον...Ο Μάιος μήνας είναι ήδη πολύ "ώριμος" για προχωρημένες πλέον επαφές, ειδικά σύμφωνα με το πλάνο (ή το στυλ που λες κι εσύ αμέσως παρακάτω) που μας έχει δείξει ότι ακολουθεί ο Μίχελ...

Επαναλαμβάνω μπορεί κάλλιστα ΟΝΤΩΣ να μην υπάρχει τίποτα (που είναι και το πιθανότερο για μένα βάσει ημερομηνίας και στυλ Μιχελ).
Σε πληροφορώ ότι είμαι πάρα πολύ προσεκτικός σε όσα γράφω, είτε απόψεις είναι, είτε συμπεράσματα, είτε κάποιες προσωπικές πληροφορίες που μαθαίνω, έστω και σποραδικά...

Η ουσία του θέματος...

Το "πλούσιο ρεπορτάζ" του sdna, ήρθε ουσιαστικά να "ακυρώσει" αυτό που έκανε ο Κώστας, τον οποίο όλοι ξέρουμε και εκτιμούμε για την δουλειά του, πολύ περισσότερο απο όποιον ήδη υπάρχοντα ΑΡΔ...
Προσωπικά λοιπόν το βρήκα πολύ σωστό και ηθικό απέναντι του να υποβάλω την άποψη μου ότι:
"μάλλον κάποιος λέει ψέμματα, δηλαδή είτε ο μάνατζερ, είτε το sdna, αλλά όχι ο Κώστας"...
Τώρα, αν αυτό εσένα σε προκάλεσε και βγήκες να γράψεις ("χαχα"-χασκογελώντας) να "μην λέμε βλακείες" και να μας προτρέψεις "να ξεκολλήσουμε", ε τότε κρινόμαστε και οι δύο, απ τους υπόλοιπους που μας διαβάζουν...
Την καλημέρα μου...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

o Χατσεριντι απερριψε προτασεις απο Μπραιντον και Τραμπζονσπόρ !! κρυος ιδρωτας μ επιασε...λες να?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

rainmaker έγραψε:E?

Δεν κατάλαβα τι μου έγραψες ακριβώς.

Αυτό που λέω εγώ είναι οτι είναι ΛΟΓΙΚΟ να γίνεται παιχνίδι αυτές τις μέρες με φήμες και πιθανές προτάσεις και ΠΑΡΑΛΟΓΟ να καθόμαστε να βαφτίζουμε το ένα "ψέμμα" και το άλλο "ειλικρίνεια" γιατί απλούστατα ετσι θα χανόταν όλη η μαγεία αλλά και η ουσία του μεταγραφικού παζαριού για παίκτες, μάνατζερ, ομάδες ΚΑΙ οπαδούς. Θα έκλειναν τα συμβόλαια και οι μεταγραφές σε 30 δευτερόλεπτα. "Θέλεις να έρθεις; Ναι. Πόσα θέλεις; 100. Ωραία σε ανακοινώνω". Ε δε γίνεται ετσι.
Αυτή η "μαγεία" που αναφέρεις είναι η μεγάλη μπίζνα των επαγγελματιών, που εξ αιτίας της κυρίως τους έχουμε "βαφτίσει" ΑΡΔ και καταφερόμαστε (μαζί κι εσύ, αν δεν κάνω λάθος) συχνά πυκνά σε βαρος τους για τα παπατζηλίκια που μας πουλάνε και μας κάνουν τα μυαλά μαρμελάδα, κάθε μεταγραφική περίοδο...
Κάνω λάθος?

Και λεω ξεκολλήστε γιατί άμα τα παίρνουμε όλα ως αλήθεια ή ψέμμα την αμέσως επόμενη στιγμή βαφτίζουμε δημοσιογράφους και αρδ ως στημένους, ηλίθιους κλπ τη στιγμή που δεν είναι στο χέρι τους να διαχειριστούν την κατάσταση.
Μια χαρά "ξεκολλημένοι" είμαστε και βλέπουμε πολύ καθαρά, αντιδρώντας μάλιστα στην πρακτική των ΑΡΔ να μας κάνουν "τζάνκια των μεταγραφών"...
Μπορεί λοιπόν να μην είναι στο χέρι τους να διαχειριστούν την κατάσταση, είναι όμως απόλυτα στο χέρι τους να μην εκτίθενται με όποιες παπαρολογίες γράφουν για να συλλέξουν τα περισσότερα κλικς...Αν πάλι, βλέποντας τους σαν εργαζόμενους, υπάρχει μεγάλη πίεση των εργοδοτών τους, που τους οδηγεί σ αυτό, ε τότε ή ας λειτουργήσουν σαν τον Κώστα, γράφοντας αλήθειες και "εκθέτοντας" τις πηγές τους (όποτε αυτό είναι συμφωνημένο μαζί τους φυσικά) ή ας αλλάξουν επάγγελμα...
Χάρη θα μας κάνουν, ούτως ή άλλως, τουλάχιστον οι 90% απ αυτούς, για να μην ειπωθεί ότι "τσουβαλιάζω"...

Γενικά δεν είναι ανάγκη να ψειρίζουμε τόσο πολύ το θέμα της ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ των μεταγραφικών σεναρίων ειδικά με παίκτες από ανατολικές χώρες ή λατινική αμερική γιατί απλά γίνεται μπάχαλο εκεί με ομάδες μάνατζερ κλπ. Ο ΠΑΟΚ σήμερα είπε επίσημα οτι τον ενδιαφέρει ο παίκτης.
Ο Μίχελ είπε ότι "κοιτάμε την περίπτωση του" και αυτό ναι, μου "κάνει" πολύ για τακτική Μίχελ, που πιθανά έχει άλλους πρωταρχικούς στόχους, τους οποίους ποτέ δεν ακούμε πριν τις υπογραφές...

Δεν ανέφερα τίποτα σχετικά με τον Κώστα. Δεδομένο θεωρώ το ειλικρινές του ρεπορτάζ του.
Δεδομένα και πάλι λοιπόν, ο Κώστας, αν και "νεότευκτος" στο επάγγελμα, κάνει πολύ σωστότερα την δουλειά του από κάποιους άλλους, είτε αυτοί αποδεικνύονται στην διάρκεια μυθομανείς, είτε φερέφωνα των οποιονδήποτε...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Διαβάστε προηγούμενα post του Άγιου για το πως μπορεί να γίνει η μεταγραφή 8-)
:nairepaok: :opaokara: :pano:
Αν κατάλαβα θα δώσουμε δηλαδή κάποιον τράμπα λογικά τον Shakhov; η το κατάλαβα λάθος.
Η παίζει να πάρουμε διπλό... λόγο ΜΑΚ να έρθει και ο ΜΑΚ;
Άβαταρ μέλους
matrixxakos4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από matrixxakos4 »

DaRkFeaR έγραψε:
:nairepaok: :opaokara: :pano:
Αν κατάλαβα θα δώσουμε δηλαδή κάποιον τράμπα λογικά τον Shakhov; η το κατάλαβα λάθος.
Η παίζει να πάρουμε διπλό... λόγο ΜΑΚ να έρθει και ο ΜΑΚ;
σου λεει πως αν θες παιχτη της ζενιτ θα τον παρεις μονο αν παρεις και τον μακ.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Φέρτε τον μάυρο ''Ζαμπράνο''........
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Με βάση τα βιογραφικά , τα σχόλια περί προσωπικότητας κλπ νομίζω ότι ο Σουηδός είναι πιο κοντά σ αυτό π θέλουμε.

Θα φέρει μαζί με του τσαμπούνα, εμπειρία και ποιότητα.

Απ την άλλη ο Βραζιλιάνος είναι πιθανότατα πιο εξελίξιμος αλλά δεν ξέρω τι επιπέδου είναι.

Τι λέτε;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Στα πλην του Σουηδού η ηλικια εχουμε πολλούς 31-32
Πλεον βιερι βαρελα ματος κρεσπο
Στα συν εχει το αγκρεσιβ που ήθελε ο κοιυτς

Όσον αφορά τις παραπανω συζητήσεις
Ειναι π εύκολο να πουμε για κπς αρδ οτι ειναι ψεύτες μιας κ ειναι δλδ
Αποδεδειγμένο πολλές φορες...
Ο κωστας εχει αποδείξει τι ποιοτητα εχει
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Από την άλλη βλέποντας βίντεο με τα στημένα και τα γκολ του, ίσως να κάνω και λαθος
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Προσωπικά ο ερνανι εμένα δεν μου αρέσει
Δύο χρόνια τώρα στην Ευρώπη δεν έχει να επιδείξει τίποτα αξιοζήλευτο πέρα από το βρομοσουτο.
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Ο Σουηδός είναι πιο έμπειρος και δυναμικός με καμμία 450 ματς στην καριέρα του άμεση προσφορά...Ο Βραζιλιάνος έχει μόνο καμμία 80 μτας καριέρας ψηλός αλλά πιο ντελικατος με περισσότερα επιθετικά χαρίσματατα από ότι αμυντικά χαρίσματα....Από τα βίντεο βέβαια... Στοίχημα εναντίον Εμπειρίας.... Πάντως ξαναλέω μου είχε βγάλει τα μάτια στο ΟΑΚΑ με την Κούλα...Τον έβλεπα συνεχώς με την μπάλα ή χωρίς... Γέμιζε όλο το γήπεδο...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως για να μην βλεπω διαψευση για τον Πουκι μετα απο τοσα δημοσιευματα, λογικα ενδιαφερει πραγματικα.Δεν με ενθουσιαζει ουτε εμενα, αλλα εχω την αισθηση πως κουμπωνει καλα στα θελω του Ραζβαν ο οποιος δεν πρεπει να τρελαινεται για σολιστες,μαλλον προτιμα παικτες συνολου,τακτικα σωστους και επαγγελματιες και ο Φινλανδος ως σκανδιναυος ειναι τετοιος.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Ο Σουηδός ειναι πιο ποιοτικός απο τον Hernani αλλά ο δεύτερος ειναι μόλις 24 χρονών και μιλάμε για την δεύτερη χρονιά στα ευρωπαϊκά σαλόνια με οτι συνεπάγεται αυτό για την προσαρμογή του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”