Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
Εγώ πάω στη Μαρτίου 92, το μαγαζί λέγεται Πατσάς 92. Μια χαρά είναι.
- These users thanked the author GEOL for the post:
- Maurice_Escargot
Κουκλουτζας στον εύοσμο
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
- Maurice_Escargot
α ρε barlow4
για πιτογυρα και πατσαδες συζητανε οι ασεβεις
μια τηγανια αυγα απο το κοτετσι και λουκανικα χωριατικα
και μια μαρουλοσαλατα με φρεσκο κεμμυδακι,απο τον μπαξε both
και θα πουν τον Δεσποτη Παναγιωτη
- These users thanked the author prist64 for the post (total 4):
- Apil44, Maurice_Escargot, Χωρικός, Kabamaru11
- Amsterdamer_87
Αστρα του κυρ Χρηστου - στη Μποτσαρη..Maurice_Escargot έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 20:55 Παιδια, ψάχνω τον καλύτερο πατσά στην πόλη.
Απόψεις;;
Νεαπολη στην Λαγκαδα απεντι απ'την ΑγιαΠαρασκευη..
Κουκλουτζας στον Ευοσμο..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
- Maurice_Escargot
Μπράβο ρε συ ΑΣΤΡΑ το λένε!Sardan έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 21:14Πατσάς Το ΑΣΤΡΑ....μετά από ξενύχτι μοσχάρι κεφαλή...πςςςς...Χωρικός έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 21:08 Πριν από 20 χρόνια θα σου απαντούσα πολύ εύκολα φίλε μου!
Τώρα, όπως έχουν γίνει δυστυχώς τα πράγματα, οι επιλογές είναι ελάχιστες.
Κατα τη γνώμη μου ο Τσαρούχας είναι οκ από γεύση και ποιότητα, αλλά μικρή μερίδα και ακριβός κατα τη γνώμη μου.
Υπάρχει ή υπήρχε ένα τέρμα Μπότσαρη προς την παραλία που το θυμάμαι με νοσταλγία! Αν υπάρχει και έχει κρατήσει ποιότητα είναι καλό.
Δυστυχώς, πεντε εξι πατσατζίδικα στον Βαρδάρη και πέριξ , καθώς και τον Λευθέρη , τα έχουμε χάσει
ΑΣΤΡΑ και Μπαλής -τερμα Μπότσαρη προς παραλιακη το ένα κατεβαίνοντας δεξιά, Μπότσαρη μ Εγνατία το άλλο αριστερά κατεβαίνοντας-.
Βέβαια έχω να φάω 10+ χρόνια αλλά τότε ήταν κορυφή.
Όπως και ο Μπαλής, ο πρώην του οαρεως!
Δεν σου αρέσουν οι σούπες, δεν σου αρέσει το μπάσεμπολ... άλλαξε άβαταρ το(υς) ντροπιάζεις!Kabamaru11 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 21:15Να σε διαβασει κανας Αποστολης να σε κρεμασει αναποδα,Σαρακοστη εχουμε!!!Maurice_Escargot έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 20:55 Παιδια, ψάχνω τον καλύτερο πατσά στην πόλη.
Απόψεις;;![]()
Μια φορα εχω φαει στην ζωη μου,για να δω αν μου αρεσει η οχι (δεν μου αρεσουν οι σουπες γενικα),Τσαρουχα εχω φαει,εχω ακουσει απο γνωστες πως ειναι καλος,οπως επισης κ αυτος ανατολικα,πρωην παικτης του σκουληκιου,Μπ@λης.....στην Μαρτιου αν θυμαμαι καλα.
- These users thanked the author Miles for the post (total 3):
- Maurice_Escargot, Χωρικός, Kabamaru11
Πάτερ μου , αυτό που περιγράφεις είναι ένα καταπληκτικό γεύμα να μη θες να σταματήσεις! Ποιος μπορεί να πει το αντίθετο;prist64 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 21:36 α ρε barlow4
Αλλα εδώ μιλάμε για πατσά. Δηλαδή για τεχνη! Και μάλιστα την μοναδική που συνδυάζει και τις πέντε αισθήσεις. Από τα αρώματα που σου ερεθίζουν τους οσφρητικούς αισθητήρες μπαίνοντας στο μαγαζί, απο την γλυκιά μουσική της μαχαιρίτσας που το ψιλοκόβει, από την πικάντικη παιχνιδιάρικη γεύση του σκορδοστουμπίου, απο τις πορτοκαλιές λιμνούλες πάπρικας και κολλαγόνου που ομοιάζουν ωσάν μικρές χαραυγές στα υψίπεδα της ανατολικής Αφρικής όταν έχει σταματήσει να φυσά ο λίβας!
Μή γίνεσαι ασεβής το λοιπόν σε παρακαλώ!!!
- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 2):
- Maurice_Escargot, Sardan
- Kabamaru11
E προτιμω να χρησιμοποιω τα κοφτερα μου δοντια,ειμαι σαρκοφαγο ζωακι,δεν μπορω να ρουφαω το φαγητο μου λες κ πινω ελληνικο καφε!Πεινασα τωρα παω να φτιαξω καμια καρμποναρα διαιτης.Miles έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 21:58Δεν σου αρέσουν οι σούπες, δεν σου αρέσει το μπάσεμπολ... άλλαξε άβαταρ το(υς) ντροπιάζεις!Kabamaru11 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 21:15Να σε διαβασει κανας Αποστολης να σε κρεμασει αναποδα,Σαρακοστη εχουμε!!!Maurice_Escargot έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 20:55 Παιδια, ψάχνω τον καλύτερο πατσά στην πόλη.
Απόψεις;;![]()
Μια φορα εχω φαει στην ζωη μου,για να δω αν μου αρεσει η οχι (δεν μου αρεσουν οι σουπες γενικα),Τσαρουχα εχω φαει,εχω ακουσει απο γνωστες πως ειναι καλος,οπως επισης κ αυτος ανατολικα,πρωην παικτης του σκουληκιου,Μπ@λης.....στην Μαρτιου αν θυμαμαι καλα.
Δηλαδή θα βάλεις παντσετα αντί γκουαντσιαλε;
- These users thanked the author Patron for the post (total 2):
- Kabamaru11, Χωρικός
- Kabamaru11
Ελπίζω να αποφύγεις το μανιτάρι βραδιάτικα.
- These users thanked the author Patron for the post:
- Kabamaru11
Ο Μπαλής είναι τίμιος όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ο Τσαρουχάς πάλι κάτι άλλαξε εδώ και κάποια χρόνια και δεν μαρεσει.Kabamaru11 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 22:16E προτιμω να χρησιμοποιω τα κοφτερα μου δοντια,ειμαι σαρκοφαγο ζωακι,δεν μπορω να ρουφαω το φαγητο μου λες κ πινω ελληνικο καφε!Πεινασα τωρα παω να φτιαξω καμια καρμποναρα διαιτης.Miles έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 21:58Δεν σου αρέσουν οι σούπες, δεν σου αρέσει το μπάσεμπολ... άλλαξε άβαταρ το(υς) ντροπιάζεις!Kabamaru11 έγραψε: Τρί 24 Φεβ 2026, 21:15
Να σε διαβασει κανας Αποστολης να σε κρεμασει αναποδα,Σαρακοστη εχουμε!!!![]()
Ακούω για καρμπονάρες με...κοτόπουλα, με μανιτάρια..εσείς σιγά σιγά θα βάλετε και κρέμα γάλακτος!
Η καρμπονάρα η γνήσια η ορθόδοξη @kabamarou , θέλει γκουαντσιάλε όπως πολύ σωστά είπε ο @Patron
στην ανάγκη το αντικαθιστάς με καπνιστή πανσέτα, αυγά, και τριμμένο πεκορίνο ή παρμετζάνο.
Αυτά ρε σεις!! οτιδήποτε αλλο ουκ εστίν καρμπονάρα!
Η καρμπονάρα η γνήσια η ορθόδοξη @kabamarou , θέλει γκουαντσιάλε όπως πολύ σωστά είπε ο @Patron
στην ανάγκη το αντικαθιστάς με καπνιστή πανσέτα, αυγά, και τριμμένο πεκορίνο ή παρμετζάνο.
Αυτά ρε σεις!! οτιδήποτε αλλο ουκ εστίν καρμπονάρα!