Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
βαριά βαριά της αρούκα η φανέλα
μη γυρίστε πίσω
πετάω το διαρκείας μου
μη γυρίστε πίσω
πετάω το διαρκείας μου
"Τρελη γιουχα στους παιχτες της Αρουκα στο ταξιδι της επιστροφης τους στο μεγαλοχωρι της Πορτογαλιας.Ακομα δεν μπορουν να πιστεψουν οι οπαδοι της ομαδας πως εχασαν την προκριση απο καποιον Μανθατη και ενα βετερανο ποδοσφαιριστη που μπηκε αλλαγη στην παραταση.Ηδη ο προεδρος της ομαδας σκεφτεται να επιβαλει προστιμο για αυτον τον ατιμωτικο αποκλεισμο,ενω μαλιστα στενοι κυκλοι ζητανε και την απολυση του προπονητη της ομαδας."
ο εμπορας συνεχιζει να βγαζει τη χασουρα του τσου λου για εμας που τον ακολουθουμε πιστα ηταν ενα καλο μεροκαματο το 9αρι του διπλου της αρουκα...
η κουλα με τον οικοδομο και αν παρει και τον τζιολη θα ειναι απο τις πιο δυσκοιλιες ομαδες του πρωταθληματος πραγματικα καλυτερα να το γυρισουν στο χτισιμο τα παιδια...για να στριψουν ολοι αυτοι (αλμειδα, οικοδομος, τζιολης, σιμοες και τα σεντερ μπακ) χρειαζονται 3 γηπεδα...περα απο την πλακα θα παιζεται πολυ χαμηλα το under στα ματς...
η κουλα με τον οικοδομο και αν παρει και τον τζιολη θα ειναι απο τις πιο δυσκοιλιες ομαδες του πρωταθληματος πραγματικα καλυτερα να το γυρισουν στο χτισιμο τα παιδια...για να στριψουν ολοι αυτοι (αλμειδα, οικοδομος, τζιολης, σιμοες και τα σεντερ μπακ) χρειαζονται 3 γηπεδα...περα απο την πλακα θα παιζεται πολυ χαμηλα το under στα ματς...
Εγω παντως ημουν πολυ χαλαρος για τα αποτελεσματα των γαυροβαζελων.
Οτι και να καθοταν μου εκανε,τωρα ακομη καλυτερα.
Και εξηγουμαι.
Η λιγδα αρχιζει τον Σεπτεμβρη και μεχρι τον Δεκεμβρη εκτος τα ματς για το πρωταθλημα
εχουμε και εξταραδακια.
6 αγωνες για τους ομιλους +3 ματς κυπελλου +2 εμβολιμες για λιγδα = 11 Τετάρτες
Να δω τον βαζελο πως θα την βγαλει καθαρη με μιση 11άδα
Εμεις μαθημενοι ειμαστε και με γεματο ροστερ.
Θα βγαλουμε πολλα γουστα στην συνεχεια,ειδικα ετσι και τους κατσουνε
συνεχομενα ζορικα παιχνιδια.
Εκει να τον δω τον πολυδιαφημισμενο φορ,οταν θα παιζει χωρις "ανασες".
Οτι και να καθοταν μου εκανε,τωρα ακομη καλυτερα.
Και εξηγουμαι.
Η λιγδα αρχιζει τον Σεπτεμβρη και μεχρι τον Δεκεμβρη εκτος τα ματς για το πρωταθλημα
εχουμε και εξταραδακια.
6 αγωνες για τους ομιλους +3 ματς κυπελλου +2 εμβολιμες για λιγδα = 11 Τετάρτες
Να δω τον βαζελο πως θα την βγαλει καθαρη με μιση 11άδα
Εμεις μαθημενοι ειμαστε και με γεματο ροστερ.
Θα βγαλουμε πολλα γουστα στην συνεχεια,ειδικα ετσι και τους κατσουνε
συνεχομενα ζορικα παιχνιδια.
Εκει να τον δω τον πολυδιαφημισμενο φορ,οταν θα παιζει χωρις "ανασες".
- Μπαρκαρούτσος
Οι ανάσες τους θα είναι κάθε Σ/Κ...
ΤΩΡΑ είναι που πρέπει να συσπειρωθούμε και να δείξουμε την αγάπη μας στην ομάδα.
Εγώ προσωπικά ήμουν ΣΦίτης της Arouca, αλλά έχει 7 χρόνια που έφυγα γιατί έγιναν κάτι μαλακίες εκεί μέσα και σπάστηκα...
Η ήττα μας σκληραίνει. Θα γυρίσω στον Σ.Φ. μου και σε προτείνω να μη πετάξεις το διαρκείας.
Αν το έκανες ήδη, πες με να σε δώσω ένα να πηγαίνεις, έχω 5 διαρκείας.
Αδερφέ, δεν θέλει τέτοια τώρα.danirifle έγραψε:βαριά βαριά της αρούκα η φανέλα
μη γυρίστε πίσω
πετάω το διαρκείας μου
ΤΩΡΑ είναι που πρέπει να συσπειρωθούμε και να δείξουμε την αγάπη μας στην ομάδα.
Εγώ προσωπικά ήμουν ΣΦίτης της Arouca, αλλά έχει 7 χρόνια που έφυγα γιατί έγιναν κάτι μαλακίες εκεί μέσα και σπάστηκα...
Η ήττα μας σκληραίνει. Θα γυρίσω στον Σ.Φ. μου και σε προτείνω να μη πετάξεις το διαρκείας.
Αν το έκανες ήδη, πες με να σε δώσω ένα να πηγαίνεις, έχω 5 διαρκείας.
-
- GiorgosAtha
Ρε παίδες... αφού ξεκινά το γήπεδο η κούλα. Δεν πρέπει να πάρει ανθρώπους να χτίσουν?
- ΑποστόληςΑ
Ποια 6 μύρια; Το μόνο που χάνουμε από μία επιπλέον ομάδα είναι το market pool που θα μοιραστεί στις τρεις ομάδες, αλλά αυτό είναι πολύ μικρόsimba έγραψε:Σκ@τ@, γυρισα στο 90' κ σε 14λεπτα το γυρισαν τα μ#*νια.
Αντιντοπιγκ κοντρολ στον Τσορι μετα το ματς..
Μεγαλη ευκαιρια θα ηταν για μας τα -6μυρια του αποκλεισμου τους..
- ΑποστόληςΑ
Σχετικά με τον Ολυμπιακό το sdna αναφέρει:
Οι “ερυθρόλευκοι” εμφανίζονται διατεθειμένοι να κάνουν τουλάχιστον επτά προσθήκες τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για δύο επιθετικούς, καθώς φεύγει ο Πουλίδο, ενώ είναι πιθανόν να πουληθεί κι ο Ιντέγε, δύο κεντρικούς αμυντικούς, έναν εξτρέμ, έναν αριστερό μπακ κι έναν ή δύο μέσους ακόμη, σύμφωνα με τον “Γαύρο”.
Σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις, εκτός από τους Πουλίδο και Ιντέγε, μάλλον θα πουληθούν δύο εκ των Σιόβα, Μποτία, Ντα Κόστα, στο κέντρο δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα πώλησης του Μιλιβόγεβιτς, ενώ όλα δείχνουν ότι θα φύγει κι ένας εκ των Σεμπά ή Πάρντο!
Σχετικά με τα νέα ονόματα που υπάρχουν στο προσκήνιο, στην άμυνα γίνεται ξανά λόγος για τον Σεντέρος, ενώ για τη μεσοεπιθετική γραμμή μπήκε στη λίστα το όνομα του Σουντανί από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Οι “ερυθρόλευκοι” εμφανίζονται διατεθειμένοι να κάνουν τουλάχιστον επτά προσθήκες τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για δύο επιθετικούς, καθώς φεύγει ο Πουλίδο, ενώ είναι πιθανόν να πουληθεί κι ο Ιντέγε, δύο κεντρικούς αμυντικούς, έναν εξτρέμ, έναν αριστερό μπακ κι έναν ή δύο μέσους ακόμη, σύμφωνα με τον “Γαύρο”.
Σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις, εκτός από τους Πουλίδο και Ιντέγε, μάλλον θα πουληθούν δύο εκ των Σιόβα, Μποτία, Ντα Κόστα, στο κέντρο δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα πώλησης του Μιλιβόγεβιτς, ενώ όλα δείχνουν ότι θα φύγει κι ένας εκ των Σεμπά ή Πάρντο!
Σχετικά με τα νέα ονόματα που υπάρχουν στο προσκήνιο, στην άμυνα γίνεται ξανά λόγος για τον Σεντέρος, ενώ για τη μεσοεπιθετική γραμμή μπήκε στη λίστα το όνομα του Σουντανί από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
- john4serres
Στην Αθήνα για υπογραφές ο Λάζαρος
Τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ θα κάνει σήμερα ο Έλληνας διεθνής, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται μια "ανάσα" από τη συμφωνία.

- Μπαρκαρούτσος
πεσμε οτι σε πειραξε!john4serres έγραψε:Στην Αθήνα για υπογραφές ο Λάζαρος
Τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ θα κάνει σήμερα ο Έλληνας διεθνής, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται μια "ανάσα" από τη συμφωνία.
- Μπαρκαρούτσος