PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από Napoli4 »

rainmaker έγραψε:Χαχα όχι ρε ίσα ίσα , απλά χαβαλε κανω

Αλλά δε θα ήταν άσχημη ιδέα!

Πέρα απ' το χαβαλε όμως παιδιά δεν μπορείς να βάλεις πέναλτι σε θεατη-καταναλωτη. Υπάρχουν και δικαιώματα των καταναλωτων, θα τρελαθουμε στις καταγγελίες άμα ζητάμε πιο πολλά από μεμονωμένες κατηγορίες αγοραστων
Σόρρυ κατάλαβα λάθος.

Πάντως δε λέω μόνο για τους γαυρους, αλλά και για τους πανηγυρτζηδες δικους μας. Ντάξει το 10-15αρι ίσως είναι υπερβολικό, αλλά βάλε μια αύξηση τουλάχιστον να δώσεις κίνητρο σε κάποιον να πάρει το season pass.
icue

Δημοσίευση από icue »

Της νοβα πριν το nova go ηταν σχεδον αδυνατο να βρεις λινκ. Πλεον με τα go και του οτε και της νοβα ειναι πολυ πιο ευκολο, αρα δυστυχως και στην περιπτωση μας θα ειναι ζορικα να τα μπλοκαρεις.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δηλαδή για τους κατοίκους εξωτερικού η ταλαιπωρία δικαιολογείται αλλά για τους εν Ελλάδι όχι;

Εγώ με ένα περίεργο τρόπο είμαι και εξωτερικού και εσωτερικού και δεν βλέπω καμιά ταλαιπωρία.

Πέντε κλικ υπόθεση ειναι.
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

ΠΑΟΚ-πορνοβα: 3-0... Δείξτε ρουλη και βαζελο κοροιδα... Αλλά για να τσούξει περισσότερο πρέπει να κόβουμε νόβα forthnet. Το περιμένω πως και πως 4/10 που θα με ρωτήσουν γιατί δεν ανανεώνω νόβα και σταθερό .. κάντε όλοι το ίδιο...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Napoli4 έγραψε:Εγώ μιλάω καθαρά για ματς πρωταθλήματος(νοβα) που πάντα ζοριζαν στο να βρεθεί λινκ, ενώ του κυπέλλου(κοσμοτε) όχι μόνο είχαν λινκ Αλλά είχε και ελληνική περιγραφή.

Αν έχουν την ίδια, λογικά θα είναι η καλύτερη διαθέσιμη. Οπότε κομπλέ.
Το κύπελλο στέλνεται έξω μέσω ΑΝΤ1 εξωτερικού, λαολα1 κτλ αν θυμάμαι καλα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Napoli4 έγραψε:Season pass επειγόντως.. Δε νοείται να βάζεις τους καταναλωτές στην ίδια διαδικασία ξανα και ξανα επί 20 ματς.

Επίσης θα ήθελα season pass στα 5ε max/αγώνας, ενώ μεμονωμένα αύξηση των τιμών. Ο γαύρος αν θέλει να δει το ματς, ας πληρώσει 10-15αρι.

Τέλος, επειδή γίνεται λόγος για πειρατικα links πολλα στον αριθμό, θα ήθελα βελτίωση και σε αυτό το κομμάτι (Στα πλαίσια του δυνατού παντα).
Μπορει να το στειλει και ο καθενας μας στο fb της παε σαν προταση.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Quefor έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Quefor έγραψε:Ισχύει. Κι εγώ εξωτερικό, με 60άρα σύνδεση, με hdmi σε tv, δεν κόλλησε ούτε δευτερόλεπτο και δεν είχε ούτε καθυστέρηση ήχου όπως αναφέρουν πολλά παιδιά, ούτε σπασίματα. Το μόνο που παρατήρησα ήταν αυτό που ανέφερε ο rainmaker για την κάμερα στα replays που σα να είχε λίγο μειωμένα fps.
Διαφορα με την πραγματικοτητα;;;σε sec
Ζήτημα να ήταν 1 sec. Επειδή το έβλεπα που το γράφανε στο φορουμ τα παιδιά, το παρατήρησα αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα.
Εγω ειχα 15-20 sec διαφορα.το συγκρινα με bet365.οι υπολοιποι;;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πολύ πολύ θετική η σκέψη για 2αδα πακέτο. Ακόμα και 1 σεντ φθηνότερα να στο δώσει η κίνηση μετράει, σου δείχνει ότι σε σέβεται και ότι προσπαθεί να πλασάρει το προϊόν σωστά. Κατά τη γνώμη μου η κίνηση θα πετύχει μόνο αν ξεφύγει από τα οπαδικά όρια του πάμε να υποστηρίξουμε την ομάδα κόντρα στη πουτάνα την Αθήνα και καταλήξει ένα ευχάριστο , αξιοπρεπές και με σεβασμό στο θεατή τηλεοπτικό προϊόν. Η χτεσινή αρχή , παρά τα μικροπροβληματάκια ήταν προς αυτή τη κατεύθυνση .

ΥΓ : sourme καθυστέρηση έχεις σχεδόν σε όλες τις ζωντανές μεταδόσεις μέσω ιντερνετ . Και από e-radio να ακούς ένα ματσάκι έχει τουλάχιστο 10 sec καθυστέρηση ενώ μπορεί να φτάσει και στο 1 λεπτό. Έτυχε να ακούω το ευρωπαικό της κούλας από το κινητό και ενώ περπατούσα είδα το γκολ σε καφε που πέρναγα και στο κινητό το άκουσα 1-2 στενά πιο κάτω.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Και στο φινάλε ας βγάλει ένα 50αρι όλα τα ματς να τελειώνουμε αν είναι έτσι και όσοι προλαβαν προλαβαν οι άλλοι ταλιράκι
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ζήτημα να ήταν 1 sec. Επειδή το έβλεπα που το γράφανε στο φορουμ τα παιδιά, το παρατήρησα αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα.[/quote]
Εγω ειχα 15-20 sec διαφορα.το συγκρινα με bet365.οι υπολοιποι;;[/quote]
Σουρμε 10 sec εχει η εταιρεια π λες με καθε συνδρομητικο(νοβα κ οτε)...αρα πολυ καλα ειμαστε..
Quefor

Δημοσίευση από Quefor »

sourmenetes έγραψε: Διαφορα με την πραγματικοτητα;;;σε sec

όπα κάτσε, δεν το έπιασα τι ρωτούσες γιατί πλάκωσε δουλειά. Με την πραγματικότητα δεν ξέρω, δεν το τσέκαρα ακριβώς. Εγώ αναφερόμουν στην καθυστέρηση ήχου.
Εννοείται ότι υπάρχει καθυστέρηση σε σχέση με την πραγματικότητα λόγω μετάδοσης σήματος. Για τον ίδιο λόγο που αν βλέπεις το ματς στην tv και ακούς και ραδιόφωνο παράλληλα, πάντα υπάρχει μία διαφορά μίνιμουμ 3-4 δευτερόλεπτα. Στη μετάδοση μέσω ίντερνετ φαντάζομαι θα είναι σίγουρα 10+ δευτερόλεπτα, αλλά ντάξ τώρα, λεπτομέρειες που δεν τις αντιλαμβάνεσαι καν και δεν ενοχλούν νομίζω.
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Τον αγώνα τον είδα από το laptop μου, μέσω Microsoft Edge χωρίς κανένα πρόβλημα/κόλλημα. Ούτε καθυστέρηση στον ήχο.

Έχω 24αρα γραμμή στον ΟΤΕ, χωρίς να πιάνει καμια σπουδαία ταχύτητα.

Διαβάζοντας και τα διάφορα σχόλια περί κάποιων καθυστερήσεων, προσπάθησα να δω κάποιες φάσεις του αγώνα απ´ όλους τους browsers.

Από Mozilla, Chrome & Internet Explorer υπάρχουν όντως κολλήματα. Στον Edge όμως, τίποτα. Έβαλα ξανά τον αγώνα και δεν υπάρχει κάποιο κόλλημα ή καθυστέρηση.

Και από Safari που δοκίμασα από το κινητό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
kos

Δημοσίευση από kos »

Έτσι για την κουβέντα.
Αν το είχαν πάρει απόφαση 2-3 εβδομάδες νωρίτερα, τι αριθμό λέτε να πιάναμε με Άγιαξ στην Τούμπα?
Δεν θα είχε ένα 150αρι από Ελλάδα και άλλο ένα από Ολλανδία? Διαφημίσεις σε Ελλάδα και Ολλανδία?
Του χρόνου...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οντως, θα ταν καλο πακετακι.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Η λατρεία που έγινε συνήθεια
Όπως τα διαρκείας παιδιά