28.Evgen Shakhov
-
Re: 28.Evgen Shakhov
Σήμερα όντως δεν έκανε τίποτα τρελό στο κέντρο θέλω να πέρνει το κέντρο από ομάδες όπως Βέροια μόνος του είναι καλός χάφ αλλά το δίδυμο κανιας τσιμιροτ δεν σπάει όταν είναι διαθέσιμη θα είναι αυτός που θα μπαίνει αλλαγή η τρίτος όταν παίζουμε με τρία χάφ κέντρο
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Ευγένιε, κοίτα να δεις ρε παλίκαρε...
Στον Π.Α.Ο.Κ. της δεκαετίας του '70, σε εκείνη την τεράστια ομαδάρα του Γκιούλα Λόραντ, όλοι (πλείστοι όσοι τέλος πάντων) είχαν να λένε για το ταλέντο και την ποδοσφαιρική τελειότητα των κινήσεων του Μεγαλέξανδρου-Γιώργαρου Κούδα πίσω απ τον επιθετικό, μην δίνοντας μεγάλη σημασία στον "Καίσαρα", πλην των γκολ που έβαζε ειδικά με εκείνες τις υπερηχητικές κεφαλιές-ψαράκια, ούτε όμως και στον "Ταρζάν", που ήταν παρά ταύτα οι κινητήριοι μοχλοί της ομάδας στα κρίσιμα μέτρα που τακτικά μαρκάρουν περισσότερο σαν χώρους αλλά και πολύ πιο δυνατά στα ατομικά μαρκαρίσματα τους οι αντίπαλοι χαφ...
Γι αυτό εσύ συνέχισε να κάνεις το παιχνίδι σου παίζοντας σωστά με την μία κι άσε να σε λένε πολλοί μέτριο...
Στον Π.Α.Ο.Κ. της δεκαετίας του '70, σε εκείνη την τεράστια ομαδάρα του Γκιούλα Λόραντ, όλοι (πλείστοι όσοι τέλος πάντων) είχαν να λένε για το ταλέντο και την ποδοσφαιρική τελειότητα των κινήσεων του Μεγαλέξανδρου-Γιώργαρου Κούδα πίσω απ τον επιθετικό, μην δίνοντας μεγάλη σημασία στον "Καίσαρα", πλην των γκολ που έβαζε ειδικά με εκείνες τις υπερηχητικές κεφαλιές-ψαράκια, ούτε όμως και στον "Ταρζάν", που ήταν παρά ταύτα οι κινητήριοι μοχλοί της ομάδας στα κρίσιμα μέτρα που τακτικά μαρκάρουν περισσότερο σαν χώρους αλλά και πολύ πιο δυνατά στα ατομικά μαρκαρίσματα τους οι αντίπαλοι χαφ...

Γι αυτό εσύ συνέχισε να κάνεις το παιχνίδι σου παίζοντας σωστά με την μία κι άσε να σε λένε πολλοί μέτριο...

Καλος σε γενικές γραμμές
Εχει ανεβει φανερά καλο γρανάζι έως εκει
Αν θεκουμε κάρι παραπανω ας πληρώσουμε
Εχει ανεβει φανερά καλο γρανάζι έως εκει
Αν θεκουμε κάρι παραπανω ας πληρώσουμε
- Παλαιολόγος
εννοειται ναι μανιακε,ειναι κομβικη αυτη η θεση
τοσο μπορει,φιλοτιμος βεβαια
αλλα οκ βασικος λογος για τον οποιο ο ΠΑΟΚ εχασε τον αξονα στην τουμπα
αμα θελουν καλυτερο να δωσουν λεφτα να παρουν,οπως ειπες και εσυ.
σε τετοιο επιπεδο δεν μπορει να περιμενεις απο γκολφ επιδοσεις φεραρι
αμα θε ταχυτητα και να ειναι τιραμολα,πληρωνεις αδρα
τοσο μπορει,φιλοτιμος βεβαια
αλλα οκ βασικος λογος για τον οποιο ο ΠΑΟΚ εχασε τον αξονα στην τουμπα
αμα θελουν καλυτερο να δωσουν λεφτα να παρουν,οπως ειπες και εσυ.
σε τετοιο επιπεδο δεν μπορει να περιμενεις απο γκολφ επιδοσεις φεραρι
αμα θε ταχυτητα και να ειναι τιραμολα,πληρωνεις αδρα
- ΑποστόληςΑ
βοηθήστε παιδιά λιγάκι,ειδικά εσείς που βρίσκεστε στο γήπεδο και έχετε άλλη ματιά:
πως το βλέπετε το παληκάρι? εγώ από μακρυά δε καταλαβαίνω...περίμενα περισσότερα. Εμπιστεύομαι τον προπονητή που τον βάζει αλλά γενικά δε βλέπω πολλά.Έχει το κορμί αλλά μου βγάζει μια soft αίσθηση.Η ομάδα είναι σε άλλη φάση συνήθως.
Το ερώτημα πάει γενικά γιατί τελευταία δεν υπήρχανε και πολλές επιλογές
πως το βλέπετε το παληκάρι? εγώ από μακρυά δε καταλαβαίνω...περίμενα περισσότερα. Εμπιστεύομαι τον προπονητή που τον βάζει αλλά γενικά δε βλέπω πολλά.Έχει το κορμί αλλά μου βγάζει μια soft αίσθηση.Η ομάδα είναι σε άλλη φάση συνήθως.
Το ερώτημα πάει γενικά γιατί τελευταία δεν υπήρχανε και πολλές επιλογές
-
Καλα για Ελλάδα είναι καλός για να πας στους 16 όχι ακόμα τουλάχιστον αλλα μου δείχνει ότι όλο ανεβαίνει απο τότε που ήρθε και μπαίνει όλο και πιο πολυ στην ομάδα
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Δεν νομίζω να υπήρχε σημείο του γηπέδου που δεν πάτησε, βαρόμετρο για την ομάδα. Παίχτης του προπονητή. Φιλτράρει όλο το παιχνίδι , αν ήταν πιο γρήγορος θα έπαιζε στη σαχταρ ή τη ντορτμουντ. Δεν έχει το ταπεραμέντο λάτιν 8αριου , είναι και λίγο μουντρούχος και δεν αρέσει στην κερκίδα.
Παιχτάρα όταν έχει βοήθειες στο κέντρο (τρεξίματα). Το πρόβλημα είναι όταν η τριπλέτα στο κέντρο είναι με Μπίσε. Με Ουάρντα, ή ακόμα και Πέλκα, ανεβαίνει. Για δύσκολα εκτός έδρας ματς η τριάδα Τσίμιροτ, Κάνιας, Σακχοφ θα είναι πολύ δυνατή. Νομίζω θα τους δούμε αυτούς όταν γίνει καλά ο Κάνιας.
θέλω να πιστεύω ότι έχει να δώσει και άλλα και ας μη φαίνεται πάντα η δουλειά του.
Στην επίθεση ναι, είναι καλός.Ένας λόγος παραπάνω που δεν τον υπολογίζει συνήθως ο αντίπαλος.
Στην επίθεση ναι, είναι καλός.Ένας λόγος παραπάνω που δεν τον υπολογίζει συνήθως ο αντίπαλος.
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Ο ουαρντα τους απελευθερωσε πολυpilotos έγραψε:Αν ήταν με τον Τσίμι, όπως σήμερα στο ματς στην Τούμπα, θα είχες περάσει.
Μου άρεσε πολύ χτες. Πολύ δουλειά με δύσκολο αντίπαλο.
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk