Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
- Kostas_Peraia4
Re: Πιθανός νέος προπονητής 2016/2017
Συμφωνω απολυτα.Και αν δουμε τι λεγαμε στο παρελθον,παλι τα ιδια υποστηριζαμε την πρωτη χρονια του ΓΧ,που βγηκαμε πρωτοι.Το 90% του κοσμου ελεγε να μεινει.Αντιθετα ο Ιβαν γνωριζοντας του πιθανους κινδυνους αποφασισε να φερει,οχι τον απειρο Πασιεντσα,αλλα το μπαρουτοκαπνισμενο Στεφενς.Νομιζω πως αναλογα θα πραξει και φετος.Δεν νομιζω να παρει τετοιο ρισκο,βαζοντας σε κινδυνους και την προπονητικη καριερα του Βλανταν
Η διοικηςη ειναι ιδιόρρυθμη γιατι αυτος που αποφασίζει ειναι ιδιόρρυθμος ...
Οποτε δυστυχως το Ειλημμένη αποφαςη δεν θα υπάρξει ποτε αν κ τον ιτ ήθελε να τον κρατήσει
Οποτε δυστυχως το Ειλημμένη αποφαςη δεν θα υπάρξει ποτε αν κ τον ιτ ήθελε να τον κρατήσει
Έχω την αίσθηση ότι αν δεν μείνει ο Ίβιτς δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει ποτέ.
Αυτό τα είναι ΠΑΟΚτσακι είναι πίπες, από που και ως που;
Να θυμίσω ότι η ΑΕΚ ψάχνει προπονητή.
Ακόμα δεν ξέρω αν είναι καλός η αν θα γίνει μεγάλος αυτό που ξέρω είναι ότι όλο του το στυλ και η σοβαρότητα που δείχνει εμένα με πείθει.
Ακόμα δεν ξέρω αν είναι καλός η αν θα γίνει μεγάλος αυτό που ξέρω είναι ότι όλο του το στυλ και η σοβαρότητα που δείχνει εμένα με πείθει.
Όπως λες σοβαρός κ συντηρητικός που το θεωρώ προσόν ..
Το βασικο ειναι πι παικτες που θα ρθουν
Το βασικο ειναι πι παικτες που θα ρθουν
- kataramenos5
Δεν υπαρχει αυτο Μπιλ.Ολοι ειναι αναλωσιμοι αν δε ειναι 10+ απ το γαυρο.buffalobill4 έγραψε:Εγω θα ηθελα να μεινει μονο ομως αν ειναι ειλημμένη αποφαση της διοικησης να στηριχτει.
Καλος ο Βλαντο αλλα θα τον φανε λαχανο.Και δε γουταρω να καει.
- Kostas_Peraia4
Leo Matos,Eugene Shakhov,Lubos Michel,Iβαν Σαββιδης.
Μυριζει εντονα προπονητης απο καμια Ρωσοουκρανια
Μυριζει εντονα προπονητης απο καμια Ρωσοουκρανια
- navigator11
obanebane έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι αν δεν μείνει ο Ίβιτς δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει ποτέ.
Εννοείται πως είναι επαγγελματιας. Κάτι μου λέει πως θα προτιμήσουν οι της διοίκησης να συμπορευτούν μαζί του για τη νέα χρονιά. Τώρα αν πρόκειται να στηριχτεί είναι ομιχλώδες. Μην έχουμε και εξεζητημένες απαιτήσεις!

- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ενδεχόμενη πρωτιά στα play off και συμμετοχη στα προκριματικα του ch.league σε 50μέρες απαιτει,λόγω αυξημένου βαθμου δυσκολίας,προπονητη που να-μας-γνωρίζει.
Μ'αυτη τη συνθηκη ως γνώμονα οι επιλογες ειναι λιγες εως ελαχιστες.
Μ'αυτη τη συνθηκη ως γνώμονα οι επιλογες ειναι λιγες εως ελαχιστες.
- thanos-xanthi
φαρμακοποιε δε νομιζω να επιλεγεις προπονητη, με στοχο τα 2 ματς νοκ αουτ, με ανωτερη ομαδα, που στην ουσια ειναι μια κληρωση και μια ζαρια..
στοχος πρεπει να ειναι να αποκτησουμε επιτελους κορμο, και μια σταθεροτητα, μια ταυτοτητα σαν ομαδα
στοχος πρεπει να ειναι να αποκτησουμε επιτελους κορμο, και μια σταθεροτητα, μια ταυτοτητα σαν ομαδα
στο τέλος θα έρθει και ο Μέρκεβιτς από την Ντνιπρο, ίσως να έχει βάλει προϋπόθεση το τσουλου και μεγάλο μπάτζετ
Μακαρι κ να έριξε στάχτη στα ματια γιατι δεν τελείωσε γ χρονια
Αλλιως Σαντος η Ίβιτς
Αλλιως Σαντος η Ίβιτς
παντως φαίνεται ότι κάναμε...ντου στη ντινπρο και ίσως όντως είχε φαει στράβωμα...
ματος, σακοφ, κανας τσιγρινσκι... δεν είναι λίγο πράμα να βλέπεις ότι μια ομάδα έχει κάνει κρούση για 4-5 παίχτες σου όταν σε είδε στο πάτωμα να αιμορραγείς...
πσσσ πως τα λεω ο φουστης...
ματος, σακοφ, κανας τσιγρινσκι... δεν είναι λίγο πράμα να βλέπεις ότι μια ομάδα έχει κάνει κρούση για 4-5 παίχτες σου όταν σε είδε στο πάτωμα να αιμορραγείς...
πσσσ πως τα λεω ο φουστης...

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- navigator11
Η διαίσθησή μου λέει πως με το καλό αύριο κλείνει το θέμα του επόμενου προπονητή.