Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Καποδίστριας ο δικαστής ντροπιαζει και το όνομα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορει να μου εξηγησει καποιος με ποια λογικη ηθελε να κατσει σημερα στο ιδιο τραπεζι με τον πουστοχοντρο για το καλο του ποδοσφαιρου;;; Να συνενοηθει τι με τον μαφιοζο;;;;
Ως ποτε Θα ανεχετε ο Παοκτσης να ειναι ο μ@λ@κ@ς της υποθεσης?????
κανετε ολοι το ιδιο λαθος το προβλημα δεν ειναι μονο ο χοντρος ειναι ολη η αθηναaoratos έγραψε:Μπορει να μου εξηγησει καποιος με ποια λογικη ηθελε να κατσει σημερα στο ιδιο τραπεζι με τον πουστοχοντρο για το καλο του ποδοσφαιρου;;; Να συνενοηθει τι με τον μαφιοζο;;;;
Παλι η ιδια κουβεντα.. ποιος ελεγχει την ΕΠΟ, η κουλα και ο βαζελος;;;; Υπαρχε δικογραφια για Αλαφουζο και Μελισσανιδη για συσταση εγκληματικης οργανωσης;;; Οταν ανεβηκε βαθμολογικα περσυ στον δευτερο γυρο ο βαζελος ειχε διαιτησιες ομαδας που ελεγχει το ποδοσσφαιρο;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Πέμ 24 Μαρ 2016, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοιτα Ιβαν, υπαρχει και ο δρομος που χαραξε ο βουβαλος.
Απο τη στιγμη που κυκλοφορει ελευθερος, αυτος και η πολυπληθη συμμορια του, και οχι μονο αυτο, αλλα απολαμβανει και προνομια που ενας νομοταγης πολιτης ουτε καν μπορει να φανταστει, τοτε ο δρομος αυτος δεν μπορει παρα να ειναι νομιμοτατος....
Απο τη στιγμη που κυκλοφορει ελευθερος, αυτος και η πολυπληθη συμμορια του, και οχι μονο αυτο, αλλα απολαμβανει και προνομια που ενας νομοταγης πολιτης ουτε καν μπορει να φανταστει, τοτε ο δρομος αυτος δεν μπορει παρα να ειναι νομιμοτατος....
ποιος πηγαινε με πρωτοσελιδα γαυρου πρωταθλητη προπερσυ για να φαμε -3 στα πλει οφφ ποιος θα ειναι ευνοημενος με αυτη την ποινη ο ολυμπιακος η η κουλα και ο βαζελος που ξερουν οτι αν εισαι υγιης θα τους κανεις πλακαaoratos έγραψε:Παλι η ιδια κουβεντα.. ποιος ελεγχει την ΕΠΟ, η κουλα και ο βαζελος;;;; Υπαρχε δικογραφια για Αλαφουζο και Μελισσανιδη για συσταση εγκληματικης οργανωσης;;;
Αλλο το να εισαι παρτακιας και αλλο να ελεγχεις το ποδοσφαιρο. Καπου μπερδευεσαι..paoktzis έγραψε:ποιος πηγαινε με πρωτοσελιδα γαυρου πρωταθλητη προπερσυ για να φαμε -3 στα πλει οφφ ποιος θα ειναι ευνοημενος με αυτη την ποινη ο ολυμπιακος η η κουλα και ο βαζελος που ξερουν οτι αν εισαι υγιης θα τους κανεις πλακαaoratos έγραψε:Παλι η ιδια κουβεντα.. ποιος ελεγχει την ΕΠΟ, η κουλα και ο βαζελος;;;; Υπαρχε δικογραφια για Αλαφουζο και Μελισσανιδη για συσταση εγκληματικης οργανωσης;;;
Η κουλα γιατι δεν παιζει κυπελλο;;;
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++pilotos έγραψε:Αορατε συνέταιροι είναι οι δυο, βλέπεις πολύ κοντά
SM-N9005
Ο Μελισσανιδης με τον Μαρινακη συνεταιροι;;;; Εξηγησε μου αν μπορεις το σκεπτικο σου γιατι μαλλον το βλεπω κοντοφθαλμα..
ρε φίλε αν δεν ξέρεις τα απλά και πετάς ό,τι να ναι δεν φταίω εγώ.aoratos έγραψε:Ο Μελισσανιδης με τον Μαρινακη συνεταιροι;;;; Εξηγησε μου αν μπορεις το σκεπτικο σου γιατι μαλλον το βλεπω κοντοφθαλμα..
pilotos έγραψε:ρε φίλε αν δεν ξέρεις τα απλά και πετάς ό,τι να ναι δεν φταίω εγώ.aoratos έγραψε:Ο Μελισσανιδης με τον Μαρινακη συνεταιροι;;;; Εξηγησε μου αν μπορεις το σκεπτικο σου γιατι μαλλον το βλεπω κοντοφθαλμα..
Μιλησε μου.
Γραψε και για το 08 που η ""συστημικη"" κουλα εχασε το πρωταθλημα στα χαρτια... Τον Βαλνερ της Καλαμαριας τον θυμασαι???
τι να σου πω από τη στιγμή που θεωρείς ότι ο Ιβάν ήρθε σήμερα για να συννενοηθεί με τον χοντρό;aoratos έγραψε:pilotos έγραψε:ρε φίλε αν δεν ξέρεις τα απλά και πετάς ό,τι να ναι δεν φταίω εγώ.aoratos έγραψε:Ο Μελισσανιδης με τον Μαρινακη συνεταιροι;;;; Εξηγησε μου αν μπορεις το σκεπτικο σου γιατι μαλλον το βλεπω κοντοφθαλμα..
Μιλησε μου.
Για αυτό θα πήγαινε να μιλήσει; για να τα βρούνε;
Μιλησε μου για τους συνεταιρουςpilotos έγραψε:
τι να σου πω από τη στιγμή που θεωρείς ότι ο Ιβάν ήρθε σήμερα για να συννενοηθεί με τον χοντρό;
Για αυτό θα πήγαινε να μιλήσει; για να τα βρούνε;