Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από vs40 »

Λέμε ΟΛΟΙ μας εδώ μέσα στήριξη στο θεσμό του προπονητή. Έτσι δε λέμε? Πως όμως να στηρίξεις έναν προπονητή αν δεν του πάρεις τα υλικά που σου ζητάει ώστε να σου φέρει αποτέλεσμα, ώστε να τον κρατήσεις και να δώσεις έτσι τον συμφωνηθέντα χρόνο που του αξίζει? Αν ο προπονητής έχει το μάνατζμεντ, όπως στα μεγάλα κλαμπς, ποιος παικτάκος θα του κουνηθεί, όταν ξέρει ότι θα πάρει πούλο και ο προπονητής θα παραμείνει? Ποιος μάνατζερ θα του κάνει τις γνωστές του φουστιές??
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

vs40 έγραψε:Διάβασα παιδιά αυτό και ενθουσιάστηκα. Αν γίνει μιλάμε για αλλαγή σελίδας και τέρμα η μιζέρια. Θα δούμε επιτέλους μπάλα στο μέλλον, αν αυτός ο προπονητής είναι καταξιωμένος. Αυτή η λύση είναι το μόνο φάρμακο στον ΠΑΟΚ, ώστε τα αποδυτήρια να είναι σφικτά. Ο θεσμός του προπονητή έτσι στηρίζεται. Για μένα με ενδιαφέρει να έρθει καταξιωμένος προπονητής και επειδή χθες κατηγορήθηκα από συνοπαδό ότι κάνω προπαγάνδα για το Σάντος (επειδή είμαι φαν του - δεν το κρύβω - και νομίζω έχω το δικαίωμα), να πω ότι δε με καίει και τόσο. Αν το όνομά του διχάζει (δεν ξέρω το λόγο) να μην πατήσει ποτέ το πόδι του στην Τούμπα. Το ζητούμενο για μένα είναι ο προπονητής να έχει ισχύ και τόσο καιρό αυτό λέω και τίποτα παραπάνω. Η διάρκεια του συμβολαίου από μόνη της δεν λέει τίποτα.

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9960 ... proto-rolo
Αυτό είναι το λινγκ που είδα στην κεντρική και μου έδωσε ελπίδα.
Εσύ ακόμα ελπίζεις :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν vs40 απάντησε μου σε παρακαλώ στην περίπτωση που έρθει (αν έρθει βέβαια με αυτά που ακούει και διαβάζει κανείς πλέον εύκολα μαθαίνει τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στην ΠΑΕ )ένας καταξιωμένος προπονητής τι χρονική διάρκεια θα έχει και πόσο θα στηριχθεί από τον ιβαν?.....και για απάντησε μου ο χ καταξιωμένος προπονητής έστω και πιστή και έρθει να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή κάνει χ μεταγραφές αλλά ο Μr Σαββίδης στραβωμένη και πάλι σε έξι μήνες φτου και από την αρχή, γιατί ο επόμενος θα θέλει να δουλέψει με τούς χψ παίκτες το χψ σύστημα του προηγούμενου προπονητή ?Γιαυτό θέλεις ΤΔ .....Εγώ προσωπικά από δω και στο εξής δεν έφερες αποτέλεσμα μέσα σε 2 μήνες δεν κάνεις ρε φίλε έτσι απλά.....................
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:Βλακωτος

SM-G920F
Ααααααα, τώρα έδεσε το γλυκό... :oops:

Α ρε κατακαημένε goran φλιτζανολόγε...Πάλι θα πονέσουν τα ματάκια σου στα τσιμέντα κι η καρδιά σου με τα αναμενόμενα (όσο η "συντροφιά του δαχτυλιδιού" δεν απομακρύνεται επιτέλους απ την ομάδα) "REMAKES"... :(

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ...ΜΟΝΑΧΑ... :oops: :oops: :oops: & :cry: :cry: :cry:
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

fidel έγραψε:
vs40 έγραψε:Διάβασα παιδιά αυτό και ενθουσιάστηκα. Αν γίνει μιλάμε για αλλαγή σελίδας και τέρμα η μιζέρια. Θα δούμε επιτέλους μπάλα στο μέλλον, αν αυτός ο προπονητής είναι καταξιωμένος. Αυτή η λύση είναι το μόνο φάρμακο στον ΠΑΟΚ, ώστε τα αποδυτήρια να είναι σφικτά. Ο θεσμός του προπονητή έτσι στηρίζεται. Για μένα με ενδιαφέρει να έρθει καταξιωμένος προπονητής και επειδή χθες κατηγορήθηκα από συνοπαδό ότι κάνω προπαγάνδα για το Σάντος (επειδή είμαι φαν του - δεν το κρύβω - και νομίζω έχω το δικαίωμα), να πω ότι δε με καίει και τόσο. Αν το όνομά του διχάζει (δεν ξέρω το λόγο) να μην πατήσει ποτέ το πόδι του στην Τούμπα. Το ζητούμενο για μένα είναι ο προπονητής να έχει ισχύ και τόσο καιρό αυτό λέω και τίποτα παραπάνω. Η διάρκεια του συμβολαίου από μόνη της δεν λέει τίποτα.

Λοιπόν vs40 απάντησε μου σε παρακαλώ στην περίπτωση που έρθει (αν έρθει βέβαια με αυτά που ακούει και διαβάζει κανείς πλέον εύκολα μαθαίνει τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στην ΠΑΕ )ένας καταξιωμένος προπονητής τι χρονική διάρκεια θα έχει και πόσο θα στηριχθεί από τον ιβαν?.....και για απάντησε μου ο χ καταξιωμένος προπονητής έστω και πιστή και έρθει να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή κάνει χ μεταγραφές αλλά ο Μr Σαββίδης στραβωμένη και πάλι σε έξι μήνες φτου και από την αρχή, γιατί ο επόμενος θα θέλει να δουλέψει με τούς χψ παίκτες το χψ σύστημα του προηγούμενου προπονητή ?Γιαυτό θέλεις ΤΔ .....Εγώ προσωπικά από δω και στο εξής δεν έφερες αποτέλεσμα μέσα σε 2 μήνες δεν κάνεις ρε φίλε έτσι απλά.....................
Σωστοί και οι 2. Δείχνουν ακριβώς τι θα έπρεπε να συμβαίνει ώστε επιτέλους να ανέβουμε πολλά επίπεδα και τι ακριβώς συμβαίνει στον μικρόκοσμο μας...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

goran 64 έγραψε:
vs40 έγραψε:Εσύ το συνεχίζεις βέβαια. Να φάμε τον Ιβάν ρε μάγκα αν είναι. Διάβαζα τα χθεσινά μαργαριτάρια...
Αν αυτό (κάνεις ότι) κατάλαβες παλικαράκι μου σε κατηγορώ ευθέως ότι θέλεις να αποδομήσεις την άποψη μου και αργότερα ίσως κι εμένα...Κι αυτό δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο, ειδικά από εσένα !!! ;)
Έτσι ακριβώς είναι. Γιατί εγώ είμαι μάνατζερ που τα παίρνω από τον λίγο Σάντος. Ο Σάντος μην ανησυχείς δεν πρόκειται να ξαναπατήσει στη μίζερη Ελλάδα, όταν προπονεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο.Τι αξία έχεις για να σε αποδομήσω ρε μάγκα? Έχω ποτέ στο παρελθόν μου απαντήσει σε κάτι δικό σου? Έχω κάνει ποτέ έστω μία παράθεση σε δικό σου ποστ? Ποιος το ξεκινησε και τις 2 φορές που μαλώσαμε? Χθες έγραψες στο ποστ μου ότι έδωσα συνέχεια. Γράφεις κάτω από το ποστ μου και εγώ δηλαδή δεν έχω το δικαίωμα να ανταπαντήσω στο δικό μου ποστ? (γράφεις ότι δίνω συνέχεια εν προκειμένω, ενώ μιλάμε για δικό μου ποστ) Είναι σαν να λες φίλε βούλωσέ το. Με αποκάλεσες ένα κάρο χαρακτηρισμούς όπως ψεύτη κτλ. Επειδή παράφρασα κάποιες δικές σου φράσεις. Όπως το¨Μας πρίξατε τα @@ με τον Σάντος, ενω΄εσύ είπες κάτι παρεμφερές "ότι μας ζαλίσατε με τον Σάντος". Δηλαδή πόση διαφορά έχει το ένα από το άλλο?

Να το πω άλλη μια φορά τώρα γιατί έχω εκνευριστεί: ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ Ο ΣΑΝΤΟΣ. Αν είναι να βγάλω τον καρκίνο εδώ μέσα, τώρα δεν το θέλω ούτε εγώ. Παραιτούμαι και από μάνατζέρ του :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 17 Φεβ 2016, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

fidel έγραψε:

Φίλε fidel πολύ εύστοχα όσα ρωτάς αλλά...Υπάρχει "η πεπατημένη" ρε παλικάρι μου !!!

"Καταξιωμένος", καθηγητής, νιώθει από Π.Α.Ο.Κ. αφού "κόντεψε" να τα καταφέρει και παλιότερα, ήταν ο μοναδικός προπονητής που στηρίχτηκε στον Π.Α.Ο.Κ. μας τα τελευταία 15 χρόνια, έχει να μας φέρει και "δικούς του παιχταράδες", θα είναι και άνεργος μετά το καλικαιρινό Euro, είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης του ευωβουλευτή της αρεσκείας του Ιβάν, είχε άψογη συνεργασία με τον μόλις προηγούμενο του "αποτυχημένου" Φρανκ Τ.Δ. του Π.Α.Ο.Κ. (που να ψάχνουμε τώρα για καινούριο, έχουμε το "δικό μας παιδί" που είναι και τέλειος "yesman" και κάνει και ωραία DEALS - super markets όμως -), τον γουστάρει κι ο Φράγκος...Εεεεε, του αρέσουν πολύ και τα καρπούζια...Τι να σου πω άλλο ρε αδερφέ;;;

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 17 Φεβ 2016, 12:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Φιντέλ το σημαντικό είναι να έχεις ισχύ και τα αποδυτήρια. Αν ο Ιβάν δε δώσει χρόνο στον προπονητή να κάνει τη δουλειά του αυτός θα φταίει. Από την άλλη οι μήνες που έδωσε στον Τούντορ δεν ήταν λίγοι. Πάντα μετράει και το μπάτζετ μέσα σε όλα αυτά που λέμε. Αν ματώσει η τσέπη του Ιβα΄ν, θα τα πάρει και πιο εύκολα σε αποτυχίες. Πιστεύω ότι αν ένας προπονητής δε φέρει κανένα αποτέλεσμα σε 6 μήνες μετά από δικό του σχεδιασμό -- προετοιμασία - μεταγραφές, ότι έχει αποτύχει. Το 2 μήνες είναι τραγικό. Θεωρώ πολύ δύσκολο ένας καταξιωμένος προπονητής με τις συνθήκες αυτού του τύπου στήριξης να αποτύχει. Το θέμα είναι βέβαια τι θεωρείς αποτυχία. Το κριτήριο συνήθως είναι οι θαθμοι που έχεις μαζέψει στο πρωτάθλημα. Αν σε 15 αγώνες έχεις 30-33 βαθμούς είσαι μια χαρά για 1ο γύρο στην 1η σου χρονιά. Το θέμα όμως της αξιολόγησης είναι του Ιβάν, οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ εγώ τίποτα απολύτως. Το μόνο που λέω είναι ότι έχω πάλι κάποιες ελπίδες, αν ισχύει το δημοσίευμα.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

goran 64 έγραψε:
fidel έγραψε:

Φίλε fidel πολύ εύστοχα όσα ρωτάς αλλά...Υπάρχει "η πεπατημένη" ρε παλικάρι μου !!!

"Καταξιωμένος", καθηγητής, νιώθει από Π.Α.Ο.Κ. αφού "κόντεψε" να τα καταφέρει και παλιότερα, ήταν ο μοναδικός προπονητής που στηρίχτηκε στον Π.Α.Ο.Κ. μας τα τελευταία 15 χρόνια, έχει να μας φέρει και "δικούς του παιχταράδες", θα είναι και άνεργος μετά το καλικαιρινό Euro, είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης με ευωβουλευτή της αρεσκείας του Ιβάν, είχε άψογη συνεργασία με τον μόλις προηγούμενο του "αποτυχημένου" Φρανκ Τ.Δ. του Π.Α.Ο.Κ. (που να ψάχνουμε τώρα για καινούριο, έχουμε το "δικό μας παιδί" που είναι και τέλειος "yesman", τον γουστάρει κι ο Φράγκος ε του αρέσουν πολύ τα καρπούζια...Τι να σου πω άλλο ρε αδερφέ;;;

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;;

Ας έρθει ο πονόματος αφού ο νεοΠΑΟΚτσης ενδιαφέρεται μονο για το αποτέλεσμα αλλά όπως έγραψα και παραπάνω αν δεν δω σε δυο μήνες αυτά που πρέπει να δω (το δικαίωμα αυτό ο ίδιος ο ιβαν μου το έδωσε) θα τον "σχίσω".....υπομονή 2 μήνες
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Σε 2 μήνες τι περιμένεις να δεις συγκεκριμένα? Πόσους βαθμούς/αγώνα, αφού δε μας ενδιαφέρει το θέαμα?
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

vs40 έγραψε:Φιντέλ το σημαντικό είναι να έχεις ισχύ και τα αποδυτήρια. Αν ο Ιβάν δε δώσει χρόνο στον προπονητή να κάνει τη δουλειά του αυτός θα φταίει. Από την άλλη οι μήνες που έδωσε στον Τούντορ δεν ήταν λίγοι. Πάντα μετράει και το μπάτζετ μέσα σε όλα αυτά που λέμε. Αν ματώσει η τσέπη του Ιβα΄ν, θα τα πάρει και πιο εύκολα σε αποτυχίες. Πιστεύω ότι αν ένας προπονητής δε φέρει κανένα αποτέλεσμα σε 6 μήνες μετά από δικό του σχεδιασμό -- προετοιμασία - μεταγραφές, ότι έχει αποτύχει. Το 2 μήνες είναι τραγικό. Θεωρώ πολύ δύσκολο ένας καταξιωμένος προπονητής με τις συνθήκες αυτού του τύπου στήριξης να αποτύχει. Το θέμα είναι βέβαια τι θεωρείς αποτυχία. Το κριτήριο συνήθως είναι οι θαθμοι που έχεις μαζέψει στο πρωτάθλημα. Αν σε 15 αγώνες έχεις 30-33 βαθμούς είσαι μια χαρά για 1ο γύρο στην 1η σου χρονιά. Το θέμα όμως της αξιολόγησης είναι του Ιβάν, οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ εγώ τίποτα απολύτως. Το μόνο που λέω είναι ότι έχω πάλι κάποιες ελπίδες, αν ισχύει το δημοσίευμα.

Τραγικό οι δυο μήνες που απο τον Νοέμβρη οι μισοί έχετε φευγάτο τον τωρινό προπονητή?
Τραγικό που η στήριξη του τωρινού προπονητή είναι στα λόγια?(που είναι οι μεταγραφές του Ιανουαρίου?)
Τραγικό που ο τωρινός προπονητής ζήτησε επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του λουκας και ήρθε ο Μπερμα?
Άστο VS η ιστορία τα τελευταία 4 χρόνια επαναλαμβάνεται
Άβαταρ μέλους
goran 64

vs40 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
vs40 έγραψε:Εσύ το συνεχίζεις βέβαια. Να φάμε τον Ιβάν ρε μάγκα αν είναι. Διάβαζα τα χθεσινά μαργαριτάρια...
Αν αυτό (κάνεις ότι) κατάλαβες παλικαράκι μου σε κατηγορώ ευθέως ότι θέλεις να αποδομήσεις την άποψη μου και αργότερα ίσως κι εμένα...Κι αυτό δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο, ειδικά από εσένα !!! ;)
Έτσι ακριβώς είναι. Γιατί εγώ είμαι μάνατζερ που τα παίρνω από τον λίγο Σάντος. Ο Σάντος μην ανησυχείς δεν πρόκειται να ξαναπατήσει στη μίζερη Ελλάδα, όταν προπονεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο.Τι αξία έχεις για να σε αποδομήσω ρε μάγκα? Έχω ποτέ στο παρελθόν μου απαντήσει σε κάτι δικό σου? Έχω κάνει ποτέ έστω μία παράθεση σε δικό σου ποστ? Ποιος το ξεκινησε και τις 2 φορές που μαλώσαμε? Χθες έγραψες στο ποστ μου ότι έδωσα συνέχεια. Γράφεις κάτω από το ποστ μου και εγώ δηλαδή δεν έχω το δικαίωμα να ανταπαντήσω στο δικό μου ποστ. Είναι σαν να λες φίλε βούλωσέ το. Εγώ είπα αυτό που ήθελα να σου πω, και εσύ εδώ οφείλεις να σταματήσεις. Με αποκάλεσες ένα κάρο χαρακτηρισμούς όπως ψεύτη κτλ. Επειδή παράφρασα κάποιες δικές σου φράσεις. Όπως το¨Μας πρίξατε τα @@ με τον Σάντος, ενω΄εσύ είπες κάτι παρεμφερές "ότι μας ζαλίσατε με τον Σάντος". Δηλαδή πόση διαφορά έχει το ένα από το άλλο?

Να το πω άλλη μια φορά τώρα γιατί έχω εκνευριστεί: ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ Ο ΣΑΝΤΟΣ. Αν είναι να βγάλω τον καρκίνο εδώ μέσα, τώρα δεν το θέλω ούτε εγώ. Παραιτούμαι και από μάνατζέρ του :lol: :lol:
Προσωπικά δεν έχω καμία αξία καρντάση μου, ειδικά μπροστά στο μεγαλείο του Π.Α.Ο.Κ. μας...Η άποψη μου όμως ίσως έχει, ειδικά για σένα... ;)

Σε αποκάλεσα ψεύτη γιατί είσαι σε σχέση με τις αντιπαραθέσεις σου μαζί μου και με κανέναν άλλον χαρακτηρισμό...

Ναι ρε συ, το μας ζαλίσατε, σημαίνει ότι σας βαρεθήκαμε πια, ενώ το "μας πρήξατε τα @@" είναι υβριστικό, κάτι το οποίο δεν συνηθίζω, ειδικά εδώ μέσα...

Δεν με νοιάζει ρε λεβέντη μου αν είσαι λάτρης (φυσικά το δικαιούσαι, ποιος είπε το αντίθετο) ή μάνατζερ του καρπουζά κι αν παίρνεις μίζα ή ό,τι άλλο "πράσινο άλογο" ισχυρίζεσαι, ούτε αν θέλεις ή δεν θέλεις να ξαναπατήσει στην Ελλάδα της μιζέριας που εσύ την βλέπεις έτσι με τα δικά σου μάτια και δεν κάνεις τίποτα να αλλάξει αυτό...

Με νοιάζει όμως ότι και σαυτό ακόμα το post σου ΨΕΥΔΕΣΑΙ κατηγορώντας με ότι σε έγραψα "ένα κάρο χαρακτηρισμούς" και ΕΙΚΑΖΕΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ γράφοντας ότι "ΣΑΝ να σου λέω βούλωσε το", εντάξει λεβεντάκο μου;;;

Κάνε μου λοιπόν την χάρη να διορθωθείς, παρά να με "συμβουλεύεις" με ποιον και με τι θα ασχολούμαι, μιας κι αυτό είναι ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 17 Φεβ 2016, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

vs40 έγραψε:Σε 2 μήνες τι περιμένεις να δεις συγκεκριμένα? Πόσους βαθμούς/αγώνα, αφού δε μας ενδιαφέρει το θέαμα?
Σου το έγραψα και παραπάνω το δικαίωμα αυτό ο ιβαν μου το έδωσε..............και πίστεψε με είμαι απο αυτούς που έχουν γαϊδουρινή υπομονή αλλά στο συγκεκριμένο θέμα μου τελείωσε........
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γκοραν δεν εχεις αφησει μελος που να μην το κατηγορεις για κατι αδελφε.

χαλαρωσε.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο να επιστρέψει ο Σάντος. Εμένα ήταν καψούρα μου γιατί μετά από κάθε παιχνίδι είχε μια πλήρης ανάλυση του παιχνιδιού πριν τις ερωτήσεις. Καταλάβαινα τα πάντα για την ομάδα και ένιωθα μια σιγουριά - σταθερότητα. Τώρα με ΙΤ ξεκινάνε με ερωτήσεις, και όταν του ρωτούνε τι φταίει στον ΠΑΟΚ, αυτός απαντά ότι το ψάχνουν. Τον προπονητή τον θέλεις να σου πει τι φταιέι και όχι να το ψάχνει μετά από 6 μήνες. Ομοίως το γιατρό το θέλεις για να σε θεραπεύσει. Όχι να πεθάνεις πρώτα και μετά να καταλάβει τι έφταιξε με τη βοήθεια του ιατροδικαστή.

Όσο για τον Βρύζα γκόραν, αν με είχες διαβάσει, θα είχες δει το μένος που βγάζω για αυτό το άτομο. Τον θεωρώ προδότη, προπονητοφάγο, μας κατέστρεψε στο περυσινο +5 φτάνει να έφερνε παίκτες και να έπαιρνε μεσιτείες. Η μόνη χρονιά που ήμουν με το Ζβ ήταν το 2008/09 που μας έφερε το φιλαράκι του τον Κοντρέρας. Τις υπόλοιπες πετυχημένες μεταγραφές τις έκανε όλες ο Σάντος. Το 2009/10 μας έφερε ένα κάρο παλτά ο Ζβ που ούτε κνα ακουμπήσανε, όπως ο Αμπουμπακάρι. Τη χρονιά που έφυγε ο Σάντος, ήταν δυσαρεστημένος που δεν είχε το μπάτζετ και ενώ αυτός πάλευε να φέρει παίκτες που να κάνουν τη διαφορά, ο Ζησάκος γέμισε το ρόστερ με βαρίδια που δεν ακουμπήσανε.

Για τον Ευρωβουλευτή Ζαγόρ τι να πω. Μόνο και μόνο που πήγε σε κόμμα που ψήφισε τα μνημόνια και την παραμονή της Ελλάδας στο Ευρώ, εγώ είμαι εχθρός του. Το λέω ανοικτά από το 2008 ότι η Ελλάδα δεν έπρεπε ν πληρώσει χρέη που δε σηκώνονται εξ ορισμού. Ως οικονομολόγος κάτι ξέρω από Μακροοικονομία, που είναι και το αγαπημένο μου αντικείμενο στην επιστήμη. Οπότε να ξεκαθαρίσουμε σκέψεις που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου Γκόραν για μένα. Ούτε τον Ζαγόρ θέλω, ούτε τον ΖΒ. Τώρα πια δε θέλω ούτε τον Σάντος. Η εμπειρία του διχασμού με Σάλπι, με έκανε να δω διαφορετικά τη ζωή. Πάνω απ'ολα η συσπείρωση. Αν εσύ και πολλοί δε θέλετε τον Σάντος, δεν το θέλω τότε και εγώ. Κάνω τη δική μου αξιολόγηση και γράφω την άποψή μου. Δεν την επιβάλλω. Αν λοιπόν δεν τον θέλετε, δεν τον θέλω ούτε εγώ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ιγκορ σε προτρεπω να τους ξεβρακωσεις κι αλλο. Παραιτησου αγορινα μου και σηκω φυγε να παμε σε ντερμπι με βαζελο χωρις προπονητη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”