Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Ιβαν Σαββίδη χρειαζόμαστε έναν αμυντικό από τους ελεύθερους
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

GiorgosAtha έγραψε:Στέφανε... τα στατιστικά δεν λένε πάντα όλη την αλήθεια όμως.
Παράδειγμα...
Κάνει ο αντίπαλος μια γιόμα και ο φορ τους παίρνει την κεφαλιά πασάροντας στον συμπαίχτη του που σουτάροντας μας βάζει γκολ... στο στατιστικό θα καταγραφεί ότι μπήκε από σουτ. Βάση στατιστικών λοιπόν δεν το φάγαμε από κεφαλιά αλλά από σουτ... άρα δεν χρειαζόμαστε κάποιον ψηλό να παίρνει κεφαλιές. Σωστός? :mrgreen:
Ωραία, μπορεί να είναι και έτσι.

Και για να το αποδείξεις:
Κάτσε να κάνεις μία αντίστοιχη ανάλυση για όλα τα ματς από τον Φλεβάρη και μετά και γράψε τα αποτελέσματα.
:twisted: :mrgreen:
Περιπτερος έγραψε: Ας πούμε τώρα ότι έχει κοντά μπακ που δεν πηδάνε ούτε εφημερίδα απλωμένη και ότι δεν παίρνουν κεφαλιά ούτε από τον Φετφατζίδη. Αυτό λοιπόν που κάνει αυτός ο τερματοφύλακας είναι να προσπαθεί να καθαρίσει αυτός διακινδυνεύοντας.
Αρα χρεώνεται αυτός το λάθος που στην πραγματικότητα είναι γενικό και συνολικό. Σάντουιτς ο Μανιάς, δεν πηδάει αλλά παίρνει την κεφαλιά και οι δικοί μας αμυντικοί κάνουν σκρήν στον τερματοφύλακά τους για να μην φτάσει στην μπάλα.
Εεεπ, σωστός!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

stephanos έγραψε:...
Κάτσε να κάνεις μία αντίστοιχη ανάλυση για όλα τα ματς από τον Φλεβάρη και μετά και γράψε τα αποτελέσματα.
Θα πρέπει να μου πληρώσεις και οφθαλμίατρο μετά... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

GiorgosAtha έγραψε:
Θα πρέπει να μου πληρώσεις και οφθαλμίατρο μετά... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote
Κολλύρια !!!

Πέρυσι στις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα ενέπνεε αμυντικά τεράστια εμπιστοσύνη.
Αυτό που μου έβγαινε ήταν μια αίσθηση για τους αντιπάλους : "Ασε τους να κάνουν ό,τι θέλουν. Γκολ δεν βάζουν".
Τελικά χάθηκε ... .
Αυτό θέλω να το αποκτήσουμε ξανά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Kαμια φοβερη εμπιστοσυνη δεν ενεπνεε η ομαδα στην αρχη περσι...απλα το επιθετικο γιουρουσι και πιεση που παιζαμε λειτουργουσε ως η επιθεση ειναι η καλυτερη αμυνα.

Ηταν βεβαια λιγο καλυτερη η λειτουργεια απο το αμυντικο μπουρδελο που ηταν επι στεφενς. Βεβαια στα ιδια καταληξαμε στο τελος παλι.

Γενικα η ομαδα εχει χασει οποια αμυντικη ταυτοτητα και οργανωση ειχε κληρονομιά απο τα χρονια του Σαντος και υποφερουμε εδω και καιρο.

Προς το παρον παντως τα γκολ δεν τα τρωμε απο κακη αμυντικη λειτουργια, μονοι μας τα βαζουμε με γελια λαθη.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

CCCP έγραψε:Kαμια φοβερη εμπιστοσυνη δεν ενεπνεε η ομαδα στην αρχη περσι...απλα το επιθετικο γιουρουσι και πιεση που παιζαμε λειτουργουσε ως η επιθεση ειναι η καλυτερη αμυνα.

Ηταν βεβαια λιγο καλυτερη η λειτουργεια απο το αμυντικο μπουρδελο που ηταν επι στεφενς. Βεβαια στα ιδια καταληξαμε στο τελος παλι.

Γενικα η ομαδα εχει χασει οποια αμυντικη ταυτοτητα και οργανωση ειχε κληρονομιά απο τα χρονια του Σαντος και υποφερουμε εδω και καιρο.

Προς το παρον παντως τα γκολ δεν τα τρωμε απο κακη αμυντικη λειτουργια, μονοι μας τα βαζουμε με γελια λαθη.

Μην το τοποθετείς έτσι.
Αλλωστε μετράνε τα νουμερα.
Περυσι στην αρχή, είχαμε νομίζω τα καλύτερα αμυντικά νούμερα στην Ευρώπη.
Το πως και γιατί χάλασε η ομάδα αυτή (τονίζω τον όρο "ομάδα") θα έπρεπε να γίνει αντικείμενο μελέτης.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Περιπτερος έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:
Θα πρέπει να μου πληρώσεις και οφθαλμίατρο μετά... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote
Κολλύρια !!!

Πέρυσι στις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα ενέπνεε αμυντικά τεράστια εμπιστοσύνη.
Αυτό που μου έβγαινε ήταν μια αίσθηση για τους αντιπάλους : "Ασε τους να κάνουν ό,τι θέλουν. Γκολ δεν βάζουν".
Τελικά χάθηκε ... .
Αυτό θέλω να το αποκτήσουμε ξανά.
1η αγωνιστική 1-1 με Καλλονή
2η αγωνιστική 0-4 με Πλατανιά
3η αγωνιστική 3-0 με Νίκη Βόλου
4η αγωνιστική 0-1 με Παναιτωλικό
5η αγωνιστική 4-0 με ΟΦΗ

Κι από κει και πέρα τρώμε γκολ σε όλα τα ματς.
Κρατήσαμε δηλαδή το μηδέν για 4 παιχνίδια. Αν εξαιρέσεις τον Παναιτωλικό που είναι ανταγωνιστική ομάδα, μου φαίνεται απολύτως λογική η αίσθηση που περιγράφεις όταν βλέπεις ποιοι είναι οι υπόλοιποι αντίπαλοι.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Το άθλιο είναι ότι εξακολουθούμε να τρώμε γκολ ... .
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νταξ. δεν ειναι και άθλιο. :D

αν βάλουμε κατω τα δεδομένα θα δουμε οτι τα πιο "σημαντικα" συμβολαια ληγουν στην αμυνα, με τους βιτορ και κοστα ενω πιο μπροστα εχουμε μονο του τζιολη (που θεωρω οτι θα ανανεωσει).

ειναι πολυ σημαντικο να το εχουμε κατα νου οταν σκεφτομαστε το πως μπορει να διαμορφωθει η αμυνα στο μελλον και φυσικα την κατασταση που θα ειναι και ο κοστα στο τελος της σεζον με +1 ετος στην πλατη του. Αυτο γιατι ειναι ο καλυτερος αμυντικος μας αυτη τη στιγμη .
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρε παιδια, το πρόβλημα δεν ειναι στα στημενα ουτε στα ψηλα..
πχ ο Κοστα τον ελμαντερ τον εσβησε, απλα στα γιαννενα κολλησε ο εγκεφαλος κ δν πήδηξε γιατι ειναι "ελαφρυς" κ μπορει νακουσε τον ολσεν..

Το μεγαλο ελλειμμα το εχουμε σε τομεις οπως ταχυτητα, ποιοτητα με τη μπαλα χαμηλα και ποδοσφαιρικο ΙQ ( --> positioning, composure, αποφυγη αβιαστων λαθων,κλπ)

Ειδικα για Ελλαδα, το να εχεις πισω 2 στους 3 αμπαλους, που εχουν κ ευκολη τη γκελα, ειναι εγκλημα..
Δεν ξέρω αν αυτο μπορεί ν λυθει με τη δοκιμη Χαριση (αν κ ειναι σιγουρο οτι θα υπάρχουν περιπτωσεις που θα εκτεθεις απτο μικρο μεχρι να μαθει κάπως τη θέση) ,
αλλα ειναι σημαντικο πρόβλημα και αναγκαζεις και το αμυντικο σου χαφ να γυρναει σα χαζος τοσο πισω να την υποδεχτει..

Αλλα γενικα εκει πισω θες παιχτη ηγετη, με ψυχραιμία, δυνατοτητα καθοδηγησης, σωστο positioning σε αντεπιθεσεις και αναμφιβολα οχι λαθερ..

Οποτε καλύτερα ν περιμενουμε Γεναρη ή Ιουνη,
γιατί αν και οπως εχω τονισει με 5.5 στοπερ για 3 θεσεις δε βγαινει η χρονια,
δε νομιζω οτι ειναι ο,τι καλυτερο να φορτωθεις κανα 3αρι χρονια κανα Ραικοβιτς, που δεν εχει τα χαρακτηριστικά που μας λειπουν..

Υ.Γ.
Ετσι και δω φετος τζαβελα, κοστα κ κλαους να συνεχισουν να προσφερουν μαρς πέναλτι (παροτι δε δινονται) με αγκαλιασμα ή τραβηγμα φανελας, θα μου γυρισει το ματι..
Αυτο δειχνει χαμηλο ποδοσφαιρικο ΙQ και επιπολαιοτητα, ενω στα ψηλα ειναι μια χαρα και οι 3 τους..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

stephanos έγραψε:
Libra έγραψε:επειδη ειναι ο r.costa με 1.200.000Ε λιγο
Επειδή το είδα πολλές φορές τελευταία και αν δεν κάνει κάποιος τον κόπο, θα το ξαναβλέπω μέχρι να φύγει:

Ο Ρικάρντο Κόστα υπέγραψε για ενάμιση χρόνο με συνολικές απολαβές 1.200.000€.
Δηλαδή 800.000 το χρόνο.
joshua έγραψε:Ας βρουμε πρωτα εναν στοπερ να καθαριζει ψηλα οτι κινειται που τρεμουμε σε καθε στημενο
Να ποιον βρηκαμε να κραζουμε για τα 800 το χρονο χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Θα πρότεινα να μην γραφουμε ονοματα παικτών μας.
Αντίθετα, πρέπει να τους εμψυχώνουμε να γίνονται καλύτεροι, να τα δίνουν όλα, να τους λέμε ότι μπορούν να "πετάξουν" ... .
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρε συ,νταξει εδω μεσα μιλαμε μεταξυ μας, και ονοματα θα πούμε κ κριτικη θ κάνουμε...
Στο γηπεδο όμως εννοειται πως δεν πρεπει νακουγεται κιχ για τετοια, και πρεπει να εμψυχωνονται ολοι..
Ας πουμε αυτο που θαθελα να βλεπω ειναι η 4 στο ζεσταμα να φωναζει ρυθμικα το ονομα καθε παιχτη ή ακομα ακομα και κανα συνθηματακι, οπως κανει το πέταλο της Ατλετικο και πάντα το γουσταρω τρελα οταν παω..
Μην αρχισουμε τωρα παλι μονο Μπερμπατοφ Μπερμπατοφ..

Για ολους..και ειδικα στους μικρους..
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Εγώ αναρωτιέμαι πάντως, διαβάζοντας ότι η Νάπολι ήθελε τον Οικονόμου της Μπολόνια και δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, αυτόν τον παίχτη γιατί δεν τον έκλεισε καμία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα προτού φύγει για Ιταλία;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ένας απο οχι πολλούς αληθεια που φύγανε χωρίς θόρυβο και κάνανε καλη δουλεια εξω

Ελπίζω απο του χρονου να μη φεύγει ευκολα εξω κανένας ταλαντούχος χωρίς να τον εχουμε στα υπόψιν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”