Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από Odi »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Απλά 'παίζει' του Λεώνη odi;

Ο Κατσαρής έχει τη βούληση να προσεγγίσει τον Καλμαζιδη;
Πολύ πιο πιθανό του Λεώνη αυτή την στιγμή..
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Γελαει ο κοσμος με Λεωνη..Υπερτιμημενος προπονητης που εκανε ονομα στη γρια εχοντας υπερηχητικη ομαδα...Κατσαρη ασε τις μαλακιες και φερε καλμαζιδη(αφου φαγωθηκε ο βουλγαρος)..Παρα πολυ καλη προσθηκη ο Τακουριδης..Εξαιρετικος κεντρικος σιγουρα μεσα στην τριαδα των ΤΟΠ κεντρικων στην Ελλαδα..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δεν τον θυμόμουν τον Τακουριδη και τον έψαξα λίγο, σίγουρα θα βοηθήσει ΠΟΛΎ

Όσο για Λεώνη, ναι μεν Ελλάδα θα έκανα πλάκα και γω ως προπονητής, αλλά Ευρώπη δεν είναι και τόσο εύκολα... Δε ξέρω σε τι...κατάσταση είναι, αλλά δε θα με χαλάσει κιόλας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και ομως Πετραν ηταν τετοιο το ροστερ του γηραιου τοτε που ηταν αποτυχια η απωλεια του τσ.λ και μαλιστα στη θεσ/νικη.
Δεν ξερω πολλα απο το αθλημα το παρακολουθω ομως παρα πολλα χρονια γιατι μου αρεσει,απο την εποχη που εφερε ο γαυρος Timmons,Kiraly και επειτα.
Δεν ειναι τυχαιο οτι πουθενα αλλου δε εκανε δουλεια ο Λεωνης,δε ξερω να μην ειμαι και απολυτος προσωπικα ομως δεν μου αρεσει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Λύση της συνεργασίας με τον Νικολάι Ζελιάσκοφ

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Νικολάϊ Ζελιάσκοφ. Η απόφαση ελήφθη κοινή συναινέσει, με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας . Ευχαριστούμε τον κ. Ζελιάσκοφ για την ως τώρα συνεργασία και τα όσα προσέφερε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του πορεία.

http://www.paokvolley.gr/lisi-tis-syner ... lai-zelia/
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ίσως έχεις και δίκιο, ήμουν και μικρός τότε και τα θυμάμαι πολύ αχνα και κυρίως από ότι έχω διαβάσει τώρα

Ας κλείσει πρώτα και βλέπουμε...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Αυτή η ομάδα που πήρε νταμπλ ήταν δημιουργία του καλμα και θα είναι λάθος να έχουμε την δυνατότητα να τον ξαναφέρουν και να μην γίνει.Δεν ξέρω τι συνέβη στο τέλος της χρονιάς αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος άλλος που να μπορεί να αλλάξει το κλίμα, γνωρίζοντας την ομάδα και το τι θα γίνει με τις αλλαγές που θα χρειαστεί.Τώρα για τον λεωνη το ότι δεν φάνηκε απο τις γριες και μετά πουθενά δεν με κάνει και πολύ σύμφωνο αλλά και πάλι δεν μπορώ παρά να τον εμπιστευτώ και να τον υποστηριξουμε από όλες τις πλευρές για το καλό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

obanebane έγραψε:Και ομως Πετραν ηταν τετοιο το ροστερ του γηραιου τοτε που ηταν αποτυχια η απωλεια του τσ.λ και μαλιστα στη θεσ/νικη.
Δεν ξερω πολλα απο το αθλημα το παρακολουθω ομως παρα πολλα χρονια γιατι μου αρεσει,απο την εποχη που εφερε ο γαυρος Timmons,Kiraly και επειτα.
Δεν ειναι τυχαιο οτι πουθενα αλλου δε εκανε δουλεια ο Λεωνης,δε ξερω να μην ειμαι και απολυτος προσωπικα ομως δεν μου αρεσει.
Ετσι ακριβως οπως τα λεει ο μπανε...Οπου και να πηγε απετυχε παταγωδως..θεωρω οτι πλεον καλυτερη λυση ειναι ο Καλμα..Ας υποχωρησουν οι εγωισμοι και ας τον φερουν..Επισης οπως ειπε ενα αλλο παιδι πιο πανω για τον Αρσενιαδη νομιζω...Κ αυτος για μενα ειναι της πλακας προπονητης οπως και ο Λεωνης..Του δοθηκε η ευκαιρια να δειξει τι μπορει να πετυχει σε μεγαλη ομαδα και απετυχε...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω το εγραψα για το γλομπο-Αρσενιαδη δεν θυμομουν εκεινη τη στιγμη το ονομα του,σε εκτος θεματος κουβεντα μπηκαμε αλλα μονο μια ευκαιρια=καμια,εξακολουθω να πιστευω στον συγκεκριμενο.
Τωρα ετσι και αλλιως δεν αφηνει την κιφησια οποτε τσαμπα συζηταμε.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Γράφεται αυτή την στιγμή οτι έχει προγραμματιστεί ραντεβού με τον Καλμαζίδη,για την επιστροφή του.

Μακάρι.

Όσο για Τακουρίδη,σούπερ κίνηση είναι.Να έρθει και ένας ξένος τον Γενάρη και θα πετάει η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Mr.Charlie

Δημοσίευση από Mr.Charlie »

Σωστη κινηση αν επιστρεψει ο Καλμαζιδης!Κανονικα δεν θα επρεπε καν να φυγει και να συνεχισει το εργο του.Με Τακουριδη και ενα δυνατο ξενο που θα παρουμε τον Γεναρη παλι ειμαστε το φαβορι για τις εγχωριες διωργανωσεις! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Αυτη η ομαδα με την προσθηκη και μονο ενος κεντρικου (Τακουριδης) εχει το καλυτερο ροστερ στην Ελλαδα...Εαν γυρισει ο Καλμα παλι κουπες θα σηκωσουμε..Γενικα υπαρχει μια απαξιωση για καποιους παιχτες μας..Για παραδειγμα ο Γκεοργκιεφ ειναι ανωτερος του Ρανγκελ..Ο Σεπεδα ηταν πρωτος σκορερ στο γουορντ λιγκ και εχει τρομερα νουμερα μεχρι στιγμης..Απλα ο Καλμα μπορει να ξεκλειδωσει τον χιμενες...Εκει ειναι το κουμπι μας μεχρι τωρα..Μην ξεχασω και τον Πετρογλου ο οποιος μπορει να μην ειναι Σαφρανοβιτς αλλα δεν ειναι και αμπαλος ουτε χειροτερος του Κοκκινακη για παραδειγμα..
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Και ο Ζελιασκοφ αδικημενος ειναι παντως.Ειναι λογικο να χασεις απο το Φοινικα παιζοντας με κεντρικο Ντινα αντι Παντακιδη και τρεις ξενους αντι για τεσσερις που εχεις τη δυνατοτητα.Καλα για Τσου Λου δεν το συζητω και παλι καλα παιξαμε.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μακαρι παντως να επιστρεψει ο Καλμαζιδης, οτι καλυτερο θα ειναι
με εναν καλο ακραιο ξενο και τον Τακουριδη, να μεινει η ομαδα κοντα στην κορυφη
Δημητρη συμφωνω σε ολα, εκτος της αποψης για Πετρογλου, που τον ξερω προσωπικα
το παλικαρι οσο μποι εχει, τοσο μυαλο του λειπει
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Θανο μεχρι στιγμης ο πετρογλου τα παει πολυ καλα...προσεχε ξαναλεω να μην παρεξηγηθω δεν ειναι σαφρανοβιτς..για εμενα το σημαντικοτερο με την προσληψη καλμα (μακαρι να γινει) θα εκτοξευθει και παλι ο χιμενες...ηταν εκτος κλιματος μεχρι στιγμης..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”