Mīngus έγραψε:Υπεύθυνος ψησίματος και τραπεζωμάτωνMpoz έγραψε:Ο σαρατσης ειναι τιποτα μεσα στην ομαδα;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- GiorgosAtha
Obanebane...
Πριν λίγες μέρες έγραψες αυτό...
Ξηγήσου ποιος είναι αυτός ο τυχάρπαστος!!!!

Πριν λίγες μέρες έγραψες αυτό...
Και σήμερα διαβάζουμε για τον Kawashima...obanebane έγραψε:...
Ενας τυχαρπαστος σημερα μου ειπε οτι ο φρανκ θα φερει και ασιατη.
Ξηγήσου ποιος είναι αυτός ο τυχάρπαστος!!!!
Ενας τυχαρπαστος απλα,μου ειπε και αλλα δεν ειναι ομως για το φορουμ.
Το εννοω οτι ο τυπος ειναι τυχαρπαστος.
Το εννοω οτι ο τυπος ειναι τυχαρπαστος.
- GiorgosAtha
Μη τα πεις αν δεν είναι για το φόρουμ.
Απλά πες αν είναι καλά ή κακά...
Το "τυχάρπαστος" μου είναι αδιάφορο. Λες και οι ΑΡΔ με τις αποκλειστικές του πληροφορίες είναι "κάποιοι".
Απλά πες αν είναι καλά ή κακά...
Το "τυχάρπαστος" μου είναι αδιάφορο. Λες και οι ΑΡΔ με τις αποκλειστικές του πληροφορίες είναι "κάποιοι".
Παλιος γνωστος μου ειναι αθα απο τα φοιτητικα μου χρονια,εχει σχεση με το συναφι και μου ειχε πει και για τον νεσιντ λιγο καιρο πριν ερθει.
Κουβεντουλα καναμε και μου ειπε τι ακουει-μαθαινει,κατι κακο δεν μου ανεφερε παντως.
Αλλα ουτε και κατι δεδομενο για να μπορεσω να το γραψω.
Κουβεντουλα καναμε και μου ειπε τι ακουει-μαθαινει,κατι κακο δεν μου ανεφερε παντως.
Αλλα ουτε και κατι δεδομενο για να μπορεσω να το γραψω.
-
captaincaptain
Επειδή διαβάζω πολλά για μεταγραφές και ευσεβείς πόθους να αποκτηθούν
καμιά δεκαριά ποδοσφαιριστές, μετρώντας μόνο δύο τερματοφύλακες, Γλύκο
Μελισσά, Ο ΠΑΟΚ διατηρεί αυτή τη στιγμή στο ρόστερ 36 συμβόλαια ή ποδοσφαιριστές
αυτά είναι τα δεδομένα, μέχρι στιγμής. Για ρόστερ 27 παικτών όπου οι τρεις θα είναι τερματοφύλακες
πρέπει να αποχωρήσουν 15 παίκτες, δηλ. δέκαπεντε λύσεις συμβολαίων + αποζημιώσεις κτλ.
Αν όντως αποχωρήσουν 15 'εχουμε 36 - 15 = 21 - δύο τερματοφύλακες 19, άρα μπορείς να
κάνεις μόνο 5 ή 6 προσθήκες εκ των οπίων η μία θα είναι βασικού τερματοφύλακα.
Μελισσά, Ο ΠΑΟΚ διατηρεί αυτή τη στιγμή στο ρόστερ 36 συμβόλαια ή ποδοσφαιριστές
αυτά είναι τα δεδομένα, μέχρι στιγμής. Για ρόστερ 27 παικτών όπου οι τρεις θα είναι τερματοφύλακες
πρέπει να αποχωρήσουν 15 παίκτες, δηλ. δέκαπεντε λύσεις συμβολαίων + αποζημιώσεις κτλ.
Αν όντως αποχωρήσουν 15 'εχουμε 36 - 15 = 21 - δύο τερματοφύλακες 19, άρα μπορείς να
Τo metrosport (εφημεριδα) λεει κλεισαμε 4 παιχτες απο εσθινκτο κ μονο οι 4 (που το πισττευω για 1η φορα τωρα με τν αρνεσεν τδ. περυσυ ασ πουμε ελεγα κ αυα που γραφουν οι αρδ ειναι παρλαπιπες τωρα για καποιο λογο απ εσθινκτο το πιστευω με τν αρνεσεν. τεσπα ειδωμεν..
εγω πιστευω οτι οι 4 παιχτες για αρχη (θα εχει κ συεχεια μετα το ξεσκαρταρισμα στ ροστερ) ειναι oi:
Slobodan Rajkovic - http://www.transfermarkt.co.uk/slobodan ... eler/35934
Gael Kakuta - (εγραφαν εκλεισε 4 χρονια σε σεβιλλη αλλα εγραφαν μονο δεν εκλεισε ελευθερος ειναι)
http://www.transfermarkt.co.uk/gael-kak ... eler/74297
Mounir El Hamdaoui - http://www.transfermarkt.co.uk/mounir-e ... eler/21490
Diogo Amado - http://www.transfermarkt.co.uk/diogo-am ... eler/72835
(και οι 4 ειναι παιχτες οι 2 Rajkovic & Kakuta που τους εφερε ο αρνεσεν chelsea με τον 1ο να τον παιρνε μεχρι κ στ αμβουργο κ τον 2ον να κανει τα παντα να τον φερει στην chelsea οπως κ σε εκτιμηση του αρνεσεν ειναι ο απιχτης της φιορεντινας ο el hamdaoui ελευθερος + τον Amado (που κ αυτος ελευθερος που ηταν στην λιστα του κωνσταντινιδη με τν αγγελιδη+γ.σαββιδη)
ειδωμεν φιλοι..
εγω πιστευω οτι οι 4 παιχτες για αρχη (θα εχει κ συεχεια μετα το ξεσκαρταρισμα στ ροστερ) ειναι oi:
Slobodan Rajkovic - http://www.transfermarkt.co.uk/slobodan ... eler/35934
Gael Kakuta - (εγραφαν εκλεισε 4 χρονια σε σεβιλλη αλλα εγραφαν μονο δεν εκλεισε ελευθερος ειναι)
http://www.transfermarkt.co.uk/gael-kak ... eler/74297
Mounir El Hamdaoui - http://www.transfermarkt.co.uk/mounir-e ... eler/21490
Diogo Amado - http://www.transfermarkt.co.uk/diogo-am ... eler/72835
(και οι 4 ειναι παιχτες οι 2 Rajkovic & Kakuta που τους εφερε ο αρνεσεν chelsea με τον 1ο να τον παιρνε μεχρι κ στ αμβουργο κ τον 2ον να κανει τα παντα να τον φερει στην chelsea οπως κ σε εκτιμηση του αρνεσεν ειναι ο απιχτης της φιορεντινας ο el hamdaoui ελευθερος + τον Amado (που κ αυτος ελευθερος που ηταν στην λιστα του κωνσταντινιδη με τν αγγελιδη+γ.σαββιδη)
ειδωμεν φιλοι..
- pirate_salonica
The_Stalker έγραψε:Καβασίμα: Στα + ότι δεν μπορεί να κάνει τον Κινέζο. Στα - ότι πρέπει να προσέχουμε με τις αποδοκιμασίες γιατί αν είναι ευαίσθητος θα κάνει κανα χαρακίρι και θα το'χουμε κρίμα στο λαιμό μας.![]()
![]()
Εσύ το πάχυνες το θέμα κάτσε...
- ΑποστόληςΑ
Επιμένουν για ΠΑΟΚ και Μπέντνερ
ινπαοκ - 11 Ιουνίου 2015 - 07:58 - Γιάννης Σωτηρίου
Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας BILD εμπλέκει τον ΠΑΟΚ σε μεταγραφικά σενάρια γύρω από την απόκτηση του Νίκλας Μπέντνερ.
Η Βόλφσμπουργκ αναζητεί «νέο αίμα» για την επίθεσή της και δεν υπολογίζει στον 27χρονο Δανό φορ που είναι στην πόρτα της εξόδου.
Σύμφωνα πάντα με την BILD για την απόκτηση του Νίκλας Μπέντνερ έχουν δείξει ενδιαφέρον η Κοπεγχάγη και ο ΠΑΟΚ.
Ο 27χρονος Δανός επιθετικός είναι δημιούργημα του Αρσέν Βενγκέρ και της Αρσεναλ η οποία τον αγόρασε το 2004 σε ηλικία μόλις 16 ετών από μια ομάδα της Κοπεγχάγης. Με τους «κανονιέρηδες» έκανε ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 17 ετών και αγωνίστηκε ως το 2011 πριν αρχίσουν οι δανεισμοί σε Σάντερλαντ και Γιουβέντους.
Πάντως λέγεται πως ο συμπατριώτης του Φρανκ Αρνεσεν δεν έχει και την καλύτερη άποψη θεωρώντας πως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πάρει τον… κατήφορο ενώ δεν φημίζεται για την καλή εξωγηπεδική ζωή.
Το 2014 αποκτήθηκε από τη Βόλφσμπουργκ υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα των «λύκων» μετρώντας 19 συνολικά συμμετοχές και 3 γκολ σε Μπουντεσλίγκα και Europa League.
Είναι διεθνής με την ομάδα της Δανίας και μετράει 67 συμμετοχές και 29 γκολ.
ινπαοκ - 11 Ιουνίου 2015 - 07:58 - Γιάννης Σωτηρίου
Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας BILD εμπλέκει τον ΠΑΟΚ σε μεταγραφικά σενάρια γύρω από την απόκτηση του Νίκλας Μπέντνερ.
Η Βόλφσμπουργκ αναζητεί «νέο αίμα» για την επίθεσή της και δεν υπολογίζει στον 27χρονο Δανό φορ που είναι στην πόρτα της εξόδου.
Σύμφωνα πάντα με την BILD για την απόκτηση του Νίκλας Μπέντνερ έχουν δείξει ενδιαφέρον η Κοπεγχάγη και ο ΠΑΟΚ.
Ο 27χρονος Δανός επιθετικός είναι δημιούργημα του Αρσέν Βενγκέρ και της Αρσεναλ η οποία τον αγόρασε το 2004 σε ηλικία μόλις 16 ετών από μια ομάδα της Κοπεγχάγης. Με τους «κανονιέρηδες» έκανε ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 17 ετών και αγωνίστηκε ως το 2011 πριν αρχίσουν οι δανεισμοί σε Σάντερλαντ και Γιουβέντους.
Πάντως λέγεται πως ο συμπατριώτης του Φρανκ Αρνεσεν δεν έχει και την καλύτερη άποψη θεωρώντας πως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πάρει τον… κατήφορο ενώ δεν φημίζεται για την καλή εξωγηπεδική ζωή.
Το 2014 αποκτήθηκε από τη Βόλφσμπουργκ υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα των «λύκων» μετρώντας 19 συνολικά συμμετοχές και 3 γκολ σε Μπουντεσλίγκα και Europa League.
Είναι διεθνής με την ομάδα της Δανίας και μετράει 67 συμμετοχές και 29 γκολ.
Εμενα παντως ο Μπετνερ δεν με χαλαει καθολου και ειδικα λογω παρουσιας του Αρνερσεν στην ομαδα.Αν τον θελει και πιστευει οτι μπορει αναγεννηθει,ειναι μολις 27 χρονων,ειναι επιθετικος που στα καλα του θα κανει παρτυ στο ελληνικο πρωταθλημα.
Πολύ μεγάλο ρίσκο, θα πρέπει να μπουν ρήτρες, γιατί ο παίχτης θα θέλει να ζήσει την Ξεσσαλονίκη με το που θα έρθει.
Ρε παλικαρε που ακριβως τους ειδες τους 36; Μια προχειρη ματια στο site της παε μαζι με τα συμβολαια που ληγουν,26 τους εβγαλα.captaincaptain έγραψε:Επειδή διαβάζω πολλά για μεταγραφές και ευσεβείς πόθους να αποκτηθούν
δεν εχω καθόλου καλή άποψη για τον συγκεκριμένο...joshua έγραψε:Εμενα παντως ο Μπετνερ δεν με χαλαει καθολου και ειδικα λογω παρουσιας του Αρνερσεν στην ομαδα.Αν τον θελει και πιστευει οτι μπορει αναγεννηθει,ειναι μολις 27 χρονων,ειναι επιθετικος που στα καλα του θα κανει παρτυ στο ελληνικο πρωταθλημα.
μόνο με αυστηρότατες ρήτρες με δυνατότητα μονομερούς διακοπής συμβολαίου κτλ κτλ...
Αν δεν μπορεί ο Frank Arnesen να εξασφαλίσει την ομάδα απέναντι στους ποδοσφαιριστές και την συμπεριφορά τους,
τότε τι σόι αθλητικός διευθυντής θα είναι;
τότε τι σόι αθλητικός διευθυντής θα είναι;