Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
JohnySSS

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από JohnySSS »

Υπάλληλος είναι και κάνει ότι του λένε. Για να είναι τόσα χρόνια εκεί κάνει ακριβώς ότι του λένε.
Badeagle4

Δημοσίευση από Badeagle4 »

Μαλλον εσενα εννοουσε ο Παμπλο...
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Είτε τον εννοούσε είτε όχι, όλα γίνονται με γνώση του Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Αν και πιστεύω ότι θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα του ο Ρουμάνος, για κάποιο λόγο δεν είμαι σίγουρος ότι χάρηκες που βγήκε η φωτογραφία των υπογραφών στη φόρα.
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αν και πιστεύω ότι θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα του ο Ρουμάνος, για κάποιο λόγο δεν είμαι σίγουρος ότι χάρηκες που βγήκε η φωτογραφία των υπογραφών στη φόρα.
Όντως το χαμόγελο τα λέει όλα... σα να παραχαρηκε.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Λοιπόν κυρ κυρ όπως λέμε καρέτα καρέτα , δηλώνω ευθαρσος ότι πρέπει να "τσακίστητε" όλοι εκεί στα γραφεία κι να κάνετε πρωταθλητισμό!!! Να κάνετε τα αδύνατα δυνατά να οργανώσετε το κομμάτι υποστήριξης του προπονητή στα ΜΜΕ
ώστε ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΜΑΣ να μην γίνεται βορά στο κάθε σκουπίδι του πληκτρολογίου, έχεις στην διάθεσή σου την μεγαλύτερη δεξαμενή ενεργών χρηστών στο ίντερνετ, κι μάλιστα τζάμπα. Δεν πρέπει να αφήνουμε ούτε χαλίκι φέτος να πέφτει . Κι σου έχω κι δουλειά που πρέπει να κάνεις, στο λήμμα του κι Ιβαν Σαββίδη στην Wikipedia έχει 4 η 5 αναφορές στην γελοία ιστορία με το όπλο . Περιμένω παρέμβαση ουσιαστική όπου θα ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια για τον Πρόεδρο μας. Κι αν χρειαστεί θα ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ μέσα από την ΠΑΕ σε δημιουργία καινούργιου λήμματος όπου το κάθε παοκτσακη με την σειρά του θα το καθιέρωσει και πρώτο στην επισκεψιμοτητα
,
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

τώρα που οτι ήταν να γίνει έγινε και η αγωνιστικά η χρονιά ολοκληρώθηκε..

πάμε στον περασμένο Αύγουστο που μοίαζει αιώνες μακρυά..είμαστε στο Πήλιο και το πρωί της τελευταίας μέρας της προετοιμασίας (το απόγευμα δίναμε φιλικό με τον ΝΠΣ) πέρνουμε τ αμάξι και με αρκετή κίνηση στον επαρχιακό δρόμο ( μας πάει αρκετή ώρα καροτσάκι στις στροφές αγροτικό με αρ. πινακίδας 4444..οιωνός για το τί θα επακολουθήσει μέσα στη χρονιά), φτάνουμε Πορταριά στο ξενοδοχείο κάπως αργοπορημένα, είχε τελειώσει η πρωινή προπονηση. Έξω απ το ξενοδοχείο οι φροντιστές κουβαλούσαν τα πράγματα στα φορτηγά έτοιμοι σχετικά για να φύγουν.
Τι κάνετε παιδιά, τελείωσε η προπόνηση φεύγουμε..κουβεντιάζουμε λίγο, λέμε τι να κάνουμε..μπαίνουμε στο ξενοδοχείο, παραγγέλνουμε καφέ και κάτι πορτοκαλάδες και πάμε έξω στην βεράντα..οι περισσότεροι παίχτες εκεί..Μιχάι παιχταρά τους γάμησες και τέτοια. Με τη μία έρχονται να μας τσεκάρουνε κάτι συνδεσμίτες σεκιούριτι μέλη της αποστολής, όλα καλά παιδιά μόνο μην πλησιάζετε πολύ τους παίχτες μη βγάλουμε κανα κρούσμα και έχουμε προκριματικά στα κοντά..
στην πισίνα απο κατω απ τη βεράντα, ο Άμπελ ως άλλο γκόλντεν μπόυ, κάνει ιδιαιτέρως κουβέντα με κάθε παίχτη ξεχωριστά..ο Γκαλίνοβιτς μόνος του απόκοσμος εντελώς, τέλος πάντων μια περίεργη για ΠΑΟΚ ατμόσφαιρα..

σε μια στιγμή εμφανίζεται ο Κυριάκος αλλά με ύφος πραγματικά οτι εγώ κάνω κουμάντο εδώ, μετά απο λίγο ξαναβγαίνει έξω και μας λέει τα νέα οτι κληρωθήκαμε με την Μπεσίκτας..

για καμιά ώρα που καθήσαμε παρατηρούσαμε τα πάντα, αλλά ρε παιδιά πολύ πεθαμένα πράγματα, καμιά σχέση με ατμόσφαιρα ΠΑΟΚ..φαίνονταν πολύ καθαρά πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο κλιμα της ομάδας,αυτό που βλέπαμε δηλαδή όλη την προηγούμενη χρονιά, και που έλεγε ο Πάμπλο πως υπάρχει πρόβλημα μεγάλο στην ατμόσφαιρα.. Μόνο ο Πασχαλάκης πετούσε καμιά μαλακία και έκανε λίγο χαβαλέ..

αυτό που θέλω να πώ είναι πως άτομα σαν τον Κυριάκο δεν ήταν απλώς μέλη της διοίκησης σε κάποια γραφεία αλλά σαφώς έπαιζαν ρόλο στην καθημερινότητα της ομάδας.Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου που υπάρχουν κάμερες
παρακάμερες στ αποδυτήρια..οτι γίνεται εκεί πρέπει να μένει εκεί και μονο εκεί.

Ο Πάμπλο λοιπόν την έφτιαξε ξανά ΠΑΟΚ αυτήν την προβληματική ατμόσφαιρα, και δε νομίζω να γούσταρε στα πόδια του μέλη της διοίκησης..μετά και από τις δηλώσεις του αρχηγού Κρέσπο ότι άτομα ανακατεύονταν στο έργο του Πάμπλο και δεν τον άφηναν απερίσπαστο να δουλέψει, εγώ φτάνω στο συμπέρεσμα ότι μέλη της διοίκησης είχαν καλομάθει να μπλέκονται με την ομάδα χωρίς να είναι αυτή η δουλειά τους, και όταν ο Πάμπλο άρχισε να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, μάλλον δεν τους άρεσε και τόσο πολύ..φυσικά το συμπέρασμα αυτό είναι δικό μου και μόνο δικό μου, αλλά έχοντας δεί μερικά πράγματα από κοντά έστω και για λίγη ώρα..

πιστεύω πως η κατάσταση ήταν τέτοια που καταλάβαιναν πως εάν ο Πάμπλο συνεχίσει, τότε οι αρμοδιότητές τους θα περιορόζονταν αισθητά. ή ο Πάμπλο ή εμείς κάπως η φάση..με τ αποτελέσματα πλέον γνωστά και με αποδείξεις για το ποιος βάζει πραγματικά τον ΠΑΟΚ πάνω απ όλα..

κι ένα τελευταίο για τον Ρέμπε, που όταν τον είδαμε το πρώτο που είπαμε ότι αυτός ο φλώρος θα μας βρεί παίχτες..σωθήκαμε.

δίπλα μας ένας πατέρας με το παιδάκι του , τους είχαν δώσει δώρο απ την ομάδα μια μπάλα αλλά περίμεναν να την υπογράψουν οι παιχτες..και πάει ο Ρέμπε και ρωτάει ο απίθανος, θέλετε υπογραφές απ όλους τους πάιχτες ? τότε πετάγεται το φιλαράκι μου που μιλάει γερμανικά και λέει.. όχιιιιι μόνο του Βιερίνια....μιλάμε έμεινε κόκκαλο ο τύπος, έσκασε ένα αμηχανο χαμόγελο και εξαφανίστηκε.. :)

σόρρυ για το σεντόνι.
Andrew R

Λες να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κι με τον λουτσεσκου; Μην ξεχνάμε ότι κι αυτός είχε αφήσει βαρύτατες αιχμές για την διοικητική λειτουργία μας. Ενώ η επαναπρόσληψη του δείχνει ότι ο Σαββίδης τον πιστεύει.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

θέλω να πιστεύω πως όχι καθώς ο Λουτσέσκου είναι σοβαρός και πειθαρχημένος προπονητής. Επίσης ο Λουτσέσκου δε νομίζω να αποτελεί "απειλή" για κανέναν στην διοίκηση. Από τις πράξεις του φαίνεται στυγνός επαγγελματίας (υπέγραψε ενώ ήξερε οτι ο συναδελφός του προπονητής της αγαπημένης του ομάδας του ΠΑΟΚ μάχεται με όλες του τις δυνάμεις στα πλαυ οφφ και το κύπελλο, κάπως σαν συναδελφικό τρύπημα..αλλά αυτός είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου, δεν είναι αγγελικά πλασμένος) και δεν πιστεύω να τον πολυ ενδιαφέρει να σπάσει αυγά για να βελτιώσει τις συνθήκες στον σύλλογο. εξάλλου ποτέ δεν μίλησε τελικά για τα πραγματικά αίτια της αποχώρησής του.. επίσης γιατί να πάει κόντρα σε ανθρώπους που έτρεξαν πίσω του και με ανακούφιση απέσπασαν την υπογραφή του ?
Andrew R

Μα η απάντηση νομίζω ότι είναι προφανής φίλε μου. Αν σε ξαναδειασουν όπως την προηγούμενη φορά ;
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

φίλε Andrew ίσως κάποια πράγματα να έχουν ξεκαθαριστεί πρίν την υπογραφή. επιπλέον τώρα δεν την πέρνει την ΠΑΕ να κάνει μ@λάκίες καθώς τον έχει δώσει ζεστό τριετές με πολύ καλες απολαβές.!
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Κατά βάθος όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουμε ποιος ο ρόλος του. Μέλος της διοίκησης είναι. Θα μου πεις βέβαια ψιλά γράμματα, εδώ ο Τζαβέλας φόρεσε περιβραχιόνιο.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Τσαλακωθηκες ανεπανορθωτα μιστερ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ε ναι. Τι εγκλημα με τον ΠΑΟΚ σχεδον εκτος ευρωπης φωτιγραφηθηκε στις υπογραφες του κορυφαιου προπονητη του ΠΑΟΚ.ωιμε
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Shivaspace έγραψε:τώρα που οτι ήταν να γίνει έγινε και η αγωνιστικά η χρονιά ολοκληρώθηκε..

πάμε στον περασμένο Αύγουστο που μοίαζει αιώνες μακρυά..είμαστε στο Πήλιο και το πρωί της τελευταίας μέρας της προετοιμασίας (το απόγευμα δίναμε φιλικό με τον ΝΠΣ) πέρνουμε τ αμάξι και με αρκετή κίνηση στον επαρχιακό δρόμο ( μας πάει αρκετή ώρα καροτσάκι στις στροφές αγροτικό με αρ. πινακίδας 4444..οιωνός για το τί θα επακολουθήσει μέσα στη χρονιά), φτάνουμε Πορταριά στο ξενοδοχείο κάπως αργοπορημένα, είχε τελειώσει η πρωινή προπονηση. Έξω απ το ξενοδοχείο οι φροντιστές κουβαλούσαν τα πράγματα στα φορτηγά έτοιμοι σχετικά για να φύγουν.
Τι κάνετε παιδιά, τελείωσε η προπόνηση φεύγουμε..κουβεντιάζουμε λίγο, λέμε τι να κάνουμε..μπαίνουμε στο ξενοδοχείο, παραγγέλνουμε καφέ και κάτι πορτοκαλάδες και πάμε έξω στην βεράντα..οι περισσότεροι παίχτες εκεί..Μιχάι παιχταρά τους γάμησες και τέτοια. Με τη μία έρχονται να μας τσεκάρουνε κάτι συνδεσμίτες σεκιούριτι μέλη της αποστολής, όλα καλά παιδιά μόνο μην πλησιάζετε πολύ τους παίχτες μη βγάλουμε κανα κρούσμα και έχουμε προκριματικά στα κοντά..
στην πισίνα απο κατω απ τη βεράντα, ο Άμπελ ως άλλο γκόλντεν μπόυ, κάνει ιδιαιτέρως κουβέντα με κάθε παίχτη ξεχωριστά..ο Γκαλίνοβιτς μόνος του απόκοσμος εντελώς, τέλος πάντων μια περίεργη για ΠΑΟΚ ατμόσφαιρα..

σε μια στιγμή εμφανίζεται ο Κυριάκος αλλά με ύφος πραγματικά οτι εγώ κάνω κουμάντο εδώ, μετά απο λίγο ξαναβγαίνει έξω και μας λέει τα νέα οτι κληρωθήκαμε με την Μπεσίκτας..

για καμιά ώρα που καθήσαμε παρατηρούσαμε τα πάντα, αλλά ρε παιδιά πολύ πεθαμένα πράγματα, καμιά σχέση με ατμόσφαιρα ΠΑΟΚ..φαίνονταν πολύ καθαρά πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο κλιμα της ομάδας,αυτό που βλέπαμε δηλαδή όλη την προηγούμενη χρονιά, και που έλεγε ο Πάμπλο πως υπάρχει πρόβλημα μεγάλο στην ατμόσφαιρα.. Μόνο ο Πασχαλάκης πετούσε καμιά μαλακία και έκανε λίγο χαβαλέ..

αυτό που θέλω να πώ είναι πως άτομα σαν τον Κυριάκο δεν ήταν απλώς μέλη της διοίκησης σε κάποια γραφεία αλλά σαφώς έπαιζαν ρόλο στην καθημερινότητα της ομάδας.Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου που υπάρχουν κάμερες
παρακάμερες στ αποδυτήρια..οτι γίνεται εκεί πρέπει να μένει εκεί και μονο εκεί.

Ο Πάμπλο λοιπόν την έφτιαξε ξανά ΠΑΟΚ αυτήν την προβληματική ατμόσφαιρα, και δε νομίζω να γούσταρε στα πόδια του μέλη της διοίκησης..μετά και από τις δηλώσεις του αρχηγού Κρέσπο ότι άτομα ανακατεύονταν στο έργο του Πάμπλο και δεν τον άφηναν απερίσπαστο να δουλέψει, εγώ φτάνω στο συμπέρεσμα ότι μέλη της διοίκησης είχαν καλομάθει να μπλέκονται με την ομάδα χωρίς να είναι αυτή η δουλειά τους, και όταν ο Πάμπλο άρχισε να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, μάλλον δεν τους άρεσε και τόσο πολύ..φυσικά το συμπέρασμα αυτό είναι δικό μου και μόνο δικό μου, αλλά έχοντας δεί μερικά πράγματα από κοντά έστω και για λίγη ώρα..

πιστεύω πως η κατάσταση ήταν τέτοια που καταλάβαιναν πως εάν ο Πάμπλο συνεχίσει, τότε οι αρμοδιότητές τους θα περιορόζονταν αισθητά. ή ο Πάμπλο ή εμείς κάπως η φάση..με τ αποτελέσματα πλέον γνωστά και με αποδείξεις για το ποιος βάζει πραγματικά τον ΠΑΟΚ πάνω απ όλα..

κι ένα τελευταίο για τον Ρέμπε, που όταν τον είδαμε το πρώτο που είπαμε ότι αυτός ο φλώρος θα μας βρεί παίχτες..σωθήκαμε.

δίπλα μας ένας πατέρας με το παιδάκι του , τους είχαν δώσει δώρο απ την ομάδα μια μπάλα αλλά περίμεναν να την υπογράψουν οι παιχτες..και πάει ο Ρέμπε και ρωτάει ο απίθανος, θέλετε υπογραφές απ όλους τους πάιχτες ? τότε πετάγεται το φιλαράκι μου που μιλάει γερμανικά και λέει.. όχιιιιι μόνο του Βιερίνια....μιλάμε έμεινε κόκκαλο ο τύπος, έσκασε ένα αμηχανο χαμόγελο και εξαφανίστηκε.. :)

σόρρυ για το σεντόνι.
Φίλε λογικό να υπάρχουν κάμερες και παρακάμερες στα αποδυτήρια. Εννοείται βέβαια πως κάποιες στιγμές τα αποδυτήρια πρέπει να κλείνουν για όλους τους τρίτους.

Όσον αφορά τον κυρκυρ, η άποψή μου κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερη.
Πλέον ο ρόλος του είναι γενικός και αόριστος (αντιπρόεδρος) χωρίς να ξέρουμε σε τι ακριβώς βοηθάει...
Πάντως, στο δικό μου μυαλό, παρότι υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο δούκας, για τον επικοινωνιακό τραγέλαφο των τελευταίων τόσων ετών υπεύθυνος είναι ο κυρκυρ.
Αυτός μας έπρηζε τόσα χρόνια με την επικοινωνιακή αισθητική του ΠΑΟΚ, και κάθε χρόνο βγαίνουμε και κερατάδες και γδαρμένοι.

- Στον μικρόκοσμο του ΠΑΟΚ αιωρούνται άπειρα ανοιχτά θέματα τα οποία έπρεπε να έχουν ξεκαθαρίσει. Από τις αποχωρήσεις του ιβιτς και του λουτσέσκου, μέχρι τους βαλτούς μέσα στην διοίκηση. Απαράδεκτο να συντηρούνται τέτοια θέματα για τόσα χρόνια.
- Τα τελευταία χρόνια έχουν στήσει τον ΠΑΟΚ άπειρες φορές, και πάντα η στάση μας είναι μετριοπαθής. Δεν είμαι της άποψης πως πρέπει κάθε 3 και λίγο να μιλάς για διαιτησίες και κλατενμπεργκ, αλλά ρε φίλε, όταν οι άλλοι δεν πάνε στο cas, ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ. Όταν ο κάθε σιαμπάνης πιάνει στο στόμα του τον ΠΑΟΚ, του καταστρέφεις την καριέρα.
- Η επικοινωνιακή στήριξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Όταν έχουμε χαρές, ο κυρκυρ πρώτος θα κάνει δηλώσεις και θα βγει μπροστά στις κάμερες. Όπως στον τελικό κυπέλλου. Όταν όμως ο κάθε Γκαρσία και ο κάθε Άμπελ περνάνε κρίση καλούνται να βγάλουν μόνοι τους το φίδι από την τρύπα. Ούτε διαχείριση προσδοκιών, ούτε δηλώσεις στήριξης. Αντίθετα αφήνει να αιωρούνται σενάρια για αντικατάσταση προπονητή και βγαίνει και λέει για πρωταθλητισμό...
- Τέλος, πολλές ακόμα λεπτομέρειες όπως το σκηνικό με γκαρσία και λουτσέσκου, θα μπορούσαν να έχουν διαφορετική εξέλιξη αν επικοινωνούσε η παε το θέμα διαφορετικά.

Εκτός των παραπάνω, θέλω να πω πως ο κυρκυρ αυτή τη στιγμή έχει πολλή δύναμη στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Έχει από πίσω του έναν τεράστιο επιχειρηματία με μεγάλο πορτοφόλι, αλλά και τον κόσμο του ΠΑΟΚ (αφού μπορεί να μιλήσει εκ μέρους της παε ΠΑΟΚ).
Καλό όμως θα είναι, να καταλάβει πως χωρίς τη θέση του στον ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι σπουδαίο, κάτι που φάνηκε όταν κατέβηκε με το πασοκ και πήρε τα @@ μου.

Οπότε, θέλει λίγη ταπεινότητα και προσπάθεια παραπάνω, γιατί έτσι όπως το πάει, που από τη μία δεν προστατεύει τον Ιβάν, και από την άλλη εκθέτει τον ΠΑΟΚ, σε λίγο θα έρθει η αποκαθήλωση. Και δεν έχει σημασία από ποια μεριά θα έρθει, αλλά θα πονέσει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”