Για μενα ειναι χαζη προσεγγιση χωρις νοημα, οπως πχ και τα "μας ψεκαζουνε" και "τα καστρα πεφτουν απο μεσα"..
Αν το οικειοποιεισαι, δε φταιω εγω..
Τουλαχιστον εγω προσεξα και δεν καταφερθηκα σε χαρακτηρισμους στημενος-προβοκατορας οπως εσυ, παροτι πολλακις εσυ και αλλοι 2-3 γνωστοι, κοπτομενοι πιο πολυ για το προσωπο ΑΑ παρα για την κατηφορα της ομαδας,
μας εχετε δωσει απλοχερα το δικαιωμα να σας χαρακτηρισουμε ετσι...
Δεν υποβαθμιζω τα λεγομενα σας...Απλα παραθετω καποια απο αυτα..
Οποτε αν κατι συνιστα υποβαθμιση, ειναι το περιεχομενο τους...
ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΒΡΕ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΙ, ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!καποιων συγκεκριμενων πραγματων που συμβαινουν στην ομαδα
Οριστε, αυτην ακριβως την παραταξιακη διχαστικη νοοτροπια σιχαινομαι και στηλιστευσα στο ποστ μου..Τελος κατσε τωρα να απολαυσεις τον προπονηταρα Γχ στον παγκο και τον παιχταρα Παοκτση(ετσι προσπαθει να προβληθει) Τζαβελλα να αλωνιζει στα γηπεδα της σουπερλιγκ.
Μια νοοτροπια που πολλοι θρεψανε οταν επιθονταν σ'οποιον εκανε κριτικη και ταυτοχρονα ξεσκιζανε οποιον δε συμπαθουσαν βαζοντας την ταμπελα της παρεας και του λαμογιου...
Ετσι μικραινει ο ΠΑΟΚ..
Και επειδη εχω μαθει να απανταω, και οχι να την κανω με ελαφρα, ο ΓΧ ειπα πως στην παρουσα φαση ειναι το μη χειρον, βελτιστον, οχι η προπονηταρα των 5 ηπειρων...
Τι να γινοταν δλδ, ή να ερχοταν ο Μπιελσα ή να ικανοποιουσε ενας ολοκληρος συλλογος τον αρρωστημενο εγωισμο καποιων οπαδων, της βιβης, του καρεκλοκενταυρου και των ομαδων συμφεροντων που τον προτειναν στον Ιβαν, να μεινει ο ΑΑ και να παιζουμε απο Ιουνιο Ευρωπη?
Και τι μου αναφερεις το σαχλομαγκα τον Τζαβελλα? Επειδη ο αλλος τα εκανε σκατα και δεν εχουμε 2ο αριστερο μπακ ουτε για δειγμα, και τωρα θα επανερθει? Εννοειται πως δεν τον γουσταρω ουτε αγωνιστικα ουτε ως χαρακτηρα..
Αλλα ναι ξεχασα, σας εχουν δηλητηριασει καποιοι τοσο το μυαλο για κλικες εθνικης, αρδ και πρασιναλογα, που
οοοοοοοολο αυτο το μπουρδελο εγινε για να γυρισει ο ΓΧ και ο Τζαβελας...
Α ρε κατακαημενε ΠΑΟΚ, ποτε θα απαγγιστρωθεις απο τετοιες καρκινικες αποψεις...
Υ.Γ. Να δουμε ποιοι θα σας φταινε απ'το καλοκαιρι που θα φυγουνε Σπυροπουλοι-Τζαβελλες..