Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Όταν ήρθε η ομάδα ήταν πρώτη και πηγαίναμε για πρωτάθλημα, πιστεύω μετά τα ντουντούκια, το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια και το είδε μαζί και με την λάθος θέση που έπαιζε , κατά δήλωσή του, έφτανε για να απογοητευτεί.
Όταν δεν υπάρχει πλάνο στην ομάδα όποιον παικταρά και να φέρουμε είναι εύκολο να μην "κολλήσει" , αγοράζουμε ένα μαμάτο εξάρι και επειδη δεν έχουμε άλλον τον κάνουμε 8-10, αστειότητες.
Εντάξει είναι και λίγο "παντόφλας" , η Ολγάρα κάνει κουμάντο.
Με Φρανκ & Τούντορ πιστεύω δεν θα έχουμε αυτά τα κρούσματα.
Κρίμα για αυτά που γράφαμε στις πρώτες σελίδες του thread, κρίμα για τις ελπίδες και τις χαρές μας. Νάτχο, Μάρτενς, Στοχ, Λούκας, Νομπόα, πολύ συχνά συμβαίνει τελευταία.
Πλέον in Frank we trust
Δεν μου αρέσει αυτή η κατάληξη. Όχι γιατί έφυγε ένας παίχτης, όλοι έχουν την τιμή τους.
Έφυγε για υποπολαπλάσιο της αξίας του (είναι αστεία η πληρωμή της ρήτρας, αλήθεια γιατί τόσο λίγη;)
και για μια ομάδα που όλοι ξέρουμε τους δεσμούς που έχει με Σαββίδη.
Ξαναλέω, αν στη θέση μας ήταν ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη κι έκανε τέτοιο ντιλ, δεν θα είχαμε καμιά αμφιβολία ότι είναι ξέπλυμα. Λυπάμαι που το λέω, αλλά έτσι είναι.
Δεν ξέρω ποιο νούμερο αποτυχημένης μεταγραφής έχεις...
Καλή συνέχεια να έχει το παιδί στην καριέρα του. Σίγουρα δεν έφταιγε μόνο αυτός, αλλά η άρρωστη κατάσταση.
Να προσθέσω κάτι ακόμα.
Χτες κολλητός μου ήταν στο φενερ -σαχταρ, δείτε μια φώτο Στοχ λίγο πριν μπει..
Μου είπε ότι θα πάει κάποια στιγμή και Ροστοφ να δει και τον Νομποα
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/29/141e4afb73ff2045369ddba2bd381873.jpg[/img]
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 29 Ιούλ 2015, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπον....Ο παιχτης παιζει 6αρι το 6αρι θελει μπροστα του παιχτες καλους για να μπορουν να βγουν οι πασες του.Δεν ειναι μεσοεπιθετικος για να μπορει να φανει μονος του..ασε που τον βαζαν και σε αλλη θεση
Παντως εμενα μου εδειξε διαθεση στα ματς γιατι ετρεχε και στο 90 να βγαλει κατι σε αντιθεση με καποιους αλλους που περπατουσαν
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχει κανεις συνειδητοποιησει τις 2 τελευταιες χρονιες,ενω και καλα,φερνουμε πολυ ποιοτικα χαφ η ομαδα γινεται πολυ χειροτερη στο χωρο του κεντρου μετα τις προσθηκες????
sourmenetes έγραψε:Εχει κανεις συνειδητοποιησει τις 2 τελευταιες χρονιες,ενω και καλα,φερνουμε πολυ ποιοτικα χαφ η ομαδα γινεται πολυ χειροτερη στο χωρο του κεντρου μετα τις προσθηκες????
Βασικά ψάχνουμε να βρούμε, που ήμασταν καλύτεροι.
Τεμετερον, η ομάδα είναι πλέον ξεκάθαρα, σε άλλα χέρια, οπότε ίσως υπάρχει ελπίδα. Αν και θα φάνε πολύ πόλεμο στην πρώτη στραβή.