Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από guardian4 »

Μπα , μια χαρα ειναι ο ντεσπε.

Σε περιπτωση που κλεισει ενα συγκεκριμενο ονομα εχω αρκετα καλα νεα να σας πω.
Μολις και αν κλεισει θα σας πω τον λογο.
Βασικα ειναι μερικοι οι λογοι και ειναι ακριβως το φαρμακο που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Φρουρέ μας σκανδαλίζεις βραδιάτικα :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

kataramenos5 έγραψε:
Ale έγραψε:Ρε, με τους παικταράδες που έχει μαζέψει ο Ιβάν, ο,τιδήποτε λιγότερο από τους 16 του ουέφα του χρόνου θα είναι λόγος απολύσεως του προπονητή.
Εξ άλλου, εμένα να προσλάβει ο davarish, καλύτερα θα τα πάω από τον αιώνια μαθητευόμενο.
Δηλαδή, αμάν πια, δηλαδή.
Έχει ο "μπέμπης" ομάδα με Κλάους, Νάτχο, Βίτορ και δεν συμμαζεύεται και καταφέρνει να τον κάνει πλάκα ο κάθε Αναστασίου.
Δηλαδή, ήμαρτον!

Φερναντάο ΠΡΟΧΘΕΣ!!!
Συγνώμη βρε παιδιά αλλα ΤΙ ΛΕΤΕ? Τι νομίζετε οτι είναι η προπονητική ?Πρέπει να λιωσεις παντελόνια καμια 10ρια χρονάκια σε πάγκους και καμια 20 στο χόρτο για να λες οτι κατι κουλαντρίζεις.Αυτά τα χρονάκια του λείπουν του ΓΧ (ολόκληρες χρονιες με προετοιμασιες μεταγραφές κλπ) για να μπορέσουμε να δουμε σε βαθος 2-3 ετών στον ίδιο παγκο ΑΝ αξίζει ή όχι.Μεχρι τότε αθώος ο κατηγορούμενος.
Συμφωνούμε σχεδόν σε όλα, κατ. Πολλές μπορεί να είναι οι αιτίες για την απειρία, ή και την ανικανότητα ενός τεχνικού, για τις οποίες μπορεί να ευθύνεται ο ίδιος, ή όχι.
Αυτό που δεν αντέχεται είναι ο ΠΑΟΚ να παίζει τον ρόλο του κασίδη, πάνω στο κεφάλι του οποίου "μεγαλουργούν" βοηθοί, "καλύτεροι Έλληνες προπονητές", ροκ σταρ, "δικά μας" παιδιά και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο. Ας πάνε να λιώσουν τα παντελόνια τους αλλού (όπως πολύ σωστά παρομοιάζεις) και ας σταματήσουν "να μας κάνουν την καρδιά χάλι γκάλι".
Τώρα θα με πεις με όλο σου το δίκιο πως άλλοι τους προσλαμβάνουν και έχουν την ευθύνη αυτής της επιλογής. Ωστόσο, αυτή είναι μία άλλη συζήτηση, επίκαιρη και ιδιαιτέρως πονεμένη...
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Εικόνα

Δειλά δειλά τα πρώτα δημοσιεύματα
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μα το λέγαμε εδώ και μήνες οτι εκεί θα πάει το πράγμα...είναι πιο προβλέψιμοι (και οι αρδ και τα τζιμάνια της διοίκησης) κι από το τι κρύβεται κάτω από το φόρεμα της Κοντσίτα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

bane1980 έγραψε:Μα το λέγαμε εδώ και μήνες οτι εκεί θα πάει το πράγμα...είναι πιο προβλέψιμοι (και οι αρδ και τα τζιμάνια της διοίκησης) κι από το τι κρύβεται κάτω από το φόρεμα της Κοντσίτα.
ΓΧ? Δε νομίζω ρε παιδιά.Δε μπορει να ναι τοσο...

desperando έγραψε:
kataramenos5 έγραψε: ΥΓ Despe πολύ τσιτωμένος εισαι τελευταία ρε παλίκαρε.Μη τρελαίνεσαι τοσο.Φιλικά στο λέω .
δεν καταλαβαινω γιατι το λες αυτο.
Εχω την αίσθηση οτι πλέον απαντας επιθετικά σ τα περισσότερα ποστ.Διαφορετικά απ το υφος(και το ήθος) του despe που αγαπήσαμε :mrgreen: εδω και κανα τρίμηνο περίπου.Μπορεί και να ναι η ιδέα μου βέβαια.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Γιατι κατι μου λεει οτι αν τελικα βγουμε 1οι στα play-off..Ο Γ.Χ τελικα θα μεινει σαν πρωτος προπονητης..Ελπιζω να μην ειναι τοσο μπουφοι εκει στην ΠΑΕ(ασχετα που δειχνουν συνεχεια το αντιθετο)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Με αυτα που διαβαζω μαλλον θα ξαναρχισω το τσιγαρο....Εαν εχουμε ΓΧ ως "νεο Αγγελο" στον παγκο , βλεπω τον περιπτερα διπλα στο σπιτι μου να αγοραζει μεζονετα εως το τελος της σεζον...

Υ.Γ. Και στο 8μηνο που θα τον διωξουμε ποιον θα φερουμε ? Τον Σαντος ? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Ουτε κατα διάνοια ο γχ
εχει δειξει ότι δεν το εχει
οχι αλλους μαθητευομενους μαγους
φερτε κανονικο προπονητη για μια τριετια να δουλεψει να κανει ομαδα
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

guardian4 έγραψε:Μπα , μια χαρα ειναι ο ντεσπε.

Βασικα ειναι μερικοι οι λογοι και ειναι ακριβως το φαρμακο που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ.
Μηπως φορουσε το 7 οταν εριχνε φαπα σε εναν ιτς?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

thanos-xanthi έγραψε:Ουτε κατα διάνοια ο γχ
εχει δειξει ότι δεν το εχει
οχι αλλους μαθητευομενους μαγους
φερτε κανονικο προπονητη για μια τριετια να δουλεψει να κανει ομαδα
Ο Άγγελος κανονικός προπονητής είναι!!!
Αλλά θα γράψουν... Όχι πισωγυρίσματα
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Δηλαδης? Ασε ρε τα μισολογα ΠΑΟΚ εισαι...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Rizla έγραψε:

Δηλαδης? Ασε ρε τα μισολογα ΠΑΟΚ εισαι...
λεγε ρε φρουρε αφου ειμαστε αρρωστακια
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

desperando έγραψε: μπορείς να μου πεις και εμένα που και πότε απέδειξε ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ γιατί δεν τα ξέρω και πολύ καλά τα πράματα?
Λαθος λέξη το "αγαπαει" εχεις δικιο το εγραψα ελαφρα καρδια.Εχει προσφερει στον ΠΑΟΚ.Δεν λεω να μεινει προπονητης και την νεα σαιζον αλλα το να λεμε τοσα αισχρα πραγματα για ενα παιδι που εχει προσφερει και απο τα 2 ποστα και το εχει κανει καλα ειναι αδικο γι'αυτον και αχαριστο για μας.Κλισε του τυπου (κι εγω θα τα εκανα αυτα με τετοιους παιχτες,τα ειχε ετοιμα απο τον προηγουμενο κλπ) δεν πρεπει να τα πιστευουν ουτε αυτοι που το λενε.Αν τα πιστευουν τοτε ειναι σε συγχηση.Κανεις δε παει με αυτοματο πιλοτο.Και στο κατω κατω τι παραπανω εχει ο Αναστασιου ας πουμε;Τι εμπειρια πριν αναλαβει τον παο?Εγω βλεπω εναν προπονητη που μαθαινει και διορθωνει τα λαθη του αν κανει κατα τη διαρκεια του ματς και δειχνει οτι κοβει το ματι του.Και στο κατω κατω μαζι του καναμε και καλες νικες οχι μονο με τον Στεφενς + οτι ειναι οφθαλμοφανες οτι καποιοι παιχτες τον γουσταρουν.Εεεε κατι θα κανει καλα δε μπορει....
ΥΓ. Πραγματικα το οτι καποιοι ξυνισαν με τον Ζαρντιμ δειχνει ποση λιγη μπαλα ξερουμε στην Ελλαδα.Ρητρα 15 εκ εβαλε η Σπορτινγκ η οποια φετος παιζει παρα πολυ καλο ποδοσφαιρο παρεπιμπτοντως.Γενικα πρεπει να ψαξουμε προπονητη της πορτογαλικης σχολης η οποια εδω και καποια χρονια δειχνει πολλα σημαδια προοδου και δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zizu10 την Τρί 13 Μάιος 2014, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αφού ο guardian είπε ξεκάθαρα ότι θα το κοινοποιήσει μόνον αν συμφωνήσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”