Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Μπα , μια χαρα ειναι ο ντεσπε.
Σε περιπτωση που κλεισει ενα συγκεκριμενο ονομα εχω αρκετα καλα νεα να σας πω.
Μολις και αν κλεισει θα σας πω τον λογο.
Βασικα ειναι μερικοι οι λογοι και ειναι ακριβως το φαρμακο που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ.
Βασικα ειναι μερικοι οι λογοι και ειναι ακριβως το φαρμακο που χρειαζεται ο ΠΑΟΚ.
- PAOK_Antarctica
Συμφωνούμε σχεδόν σε όλα, κατ. Πολλές μπορεί να είναι οι αιτίες για την απειρία, ή και την ανικανότητα ενός τεχνικού, για τις οποίες μπορεί να ευθύνεται ο ίδιος, ή όχι.kataramenos5 έγραψε:Συγνώμη βρε παιδιά αλλα ΤΙ ΛΕΤΕ? Τι νομίζετε οτι είναι η προπονητική ?Πρέπει να λιωσεις παντελόνια καμια 10ρια χρονάκια σε πάγκους και καμια 20 στο χόρτο για να λες οτι κατι κουλαντρίζεις.Αυτά τα χρονάκια του λείπουν του ΓΧ (ολόκληρες χρονιες με προετοιμασιες μεταγραφές κλπ) για να μπορέσουμε να δουμε σε βαθος 2-3 ετών στον ίδιο παγκο ΑΝ αξίζει ή όχι.Μεχρι τότε αθώος ο κατηγορούμενος.Ale έγραψε:Ρε, με τους παικταράδες που έχει μαζέψει ο Ιβάν, ο,τιδήποτε λιγότερο από τους 16 του ουέφα του χρόνου θα είναι λόγος απολύσεως του προπονητή.
Εξ άλλου, εμένα να προσλάβει ο davarish, καλύτερα θα τα πάω από τον αιώνια μαθητευόμενο.
Δηλαδή, αμάν πια, δηλαδή.
Έχει ο "μπέμπης" ομάδα με Κλάους, Νάτχο, Βίτορ και δεν συμμαζεύεται και καταφέρνει να τον κάνει πλάκα ο κάθε Αναστασίου.
Δηλαδή, ήμαρτον!
Φερναντάο ΠΡΟΧΘΕΣ!!!
Αυτό που δεν αντέχεται είναι ο ΠΑΟΚ να παίζει τον ρόλο του κασίδη, πάνω στο κεφάλι του οποίου "μεγαλουργούν" βοηθοί, "καλύτεροι Έλληνες προπονητές", ροκ σταρ, "δικά μας" παιδιά και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο. Ας πάνε να λιώσουν τα παντελόνια τους αλλού (όπως πολύ σωστά παρομοιάζεις) και ας σταματήσουν "να μας κάνουν την καρδιά χάλι γκάλι".
Τώρα θα με πεις με όλο σου το δίκιο πως άλλοι τους προσλαμβάνουν και έχουν την ευθύνη αυτής της επιλογής. Ωστόσο, αυτή είναι μία άλλη συζήτηση, επίκαιρη και ιδιαιτέρως πονεμένη...
Μα το λέγαμε εδώ και μήνες οτι εκεί θα πάει το πράγμα...είναι πιο προβλέψιμοι (και οι αρδ και τα τζιμάνια της διοίκησης) κι από το τι κρύβεται κάτω από το φόρεμα της Κοντσίτα.
- kataramenos5
ΓΧ? Δε νομίζω ρε παιδιά.Δε μπορει να ναι τοσο...bane1980 έγραψε:Μα το λέγαμε εδώ και μήνες οτι εκεί θα πάει το πράγμα...είναι πιο προβλέψιμοι (και οι αρδ και τα τζιμάνια της διοίκησης) κι από το τι κρύβεται κάτω από το φόρεμα της Κοντσίτα.
Εχω την αίσθηση οτι πλέον απαντας επιθετικά σ τα περισσότερα ποστ.Διαφορετικά απ το υφος(και το ήθος) του despe που αγαπήσαμεdesperando έγραψε:δεν καταλαβαινω γιατι το λες αυτο.kataramenos5 έγραψε: ΥΓ Despe πολύ τσιτωμένος εισαι τελευταία ρε παλίκαρε.Μη τρελαίνεσαι τοσο.Φιλικά στο λέω .
Γιατι κατι μου λεει οτι αν τελικα βγουμε 1οι στα play-off..Ο Γ.Χ τελικα θα μεινει σαν πρωτος προπονητης..Ελπιζω να μην ειναι τοσο μπουφοι εκει στην ΠΑΕ(ασχετα που δειχνουν συνεχεια το αντιθετο)
Με αυτα που διαβαζω μαλλον θα ξαναρχισω το τσιγαρο....Εαν εχουμε ΓΧ ως "νεο Αγγελο" στον παγκο , βλεπω τον περιπτερα διπλα στο σπιτι μου να αγοραζει μεζονετα εως το τελος της σεζον...
Υ.Γ. Και στο 8μηνο που θα τον διωξουμε ποιον θα φερουμε ? Τον Σαντος ?
Υ.Γ. Και στο 8μηνο που θα τον διωξουμε ποιον θα φερουμε ? Τον Σαντος ?
- thanos-xanthi
Ουτε κατα διάνοια ο γχ
εχει δειξει ότι δεν το εχει
οχι αλλους μαθητευομενους μαγους
φερτε κανονικο προπονητη για μια τριετια να δουλεψει να κανει ομαδα
- paokovios1974
Μηπως φορουσε το 7 οταν εριχνε φαπα σε εναν ιτς?guardian4 έγραψε:Μπα , μια χαρα ειναι ο ντεσπε.
Ο Άγγελος κανονικός προπονητής είναι!!!thanos-xanthi έγραψε:Ουτε κατα διάνοια ο γχ
Αλλά θα γράψουν... Όχι πισωγυρίσματα
guardian4 έγραψε:Μπα , μια χαρα ειναι ο ντεσπε.
Δηλαδης? Ασε ρε τα μισολογα ΠΑΟΚ εισαι...
- ace79grpaok
λεγε ρε φρουρε αφου ειμαστε αρρωστακιαRizla έγραψε:guardian4 έγραψε:Μπα , μια χαρα ειναι ο ντεσπε.
Δηλαδης? Ασε ρε τα μισολογα ΠΑΟΚ εισαι...
Λαθος λέξη το "αγαπαει" εχεις δικιο το εγραψα ελαφρα καρδια.Εχει προσφερει στον ΠΑΟΚ.Δεν λεω να μεινει προπονητης και την νεα σαιζον αλλα το να λεμε τοσα αισχρα πραγματα για ενα παιδι που εχει προσφερει και απο τα 2 ποστα και το εχει κανει καλα ειναι αδικο γι'αυτον και αχαριστο για μας.Κλισε του τυπου (κι εγω θα τα εκανα αυτα με τετοιους παιχτες,τα ειχε ετοιμα απο τον προηγουμενο κλπ) δεν πρεπει να τα πιστευουν ουτε αυτοι που το λενε.Αν τα πιστευουν τοτε ειναι σε συγχηση.Κανεις δε παει με αυτοματο πιλοτο.Και στο κατω κατω τι παραπανω εχει ο Αναστασιου ας πουμε;Τι εμπειρια πριν αναλαβει τον παο?Εγω βλεπω εναν προπονητη που μαθαινει και διορθωνει τα λαθη του αν κανει κατα τη διαρκεια του ματς και δειχνει οτι κοβει το ματι του.Και στο κατω κατω μαζι του καναμε και καλες νικες οχι μονο με τον Στεφενς + οτι ειναι οφθαλμοφανες οτι καποιοι παιχτες τον γουσταρουν.Εεεε κατι θα κανει καλα δε μπορει....desperando έγραψε: μπορείς να μου πεις και εμένα που και πότε απέδειξε ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ γιατί δεν τα ξέρω και πολύ καλά τα πράματα?
ΥΓ. Πραγματικα το οτι καποιοι ξυνισαν με τον Ζαρντιμ δειχνει ποση λιγη μπαλα ξερουμε στην Ελλαδα.Ρητρα 15 εκ εβαλε η Σπορτινγκ η οποια φετος παιζει παρα πολυ καλο ποδοσφαιρο παρεπιμπτοντως.Γενικα πρεπει να ψαξουμε προπονητη της πορτογαλικης σχολης η οποια εδω και καποια χρονια δειχνει πολλα σημαδια προοδου και δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zizu10 την Τρί 13 Μάιος 2014, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Αφού ο guardian είπε ξεκάθαρα ότι θα το κοινοποιήσει μόνον αν συμφωνήσει.