Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
sotos26

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από sotos26 »

http://www.youtube.com/watch?v=CXWq34XByjc

Παρατηρήστε πως όλη η ομάδα ανεβαίνει κάθετα με πολλές μπαλιές καμιά σχέση με 4-2-3-1
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

sotos26 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Για να τα λεμε ολα η ομαδα δεν ειναι και δε θα ηταν ετοιμη γι αυτα που μας προδιαθεσε ο μεγαλομετοχος με τις μεγαλες -κακιστες για μενα δηλωσεις...θελουμε χρονο...η ομαδα ειναι πολυ διαφορετικη...απο περσι ..
επισης περιμενω να δω το 4 3 3 και να κλεισουν οι αποστασεις....αν δεν επιλεγει το 4 3 3...πιστευω θα χουμε πολλες γκελες εκτος...

Ατομικα η τριαδα μας με αστερι τον στοχ ειναι πολυ ποιοτικη και εχειι δημιουργηθει ανισορροπια...γιατι καλοι οι λαζαρ και τζιολης αλλα απο κει και περα...εχουμε θεματα
Ρε Σαντόσκυλο? 4-2-3-1 εννοείς μη τους μπερδεύεις! Αλλο το 4-3-3!

ο σαντος ετσι το λεγε αλλα μεταξυ μας 4 5 1 ηταν :D :D
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Φίλε μου καλέ δε σε πιάνω, ευθεία παίζουν όλοι, δεν υπάρχουν λίμπερο πια κάτι άλλο θες να πεις...τσέκαρε το 4-3-3 για να δεις τις διαφορές, πάρε και 4-4-2...
http://www.youtube.com/watch?v=aJQW59xxtx4
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

MANIAKOS έγραψε:
sotos26 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Για να τα λεμε ολα η ομαδα δεν ειναι και δε θα ηταν ετοιμη γι αυτα που μας προδιαθεσε ο μεγαλομετοχος με τις μεγαλες -κακιστες για μενα δηλωσεις...θελουμε χρονο...η ομαδα ειναι πολυ διαφορετικη...απο περσι ..
επισης περιμενω να δω το 4 3 3 και να κλεισουν οι αποστασεις....αν δεν επιλεγει το 4 3 3...πιστευω θα χουμε πολλες γκελες εκτος...

Ατομικα η τριαδα μας με αστερι τον στοχ ειναι πολυ ποιοτικη και εχειι δημιουργηθει ανισορροπια...γιατι καλοι οι λαζαρ και τζιολης αλλα απο κει και περα...εχουμε θεματα
Ρε Σαντόσκυλο? 4-2-3-1 εννοείς μη τους μπερδεύεις! Αλλο το 4-3-3!

ο σαντος ετσι το λεγε αλλα μεταξυ μας 4 5 1 ηταν :D :D
Ναι εννοείται 4-5-1 είναι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

tera12tera έγραψε: υ.γ : Ο Ολίσε είναι κανονικός παίκτης απλά θέλει κάποιον να του δώσει σωστές οδηγιές και όχι "μπες μέσα και δείξε μου τι μπορείς να κάνεις"
καποιον σαν τον σερ δωνης για παραδειγμα,ε?
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Θέλει να πει ο τέρα ότι ο προπονητής πρέπει να βρει το "κουμπί" του. Όλοι οι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές έχουν το "κουμπί" τους και θέλουν ειδική μεταχείριση.

Βέβαια για την ώρα ο Χούμπ σπάει το κεφάλι του να βρει πως θα διορθώσει την κατάσταση στον άξονα που έλειψε ο Λάζαρ και ήδη χάσαμε ένα στόχο, που καιρός να βρει το "κουμπί" του Σεκού....
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

desperando έγραψε:
tera12tera έγραψε: υ.γ : Ο Ολίσε είναι κανονικός παίκτης απλά θέλει κάποιον να του δώσει σωστές οδηγιές και όχι "μπες μέσα και δείξε μου τι μπορείς να κάνεις"
καποιον σαν τον σερ δωνης για παραδειγμα,ε?
Καταλαβαίνω ότι σου έλειψε ...Παρόλα αυτά ούτε ο πρώην , ούτε ο νυν βρήκαν το κουμπί που θα ξεκλειδώσει τον Σέκου ..Για μένα έχει μακράν τα καλύτερα στοιχεία από τα εξτρέμ μας (ναι ανώτερα και του Στοχ) , όμως είναι άθλιος σε νοοτροπία , σε τακτική παιδεία και κυρίως σε μυαλό ...Ο Στέφενς εμένα δεν με πείθει ...
Προσπαθεί ...όμως πραγματικά μεσοεπιθετικά δημιουργούμε λίγες οργανωμένες επιθέσεις , ενώ αμυντικά ...τα είπα προηγουμένως . Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι ο Τζιώλης να πάει στην φυσική του θέση (στην άκρη του πάγκου) και επιτέλους να δούμε και άλλα χαφ στη θέση του ....(Γκαρσία , Τσανδάρης).
Τα συμπεράσματα από την αρχή της σεζόν δεν με κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο ...Εσάς ;;;
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Νομίζω οτι είμαι στη χώρα των θαυμάτων και πήρα μανιτάρια... Δεν είναι θέμα προπονητή θέμα του Ολίσε είναι, θέλει πολύ δουλειά στη νοοτροπία του, τα χαρακτηριστικά του είναι όντως καλά αλλά προτιμούσα να βλεπα τον Πόποβιτς, μπήκε αλλαγή μοίρασε μια ποδιά και έκανε μια καλή σέντρα για γκολ.Αυτό κάνεις όταν μπαίνεις αλλαγή! Το εξτρεμ δεν είναι μόνο να ντριμπλάρει απο τα γκολ και τις ασσιστ κρίνεται.Ανέλυσε μου σε παρακαλώ ποιον θεωρείς εσύ προπονητή που σε εμπνεέι(ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ)
ΥΓ Ακόμα περιμένω να μου πεις αυτό με την ευθεία και τη ζώνη άμυνας
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Αλχημείες και μαγειρέματα είδαμε μέχρι τώρα και αυτά θα συνεχίσουμε να βλέπουμε όλη τη χρονιά. Ίσως σε κάποια 10λεπτα φανούν ψήγματα του "προπονητικού έργου".

ΥΓ τι να τον κάνουμε τον σούπερ κόφτη στο κέντρο, όταν η αντίπαλη ομάδα περνάει την μπάλα από πάνω του;
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Διαφωνώ αβόλευτε, ορθολογικό και γρήγορο ποδόδφαιρο παίζει η ομάδα έχει μια δυο ελλείψεις βέβαια και η μια είναι ένα χαφ με κλάση που λες. Οταν θα ρθει αυτός δε θα βγαίνουν οι μακρινές μπαλιές και οι φάσεις στην πλάτη της άμυνας. Ο προπονητής έχει δείξει ήδη έργο και επειδή ξέρω γιατί γκρινιάζουν μερικοί θα πω το εξής. Ηταν μεγάλος παίχτης, ψυχή μεγάλη βοήθησε και αγάπησε την ομάδα έδωσε κανα δυο σφαλιάρες και στο κωλοσύστημα του γάβρου και ελπίζω να μήνει σε ένα άλλο πόστο ο χρόνος είναι ο χειρότερος γιατρός που λεν και οι Τρύπες...Ξεπεράστε το μάγκες, δεν θα πεθάνει ο ΠΑΟΚ για κανένα. Δεν θέλει ο προπονητής να τον βάλει? Τέλος!
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

sotos26 έγραψε:Νομίζω οτι είμαι στη χώρα των θαυμάτων και πήρα μανιτάρια... Δεν είναι θέμα προπονητή θέμα του Ολίσε είναι, θέλει πολύ δουλειά στη νοοτροπία του, τα χαρακτηριστικά του είναι όντως καλά αλλά προτιμούσα να βλεπα τον Πόποβιτς, μπήκε αλλαγή μοίρασε μια ποδιά και έκανε μια καλή σέντρα για γκολ.Αυτό κάνεις όταν μπαίνεις αλλαγή! Το εξτρεμ δεν είναι μόνο να ντριμπλάρει απο τα γκολ και τις ασσιστ κρίνεται.Ανέλυσε μου σε παρακαλώ ποιον θεωρείς εσύ προπονητή που σε εμπνεέι(ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ)
Εφόσων δεν ειρωνεύεσαι απαντώ ,,,,Θέλω κάποιον που θα κάνει είτε τον ΠΑΟΚ συμπαγή ομάδα (π.χ. Σάντος) είτε να κάνει τους παίκτες του να παίζουν στο 200% (π.χ. Αγγελος) . Ο συνδυασμός των δύο θα ήταν ιδανικός .
Σοβαρά τώρα ...Εσένα σε πείθει ;;;
Μα δεν παίζουμε σε καμία περίπτωση το "αγγλικό" 4-4-2 ...Παίζουμε "ολλανδική" άμυνα με τους τέσσερις στην ευθεία ...Στο αγγλικό πρότυπο τα κεντρικά μπακ είναι λίγο πιο πίσω ...Τώρα δεν έχω χρόνο αύριο θα σου στείλω link ...
Όσο για τον Γκαρσία ...είναι πολύ καλύτερος από τον ανύπαρκτο Τζιώλη
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Άγγελο και εγώ ήθελα, αλήθεια...πριν έρθει ο Λάμπρος όμως. Εμένα μια χαρά μου κάνει. Μόνο που θέλει παίχτες κλάσης και δεν πέρνει σαπάκια μου φτάνει. Μου αρέσει η ανάπτυξη και οι πολλές φάσεις που κάνουμε για πλάκα. Στην άμυνα γίνονται λάθη απο έλλειψη παίχτη στα χαφ τώρα για τον Πάμπλο εννοείς του 2010 μάλλον, δεν μπορεί για μένα να παίξει σ'αυτό το σύστημα(διόρθωστε με κάποιος αλλά αν δε κάνω λάθος δεν έχει παίξει ποτέ 4-4-2!)με ένα μόνο χαφ ακόμα θα πάθει έμφραγμα ρε συ δεν τον λυπάσαι? Τώρα κατάλαβα τι λες για την άμυνα, εννοείς το ύψος της γραμμής! Ναι η αλήθεια είναι οτι παίζουμε ψηλά τη γραμμή, αλλά...πρωτάθλημα δε θες? Πρέπει να κυριαρχείς και να παίζεις με τη μια, όποιος χαλάει το παιχνίδι απο μπροστά δημιουργεί και κινδύνους πίσω.Στην εντεκάδα δεν φταίει ο Τζιώλης φίλε, μόνος του τρέχει και δεν φτάνει άλλος σκατώνει τις φάσεις μπροστά και τρέχουμε.Ετσι πάει το 4-4-2...κάνεις μαλακία? Το πλήρωσες.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Χαίρομαι που υπάρχουν αδερφοί όπως ο Σώτος, που δεν τυφλώνεται από την προτίμησή του σε άλλον προπονητή ώστε να αδικήσει τον νυν προπονητή μας.

Εδώ θα ήθελα να προσθέσω πως μία ένδειξη της δουλειάς που γίνεται στην προπόνηση είναι μεταξύ άλλων και η ικανότητα της ομάδας στα στημένα. Λόγου χάρη η κομπίνα με τον Αντελίνο στο πρώτο δοκάρι στα κόρνερ επί Σάντος έχει εντυπωθεί σε όλους μας.

Από την άλλη μεριά, αν δεν κάνω λάθος, ανάθεμα αν πέρυσι σκοράραμε έστω και 1 (ολογράφως «ΜΙΑ») φορά από κόρνερ ή γενικότερα από στημένη φάση, γεγονός που επιβεβαιώνει πως ο «καλύτερος έλληνας προπονητής» με την μονίμως συνοφρυωμένη ασχημόφατσα, ο (αυτο)χαρακτηριζόμενος και «δουλευταράς», ή δεν ήταν και τόσο δουλευταράς ή ήταν εντελώς ανίκανος και αναποτελεσματικός.

Χθες η ομάδα σκόραρε ξανά από στημένο, πράγμα που είτε πέρασε στα ψιλά, είτε θεωρήθηκε «τύχη» δική μας ή λάθος της αντίπαλης άμυνας, αλλά σχεδόν κανείς δεν το καταλόγισε στα υπέρ της ομάδας ή του προπονητή. Αντιθέτως, ο Huub χαρακτηρίστηκε, εμμέσως πλην σαφώς, τυχερός επειδή η ομάδα σκόραρε με αυτόν τον τρόπο «κόντρα στην ροή του παιχνιδιού» (παρότι το κόρνερ προήλθε από εξαιρετικά δύσκολη διπλή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε πολύ κοντινά γυριστά του Κλάους έπειτα από οργανωμένη ομαδική προσπάθεια).

Επιπροσθέτως, ο Huub δέχτηκε κριτικές ότι φοβήθηκε το παιχνίδι και έκανε το παν για να περάσει ο χρόνος (αλλαγές στα τελευταία λεπτά, εντολή για κράτημα μπάλας στο σημαιάκι κτλ), αλλά ταυτόχρονα ότι πήρε απερίσκεπτα και δεν φοβήθηκε το παιχνίδι αφού πειραματίστηκε με παίκτες σε νέες γι αυτούς θέσεις και ανέβασε πάλι την άμυνα στο κέντρο!

Νομίζω πως πρέπει να ηρεμήσουμε λιγάκι, να αξιολογήσουμε σωστά το τί βλέπουμε και τί επιτυγχάνει η ομάδα κάθε φορά και μετά να σκεφτόμαστε αν θα κατακρίνουμε τον προπονητή, την διοίκηση και ό,τι άλλο νομίζουμε ότι φταίει.
Εννοείται ότι αναφέρομαι μόνον σε όσους αδερφούς παρασυρόμενοι από αρδίστικες «κριτικές», μίζερες νοοτροπίες ή τάσεις αυτομαστιγώματος καταλήγουν να επικρίνουν τον προπονητή χωρίς να καταλαβαίνουν ότι τον αδικούν και όχι στα «τεθλιμμένα ορφανά» του βλογιοκομμένου, αφού αυτούς δεν τους θεωρώ καλοπροαίρετους.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

tera12tera έγραψε:
sotos26 έγραψε:Νομίζω οτι είμαι στη χώρα των θαυμάτων και πήρα μανιτάρια... Δεν είναι θέμα προπονητή θέμα του Ολίσε είναι, θέλει πολύ δουλειά στη νοοτροπία του, τα χαρακτηριστικά του είναι όντως καλά αλλά προτιμούσα να βλεπα τον Πόποβιτς, μπήκε αλλαγή μοίρασε μια ποδιά και έκανε μια καλή σέντρα για γκολ.Αυτό κάνεις όταν μπαίνεις αλλαγή! Το εξτρεμ δεν είναι μόνο να ντριμπλάρει απο τα γκολ και τις ασσιστ κρίνεται.Ανέλυσε μου σε παρακαλώ ποιον θεωρείς εσύ προπονητή που σε εμπνεέι(ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ)
Εφόσων δεν ειρωνεύεσαι απαντώ ,,,,Θέλω κάποιον που θα κάνει είτε τον ΠΑΟΚ συμπαγή ομάδα (π.χ. Σάντος) είτε να κάνει τους παίκτες του να παίζουν στο 200% (π.χ. Αγγελος) . Ο συνδυασμός των δύο θα ήταν ιδανικός .
Σοβαρά τώρα ...Εσένα σε πείθει ;;;
Μα δεν παίζουμε σε καμία περίπτωση το "αγγλικό" 4-4-2 ...Παίζουμε "ολλανδική" άμυνα με τους τέσσερις στην ευθεία ...Στο αγγλικό πρότυπο τα κεντρικά μπακ είναι λίγο πιο πίσω ...Τώρα δεν έχω χρόνο αύριο θα σου στείλω link ...
Όσο για τον Γκαρσία ...είναι πολύ καλύτερος από τον ανύπαρκτο Τζιώλη
Συγνωμη αλλα φιλε πραγματικα δεν εχεις ιχνος ιδεας απο ποδοσφαιρο...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Φίλε othin να προσθέσω οτι οι φάσεις στα στημένα είναι καμιά 5-6 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ μέχρι τώρα, κάθε φορά διαφορετικό κόρνερ και φάουλ αυτό σίγουρα είναι κομμάτι δουλειάς Λάμπρου όπως επίσης οτι σιγά-σιγά αυξάνουμε το διάστημα κατοχής. Τώρα...έχω παρατηρήσει λίγα κενά διαστήματα στις αρχές των ημιχρόνων αυτό οφείλεται στο οτι η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμα μιας και το Σάββατο έπαιξαν Νίνης και Τζαββέλας πρώτη φορά. Θα γυρίσει και ο Λαζάρ και θα στρώσει το πράγμα. Επίσης ο Τσέχος θα ανέβει και ο Κλάους είναι 4ο ματς που ναι άτυχος! 3 δοκάρια μέχρι τώρα και λίγα σουτ οριακά αουτ. Κανένας δε θα μιλούσε αν γινόταν το 0-2 στη φάση του κλάους. Μετά το 2-1 μας έπιασε ένας πανικός αλλά το θετικό είναι οι 3 βαθμοί. Εγώ προσωπικά γουστάρω παίζουμε γρήγορα με τη μια και βάζουμε πολλά γκολ με μια χαφάρα το Γενάρη θα δούμε μεγάλα πράγματα
ΥΓ Να στε σίγουροι πως αν δεχόμασταν γκολ θα βάζαμε γρήγορα, η ομάδα μπροστά δεν πιάνεται και με 4-4-2? Δύσκολα να μας παίξουν. Μάλλον έχει μείνει το μυαλό μας στη Σάλκε και νομίζουμε οτι η κάθε Βέροια έχει Draxler και πρέπει να φοβόμαστε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”