Ωχ, κι αλλος καεπαοκτσης;Ζαντός έγραψε:Το ποστ θα μπορούσε να μην έχει να κάνει με την Π.Α.Ε...
22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Re: 22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης
- Μπαρκαρούτσος
Αν δε γουσταρεις πες το μανατζερ σου να σε παει στο γαυρο οπως εκανε με τον τζανδαρη,να κανεις μια συμμετοχη σε φιλικο,11 το πρωι στου ρεντη και σουμπιτο στο βαζελο να πληρωνεσε στις 32 του μηνος.
Αντε με τον καθε αχαριστο

Αντε με τον καθε αχαριστο

- sourmenetes
- Moderator
Ακριβως!Napoli4 έγραψε:Καλό είναι μετά από τέτοιες συμπεριφορές, οι παίκτες να φεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες. Όποιος κι αν είναι ο προπονητής, όποιος κι αν είναι ο παίκτης.
Κοψτον και ενα προστιμο και στο καλο,εφοσον αναφερεται στην αποστολη..
Εκει φαινεται οτι πασχουμε σαν ΠΑΕ.
-
ΕτσιιιιιNapoli4 έγραψε:Καλό είναι μετά από τέτοιες συμπεριφορές, οι παίκτες να φεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες. Όποιος κι αν είναι ο προπονητής, όποιος κι αν είναι ο παίκτης.
Αντε με τον καθε τυχαρπαστο ποδοσφαιριστακο της σειρας.
23 χρονων και ακομα ταλεντο. Αυτος θα γερασει και ακομα ταλεντο θα τον λενε
Διακοπη συμβολαιου και να δουμε που θα βρει ομαδα. Αντε να παει σε καμια δοξα κακοτοπιας και σε καμια κερκυρα. Και εκει δυσκολα εισαι δημητρακη γιατι ο μισθος δεν θα τρεχει καθε πρωτη του μηνα να ασχολεισαι μετα μονο με ινστακγραμ.
Αντε γιατι λεμε για ελληνες αλλα εσεις μας επιβεβαιωνετε καθε μερα.
- ΑποστόληςΑ
Παραδόξως θα συμφωνήσω με τον Ναπολιτάνο. Μάλιστα ο Κων/νιδης ήταν ένας από τους ελάχιστους παίκτες που προόριζα για poulain.
- Dinos_Liverpool
Ήρεμα, σε παρακαλώ πολύ, με τους χαρακτηρισμούς.giliopoulos έγραψε:ΕτσιιιιιNapoli4 έγραψε:Καλό είναι μετά από τέτοιες συμπεριφορές, οι παίκτες να φεύγουν με συνοπτικές διαδικασίες. Όποιος κι αν είναι ο προπονητής, όποιος κι αν είναι ο παίκτης.
Αντε με τον καθε τυχαρπαστο ποδοσφαιριστακο της σειρας.
23 χρονων και ακομα ταλεντο. Αυτος θα γερασει και ακομα ταλεντο θα τον λενε
Διακοπη συμβολαιου και να δουμε που θα βρει ομαδα. Αντε να παει σε καμια δοξα κακοτοπιας και σε καμια κερκυρα. Και εκει δυσκολα εισαι δημητρακη γιατι ο μισθος δεν θα τρεχει καθε πρωτη του μηνα να ασχολεισαι μετα μονο με ινστακγραμ.
Αντε γιατι λεμε για ελληνες αλλα εσεις μας επιβεβαιωνετε καθε μερα.
Το εάν αξίζει ή όχι θα το κρίνουν στην ομάδα και ανάλογα θα πράξουν. Τώρα τα "τυχάρπαστος" και τα υπόλοιπα περισσεύουν. Το παιδί είχε ένα διάστημα μεγάλη ταλαιπωρία με τραυματισμούς και πάλι προσπάθησε, τους ξεπέρασε, έκανε το "αγροτικό" του και είναι εδώ μαζί μας ζητώντας ευκαιρίες. Που ούτε σε αγώνα κυπέλλου, στον οποίο θα γίνει rotation, εμείς του δίνουμε. Που ούτε σε αγώνα με τιμωρημένο το RB του δώσαμε! Εάν το παλικάρι εκφράζει μία δυσαρέσκεια, αυτό είναι τόσο κακό; Γιατί; Ξέφυγε;
Και στο φινάλε αυτός εξέφρασε ένα παράπονο, εμείς πρέπει να βγάζουμε χολή; Τι μάς έκανε εμάς το παλικάρι και βγάζουμε τέτοια μανία;
Παρακαλώ πολύ, όσο είναι παίκτης της ομάδας μας, λίγος σεβασμός δεν βλάπτει. Εγώ "τυχάρπαστος" και "ποδοσφαιριστάκος της σειρά" δεν πρόκειται να ξαναανεχτώ για κανένα παλικάρι και ειδικά για όσους φοράνε το δικέφαλο στο στήθος τόσα χρόνια τώρα!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ντίνο τη δυσαρέσκεια του να την εκφράζει στον προπονητή του εσωτερικά και όχι στο ινσταγκραμ και το τουιτερ.
- Dinos_Liverpool
Ναι, φυσικά. Αυτό, όμως, δικαιολογεί τέτοιες εκφράσεις από μέρους μας; Τον πατέρα μας σκότωσε, ρε γμτ;
Να του τα χώσουμε για το instargram, αλλά όλα τα υπόλοιπα που είπε ο φίλος που κολλάνε;
Πολλή αγανάκτηση, ρε αδελφέ! Ο Κωνσταντινίδης και το κακό που μας έκανε!
Και δε μου λες, εάν κάποιος του υποσχέθηκε ότι σήμερα θα παίξει ή ότι θα είναι στην αποστολή και τελικά δεν τήρησε την υπόσχεσή του, μία δυσφορία δεν είναι δικαιολογημένη; Εμένα, από την ανάρτησή του, εκεί πήγε το μυαλό μου. Άλλο ότι δεν έπρεπε να την κάνει. ΟΚ, λάθος, αλλά όχι και έγκλημα για να τον κρεμάσουμε!
Να του τα χώσουμε για το instargram, αλλά όλα τα υπόλοιπα που είπε ο φίλος που κολλάνε;
Και δε μου λες, εάν κάποιος του υποσχέθηκε ότι σήμερα θα παίξει ή ότι θα είναι στην αποστολή και τελικά δεν τήρησε την υπόσχεσή του, μία δυσφορία δεν είναι δικαιολογημένη; Εμένα, από την ανάρτησή του, εκεί πήγε το μυαλό μου. Άλλο ότι δεν έπρεπε να την κάνει. ΟΚ, λάθος, αλλά όχι και έγκλημα για να τον κρεμάσουμε!
Ντίνο , ωραία του υποσχέθηκε ο προπονητής ή ο τδ ότι θα πάρει ευκαιρίες. Ε και ;
Έστω στη προπόνηση ο δικός μας ξύνεται και δε τον παίρνουν ούτε καν αποστολή. Αυτό θα του δώσει δίκιο να γράφει στο ινστα σα μυξιάρικο ; Tι είναι ο ΠΑΟΚ , ίδρυμα αποκατάστασης; Αν έχει πίκρα να βγάλει να πάει στη προπόνηση μια ώρα πριν και να φεύγει μια ώρα μετά για να πνίξει το καημό του . Αν νιώθει αδικημένος , στη προπόνηση να τον καταπιεί τον αντίπαλο εξτρεμ και να εκθέσει έτσι τους προπονητές του που τον έχουν για να κουβαλάει τους κώνους.
Έχεις δει τόσα χρόνια κάποιον να θέλει και να αξίζει να παίξει μπάλα και παρόλα αυτά να χαντακώνεται ; Εγώ ΠΟΤΕ.
Και αυτοί που φοράνε παντελόνια Δημητράκη μιλάνε στο γήπεδο κι όχι στα σοσιαλ.
Άντε στην ευχή της Παναγίας αγοράκι μου και μακρυά από μας.
Έστω στη προπόνηση ο δικός μας ξύνεται και δε τον παίρνουν ούτε καν αποστολή. Αυτό θα του δώσει δίκιο να γράφει στο ινστα σα μυξιάρικο ; Tι είναι ο ΠΑΟΚ , ίδρυμα αποκατάστασης; Αν έχει πίκρα να βγάλει να πάει στη προπόνηση μια ώρα πριν και να φεύγει μια ώρα μετά για να πνίξει το καημό του . Αν νιώθει αδικημένος , στη προπόνηση να τον καταπιεί τον αντίπαλο εξτρεμ και να εκθέσει έτσι τους προπονητές του που τον έχουν για να κουβαλάει τους κώνους.
Έχεις δει τόσα χρόνια κάποιον να θέλει και να αξίζει να παίξει μπάλα και παρόλα αυτά να χαντακώνεται ; Εγώ ΠΟΤΕ.
Εχεις δίκιο για τους χαρακτηρισμους σε παικτες προπονητές κλπDinos_Liverpool έγραψε:Ναι, φυσικά. Αυτό, όμως, δικαιολογεί τέτοιες εκφράσεις από μέρους μας; Τον πατέρα μας σκότωσε, ρε γμτ;
Δεν γίνεται όμως από την αλλη όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ να βγαίνεις και να κράζεις τον προπονητή στα social media γιατί κάνεις κακό στην ομάδα.
Υπάρχει πρόβλημα όταν ο παίκτης δεν καταλαβαίνει τι κάνει, και επειδή υπάρχει και ένα κλίμα για τον Λουτσέσκου στους οπαδούς δημιουργούνται και σκέψεις άλλες.
Οσο καλός και αν είναι κάποιος παίκτης δεν θα μπει πάνω από την ομάδα εδώ σεβάστηκε το κλίμα στην ομάδα ο Μπερμπάτοφ θα δημιουργήσει κλίμα ο Κωνσταντινίδης είμαστε σοβαροί?
Μετά την απόρριψή του από έναν ακόμα προπονητή, που φαντάζομαι ότι κανείς τους δεν έχει προσωπικά μαζί του, νομίζω ότι φέτος θα τελειώσει οριστικά κι αμετάκλητα από τον ΠΑΟΚ, πράγμα καλό και για τον ίδιο, που κάποια στιγμή πρέπει να το πάρει απόφαση και να κοιτάξει την καριέρα του ρεαλιστικά, και για τον ΠΑΟΚ.
Πέρα από το ιατρικό του ιστορικό, που δεν επιτρέπει να του εμπιστευτείς θέση στην ομάδα χωρίς επιφύλαξη για την ετοιμότητά του, φαντάζομαι όλοι σας βλέπετε ξένο ποδόσφαιρο. Σε ποια μεγάλη ομάδα υπάρχει μπακ 1,70 και γατάκι σωματικά? Ο ΠΑΟΚ θέλει ταχυδυναμικά και ψηλά μπακ στα ξένα πρότυπα κι όχι πια τέτοιου τύπου παίχτες. Και τα θέλει άμεσα γιατί ο Λέοβατς δεν μπορεί, ο Λεβέκ άστα να πάνε κι ο Μάτος είναι στα 31.
Οι δηλώσεις του δείχνουν ότι κάτι του υποσχέθηκαν που δεν υλοποιήθηκαν, ο τρόπος που τις έκανε δείχνει αντιεπαγγελματισμό και ανωριμότητα. Πάντως, αφού το ρόστερ δεν ελάφρυνε τέλη Αυγούστου και υπάρχουν αρκετοί για κάθε θέση, γκρίνιες θα υπάρχουν από δω και πέρα, είναι λογικό. Το Γενάρη πρέπει να φύγουν 4-5 παίχτες για να έρθει ισορροπία στα αποδυτήρια και οικονομία στα συμβόλαια. Ένας τερματοφύλακας, ο Κων/δης, 2 χαφ, ένα εξτρέμ αφού θα μπει κι ο Μυστακίδης στις προπονήσεις περισσεύουν.
Πέρα από το ιατρικό του ιστορικό, που δεν επιτρέπει να του εμπιστευτείς θέση στην ομάδα χωρίς επιφύλαξη για την ετοιμότητά του, φαντάζομαι όλοι σας βλέπετε ξένο ποδόσφαιρο. Σε ποια μεγάλη ομάδα υπάρχει μπακ 1,70 και γατάκι σωματικά? Ο ΠΑΟΚ θέλει ταχυδυναμικά και ψηλά μπακ στα ξένα πρότυπα κι όχι πια τέτοιου τύπου παίχτες. Και τα θέλει άμεσα γιατί ο Λέοβατς δεν μπορεί, ο Λεβέκ άστα να πάνε κι ο Μάτος είναι στα 31.
Οι δηλώσεις του δείχνουν ότι κάτι του υποσχέθηκαν που δεν υλοποιήθηκαν, ο τρόπος που τις έκανε δείχνει αντιεπαγγελματισμό και ανωριμότητα. Πάντως, αφού το ρόστερ δεν ελάφρυνε τέλη Αυγούστου και υπάρχουν αρκετοί για κάθε θέση, γκρίνιες θα υπάρχουν από δω και πέρα, είναι λογικό. Το Γενάρη πρέπει να φύγουν 4-5 παίχτες για να έρθει ισορροπία στα αποδυτήρια και οικονομία στα συμβόλαια. Ένας τερματοφύλακας, ο Κων/δης, 2 χαφ, ένα εξτρέμ αφού θα μπει κι ο Μυστακίδης στις προπονήσεις περισσεύουν.
- Dinos_Liverpool
Εγώ τον δικαίωσα για το instagram;giapas έγραψε:Ντίνο , ωραία του υποσχέθηκε ο προπονητής ή ο τδ ότι θα πάρει ευκαιρίες. Ε και ;
Εγώ διαφώνησα σε κάτι από αυτά που γράφεις;
Η απάντησή μου είναι ίδια ακριβώς με πριν, στην οποία ήμουν σαφέστατος και δεν θα την επαναλάβω.
- sourmenetes
- Moderator
Ντινο ας βγαλει οση δυσφορια θελει.οχι δημοσια.Dinos_Liverpool έγραψε:Ναι, φυσικά. Αυτό, όμως, δικαιολογεί τέτοιες εκφράσεις από μέρους μας; Τον πατέρα μας σκότωσε, ρε γμτ;
Εγω θα του εριχνα προστιμο..
Δηλαδη βγαζει σεντρα τον προπονητη γιατι δεν τον πηρε;;;
Να δειξει οτι αξιζει και σιγουρα θα δικαιωθει.
Με αυτα που ειδαμε ειλικρινα δεν ξερω τι περιμενει ο Δημητρης.
Καποια στιγμη θα πρεπει να καταλαβουν που βρισκονται.
Ντροπή. Βγαίνει ο κάθε ποδοσφγαιριστής και λέει το μακρύ του και το κοντό του στα social media.
Τι ρωτάς γιατί δεν παίζεις ρε Κωνσταντινίδη; Γιατί σε όποιο φιλικό έπεσες ήσουν ένα ένα με το χώμα. Γ αυτό δεν παίζεις. Εδώ στην Ομόνοια δεν μπόρεσες να παίξεις ένα φουλ χρόνο.
Ήμαρτον με την υπερπροστασία στους παίκτες. Σιγά τα αθώα λουλούδια και τα παιδάκια που "δεν ξέρουν τι κάνουν".
Πρόστιμο και τα λέμε.
Τι ρωτάς γιατί δεν παίζεις ρε Κωνσταντινίδη; Γιατί σε όποιο φιλικό έπεσες ήσουν ένα ένα με το χώμα. Γ αυτό δεν παίζεις. Εδώ στην Ομόνοια δεν μπόρεσες να παίξεις ένα φουλ χρόνο.
Ήμαρτον με την υπερπροστασία στους παίκτες. Σιγά τα αθώα λουλούδια και τα παιδάκια που "δεν ξέρουν τι κάνουν".
Πρόστιμο και τα λέμε.