71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Δεν ειναι κραξιμο, στο χαβαλε το λεω για την εξοδο κινδυνου που δεν χρειαζοταν
- desperando
- Επικοινωνία:
τωρα εγω αν πω οτι εισαι ο καλυτερος ελληνας τερματας,θα βγουνε να μου την πεσουν.
ενα μεγαλο μπραβο για την πολυ δουλεια που εχεις ριξει.κατι το οποιο θα θημαμαι στην πρωτη σου γκελα,γιατι τερμας χωρις γκελα δεν υπαρχει,μονο οι ΠΑΟΚτσιδες δεν μπορουμε να το καταλαβουμε αυτο
ενα μεγαλο μπραβο για την πολυ δουλεια που εχεις ριξει.κατι το οποιο θα θημαμαι στην πρωτη σου γκελα,γιατι τερμας χωρις γκελα δεν υπαρχει,μονο οι ΠΑΟΚτσιδες δεν μπορουμε να το καταλαβουμε αυτο
Πάμε να γίνουμε οι... πιο απαράδεκτοι οπαδοί.MANIAKOS έγραψε:το κραξιμο παληκαρια στο γλυκο σημερα γουαι?
Όταν χρειάστηκε και πάλι ήταν εκεί.
Και να "αδερφέ" ο ΠΑΟΚτσής δεν πρόκειται να το καταλάβει ποτέ ότι ο τερμας χωρις γκελα δεν υπαρχει,μονο οι ΠΑΟΚτσιδες δεν μπορουμε να το καταλαβουμε αυτο.
Αυτό είναι μια αλήθεια.
γιατι να μην τον κραξουμε φιλε???δεν εφαγε γκολ απο τον αερα???(προπερσι...) σε ενα σουτ δεν του εφυγε (εστω και για λιγο) η μπαλα???αααα και σε μια εξοδο μακρια απο την εστια ειδα οτι υπηρξε μια ασυννενοησια νομιζω με κιτσιου (ο χακομπο δικαιολογειται να εχει ασυννενοησιες γιατι δεν ξερει την γλωσσα), επισης θυμαμαι οτι στραβωκοιταξε μια φορα καποιον οπαδο οταν στα πλευ οφ του πετουσανε μπουκαλια....και γενικως τον κραζουμε γιατι ετσι πρεπει....MANIAKOS έγραψε:το κραξιμο παληκαρια στο γλυκο σημερα γουαι?
υγ προφανως και τα παραπανω ειναι ειρωνικα, εχει αρχισει και με κουραζει η αμπαλοσυνη καποιων και πρεπει να βρουμε καποιον να κραζουμε.
αν εγραφε μια απο τις 2 γκελες που εκανε και χθες σιγουρα θα ειχε πνιγει το τοπικ...μπραβο του για την βελτιωση που οντως παρουσιαζει αλλα ειναι επιρρεπης στη λαλακια...πιστος και φιλοτιμος αλλα ως εκει...
για την γιουχα συμφωνω κανενας λογος να υπαρχει οπως επισης δεν καταλαβαινω και τις ιδιαιτερες επιδοκιμασιες προς καποιους παιχτες...
για την γιουχα συμφωνω κανενας λογος να υπαρχει οπως επισης δεν καταλαβαινω και τις ιδιαιτερες επιδοκιμασιες προς καποιους παιχτες...
- ΑποστόληςΑ
Γιατί δεν βοήθησε στο σκοράρισμα, μια και πάταγε συνέχεια περιοχή...MANIAKOS έγραψε:το κραξιμο παληκαρια στο γλυκο σημερα γουαι?
εγώ δεν άκουσα κανένα κράξιμο στο γλύκο. μέσα ήμουν και αρκετά κοντά του για ένα ημίχρονο.. (όχι δεν είμαι ο τζαβέλας).
από πού βγήκε αυτό?
από πού βγήκε αυτό?
οταν αργουσε να μτβιβασει προς τα τελη.....κατα τα αλλα εκανε μια εξοδο με κοντρα αερα μαζι με κακιστη τοοθετηση κιτσιου ηταν

ε προς τα τέλη ήμουν εκεί στα κοντινά ρε μανιακέ
εκείνη την ώρα προς όλους ακούγεται η ιαχή του "άντε γρήγορα δώσε την κάπου", λογικό είναι
δεν τον έκραξε κανείς για την απόδοσή του
εκείνη την ώρα προς όλους ακούγεται η ιαχή του "άντε γρήγορα δώσε την κάπου", λογικό είναι
Σε καποια φαση σε αντεπιθεση εκανες την εξοδο του μεσολογγιου, ευτυχως που καθαρισε ο αμυντικος.
danirifle έγραψε:ε προς τα τέλη ήμουν εκεί στα κοντινά ρε μανιακέ
συγκεκριμενα πηγαν αρκετα γιατι το συζητουσα και με αλλους εν ωρα αγωνα ...