7.Γιώργος Γεωργιάδης
- john4serres
Re: 7.Γιώργος Γεωργιάδης
μου φανηκες σαν παρθενος. σαν την πρωτη φορα που να γ........!! τοσο αγχος??? ετσι κανεις οταν πας να ερθεις σε ερωτικη πραξη??? χεσμενοςςςςςς????? με αγχος ????????? τι??????? πλακα μας κανεις ???
- efthimis_paok
Απορώ πραγματικά με τον προπονητή σου. Τι να πω. Τα λέω απο την πρώτη μέρα που έμαθα ότι θα'ρθεις στη Παοκαρα.
μπακ του νορμαλ....απο τους μοιραιους...αλλα τον εχουμε δει πολλες φορες....
- desperando
- Επικοινωνία:
αγορινα μου ξερεις οτι αν βαλεις στο μυαλο σου τη σκεψη ΄΄να μην κανω μαλακια΄΄ παντα μακακια θα κανεις.αν δεν μαθεις να καθαριζεις το μυαλο σου απο αρνητικες σκεψεις δεν θα μπορεσεις ποτε να παιξεις στον ΠΑΟΚ
- navigator11
[quote="desperando"] ξερεις οτι αν βαλεις στο μυαλο σου τη σκεψη ΄΄να μην κανω μαλακια΄΄ παντα μακακια θα κανεις.
νόμος
νόμος
kataramenos5 έγραψε:Αμαρτια μεγάλη το ξέρω αλλα εμένα μου θυμίζει κάποιον και στη φάτσα, αλλα και στο στυλάκι όταν τρέχει με τη μπάλα και το κεφάλι κάτω.

Δεν ευθυνεται αυτος που ειναι στην αποστολη.john4serres έγραψε:δανεικος και αγυριστος ... ντροπη να ειναι στην αποστολη του φετινου ΠΑΟΚ
δε θα σταθώ στη χαμένη ευκαιρία , σε όλους συμβαίνει ένα κακό κοντρόλ τη λάθος χρονική στιγμή.
Περιμένα περισσότερα , ήταν ευκαιρία σήμερα
Ενταξει ρε μαρκο το καταλαβαμε αγορι μου,ολοι εχουμε ματια και βλεπουμε η μηπως νομιζεις οτι εσυ εισαι ο εξυπνος?
Ειναι η τελευταια του ευκαιρια φετος,το παιδι μια χρονια στη καριερα του δουλεξε μα κανονικο προπονητη (μπολονι) και δεν ηταν τοσο κακος,φετος θα δουλεψει και δευτερη χρονια με ακομα καλυτερο οποτε θα κριθει στο τελος της.
Υ.Γ Οκ μεγαλο λαθος που του εφυγε το κοντρολ αλλα στα υπολοιπα εγω δεν τον ειδα χειροτερο σημερα απο τον λουκας ας πουμε.
Ειναι η τελευταια του ευκαιρια φετος,το παιδι μια χρονια στη καριερα του δουλεξε μα κανονικο προπονητη (μπολονι) και δεν ηταν τοσο κακος,φετος θα δουλεψει και δευτερη χρονια με ακομα καλυτερο οποτε θα κριθει στο τελος της.
Υ.Γ Οκ μεγαλο λαθος που του εφυγε το κοντρολ αλλα στα υπολοιπα εγω δεν τον ειδα χειροτερο σημερα απο τον λουκας ας πουμε.
- navigator11
Τι να συμβεί δηλαδή;Να κάνουν,ολομόναχοι με φάτσα-κάρτα την εστία,πρώτο,δεύτερο αλλά ελέγξιμο κάπως κακό κοντρόλ και να ακολουθεί,πατώντας "νίτρο",και τρίτο-πάσα στον αντίπαλο τερματοφύλακα;giapas έγραψε:δε θα σταθώ στη χαμένη ευκαιρία , σε όλους συμβαίνει ένα κακό κοντρόλ τη λάθος χρονική στιγμή.
Δεν έχω ομολογώ ερευνήσει την επαναληπτικότητα εμφάνισης του εν λόγω φαινομένου ...
Navi , απλά συμφωνώ με μπάνε .... ότι αν εξαιρέσεις την ευκαιρία στο υπόλοιπο ματς δεν είναι χειρότερος της ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ Λούκας.
Ναι έχουμε πρόβλημα στα εξτρεμ .
Πρόβλημα που γίνεται εμφανές όταν ξεκινάει ο Γεωργιάδης βασικός σε τέτοιο ματς
Πρόβλημα που βγάζει μάτια , όταν ο Γεωργιάδης είναι πάνω-κάτω το ίδιο με τη ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ που έκανες για να καλύψει τη θέση
Πρόβλημα που διογκώνεται όταν ο δανεικός Ολίσε , είναι εξίσου μέτριος-κακός ...
Ναι έχουμε πρόβλημα στα εξτρεμ .
Πρόβλημα που γίνεται εμφανές όταν ξεκινάει ο Γεωργιάδης βασικός σε τέτοιο ματς
Πρόβλημα που βγάζει μάτια , όταν ο Γεωργιάδης είναι πάνω-κάτω το ίδιο με τη ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ που έκανες για να καλύψει τη θέση
Πρόβλημα που διογκώνεται όταν ο δανεικός Ολίσε , είναι εξίσου μέτριος-κακός ...