Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Ο Κολομπούρδας είχε δηλώσει πέρυσι τον Αύγουστο αυτό:
"Δε θα γίνω δημόσιος υπάλληλος"
Ο Νίκος Κολομπούρδας αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από το 1997 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Επέστρεψε στον Δικέφαλο το περασμένο καλοκαίρι από το πόστο του προπονητή της ομάδας νέων. Σπεύδει, όμως, να τονίσει: "Δε θέλω σε καμία περίπτωση να ακολουθήσω την πεπατημένη, δε θέλω να γίνω δημόσιος υπάλληλος στον ΠΑΟΚ. Η υπόσχεση που είχα δώσει όταν ανέλαβα την ομάδα νέων ήταν ότι δε θα παραμείνω για περισσότερα από δύο χρόνια και, από εκεί και πέρα, θα τραβήξω τον δρόμο μου"
Και πριν ένα μήνα αυτό:
Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του προπονητή Νίκου Κολομπούρδα;
«Είχε γίνει συνεννόηση από πέρυσι με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ότι για μένα οι υποδομές θα είχαν ημερομηνία λήξης. Είχα πει ότι εξ’αρχής ότι θα δουλέψω για 1 – 2 χρόνια στους νέους. Τώρα θα ψάξω το επόμενο βήμα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου....."

"Δε θα γίνω δημόσιος υπάλληλος"
Ο Νίκος Κολομπούρδας αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από το 1997 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Επέστρεψε στον Δικέφαλο το περασμένο καλοκαίρι από το πόστο του προπονητή της ομάδας νέων. Σπεύδει, όμως, να τονίσει: "Δε θέλω σε καμία περίπτωση να ακολουθήσω την πεπατημένη, δε θέλω να γίνω δημόσιος υπάλληλος στον ΠΑΟΚ. Η υπόσχεση που είχα δώσει όταν ανέλαβα την ομάδα νέων ήταν ότι δε θα παραμείνω για περισσότερα από δύο χρόνια και, από εκεί και πέρα, θα τραβήξω τον δρόμο μου"
Και πριν ένα μήνα αυτό:
Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του προπονητή Νίκου Κολομπούρδα;
«Είχε γίνει συνεννόηση από πέρυσι με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ότι για μένα οι υποδομές θα είχαν ημερομηνία λήξης. Είχα πει ότι εξ’αρχής ότι θα δουλέψω για 1 – 2 χρόνια στους νέους. Τώρα θα ψάξω το επόμενο βήμα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου....."

απλα το οτι λνεται ενα θεμα φιλε ΝΤΙΣΙ με προσφυγη δειχνει αρκετα για τις σχεσεις....αυτα τα χε πει οντως..
Η προσφυγή αφορά χρήματα από εποχή μπάτμαν, τα οποία σταμάτησε να λαμβάνει το τελευταίο επτάμηνο.
Εγώ από αυτά που έχει πει, συμπεραίνω ότι έτσι ή αλλιώς θα έφευγε από μόνος του, αλλά έτσι κι αλλιώς, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Εγώ από αυτά που έχει πει, συμπεραίνω ότι έτσι ή αλλιώς θα έφευγε από μόνος του, αλλά έτσι κι αλλιώς, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Γιατι Μπουντιμιρ ρε παιδακι μου...? Γιατι να κοιτας εκει? Τι "κλικ" σου κανε?
Παρε Κατσικοχερη, καλυτερο απο δ`αυτον τον θεωρω ή Παπουλη ...ή.Μπανγκουρα λεμε και θα κλαιμε
...ή στην τελικη κρατα Παπαζογλου, οπως εγραψε και ενας φιλος παραπανω ο Σακης, Μαραντονα μοιαζει μπροστα του!!!
Παρε Κατσικοχερη, καλυτερο απο δ`αυτον τον θεωρω ή Παπουλη ...ή.Μπανγκουρα λεμε και θα κλαιμε
...ή στην τελικη κρατα Παπαζογλου, οπως εγραψε και ενας φιλος παραπανω ο Σακης, Μαραντονα μοιαζει μπροστα του!!!
- ΑποστόληςΑ
Επιτέλους αναγνωρίζεται η ανωτερότητα του Poulain μου!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!
Κανείς άξιος δεν αναγωρίστηκε στον τόπο του (παράφραση γνωστής ρήσης).
Μάξιμε να τελειώνουμε καμιά φορά μ' αυτόν τον Πίου. Η ομάδα έχει κενά...
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!
Κανείς άξιος δεν αναγωρίστηκε στον τόπο του (παράφραση γνωστής ρήσης).
Μάξιμε να τελειώνουμε καμιά φορά μ' αυτόν τον Πίου. Η ομάδα έχει κενά...
Η ομαδα ειναι ομηρη των λαθων του παρελθοντος,ομηρη παικτων και μανατζαραιων.Οταν ακουω για παικτες στυλ Μπουντιμιρ και Μπαγκουρα δεν μπορω παρα να σκεφτω μανατζερ που σε ανταλλαγη της μη προσφυγης εκβιαζουν για αποκτηση πελατων τους.Δυστυχως θα αργησουμε πολυ να γινουμε ξανα κυριοι των επιλογων μας.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Από καμία έως μία μεταγραφή.
Κι αυτή (όσο το δυνατόν) χωρίς ρίσκο ,με δοκιμασμένη συνταγή και όχι με την πεπατημένη άσκοπη σπατάλη για τα μάτια του κόσμου και των αφίξεων του "Μακεδονία".
Η ομάδα δεν αντέχει άλλη (υπέρ)χρέωση.
Στα σκατά φτάσαμε,ο βόθρος γέμισε κι εμείς ακόμα να ξυπνήσουμε απ' τον λήθαργο.
Πιο σκατά πεθαίνεις.
Ας βαδίσουμε επιτέλους με γνώμονα την εξυγίανση και το καλό των ακαδημιών μας (σε κάθε επίπεδο).
Φτάνει πια με τα δυσανάλογα μανατζαρεοαβανταδόρικα συμβόλαια και τις ληστρικές option αυτών.
Δώσε θάρρος ...στον πιτσιρικά να σ' ανέβει...στους επαγγελματίες.
Μόνο κέρδη θα δεις.
Κι αυτή (όσο το δυνατόν) χωρίς ρίσκο ,με δοκιμασμένη συνταγή και όχι με την πεπατημένη άσκοπη σπατάλη για τα μάτια του κόσμου και των αφίξεων του "Μακεδονία".
Η ομάδα δεν αντέχει άλλη (υπέρ)χρέωση.
Στα σκατά φτάσαμε,ο βόθρος γέμισε κι εμείς ακόμα να ξυπνήσουμε απ' τον λήθαργο.
Πιο σκατά πεθαίνεις.
Ας βαδίσουμε επιτέλους με γνώμονα την εξυγίανση και το καλό των ακαδημιών μας (σε κάθε επίπεδο).
Φτάνει πια με τα δυσανάλογα μανατζαρεοαβανταδόρικα συμβόλαια και τις ληστρικές option αυτών.
Δώσε θάρρος ...στον πιτσιρικά να σ' ανέβει...στους επαγγελματίες.
Μόνο κέρδη θα δεις.
- ΑποστόληςΑ
Μια ανάσα από Κουμάλο
Πηγή: paok24 27 Ιουν 2012 13:31
Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μπονγκανί Κουμάλο. Σύμφωνα με όσα λέει ο ατζέντης του, η Τότεναμ απάντησε θετικά για το δανεισμό του Νοτιοαφρικάνου και μένει η επισημοποίηση της συμφωνίας.
Ο 25χρονος στόπερ είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ από την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό που απέμενε ήταν η αντίστοιχη συμφωνία με την Τότεναμ, για το δανεισμό του. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο ατζέντης του σε επικοινωνία τους με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, κάτι τέτοιο έγινε σήμερα και αν όντως ισχύει, αναμένονται οι εξελίξεις.
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, δεν επιβεβαιώνουν τα περί συμφωνίας με την Τότεναμ, καθώς δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία κάποιο έγγραφο από την Τότεναμ, που να "σφραγίζει" τη συμφωνία και αυτό που λένε, είναι ότι περιμένουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, οριστική εξέλιξη.
Πηγή: paok24 27 Ιουν 2012 13:31
Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μπονγκανί Κουμάλο. Σύμφωνα με όσα λέει ο ατζέντης του, η Τότεναμ απάντησε θετικά για το δανεισμό του Νοτιοαφρικάνου και μένει η επισημοποίηση της συμφωνίας.
Ο 25χρονος στόπερ είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ από την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό που απέμενε ήταν η αντίστοιχη συμφωνία με την Τότεναμ, για το δανεισμό του. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο ατζέντης του σε επικοινωνία τους με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, κάτι τέτοιο έγινε σήμερα και αν όντως ισχύει, αναμένονται οι εξελίξεις.
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, δεν επιβεβαιώνουν τα περί συμφωνίας με την Τότεναμ, καθώς δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία κάποιο έγγραφο από την Τότεναμ, που να "σφραγίζει" τη συμφωνία και αυτό που λένε, είναι ότι περιμένουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, οριστική εξέλιξη.
Αφού φτάσαμε να μιλάμε με παίχτες επιπέδου μπουντιμιρ και μπαγκουρα παρά την ξενερα θα πω την άποψη μου.
Ο μπουντιμιρ δεν ξέρω πως κ γιατί αλλά οπότε μας αντιμετώπιζε και απέναντι σε μαλεζα κ κοντρερας μέσα στο παγκρητιο έκανε φοβερές εμφανίσεις. Χωρίς να θέλω να πω μ´αυτο αν είναι καλός ή όχι. Μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι ψηλά μας έπαιρνε όλες τις μονομαχίες αλλιώς του κάναμε φάουλ και έσπαγε πολύ καλά ως κολώνα στους μέσους.
Κ εγώ περίμενα κάτι καλύτερο αλλά εδώ που φτάσαμε για φτηνή λύση την θεωρώ αξιοπρεπή.
Ενώ πάλι ο μπαγκουρα δεν μου φέρνει κάτι ανάλογο στο μυαλό
Ο μπουντιμιρ δεν ξέρω πως κ γιατί αλλά οπότε μας αντιμετώπιζε και απέναντι σε μαλεζα κ κοντρερας μέσα στο παγκρητιο έκανε φοβερές εμφανίσεις. Χωρίς να θέλω να πω μ´αυτο αν είναι καλός ή όχι. Μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι ψηλά μας έπαιρνε όλες τις μονομαχίες αλλιώς του κάναμε φάουλ και έσπαγε πολύ καλά ως κολώνα στους μέσους.
Κ εγώ περίμενα κάτι καλύτερο αλλά εδώ που φτάσαμε για φτηνή λύση την θεωρώ αξιοπρεπή.
Ενώ πάλι ο μπαγκουρα δεν μου φέρνει κάτι ανάλογο στο μυαλό
joshua έγραψε:Η ομαδα ειναι ομηρη των λαθων του παρελθοντος,ομηρη παικτων και μανατζαραιων.Οταν ακουω για παικτες στυλ Μπουντιμιρ και Μπαγκουρα δεν μπορω παρα να σκεφτω μανατζερ που σε ανταλλαγη της μη προσφυγης εκβιαζουν για αποκτηση πελατων τους.Δυστυχως θα αργησουμε πολυ να γινουμε ξανα κυριοι των επιλογων μας.
Δυστυχώς κι εγώ συμφωνώ με τον Joshua. Πρέπει να είσαι πολύ άσχετος με το ποδόσφαιρο για να πιστεύεις ότι μεταγραφές τύπου Bangura και Butimir θα προσφέρουν κάτι στην ομάδα. Πέρα από το ότι πιστεύω ότι η B ομάδα έχει αν όχι καλύτερους τουλάχιστον ισάξιους παίχτες και επικοινωνιακά να το δεις, τον κόσμο με τον πιτσιρικα από τις ακαδημίες σου τον κερδίζεις, με παίχτες επιπεδου Β εθνικής τον απομακρύνεις.
Υπάρχει λόγος να αποκτήσουμε τον Κουμαλό; Πεταμένα λεφτά για τουρίστες. Δεν τον πιστεύω καθόλου. Προτιμώ Ιντζίδη-Κουρδάκη κι ας είναι θεωρητικά υποδεέστεροι.
Αν οι Ιντζίδης και Κουρδάκης έπαιζαν στην Κέρκυρα, θα τους θέλατε ως μεταγραφές στον ΠΑΟΚ;;; Με το χέρι στην καρδιά πείτε. Ή θα λέγατε ότι λέτε τώρα για τον κάθε Μπούντιμιρ που ακούγεται; Δεν ξέρω αν ο Κουμαλό είναι καλύτερος από Ιντζίδη και Κουρδάκη, ξέρω όμως ότι δεν είναι χειρότερος. Όπως επίσης ξέρω πως παίκτες όπως ο Κουρδάκης και ο Ιντζίδης δεν θα υπήρχε περίπτωση να πάνε να παίξουν στην Τότεναμ, έστω και για 1-2 επίσημες συμμετοχές.