3.Κώστας Σταφυλίδης

Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Re: 3.Κώστας Σταφυλίδης

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

marley 4 έγραψε: marley το έδαφος που πατάς είναι πολύ "γλιστερό". Συνιστώ προσεκτικά βήματα. Ούτε έσβησα ούτε τίποτα για την ώρα. Επλίζω να το εκτιμήσεις.
Angelheart

:shock:
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

DC έγραψε: Απ' ό,τι διάβασα, ο μικρός θα παίξει για εμάς, ακόμα μία χρονιά. Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι.[/b]
Ευχές σε 10 μήνες. Όσο χρόνο έχουμε και για να βρούμε τον αντικαταστάτη του.
DC έγραψε: ΑΝ έχει μπει ο όρος για το ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη (για την περίπτωση που αποφασίσει να πιστέψει κάποιος τους αρδ), αυτό α) είναι μαγκιά της διοίκησης που, προφανώς, το ζήτησε όπως και τον μονοετή δανεισμό του (ΑΝ ισχύει και αυτός) και β) το πιθανότερο είναι ότι ήταν μια χειρονομία καλής πρόθεσης από τους Γερμανούς, για να μην κλείσουν μια μελλοντική πόρτα.
DC έγραψε: γ) Κατ' αρχήν, στην κεντρική αναδημοσιεύονται άρθρα αρδ. Το αν και ποιος θα τα πιστέψει ή τα παρεξηγήσει, το θεωρώ δικό του θέμα.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

DC έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
DigitalFan έγραψε:Σημερα μας έκανε γνωστες τις προθεσεις της η διοίκηση... Προφανώς, ούτε με αυτόν τον ύστατο τρόπο, με τους μικρούς, δεν θα κάνουμε ομάδα...! Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΡΟΠΑΙΟ... ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Εχεις απολυτο δικιο..

Ολα τελειωσανε...
:lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Έλιωσα ρπμ ... :lol:
Ειρωνεία στο forum του paokmania : Τιμωρείται ανηλεώς και ανυπερθέτως και η τάξη επιβάλλεται δια ροπάλου.
Ομοθυμαδόν.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Με τσάκωσες μπαγάσα.
3 ποστ με παραθέσεις μου; Αυτό είναι εμμονή.
Αν ήσουν 20χρονο αλλοδαπό πιπίνι, θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος Έλληνας.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Olorin έγραψε:Καλή εξέλιξη για όλους.
Είτε η ρήτρα ήταν 1,5 είτε 150, η τιμή πώλησης θεωρείται αντικειμενικά φυσιολογική.

Επίσης, το ότι οι Γερμανοί αποφάσισαν να τον αφήσουν στον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο συνέβη γιατί προφανώς θεωρούν ότι έτσι η επένδυσή τους θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες εξελιξης. Θεωρούν δηλαδή ότι ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός έχει την ικανότητα να εξελίσει παίκτες. Σίγουρα αυτό δεν ταιριάζει με την κοσμοθεωρεία αρκετών ότι όλα στον ΠΑΟΚ είναι σκ@τα, όλοι είναι κλέφτες κλπ, αλλά να που οι Γερμανοί το πιστεύουν.

Για το ποσοστό μεταπώλησης: νομίζω ότι υπάρχει στάνταρ ποσοστό που μπαίνει σε μεταγραφές νέων παικτών που βγαίνουν από τις ακαδημίες μιας ομάδος. Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό που λέω, αλλά θα το ψάξω.
+1
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μετά τη συνέντευξη Βρύζα είναι ξεκάθαρο πλεον πως ο παίχτης πουλήθηκε. Καμία ρήτρα και μπούρδες που προσπαθησαν να περάσουν. Τώρα πλεον η συζήτηση μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα στην πραγματική της διάσταση. Ήταν συμφέρουσαν η πώληση για τον ΠΑΟΚ; Προσωπικά πιστεύω πως έπρεπε ο ΠΑΟΚ να διεκδηκήσει μεγαλύτερο ποσοστό μεταπώλησης ακόμα και αν έπερνε λιγότερα χρήμματα τώρα. Όμως δυστυχώς όταν χρωστάς παντού δεν έχεις κανένα περιθώριο για διαπραγματεύσεις...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ο παίχτης πουλήθηκε στην ανώτατη τιμή που φτάνει τώρα, Ιούλιο 2012.
Ο παίχτης παραμένει στην ομάδα του ΠΑΟΚ για ένα ακόμα χρόνο.

Αυτά είναι 2 γεγονότα που δεν αμφισβητούνται από κανέναν σεναριογράφο, μυαλοπώλη,μπουρδολόγο, ζαχαροπλάστη, σκηνοθέτη, ΑΡΔ και μη.

Είναι παντελώς αδιάφορες οι γνώμες κα οι θεωρίες του καθενός για αυτό το ζήτημα, όταν τα 2 παραπάνω είναι δεδομένα.
Τώρα, μακάρι τα λεφτά να μείνουν στον ΠΑΟΚ γιατί ''πολλα έχουν δει τα ματια μας κι αυτό μου φέρνει τρόμο''.

Είναι αδιανόητη και αδικαιολόγητη αυτή η μίρλα και η αίσθηση doomsday που πάει να επικρατήσει.
Ο άλλος γράφει ψηφιακά κατεβατά για το τέλος του ΠΑΟΚ από την ημέρα που έγινε γνωστή η πώληση.
Τέτοιος χαμός δεν έγινε ούτε όταν έφυγαν οι Κοντρέρας (που τότε πήγαιναν να μας πούν κάποιοι ότι πουλήθηκε!!!) και ο Βιεϊρίνια.

Ας περιμένουμε να δούμε το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ποσο θα πουληθεί κάποιος ανάλογος παίχτης. (Ίδια, ηλικία, παρόμοια θέση, παρόμοιες συμμετοχές στην ομάδα του, μέλος της μικρής εθνικής).
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Συγνώμη που επεμβαίνω ως μέγας μπουρδολόγος που είμαι αλλά πες μας σε παρακαλώ πως προκύπτει αυτή η ανώτατη τιμή δλδ;

Είναι κάποια παγκόσμια ποδοσφαιρική σταθερά;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εδώ και μέρες "σφαζόμαστε" για το αν ο Σταφ πουλήθηκε ή οχι. Κι εγω, τρομάρα μου, είχα διαλέξει στρατόπεδο :oops:

ΠΑΟΚ είσαι! Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε την επίσημη φωνή της ΠΑΕ. Έπρεπε να σπεύσουμε να διαλέξουμε στρατόπεδα. :redcard:

Είμαστε η χαρά του κάθε ΑΡΔ και του κάθε μυαλοπώλη :evil:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Η επίσημη φωνή της ΠΑΕ είναι βραχνιασμένη και δεν τα λέει καθαρά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ετσι ακριβως οπως τα λεει ο λαμοσας...αφου πλεον ξεκαθαριστηκε οτι μιλαμε για κανονικη πωληση και οχι οι μπουρδες που αναφερθηκαν για αναγκαστικη πωληση λογω ρητρας μπορουμε πλεον να συζητησουμε για το κατα ποσο τη θεωρουμε σωστη ή οχι...

για τα δικα μου ματια λοιπον προκειται για μια τελειως λανθασμενη πωληση που εγινε χωρις σχεδιασμο...μιλαμε για ενα παιδι 18 χρονων που δεν προλαβε να δειξει την αξια του και ο ΠΑΟΚ δεν επωφεληθηκε καθολου αγωνιστικα απο το ταλεντο που εβγαλε...το ποσο το θεωρω μικρο για το πακετο του παιχτη (τωρινη αξια/προοπτικη/θεση οπου υπαρχει λειψανδρια γενικα στην ευρωπη/διακριση στην καλυτερη 10αδα του γιουρο συμφωνα με την ουεφα) και το ποσοστο μεταπωλησης απαραδεκτο...

οι πωλησεις οπως ξαναεγραψα πρεπει να γινονται με πλανο...τοτε ειναι σωστες πωλησεις...σωστη πωληση ας πουμε θα ηταν μια πωληση του μαλεζα(που ειναι πολυ πιθανο να γινει)...προσεφερε στην ομαδα,τον κριναμε σαν ολοκληρωμενο ποδοσφαιριστη,ληγει το συμβολαιο του χρονου και εχει προετοιμαστει η λυση του κατσικα απο πισω...στον σταφυλιδη δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

lamosas έγραψε:Συγνώμη που επεμβαίνω ως μέγας μπουρδολόγος που είμαι αλλά πες μας σε παρακαλώ πως προκύπτει αυτή η ανώτατη τιμή δλδ;

Είναι κάποια παγκόσμια ποδοσφαιρική σταθερά;
Αν ρωτάς ως μπουρδολόγος, δεν έχει καμία σημασία για σένα η απάντησή μου.

Αν ρωτάς ως κανονική απορία, τόση είναι η ρήτρα του. Είναι η ανώτατή τιμή του, αυτή τη στιγμή, 23-7-2012.
Φυσικά, η πραγματική τιμή του παίχτη με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν και γι αυτόν αλλά και για τον ΠΑΟΚ που τον πουλάει, είναι κατώτερη του 1,5 μυρίου.

Και ξαναλέω, για να μην πέσουμε πάλι στη λούπα.
Ο παίχτης πουλήθηκε, τέλος. Πουλήθηκε στη ρήτρα του και τέλος. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ δεν έχει παραπάνω. Σε ένα χρόνο μπορεί να κοστίζει τα διπλά, μπορεί να έχει κι έναν 6μηνο τραυματισμό (χτύπα ξύλο) και να μην τον θέλει κανείς.
Το 2ο δεδομένο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν χάνει τον παίχτη για έναν ακόμη χρόνο, έναν παίχτη σούπερ καβλωμένο με την προοπτική που έχει πάρει η καριέρα του.

Το να γίνεται αυτός ο χαμός, κι ωχ αμάν αμάν, και αφορισμοι και θα πέσουμε να πεθάνουμε κλίμα, ε σόρρυ δεν το καταλαβαίνω. Είναι άλλο πράγμα να μην θεωρείς την πώλησή του συμφέρουσα (που είναι υποκειμενικό) κι άλλο να κάθεσαι να κλαίγεσαι ολημερίς και ολονυχτίς για την κατάντια του ΠΑΟΚ επειδή πούλησε έναν 18χρονο παίχτη του στη μάξιμουμ τιμή του.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μάλλον άλλα ελληνικά καταλαβαίνω εγω από τη συνεντευξη του Βρύζα...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Καταλαβαίνεις αυτό που θες να καταλάβεις.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

παντως για τον ιδιο τον παικτη η εξελιξη ειναι η καλυτερη...με λιγη προσοχη και πολλη δουλεια τον βλεπω και στο Μοναχο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”