Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
Re: Μεταγραφες Ιανουαρίου 2011
Από το καλοκαίρι ξέραμε ότι θέλαμε και άλλο αμυντικό χαφ μετά τον Garcia και το Vitolo.
Ήταν οφθαλμοφανές ότι μονο με αυτούς τους δυο δεν μπορούσαμε να βγάλουμε την Σεζόν με πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.
Η πιο ιδανική λύση θα ήταν ο Kαρτόζο που τον ξέραμε και είναι παικταράς.
Εμείς όμως κρατάμε τον Μπαλάφα και παίρνουμε ένα πέμπτο σέντερ μπακ.
Καλή η εμπιστοσύνη αλλα τα λάθη πρέπει να λέγονται και να γράφονται.
Και λάθη γίνανε πολλά τον τελευταίο χρόνο.
Ήταν οφθαλμοφανές ότι μονο με αυτούς τους δυο δεν μπορούσαμε να βγάλουμε την Σεζόν με πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.
Η πιο ιδανική λύση θα ήταν ο Kαρτόζο που τον ξέραμε και είναι παικταράς.
Εμείς όμως κρατάμε τον Μπαλάφα και παίρνουμε ένα πέμπτο σέντερ μπακ.
Καλή η εμπιστοσύνη αλλα τα λάθη πρέπει να λέγονται και να γράφονται.
Και λάθη γίνανε πολλά τον τελευταίο χρόνο.
Ο φερναντες ειναι καλυτερος απο τον καρντοσο ο οποιος κατα τη γνωμη μου ειναι απατεωνας ποδοσφαιριστης και ο πιο βρωμικος παιχτης που εχει περασει τα τελευταια 20 χρονια απο την ελλαδα.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
σε 2 βδομαδες παιζουμε με τα σκουλικια καπακι με γκαυ και καπακι με βαζελο......
ο θεος βοηθος
ο θεος βοηθος
Αν ημασταν πληρεις στα μπακ θα μπορουσε να ανταπεξελθει εξοχα θεωρω ο Ζουελα ως αμυντικο χαφ...καλουτσικο κοντρολ, καλουτσικη πασα, δυναμη, ταχυτητα, μαρκαρισμα...
αχ βρε "Ζου"...δεν καθησες λιγο ακομη στον ΠΑΟΚ, να επαιζες και αμυντικο χαφ...μετα θα ησουν περιζητητος, ποιος παιζει καλα σε 3 θεσεις σημερα...Ζανεττι θα εφευγες απο τον ΠΑΟΚ!!!!
αχ βρε "Ζου"...δεν καθησες λιγο ακομη στον ΠΑΟΚ, να επαιζες και αμυντικο χαφ...μετα θα ησουν περιζητητος, ποιος παιζει καλα σε 3 θεσεις σημερα...Ζανεττι θα εφευγες απο τον ΠΑΟΚ!!!!
Όχι ρε φιλε και καλύτερος.
Ο Καρντόζο είναι ένα κέντρο μονος του και τον αποδεικνύει εδώ και τρία χρονια.
Αλλα εντάξει, γνώμες είναι αυτές.
Ο Καρντόζο είναι ένα κέντρο μονος του και τον αποδεικνύει εδώ και τρία χρονια.
Αλλα εντάξει, γνώμες είναι αυτές.
- ΑποστόληςΑ
Κατ' εμέ ο Καρντόσο είναι καλύτερο χαφ από όλα τα δικά μας πλην Garcia και περυσινού Ivic.obanebane έγραψε:Ο φερναντες ειναι καλυτερος απο τον καρντοσο ο οποιος κατα τη γνωμη μου ειναι απατεωνας ποδοσφαιριστης και ο πιο βρωμικος παιχτης που εχει περασει τα τελευταια 20 χρονια απο την ελλαδα.
Τα έχεις παρεξηγήσει τα πράματα φιλαράκι.Argonaut4 έγραψε:Κατά την ταπεινή γνώμη μου γιατί προπονητής δεν είμαι όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα.....
Εδώ μέσα οι περισσότεροι είναι προπονητές.
Οι υπόλοιποι είμαστε πρόεδροι.
Δεν τον λες και μονο του με μπαστια στην τριπολη και ντιε και βουτσισεβιτς στη καβαλα αλλα οπως ειπες γνωμες ειναι αυτες.
Οσο για τον φιλο που εγραψε για τον μπαστια και το οτι ειναι βρωμικος εγω φιλε θα σου πω οτι ειναι πολυ σκληρος παιχτης τυπου γκαρσια αλλα οχι βρωμικος.
Οσο για τον φιλο που εγραψε για τον μπαστια και το οτι ειναι βρωμικος εγω φιλε θα σου πω οτι ειναι πολυ σκληρος παιχτης τυπου γκαρσια αλλα οχι βρωμικος.
Εμεις οι δυο Αποστολη δεν συμφωνησαμε ποτε γιατι να το κανουμε τωρα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Κατ' εμέ ο Καρντόσο είναι καλύτερο χαφ από όλα τα δικά μας πλην Garcia και περυσινού Ivic.obanebane έγραψε:Ο φερναντες ειναι καλυτερος απο τον καρντοσο ο οποιος κατα τη γνωμη μου ειναι απατεωνας ποδοσφαιριστης και ο πιο βρωμικος παιχτης που εχει περασει τα τελευταια 20 χρονια απο την ελλαδα.
Υ.Γ Αλλα οτι ο καρντοσο ειναι καλυτερος απο τον βιτολο δεν περιμενα να το πεις.
obanebane έγραψε:Δεν τον λες και μονο του με μπαστια στην τριπολη και ντιε και βουτσισεβιτς στη καβαλα αλλα οπως ειπες γνωμες ειναι αυτες.
Θα σου θυμίσω τον Μπαστία της περσινής Τούμπας.....άμα είναι απλά σκληρός αυτός τότε ο Ντιόγκο είναι άγιος.
Ενα σκληρο μαρκαρισμα εκανε που σχεδον ολοι οι ποδοσφαιριστες εχουν κανει στην καριερα τους ακομα και οι τερματοφυλακες.
Εγω θα σου θυμισω και θα το σταματησω εδω μιας και δεν οδηγει πουθενα τη φετινη φαση του καρντοσο με τον μονχε στον αγωνα του βολου πριν 4-5 αγωνιστικες, αν δεν την εχεις δει ψαξε βρες τη να την δεις και μετα ξανασυζηταμε αν θελεις με pm.
Εγω θα σου θυμισω και θα το σταματησω εδω μιας και δεν οδηγει πουθενα τη φετινη φαση του καρντοσο με τον μονχε στον αγωνα του βολου πριν 4-5 αγωνιστικες, αν δεν την εχεις δει ψαξε βρες τη να την δεις και μετα ξανασυζηταμε αν θελεις με pm.
Με τα ονόματα που ακούγονται πάντως θα προτιμούσα να μη γίνει καμιά μεταγραφή!!!
Καλύτερα να κάνουν μόνο μια μεταγραφή, αλλά αυτή να είναι ΠΟΙΟΤΙΚΗ, παρά τρεις τέσσερις μόνο και μόνο για να αλλάξουμε ονόματα. Γιατί ποιότητα σαν αυτή που θέλουμε δε βλέπω!
ΥΓ Τον Καρντόσο θα τον έπαιρνα με χίλια, τέτοιο σκυλί αμυντικό χαφ, πέραν του Βιτόλο δεν υπάρχει στην Ελλάδα!
Καλύτερα να κάνουν μόνο μια μεταγραφή, αλλά αυτή να είναι ΠΟΙΟΤΙΚΗ, παρά τρεις τέσσερις μόνο και μόνο για να αλλάξουμε ονόματα. Γιατί ποιότητα σαν αυτή που θέλουμε δε βλέπω!
ΥΓ Τον Καρντόσο θα τον έπαιρνα με χίλια, τέτοιο σκυλί αμυντικό χαφ, πέραν του Βιτόλο δεν υπάρχει στην Ελλάδα!
obanebane έγραψε:Εμεις οι δυο Αποστολη δεν συμφωνησαμε ποτε γιατι να το κανουμε τωρα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Κατ' εμέ ο Καρντόσο είναι καλύτερο χαφ από όλα τα δικά μας πλην Garcia και περυσινού Ivic.obanebane έγραψε:Ο φερναντες ειναι καλυτερος απο τον καρντοσο ο οποιος κατα τη γνωμη μου ειναι απατεωνας ποδοσφαιριστης και ο πιο βρωμικος παιχτης που εχει περασει τα τελευταια 20 χρονια απο την ελλαδα.
Υ.Γ Αλλα οτι ο καρντοσο ειναι καλυτερος απο τον βιτολο δεν περιμενα να το πεις.
Δεν έχει καλύτερο πνευμόνι από τον βιονικό ούτε την ταχύτητα του.......αλλά έχει πολύ καλύτερη πάσα.....επίσης δεν τρώει τις κάρτες όπως ο Βιτόλο.
Μακάρι να είχαμε και τους 2 ......δεν με χαλάει!!
ειδα τωρα κατι που με προβληματισε με τον Φερναντεζ. αναρωτιεμαι ποσο ετοιμος ειναι οταν εχει να παιξει απο τις 6/11 και με συνολικο χρονο συμμετοχης 433 λεπτα στο πρωταθλημα σε μια ομαδα απο τις τελευταιες
http://www.transfermarkt.de/de/dario-fe ... 31340.html
εχει να παιξει απο την 9η αγ (6 νοεμβριου) και τωρα βρισκονται 17αγ
ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΒΙΤΟΛΟ
http://www.transfermarkt.de/de/dario-fe ... 31340.html
εχει να παιξει απο την 9η αγ (6 νοεμβριου) και τωρα βρισκονται 17αγ
ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΒΙΤΟΛΟ