12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από kostasff »

δεν νομίζω πως υπήρχε ρίσκο εφόσον είμασταν σωστοί απέναντί του. Ίδια ή έστω παρόμοια προσφορά (πάντως καλύτερη από την δική μας) θα μπορούσε να βρει από το καλοκαίρι. Για δικούς του λόγους προτίμησε τον ΠΑΟΚ. Καταφέραμε και τον διώξαμε (με τον τρόπο μας).
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Σημαντική απώλεια.Τα υπόλοιπα λίγο-πολύ έχουν ειπωθεί.Ακούγεται τίποτα για αντικαταστάτη;
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

δεν κυνηγαμε κατι για να χρειαζεται αντικατασταση λαζαρε σε ευχαριστουμε για την προσφορα σου στην ομαδουλα μας ετσι εχει γινει τ τελευταια χρονια παρολω που μας τ ειχες κανει τσουρεκια μερικες φορες!!!κλειστε το τοπικ υπεγραψε σε αλλη ομαδα
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Νοιώθω υποχρέωση να τον ευχαριστήσω για την αγωνιστική του προσφορά, ανέβασε επίπεδο την ομάδα...
και αφού εισπράξει από τη Ρωσία πάλι το καλοκαιράκι εδώ είμαστε...νομίζω ότι λόγω γυναίκας και παιδιών πάλι θεσσαλονίκη θα θέλει να γυρίσει...
Σε ότι έχει να κάνει με τα εξωαγωνιστικά, εγώ είδα έναν ΑΝΤΡΑ με αρχές, παραπάνω ξεροκέφαλο αλλά έτσι είναι οι ισχυρές προσωπικότητες, πραγματικό αρχηγό όπως είπε ο Σούλης. Το συγνώμη του στον Μάτζικ το εκτίμησα αφάνταστα . Ξέρω αντίθετες απόψεις υπάρχουν, αλλά εμένα ούτε τσουρέκια μου τα έκανε που ζητούσε τα λεφτά των άλλων πρώτα και μετά τα δικά του, ούτε κι έχω καμία αντίρρηση να παίρνει το 1/4 του μπάτζετ και να παίζει με το Δικέφαλο στο στήθος...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

για να δούμε. πάντως το καλοκαίρι να έρθει και πάλι να μη του δίνουμε φράγκο δε λέει... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ξαναπαιζει στον ΠΑΟΚ αυτος ξεχαστε το.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Εικόνα

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο της ομάδας με τον καλαθοσφαιριστή Λάζαρο Παπαδόπουλο. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Λάζαρο Παπαδόπουλο για την παρουσία του και στην προσφορά του στην ομάδα, του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

paokbc

Lazaros Papadopoulos is a new BC Khimki player

16 February 2011
Εικόνα

Today BC Khimki has signed a contract with a famous Greek center, an ex-PAOK player Lazaros Papadopoulos. The consent was agreed to the end of this season. On Wednesday Lazaros successfully passed medical examination and joined BC Khimki squad.

Victor Bychkov, BC Khimki General Manager:
Εικόνα

— After the departure of Benjamin Eze from BC Khimki it became necessary for us to invite a center, since a lot of important games our club will have ahead. They will determine our position in BEKO PBL Championship and VTB United League. Immediately after the departure of Ben Eze, we began to consider candidacies for this position. One of them was Lazaros. He is a strong center, who played a lot of games for the national team of Greece, and in the leading clubs of Europe. He has Russian roots and spent couple of good seasons in Dynamo Moscow, so I don't think he will have any problems with adaptation. We made an offer that immediately interested as the player as his agent. Then, in a quiet and working mode all the matters relating to the contract were settled. Today, after passing a medical examination we are pleased to announce that Lazaros Papadopoulos has became a full member of BC Khimki.

Oleg Meleschenko, BC Khimki acting head coach:
Εικόνα
— We needed a player in the rotation of "big" (4th and 5th "numbers"). With the Lazaros coming we will have more opportunities. For example, we can use Loncar in position of power forward. At the moment the candidacy of Papadopoulos seems to be the optimal choice for us. His abilities are well known. He is a leader by nature and is able to pass, plays well by his back to the hoop and on the rebounding, and, importantly, puts the team interests above personal ones. We are confident that Lazaros will help us achieve good results.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://en.bckhimki.ru/news/clubnews/2011/february/660/

Προτείνω σιγά σιγά να το κλειδώσουμε.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

KalamarGiannis έγραψε:Νοιώθω υποχρέωση να τον ευχαριστήσω για την αγωνιστική του προσφορά, ανέβασε επίπεδο την ομάδα...
και αφού εισπράξει από τη Ρωσία πάλι το καλοκαιράκι εδώ είμαστε...νομίζω ότι λόγω γυναίκας και παιδιών πάλι θεσσαλονίκη θα θέλει να γυρίσει...
Σε ότι έχει να κάνει με τα εξωαγωνιστικά, εγώ είδα έναν ΑΝΤΡΑ με αρχές, παραπάνω ξεροκέφαλο αλλά έτσι είναι οι ισχυρές προσωπικότητες, πραγματικό αρχηγό όπως είπε ο Σούλης. Το συγνώμη του στον Μάτζικ το εκτίμησα αφάνταστα . Ξέρω αντίθετες απόψεις υπάρχουν, αλλά εμένα ούτε τσουρέκια μου τα έκανε που ζητούσε τα λεφτά των άλλων πρώτα και μετά τα δικά του, ούτε κι έχω καμία αντίρρηση να παίρνει το 1/4 του μπάτζετ και να παίζει με το Δικέφαλο στο στήθος...

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

+άλλα τόσα κι από μένα.

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

γιάννη σκέψου όλα αυτά να τα μάζευες σε ευρώ τι παίκτη θα παίρναμε... :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Μπα, πάλι θα βρίσκαμε τον τρόπο να πάρουμε κανα κουτσό άλογο.
Θα είχε ψεύτικο πόδι και γυάλινο μάτι και εμείς δεν θα το πέρναμε πρέφα.
Ή αν παίρναμε κάποιον καλό, 31 του μηνός ο Μιλτιάδης θα τα έτσουζε στο καζίνο και θα έπαιζε την επιταγή για την πληρωμή του στη ρουλέτα και έν τέλει θα έκανε προσφυγή και θα έμενε ελεύθερος.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ανοίγεις ένα μεγάλο θέμα το οποίο το έχω ξαναθέσει παλαιότερα (τότε θα μου πεις πώς το ανοίγεις? :mrgreen: )!
κατά πόσον (και με ποιόν τρόπο) θα μπορούσε να μαζεύεται ένα ποσό από φίλους του μπασκετικού ΠΑΟΚ και να πηγαίνει κατευθείαν σε μεταγραφές χωρίς να παρεμβάλλεται ο κάθε κανώτας...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Όσο για τον Λάζαρο, νομίζω πως πρέπει να είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι.
Εξάλλου τα κυριότερα ζητήματα για εμάς ήταν:

α)Να λυθεί αυτό το εξοντωτικό "μένω - φεύγω".
Η υπομονή του λαού του ΠΑΟΚ είχε εξαντληθεί, δεν άντεχε αυτό τον εμπαιγμό εβδομάδων, δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια.
Βέβαια η υπομονή του με Πανελούδηδες κράτησε μερικά χρονάκια.
Ε, εκεί άξιζε τον κόπο, ο άνθρωπος είχε μεγαλεπήβολο όραμα.
Ξέρεις τι είναι να προσπαθείς ενάντια σε θεούς και δαίμονες να ρίξεις τον ΠΑΟΚ στην Α2?

β)Να μας αποδείξει ο Λάζος που μας το έπαιζε και ντίβα ότι μπορεί να πάει σε καλύτερη ομάδα.
Εξάλλου όπως ειπώθηκε εδώ, σχεδόν κατά λέξη, τον μαζέψαμε από τα αζήτητα και ομάδα δεν μπορούσε να βρει με τίποτα, με καμία Παναγία.
Τώρα που βρήκε ΟΚ, να μην νιώθουμε και εμείς μ@λ@κες.
Εμείς είμαστε και υπερήφανοι για τα παιδιά μας.
Καμαρώνουμε τον Βασιλειάδη στην Μπιλμπάο, τον Λουκά και τον άλλο τον βλαχοντεκαπάζ παποσυμμορίτη στον πεοστεφανωμένο.
Λειτουργούμε όμως σαν τον Άγιαξ στην μπάλα.
Τους μοσχοπουλάμε και με την εισροή και αξιοποίηση εκατομμυρίων εξασφαλίζουμε μία εύρυθμη καπιταλιστική λειτουργία.

γ)Να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες να μην κάνουμε καν αξιοπρεπή πορεία.
Εμάς δεν μας αρέσουν τα ημίμετρα.
Είτε θα χτυπήσουμε τους 2 διεκδικητές είτε θα βολοδέρνουμε.
Σκόρπιες νίκες, γόητρο και αξιοπρέπεια δεν μας λενε πολλά πολλά.
Αφού έχουμε δει μεγαλεία εμείς, από τα σαλόνια στα αλώνια δεν πάμε.

Καλή συνέχεια Λάζο.
Αποχώρησες, δεν βρέθηκε ακόμη αντικαταστάτης, η διοίκηση φανερώνει εμμέσως την επιδοκιμασία και την ανακούφισή της με τη φυγή σου, ο Σούλης αφήνει τις μπηχτές για αυτούς και αποθεώνει εσένα.
End of story.

Ο Λάζος δεν ήταν μοντέρνος υπερπαίκτης.
Ίσως να ήταν απλά πολύ καλός σε καποιους τομείς, δεν ξέρω.
Ένα εξωαγωνιστικό όμως + που έδωσε ήταν το γόητρο.
Μου άρεσε ξάφνου που είχαμε έναν αναγνωρίσιμο, με διεθνή καριέρα, με προσωπικότητα ηγέτη και Έλληνα, στα 30 και όχι στα 35 στην ομάδα μας.
Σιγά τα ωά θα πει κάποιος.
Γνώμη του.

ΥΓ όσο για αυτό που είπες palok, το έχω σκεφτεί άπειρες φορές αλλά απαιτεί αδιανόητη οργάνωση και ξαναμοντάρισμα όλων των δομών από την αρχή. δεν νοίζω ότι υπάρχει ούτε η διάθεση ούτε η υπομονή.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πσσσσσσσς .... μέχρι να πιάσω το β είχα ψαρώσει. :D
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

άψογος. ούτε ο eminem τέτοιο λόγο!!!!!

[youtube]wRM0cAqAY9c&feature=related[/youtube]
Κλειδωμένο