Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: TransferManiac
Συγγνώμη αλλά ο μάνατζερ του βιτόλο δεν είπε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα??? Εμείς το δέσαμε και κόμπο ότι θα έρθει?
Ο άλλος 5ος σίγουρος που λέτε... τον Παπάζογλου εννοώ... ποιος Παπάζογλου είναι του Πανσεραικού ή του Αρη???????
Ο άλλος 5ος σίγουρος που λέτε... τον Παπάζογλου εννοώ... ποιος Παπάζογλου είναι του Πανσεραικού ή του Αρη???????
gika έγραψε:Συγγνώμη αλλά ο μάνατζερ του βιτόλο δεν είπε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα??? Εμείς το δέσαμε και κόμπο ότι θα έρθει?
Εχει κλεισει ο Βιτολο ασε τι λενε, καμια φορα η διαψευση σημαινει επιβεβαιωση, και ο Αμπουμπακα φωτακης κρεσιτς Παπαζογλου ερχονται εκτος απροοπτου.......
- LittleJohn
Ρε παιδια,ο Βερον εχει χαμηλο συγκριτικα συμβολαιο,και ο Σαντος εδειξε οτι για να βγει απο την ομαδα θα πρεπει να ειναι στα προθυρα καρδιακου,σιγα μην του διωξουμε...
Υπαρχει μισος ανθρωπος στον πλανητη που να θεωρει τον Φωτακη η τον Αμπουμπακαρι καλυτερους απο τον Βερον,για να αποδεσμευσουμε τον Ρρρρρρρρρρρρικαρντο και να παρουμε καποιον απο αυτους;
Ο Βερον δεν ειναι κλασσικο 6αρι (αυτον τον ρολο εχει ο Γκαρσια και ο Μπαλαφας στην ομαδα),η φυσικη του θεση ειναι να παιζει λιγο πιο μπροστα απο τον αμυντικο χαφ (σεντερ χαφ),με καπως πιο δημιουργικο ρολο απο 6αρι,την θεση δηλαδη που παιζουν και ο Φωτακης με τον Αμπουμπακαρι,απλα ειναι πολυ καλος και στα μαρκαρισματα και εχει την δυνατοτητα να γυρισει και λιγο πιο πισω και να παιζει πολυ καλα και σαν κοφτης
- PABLO GARCIA2
Εγώ έχω μιά απορία...
Τι ήθελε ο Ζήσης και τραβιόταν πασχαλιάτικα στην Αργεντινή???
Στην ομάδα της γειτονιάς παίζουν κατά πως φαίνεται κανα δυό αξιόλογοι Λατίνοι...και άμα βαριόταν και δεν ήθελε να πάει στο αχούρι τους να τον πληροφορήσω ότι τα ματς της ομάδας της γειτονιάς τα δείχνει και η κρατική τηλεόραση....
Στα σοβαρά τώρα...
Εχουμε 3 αμυντικά χαφ...Γκαρσία-Βερόν-Μπαλάφα(δυστυχώς)
Αλλοι 2 την παίζουν τη θέση..Ιβιτς-Σορλέν(για μένα εκεί είναι η θέση του άσχετα αν σαν πολυεργαλείο μπορεί να παίξει και πιό μπροστά ή και σε πτέρυγα).
Αν είναι δεδομένο ότι παίρνουμε Φωτάκη και Αμπουμπακάρι και σίγουρα χρειαζόμαστε ένα "δεκάρι" είτε είναι ο Ασίς είτε κάποιος άλλος...
8 κεντρικά χαφ που εκτός του Σορλέν δεν μπορούν να παίξουν στο πλάι
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.....
Και αν βάλεις μέσα και Βιτόλο είναι παραπάνω από προφανές ότι πρέπει να φύγουν όχι ένας αλλά 2-3....
Τόσα χαφ στον άξονα δεν υπάρχουν σε καμμιά ομάδα στον κόσμο όσα ματς και να έχει να δώσει.....
Και για Βιτόλο να πω ότι...
Το μειονέκτημα των αμυντικών χαφ μας είναι ότι δεν πατάνε περιοχή και δεν σκοράρουν....το ίδιο και ο Βιτόλο.
το μόνο που έχει παραπάνω είναι ότι τρέχει περισσότερο αλλά αυτό μπορεί να το κάνει και ο Αμπουμπακάρι και ο Φωτάκης.Και έχει λιγότερη ποιότητα σαν παίκτης από Βερόν και Γκαρσία(προσωπικότητα και πάσα).
Μάλλον σαν πολυτέλεια μου ακούγεται αυτό για ένα παίκτη που θέλει και 500 χιλ.Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά θες κάτι παραπάνω από τρεχαλατζή......
Αν δείτε Βιτόλο τότε ο μπούλος είναι σίγουρος για τον Παμπλίτο...μόνο έτσι χωράει και σαν παίκτης και σαν μπάτζετ γιατί ο Βερόν και φθηνός είναι και πάσα έχει που ο Βιτόλο δεν την έχει δει ούτε στο όνειρό του.
Αδερφέ D.A.A.T. μην επιμένεις...ο Βερόν παρόλη την πολύ καλή του πάσα είναι κόφτης...και ο Ιβιτς επιτελικός...δεν πιστεύω να παίζαμε φέτος με 2 επιτελικούς και να μην το κατάλαβε κανείς.....
Τι ήθελε ο Ζήσης και τραβιόταν πασχαλιάτικα στην Αργεντινή???
Στην ομάδα της γειτονιάς παίζουν κατά πως φαίνεται κανα δυό αξιόλογοι Λατίνοι...και άμα βαριόταν και δεν ήθελε να πάει στο αχούρι τους να τον πληροφορήσω ότι τα ματς της ομάδας της γειτονιάς τα δείχνει και η κρατική τηλεόραση....
Στα σοβαρά τώρα...
Εχουμε 3 αμυντικά χαφ...Γκαρσία-Βερόν-Μπαλάφα(δυστυχώς)
Αλλοι 2 την παίζουν τη θέση..Ιβιτς-Σορλέν(για μένα εκεί είναι η θέση του άσχετα αν σαν πολυεργαλείο μπορεί να παίξει και πιό μπροστά ή και σε πτέρυγα).
Αν είναι δεδομένο ότι παίρνουμε Φωτάκη και Αμπουμπακάρι και σίγουρα χρειαζόμαστε ένα "δεκάρι" είτε είναι ο Ασίς είτε κάποιος άλλος...
8 κεντρικά χαφ που εκτός του Σορλέν δεν μπορούν να παίξουν στο πλάι
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.....
Και αν βάλεις μέσα και Βιτόλο είναι παραπάνω από προφανές ότι πρέπει να φύγουν όχι ένας αλλά 2-3....
Τόσα χαφ στον άξονα δεν υπάρχουν σε καμμιά ομάδα στον κόσμο όσα ματς και να έχει να δώσει.....
Και για Βιτόλο να πω ότι...
Το μειονέκτημα των αμυντικών χαφ μας είναι ότι δεν πατάνε περιοχή και δεν σκοράρουν....το ίδιο και ο Βιτόλο.
το μόνο που έχει παραπάνω είναι ότι τρέχει περισσότερο αλλά αυτό μπορεί να το κάνει και ο Αμπουμπακάρι και ο Φωτάκης.Και έχει λιγότερη ποιότητα σαν παίκτης από Βερόν και Γκαρσία(προσωπικότητα και πάσα).
Μάλλον σαν πολυτέλεια μου ακούγεται αυτό για ένα παίκτη που θέλει και 500 χιλ.Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά θες κάτι παραπάνω από τρεχαλατζή......
Αν δείτε Βιτόλο τότε ο μπούλος είναι σίγουρος για τον Παμπλίτο...μόνο έτσι χωράει και σαν παίκτης και σαν μπάτζετ γιατί ο Βερόν και φθηνός είναι και πάσα έχει που ο Βιτόλο δεν την έχει δει ούτε στο όνειρό του.
Αδερφέ D.A.A.T. μην επιμένεις...ο Βερόν παρόλη την πολύ καλή του πάσα είναι κόφτης...και ο Ιβιτς επιτελικός...δεν πιστεύω να παίζαμε φέτος με 2 επιτελικούς και να μην το κατάλαβε κανείς.....
Aδερφε μου ασε με να εχω τη αποψη μου..στο ποδοσφαιρο υπαρχει ο κλασσικος κοφτης,το χαφ και το δεκαρι..Κλασσικος κοφτης ειναι ο Γκαρσια...Ο Βερον ειναι χαφ..Ο Σορλεν ειναι χαφ...Ο Ιβιτσ ψιλοδεκαριζει χωρις να ειναι κλασικο δεκαρι..Στο συγχρονο ποδοαφαιρο οι ομαδες παιζουν με ενα κοφτη και 2 χαφ στο 4-3-3..Τωρα αν κατα συνθηκη και ελλειψης υλικου ο Βερον κολλουσε διπλα στο Γκαρσια αυτο δεν τον κανει κοφτη...Αν λοιπον ο κοουτσ θελει να το παει συντηρητικα θα παιζει με κοφτες Γκαρσια και Βιτολο..Φυσικα για να παιξει ετσι πρεπει καποιος μπροστα τους να κανει το κλασσικο δεκαρι..Δυσκολο για τους παικτες που εχουμε να το κανει καποιος με μεγαλη επιτυχια..Δεκαρι π.χ. για να καταλαβεις πως σκεφτομαι ειναι ο Κλειτον..Αλλα εμεις θεωρω πως στη πλειοψηφια θα παιζουμε με κοφτη ,εναν εσωτερικο αριστερο χαφ και εναν εσωτερικο δεξιο χαφ.
Διαφωνιες δεκτες αλλα εγω αυτο πιστευω..

Διαφωνιες δεκτες αλλα εγω αυτο πιστευω..
Ο Βερόν δεν είναι κόφτης επ'ουδενί.Είναι το λεγόμενο 8αρι αν θα μιλήσουμε με παλιούς όρους ποδοσφαιρικούς.Είναι δηλαδή κάτι και από 10άρη και 6αρη.Αλλά κόφτης είναι ο Γκαρσία,δηλαδή 6άρη....

Γιατί ρε φίλε αφού ο ΠΑΟΚ έτσι έπαιζε???Ποιοί διαφωνούν εκτός από τον PABLO GARCIA???
Συμφωνώ σε ότι έγραψες πάντως να το ξέρεις.Ο ΠΑΟΚ στο 4-2-3-1 που έπαιζε είχε τον βερόν λίγο πιο μπροστά από τον Γκαρσία αλλά επειδή και οι 2 δεν έχουν πατήματα στην περιοχή του αντιπάλου φαινόταν σαμπώς και παίζουν στην ίδια ευθεία.Κάποτε μπορεί να παίζουν αλλά συνήθως όχι..

Συμφωνώ σε ότι έγραψες πάντως να το ξέρεις.Ο ΠΑΟΚ στο 4-2-3-1 που έπαιζε είχε τον βερόν λίγο πιο μπροστά από τον Γκαρσία αλλά επειδή και οι 2 δεν έχουν πατήματα στην περιοχή του αντιπάλου φαινόταν σαμπώς και παίζουν στην ίδια ευθεία.Κάποτε μπορεί να παίζουν αλλά συνήθως όχι..
8αρι και 6αρι = κριάρι χ 2 = 24άρι + 10άρι =34άρι του οποίου η τετραγωνική ρίζα = 39,83095189.
Τελεία και παύλα.- Αυτό μας λείπει.
Δε σηκώνω κουβέντα επ΄αυτού.
Τελεία και παύλα.- Αυτό μας λείπει.
Δε σηκώνω κουβέντα επ΄αυτού.
συμφωνω..Για να δουμε..Υπομονη..Μετα τους 5 πρωτους ας δουμε τι θα ακολουθησει...Και βασικα πρωτα να δουμε τα πλειοφ για να μην ξεχνιομαστε..
- PABLO GARCIA2
OK no problem....D.A.A.T. έγραψε:Aδερφε μου ασε με να εχω τη αποψη μου..στο ποδοσφαιρο υπαρχει ο κλασσικος κοφτης,το χαφ και το δεκαρι..Κλασσικος κοφτης ειναι ο Γκαρσια...Ο Βερον ειναι χαφ..Ο Σορλεν ειναι χαφ...Ο Ιβιτσ ψιλοδεκαριζει χωρις να ειναι κλασικο δεκαρι..Στο συγχρονο ποδοαφαιρο οι ομαδες παιζουν με ενα κοφτη και 2 χαφ στο 4-3-3..Τωρα αν κατα συνθηκη και ελλειψης υλικου ο Βερον κολλουσε διπλα στο Γκαρσια αυτο δεν τον κανει κοφτη...Αν λοιπον ο κοουτσ θελει να το παει συντηρητικα θα παιζει με κοφτες Γκαρσια και Βιτολο..Φυσικα για να παιξει ετσι πρεπει καποιος μπροστα τους να κανει το κλασσικο δεκαρι..Δυσκολο για τους παικτες που εχουμε να το κανει καποιος με μεγαλη επιτυχια..Δεκαρι π.χ. για να καταλαβεις πως σκεφτομαι ειναι ο Κλειτον..Αλλα εμεις θεωρω πως στη πλειοψηφια θα παιζουμε με κοφτη ,εναν εσωτερικο αριστερο χαφ και εναν εσωτερικο δεξιο χαφ.
Διαφωνιες δεκτες αλλα εγω αυτο πιστευω..![]()
![]()
![]()
Δεν θα μαλώσουμε και γι' αυτό...λύσαμε όλα τ' άλλα???
Ας βγούμε C.L.(στους ομίλους εννοώ) και θα βλέπουμε μέχρι και τον Χαλκιά σεντερφοράκι...