Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
- navigator11
Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
don PAOK έγραψε:και γω μηχανικος μαλλον!
πωπω δεν εχω καψει ποτε βιβλιο στη ζωη μου! το ΑΟΔΕ ομως το ζητα ο οργανισμος του.. χαχα
Μαζι σας σ αυτο παιδες.... γαμωμαθημα....
Καλη επιτυχια σ οσα τσακαλακια δινουν...
Καλη επιτυχια σ οσα τσακαλακια δινουν...
- PaOkArAsIrAkLiO
Καλη επιτυχια σε ολους μας!! Και στους πανελληνιως εξεταζομενους (κυριως!) και σε εμας τους ενδοσχολικους! 
Καλή επιτυχία και σε μας τότε...
Βέβαια εμείς μπροστά στις πανελλαδικές, χαβαλέ είμαστε, αλλά νταξει..
Βέβαια εμείς μπροστά στις πανελλαδικές, χαβαλέ είμαστε, αλλά νταξει..
- trel@menos
πως σας φανηκαν τα θεματα παιδια? για να παιρνουμε και μια ιδεα εμεις οι επομενοι.
Εγώ (2α λυκείου) ξεκίνησα με σίγουρο 20άρι στην Φυσική κατεύθυνσης...
Ένα κοντινό μου πρόσωπο που έδινε πανελλαδικές (πολύ καλή μαθήτρια) πιστεύει ότι έκθεση είναι πάνω από 17 και ότι σήμερα Βιολογία Γενικής μπορεί να έγραψε και 100%..
Τρελαμένε, εσύ τι τάξη είσαι;;;
Ένα κοντινό μου πρόσωπο που έδινε πανελλαδικές (πολύ καλή μαθήτρια) πιστεύει ότι έκθεση είναι πάνω από 17 και ότι σήμερα Βιολογία Γενικής μπορεί να έγραψε και 100%..
- Federacion
καλα ρε γίγαντα όλη μέρα ΠΑΟΚμάνια κ 20 στη Φυσική;
μα τι επιστήμονες μεγαλώνει αυτη η ομάδα τελοσπάντων!!!
εκθεση εγω πολυ καλα..
σημερα στα μαθηματικα μας γ@μησαν ασαλιοτα! πανδυσκολα θεματα. τα παιδια της θεωρητικης το μεγαλυτερο 3 να πηραν! οποιος πηρε 15-16 ειναι σαν να εγραψε 23!! γ@μω τα σπιτια τους τα πουστ@ρια..
εγω ενα 12-13 με ζορι
σημερα στα μαθηματικα μας γ@μησαν ασαλιοτα! πανδυσκολα θεματα. τα παιδια της θεωρητικης το μεγαλυτερο 3 να πηραν! οποιος πηρε 15-16 ειναι σαν να εγραψε 23!! γ@μω τα σπιτια τους τα πουστ@ρια..
εγω ενα 12-13 με ζορι
Εγώ μαθηματικά γενικής έδινα.
Τα θέματα,για Μαθηματικά γενικής πάντα, ήταν πολύ δύσκολα.
Καλά έγραψα,αλλά πολλά παιδιά τα σκάτωσαν.
Ειδικά την Θεωρητική την κατέστρεψαν.
Αν τα σημερινά είναι δείγμα του τι θα ακολουθήσει τότε θα κλάψουν μανούλες Μαθηματικά και Φυσική(προσωπικά περιμένω 2005,ακούς paok87?)
Τα θέματα,για Μαθηματικά γενικής πάντα, ήταν πολύ δύσκολα.
Καλά έγραψα,αλλά πολλά παιδιά τα σκάτωσαν.
Ειδικά την Θεωρητική την κατέστρεψαν.
Αν τα σημερινά είναι δείγμα του τι θα ακολουθήσει τότε θα κλάψουν μανούλες Μαθηματικά και Φυσική(προσωπικά περιμένω 2005,ακούς paok87?)
Άσε άσε... Και που να δεις έλεγχο δευτέρου τετραμήνου...Federacion έγραψε:καλα ρε γίγαντα όλη μέρα ΠΑΟΚμάνια κ 20 στη Φυσική;
Όλα εικοσάρια εκτός από αρχαία 17, εκθεση, αγγλικά, γυμναστική και δίκαιο 19.....
Που και να διάβαζα κι όλας...
Αλλά αυτά παπαριές είναι.. Όχι βαθμοί και ιστορίες... Όλα στις πανελλαδικές κρίνονται.. Όλα τα άλλα (βαθμοί, εξετάσεις άλλων χρονιών κτλ) είναι μόνο για λαική κατανάλωση....
- trel@menos
και γω 2α λυκειου. τεχνολογικη. εμεις ξεκινησαμε με μαθηματικα κατευθυνσης. ενα 95αρι-97αρι το χω νομιζω. ψιλοβατα τα θεματα.gika έγραψε:Εγώ (2α λυκείου) ξεκίνησα με σίγουρο 20άρι στην Φυσική κατεύθυνσης...![]()
παντως για πανελληνιες κι απο γνωστους μου ακουσα οτι τα μαθηματικα ηταν γαμησε τα. ας ελπισουμε να ρεφαρουν τα παιδια στα υπολοιπα.
- PaOkArAsIrAkLiO
Εγω Β' Λυκειου ξεκινησαμε με Αρχαια Κατευθυνσης.Ενα 95 πιστευω οτι το εχω γιατι δεν επιασα καλα την ερωτηση εισαγωγης.Τωρα εχω σιχαθει να διαβαζω Φιλοσοφια! Απαισιο μαθημα! Δεν θελω να ξανακουσω για εναν μηνα λεξη που να τελειωνει σε -ισμος!!!
ΥΓ:Καλη συνεχεια σε ολους!
ΥΓ:Καλη συνεχεια σε ολους!