Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Οπως το είπε παιδιά.

Προσοχή όσοι είστε στο δρόμο. Δε χρειάζεται να κάνουμε σαν τρελοί. Ιδού τα αποτελέσματα..
Εύχομαι να είναι το τελευταίο θλιβερό συμβάν προερχόμενο από τροχαίο..

Πλάτωνα καλό κουράγιο και καλή δύναμη και πάλι.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα!!!
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Πλάτωνα...ας είναι ελαφρύ το χώμα και μεγαλά τα φτερά της για να μας σκεπάζουν όλους.

Κάλο κουράγιο και δύναμη σε σένα.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Κουράγιο αδερφέ. να'σαι γερός, να τη θυμάσαι και δε θα φύγει ποτε.
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

εχει κανεις κανενα νεο απο πλατον?
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Ανακοίνωσις

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Καλησπέρα μάγκες μου.
Είναι λίγο παράξενη η κατάσταση με τον ΠΑΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ τον ένα και μοναδικό ΠΛΑΤΩΝΑ ο οποίος περνάει δύσκολες στιγμές το παλικάρι.
Ο πρόεδρος σας ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του για τα ποσταρίσματά σας και δηλώνει ότι σας αγαπάει πολύ!!!!!!
Υπόσχετε μάλιστα ότι μετά τις δύσκολές στιγμές που περνάει θα επανέλθει δρυμίτερος!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΕΤΣΙ

Με τιμή - DreamWarrior
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dreamwarrior την Δευ 13 Οκτ 2008, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ @@@ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΠΟΜΠΗ..
ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΩ ΤΟΝ Π@ΣΤΗ... :) :) :) :) :) :)

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αδερφια....

Αδερφια μου σας ευχαριστω ολους σας για τα λογια συμπαραστασης και τα συληπητηρια... Η ανταποκριση σας, τοσο στο τοπικ εδω οσο και σε pm, ηταν συγκλονιστικη... Κατι που δεν το περιμενα. Δεν αξιζω τετοια μεγαλεια, νοιωθω λιγο αβολα, ειλικρινα... Γι’ αυτο και δε θα σταθω πολυ σε αυτο, παρα μονο θα ηθελα να διατυπωσω καποιες σκεψεις που εκανα στο διαστημα που μεσολαβησε.

Η ζωη συνεχιζετε...και η ζωη ειναι ομορφη!!! Οφειλουμε να τη γλενταμε, να τη χαιρομαστε και κυριως να τη ζουμε!!!
Τι ωφελει αν γεννηθηκαμε και απλα υπαρχουμε σε αυτο τον κοσμο??? Τιποτε!!!
Η ζωη ειναι εμπειρια, ειναι απολαυση, ειναι μοναδικες στιγμες, ειναι ενα αθωο ψεμα, ενα χαρουμενο γελακι, ειναι μια χαζοπαρεα, ειναι ενα γλεντι...
Ας τη ζησουμε ετσι...
Μια μερα θα φυγουμε κι εμεις... Τι θα μας μεινει? Μοναχα οι αναμνησεις... Και τι το χειροτερο θα υπαρχει, αν τις τελευταιες στιγμες, βλεποντας τη ζωη μας σα μια ταινια, διαπιστωσουμε οτι δεν εχουμε τιποτε ή πολυ λιγα να θυμηθουμε???

Αδερφια μου...χαρειτε οσο μπορειτε τη ζωη σας, γλεντηστε και απολαυστε τη...
Οσο μπορειτε, οπου βρεθειτε, οπως θελετε!!!

ΠΑΟΚ ειμαστε!!! Ευλογημενοι απο το Θεο, να ειμαστε οπαδοι και φιλοι μιας ομαδας που κρεμετε σα παρασημο στο στηθος μας, κανοντας μας διαφορετικους απο ολους τους αλλους ανθρωπους!!! Κανεις δε μας καταλαβαινει, αλλα ολοι τους ενδομυχα μας ζηλευουν και θελουν να μας μοιασουν!!!
Δεν ειμαστε σαν τους αλλους εμεις!!!
Ειμαστε κατακτητες της γης και του ουρανου, περηφανοι αγωνιστες που δε σκυβουμε ποτε το κεφαλι, ακλονητοι βραχοι στον παθιασμενο ανεμο, ανεξαρτητοι απο ολους και ολα, αγερωχοι μαχητες εναντιον της αδικιας, της εξαγορας, του φθονου και της ματαιδοξιας...
Δε μασαμε!!!
Πεφτουμε, ναι!!!
Αλλα σηκωνομαστε παλι ορθιοι, σκουπιζουμε με την αναστροφη του αγγωνα μας τα χωματα απο πανω μας και ριχνοντας ενα περιφρονητικο γελιο σε ολους οσους προς στιγμην πηγαν να γελασουν με το πεσιμο μας, συνεχιζουμε κοιτωντας σταθερα εμπρος!!!

Ειναι πιο ευκολο να πεθαινει κανεις, παρα να μην υπαρχει... Εμεις οχι μονο υπαρχουμε, ειμαστε το χειροπιαστο παραδειγμα ζωης!!!

Ειμαστε καποιοι...

Μερικοι θελουν να γινουν καποιοι και ειναι πιο τιποτε απ’ το κατι...κι ετσι θα μεινουν!!!

Η ζωη συνεχιζετε!!! Και το φορουμ μας, συνεχιζει κανονικα!!! Κι εμεις του δινουμε αυτη τη ζωντανια, αυτο το σαματα, αυτο το νταβαντουρι, αυτο το γλεντι!!! Ευχομαι να ειμαι ο τελευταιος που εγραψε για κατι κακο!!!

Η ζωη συνεχιζετε!!! Για σενα αδερφε μου!!! Για σενα αδερφη μου!!! Για μενα!!! Για ολους μας!!! Παμε για αλλα, παμε για καλυτερα!!! Παμε για ΠΑΟΚ!!!

ΥΓ Αλεξανδρα, μικρη μου αγαπημενη, δε θα σε ξεχασω ποτε!!! Σου εχω μιλησει για τα αδερφια μου στο φορουμ και με ειδες πολλες φορες να γραφω!!! Παω λοιπον στ’ αδερφια μου... Εκει οπου ανηκω... Εδω ειμαστε ολοι μας!!! Ειναι ο Dream κι o Kareena εδω...αυτους που ηθελες τοσο να γνωρισεις. Τωρα πια τους βλεπεις οποτε θελεις... Εδω ειναι και καλος μου αδερφος ο DimisK... Να κι ο Yiankos, η ψυχη του φορουμ, αυτος με το νταουλι απο το φιλμακι που σου εδειξα, θυμασαι? Κι ο μεγιστος Gash, ο γιγαντας Savvas53, o δουλευταρας ο Free, ο Ποντιος ο Kiros απο τη Μποαβιστα, ο Agave με το φοβερο του αβαταρ που γελουσες οταν το εβλεπες και μου ελεγες οτι κι εγω το ιδιο εχω στο κεφαλι μου, ο Paoktrella απο το Αννοβερο, ο παρτιζανος screwdriver4, οι δυο κολλητοι του τοπικ μας εδω ο Blackterror κι ο Draculation . Κι ο Dante απο την αιμοδοσια...σταθερη αξια, οπως παντα... Η Antigoni και η Aspromauri με τη Marialena...ειναι και τα κοριτσια μας εδω, παντα δυναμικα και με χαρη... Κι ο τεραστιος αδερφος μου ο Alekakius με το προγραμμα στο ραδιο του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ...λειπει ο Μαης απο τη Σαρακοστη??? Κι εγω γραφω παλι... Κι εγω εδω ειμαι τωρα, με τ’ αδερφια μου!!! Αλλα προσεξε, μην ερθεις παλι αθορυβα απο πισω μου και μου κλεινεις τα ματια με τα δυο σου χερια, οπως εκανες παντα.. Θα κοιταω παντοτε πισω μου και θα προσεχω...σε προειδοποιω!!! Δε θα μου τη σκασεις!!!!

ΥΓ Ευχαριστω και παλι ολους σας αδερφια μου για ολα...Νοιωθω υποχρεος απεναντι σας!!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Σε ευχαριστω πολυ Ευα... Να εισαι παντα καλα και ειθε να μεινεις παντοτε ετσι απαλη και αβρη στην ψυχη... Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

gash042 έγραψε:...γιατί την νιώθεις και την αισθάνεσαι και ζεσταίνει την καρδιά σου.
Αυτο ειναι αληθεια Gash... :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Θα παει στη λιμνη της Ληθης, στον Αστερισμο του Υπεριωνα...ειναι ο πρωτος σταθμος των ψυχων αυτος... Το ξερω και το νοιωθω οτι με βλεπει, νοιωθω ενα υγρο χαδι στο μαγουλο μου και μια παραξενη αυρα διαπερνα το σωμα μου...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Δημητρη σ' ευχαριστω αδερφε μου...σ' ευχαριστω...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ρε Dream με αυτη τη κ@λ@ομαδα που ειχαμε τι εγινε ρε???? Πεσαμε κατηγορια ή μας αγορασε κανενας αραβας επενδυτης πισω απ' την πλατη μου ρεεεεεεεεεε?????????
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Platon έγραψε:Αδερφια....

Η ανταποκριση σας, τοσο στο τοπικ εδω οσο και σε pm, ηταν συγκλονιστικη... Κατι που δεν το περιμενα. Δεν αξιζω τετοια μεγαλεια, νοιωθω λιγο αβολα, ειλικρινα...
Τι λές ρε πρόεδρε πας καλά;;;;
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ;;;ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ;;;
ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΧΙ!!!!!
(ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ EL PRESIDANTE ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΑΛΟΜΑΛΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΚ;;;;)..ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΑΝΑΠΟΔΕΣ..........
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

dreamwarrior έγραψε: Τι λές ρε πρόεδρε πας καλά;;;;
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ;;;ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ;;;
ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΧΙ!!!!!
(ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ EL PRESIDANTE ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΑΛΟΜΑΛΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΚ;;;;)..ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΑΝΑΠΟΔΕΣ..........
Μπορεις να μου πεις τι εγινε η ομαδα κατα την απουσια μου???? Ποτε προλαβες και ξεπουλησες ρε Dream?????? Και ασε τις μαλαγανιες με αυτα που γραφεις πιο πανω...μαλαγανα...ε μαλαγανα.... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Ότι να 'ναι!!!!!

Βασικά να πούμε ρε πρόεδρε μία λαγάνα όπως λες κι εσύ θα την έσκιζα ρε (Ζεστή - καυτή και μέσα της να λιώνει πασκιτάν ε; )
Απλά η απαξίωση του τόπικ οφείλετε στις προσπάθειες του ντρακ να εισαχθεί σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και καλά κάνει το παιδί!!!!
Έχουμε όμως άλλες εξελίξεις.
Ανακοινώνουμε εν ευθέτω χρόνω ΕΚΛΟΓΑΣ!!!!!!
Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!
Αφού δεν το αποφασίζει ο κωστάκης λέμε εδώ στην ποιο τρελή Παοκοπαρέα του φόρουμ να διεξάγουμε εκλογές!!!!!!

Θα ανακοινωθούνε λίαν συντόμως οι υποψηφιότητες και οι υποψήφιοι καθώς και η ημέρα διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας!!!!!
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dreamwarrior την Τετ 15 Οκτ 2008, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”