Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Sera4 »

Άμα το γράψουμε άλλες 5000 φορές ίσως το εμπεδώσουμε. Είναι σαν την τιμωρία στο σχολείο που μας έβαζαν :lol:
These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
george188, Maklaz
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Με εξαιρεση τον Ζαφειρη που ειναι μεταγραφαρα αλλα ειχε και επικοινωνιακο χαρακτηρα, ο ΠΑΟΚ μεταγραφικη εδω και αρκετα χρονια θυμιζει αυτους τους που πανε στην λαϊκη 4 το απογευμα να παρουν τα φθηνα που ειναι "μια χαρα".

Εδω και χρονια εχουμε το μοτιβο να πουλαμε ασημικα και να φερνουμε κατι ελευθεροδανεικους τσαλακωμενους με τον Λουτσεσκου πραγματικα να βγαζει λαγους απο το καπελο του σε μονιμη βαση.

Πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι ο λογος που κανενας αλλος προπονητης δεν εχει καταφερει τιποτα δεν ειναι θεμα ικανοτητας, αλλωστε η ιστορια δειχνει οτι εχουν ερθει πιο ικανοι προπονητες απο τον Λουτσεσκου οπως ο Αμπελ αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αντεχει και δε μπορει να ανταπεξελθει στην παρανοικη λειτουργια της οικογενειας Σαββιδη οσον αφορα τον ΠΑΟΚ.

Το σοκ που λεει ο Τζοσουα στα δικα μου ματια ηρθε το καλοκαιρι και αντι να αλλαξουμε πλευση, τα ιδια και τα ιδια.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
psychologos, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

<<Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον Γερεμέγεφ: “Είναι πολύ χρήσιμος παίκτης, να έρθει τώρα, να προσαρμοστεί, ένας υποτιμημένος παίκτης που έρχεται από την Ελλάδα. Δημιουργούσε πολλά προβλήματα στους αντιπάλους όσο έπαιζε στον Παναθηναϊκό.

Είτε παίζει ένα λεπτό είτε από την αρχή, παλεύει για την ομάδα και έχει το μαχητικό πνεύμα που θέλουμε. Είμαι αισιόδοξος πως θα δώσει τα ίδια με τον Γιακουμάκη, όταν στην αρχή ήταν κάποιοι απογοητευμένοι στην άφιξη του και τώρα τον χειροκροτούν”.>>
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ειλικρινά που το κακο να παίρνεις ελεύθερο. Και δεν αναφέρομαι στον γερεμεγεφ. Απο ποτε είναι κακο και τι δείχνει ακριβώς. Μόνο εμείς παίρνουμε ελεύθερο ή υπάρχει σε κάποιο βιβλίο οτι μονο όσοι αγοραζεις παίζουν. Δεν είμαστε οι μόνοι που το κάνουμε ούτε ανακαλύψαμε το τροχο
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

joshua έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17 Εγω το εχω δηλωσει πως η ομαδα χρειαζεται ενα σοκ που θα την αναγκασει να αντιμετωπισει αυτες τις παθογενειες ...
Joshua καλημέρα. Πως οριοθετείς το σοκ;
Αλλαγή ιδιοκτησίας; Αλλαγή προπονητή; Πτώση στη Β' Εθνική και ολικό reset;
Τι ακριβώς εννοείς με τη λέξη σοκ;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

2 επιχειρήματα χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι για την επιλογή γερεμέγεφ

μας λένε ότι ο ΠΑΟΚ είχε κλεισμένο έναν μαροκινό και αυτός τραυματιστήκε, γι αυτό κατέληξαν στον γερεμέγεφ

1η ερώτηση: μόνο 1 παίχτη είχαν στη λίστα οι σκάουτς για σεντερ φορ? γιατί δεν πήγαν στον επόμενο της λίστας?

2η ερώτηση: μας λένε ότι η επιλογή γερεμέγεφ προκρίθηκε επειδή θα μπορούσε 1 γενάρη να είναι εδώ. ο τραυματισμός του μαροκινού βγήκε 20 μέρες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. δεν είναι αρκετές 20 μέρες για να συμφωνήσουν με άλλον στόχο?

παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος, γιατί δε βρίσκω λογική σε κανένα από τα 2 επιχειρήματα
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

lkosmid έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 23:23
@Jean Valjean εχεις ασχοληθει και με extreme value theory?
Όχι φίλε, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου
Έχει πολυ ειδικές εφαρμογές με τις οποίες δεν ασχολουμαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Η προσπάθεια εξήγησης μιας κίνησης χωρίς όλα τα δεδομένα μπορεί να σε τρελάνει.

Η καλύτερη επιλογή για την προσωπική μας ηρεμία είναι να περιμένουμε να δούμε αν όντως αποφάσισαν σωστά .
These users thanked the author van rooy for the post (total 5):
Maklaz, geobila, nunies4, Ριαν_Καπαγιαννιδης, magdy
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

van rooy έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:41 Η προσπάθεια εξήγησης μιας κίνησης χωρίς όλα τα δεδομένα μπορεί να σε τρελάνει.

Η καλύτερη επιλογή για την προσωπική μας ηρεμία είναι να περιμένουμε να δούμε αν όντως αποφάσισαν σωστά .
Τόσο απλά!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

danirifle έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:38 2 επιχειρήματα χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι για την επιλογή γερεμέγεφ

μας λένε ότι ο ΠΑΟΚ είχε κλεισμένο έναν μαροκινό και αυτός τραυματιστήκε, γι αυτό κατέληξαν στον γερεμέγεφ

1η ερώτηση: μόνο 1 παίχτη είχαν στη λίστα οι σκάουτς για σεντερ φορ? γιατί δεν πήγαν στον επόμενο της λίστας?

2η ερώτηση: μας λένε ότι η επιλογή γερεμέγεφ προκρίθηκε επειδή θα μπορούσε 1 γενάρη να είναι εδώ. ο τραυματισμός του μαροκινού βγήκε 20 μέρες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. δεν είναι αρκετές 20 μέρες για να συμφωνήσουν με άλλον στόχο?

παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος, γιατί δε βρίσκω λογική σε κανένα από τα 2 επιχειρήματα
Εκανε και κατι δηλωσεις ο προπονητης χθες. Μπορει και να μην εχουν σημασια....απλα ετσι το λεω
These users thanked the author nunies4 for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Η μόνη επαρκή δικαιολογία της απόκτησης Γερεμέγεφ είναι να θεωρούν τον Μύθου τεράστιο πρότζεκτ και να μην θέλουν να τον καπελώσουν με την απόκτηση πρωτοκλασάτου φορ.Να πάμε δηλαδή με βασικό Γιακουμάκη , δεύτερο τον Μύθου και για ειδικές αποστολές τον Γερεμέγεφ που έχει δείξει πως βρίσκει γκολ σε δέκακεπτές συμμετοχές.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

danirifle έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:38 2 επιχειρήματα χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι για την επιλογή γερεμέγεφ

Απάντησε ξεκάθαρα ο Λουτσεσκου ,ήθελε παίκτη έτοιμο που να γνωριζει το ελληνικό πρωτάθλημα .Θεωρεί τον παίκτη με σωστή νοοτροπία ,θεωρεί ότι ο παίκτης του κάνει και ότι είναι υποτιμημένος . Έχει πει ότι ο Γιακουμάκης για εκείνον είναι ο καλύτερος σέντερ φορ ,έφερε έναν μαχητή μπροστά .Έκλεισε η θέση σέντερ φορ . Ας φέρουν έναν καλό Σέντερ Μπακ και ένα δεξί Μπακ πιο επιθετικό από τον Κενυ και κλείσαμε για φέτος .Αριστερό εξτρέμ δεν ξέρω ποιον έχουν υπόψιν και πότε θα κλείσει .Μακαρί να είναι κάτι πιο εκλεκτό από τον Ιβανουσεκ . Και να μην φύγει κανείς από μπροστά .
These users thanked the author panpangr77 for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

άρα θέλετε να μου πείτε ότι κάνει στον προπονητή ένας παίχτης επιθετικός σαν τον γερε, που δεν έχει το πρέσινγκ και είναι της μιας επαφής

ή μας κοροϊδεύει ο προπονητής ή οι δημοσιογράφοι
γενικότερα πέφτει πολλή κοροϊδία, αυτό καταλαβαίνω
These users thanked the author danirifle for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

joshua έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17 ...Εγω το εχω δηλωσει πως η ομαδα χρειαζεται ενα σοκ που θα την αναγκασει να αντιμετωπισει αυτες τις παθογενειες...
Συμφωνώ σε όλα Joshua και κάνω παράθεση μόνο το παραπάνω κομμάτι για να πω επιπλεον ότι το μόνο σοκ που φαίνεται στα μάτια μου θα ήταν
το να αποχωρήσει ο Λούτσε από τον ΠΑΟΚ να σπάσει δηλ. το δίδυμο αυτό
γιατι ο επόμενος και μόνο ως νέος που θα είναι δεν θα μπορεί να κάνει
όλα τα άλλα που προσφέρει ο Λούτσε εκτός απο προπονητής, και εχουν αναλυθεί απο πολλούς αν οχι όλους εδω στο φόρουμ.
Ιn Luce we trust αλλά θα έρθει κι αυτό
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

marsantos έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:12
joshua έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17 Εγω το εχω δηλωσει πως η ομαδα χρειαζεται ενα σοκ που θα την αναγκασει να αντιμετωπισει αυτες τις παθογενειες ...
Joshua καλημέρα. Πως οριοθετείς το σοκ;
Αλλαγή ιδιοκτησίας; Αλλαγή προπονητή; Πτώση στη Β' Εθνική και ολικό reset;
Τι ακριβώς εννοείς με τη λέξη σοκ;
Το έχω ξαναπεί και προφανώς αποτελεί δική μου άποψη οχι θεσφατο. Μιλαω για αλλαγή προπονητή οχι γιατί ειναι κακός αλλα γιατί θεωρώ απαραίτητη την αλλαγή φιλοσοφίας σε θέματα διοίκησης και μια αλλαγή προπονητή ακόμα και αν οδηγήσει πρόσκαιρα σε άσχημα αποτελέσματα μπορεί να πιεσει προς την ανάγκη αυτής της αλλαγής.
These users thanked the author joshua for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”