Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Όλες οι σοβαρές ομάδες χτίζονται στον άξονα (τέρμα, στόπερ , χαφ και Φορ). Τα εξτρέμ , τα ακραία μπακ και το 10αρι κάνουν την σοβαρή ομάδα, θεαματικη. Για αυτό η ΑΕΚ κάνει πρωταθλητισμό 3 χρόνια συνεχόμενα με ακραία μπακ της πλάκας και ο γαύρος είναι πρώτος χωρίς σοβαρούς μεσοεπιθετικούς.
Εμείς έχουμε τα φρου φρου και αρώματα αλλά δεν υπάρχει ένας στόπερ ηγέτης και ένα χαφ στο 6 όπως πέρσι ο Μειτε. Δεν υπάρχει μηχανή στο αμαξι
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμείς έχουμε τα φρου φρου και αρώματα αλλά δεν υπάρχει ένας στόπερ ηγέτης και ένα χαφ στο 6 όπως πέρσι ο Μειτε. Δεν υπάρχει μηχανή στο αμαξι
τα λεφτα από τον Κούλιε που ειναι?ektoras έγραψε:Από ότι γνωρίζω δεν υπάρχει ρευστότητα για να διατεθούν σημαντικά ποσά για μεταγραφές...αυτό μπορεί να αλλάξει μετά τις 20 Ιανουαρίου
Δεν το πολυπιστεύω, απλά θρέφω έστω και ελπίδες. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά κάποτε πεθαίνει κι αυτή. Η ομάδα διοκείται από άσχετους ποδοσφαιρικά και από υπαλλήλους που περιμένουν την 1η κάθε μήνα για να εισπράξουν και μόνο. Το ποδόσφαιρο απαιτεί τεχνοκράτες με ποδοσφαιρικές γνώσεις και εμείς δεν έχουμε ούτε έναν.Developer4 έγραψε:Δε διαφωνώ καθόλου, αλλά ειλικρινά πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να γίνουν αυτές οι κινήσεις; Δεν εννοώ καν ποιοτικά, αλλά έστω ποσοτικά... Απ' ότι φαίνεται θα ζήσουμε και θα πεθάνουμε με τα τραγικά λάθη του καλοκαιριού...Γερασίμου έγραψε:Δύο χαφ, αριστερό στόπερ για βασικοί. Αριστερό μπακ για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει ο Μπάμπα και ίσως και αριστερό εξτρεμο-δέκαρο. Ειδάλλως ας περιοριστούμε στην τέταρτη θέση και να μην έχουμε βλέψεις για πρωτάθλημα και κύπελλο.
Το ρόστερ μας σήμερα είναι κατώτερο από αυτό των τριών πόκεμον.
Για την 4η θέση, συμφωνώ επίσης, το μόνο άσχημο εδώ είναι ότι επειδή και οι άλλοι έχουν τα δικά τους θέματα και επειδή ΟΚ έχουμε μεγάλο έλλειμμα ποιότητας, αλλά από την άλλη για Σούπερ Λίγκα μιλάμε, πιστεύω ότι θα είμαστε σχετικά κοντά μέχρι τέλους και απλά δε θα σταυρώσουμε πόντο σε κρίσιμο παιχνίδι. Κοινώς θα συντηρείται η ελπίδα και θα νομίζουμε ότι μπορούμε και στο τέλος, δε θα πάρουμε τίποτα.
Και ναι, φυσικά και αυτή τη στιγμή είμαστε κάτω και από τους 3 σε επίπεδο ρόστερ.
Ο απολογισμός 0Ν-2Ι-4Η σε 6 ντέρμπι είναι ντροπιαστικός για πρωταθλητή και ομάδα με υψηλούς στόχους. Τέτοια συγκομιδή ούτε στα πέτρινα χρόνια, ούτε και με τις σαρδέλες.
Απαράδεκτη και η εικόνα του πάγκου που μετέδιδε εκνευρισμό και στους παίκτες.
Τα λεφτά του κουλιε πηγαίνουν στο μπάτζετ... Ο ΠΑΟΚ έχει χονδρικά 40 - 45 εκ ευρώ συμβόλαια με εφορία και έχει έσοδα 35-40 εκ ευρώ από πωλήσεις Ευρώπη και τηλεοπτικό.... Η διαφορά είναι αυτή που βλέπετε στις ΑΜΚ...
Επίσης εχεις 2.5 χαφ που το δυνατόν τους σημείο είναι να μπαίνουν από πίσω στην περιοχή. Και οι 2.5 είναι 8αρια έμβολα. Ούτε κόφτες, ούτε 8αρια που κάνουν παιχνίδι. Κανένας δεν μπορεί να παίξει το ρόλο μπροστά στην άμυνα , να κόψει και να δώσει την πρώτη πάσα με αποτέλεσμα να χαρίζεται και αυτός που προσπαθεί να κάνει το 6 και να μην λειτουργεί και αυτός που κάνει το 8 από ανασφάλεια.
Μου είπαν πριν λίγο πως άκουσαν στο κανάλι του χοντρού ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει μόνο μία μεταγραφή, αυτή του Πένια (και αν γίνει κι αυτή λέω εγώ). Αν ισχύει αυτό, καλό καλοκαίρι στην τέταρτη θέση ελλείψει μάλιστα πέμπτου και χωρίς κάτι άλλο.
Οι άλλοι 3 που έχουν πληρέστερο ρόστερ ετοιμάζονται για περισσότερες της μιας προσθήκες. Μέχρι και ο ρούλης!
Ο γαύρος καθάρισε ήδη τον Γουίλιαν, καθαρίζει και Ολιβέιρα και Γιάρεμτσουκ. Όλοι καταφέρνουν να απαλλαγούν από παίκτες και συμβόλαια που δεν προσφέρουν. Εμείς πως καταφέρνουμε και λουζόμαστε Μουργκ, Σαμάτα, Μπακαγιόκο κ.α. που εισπράττουν με μηδενική προσφορά ας μας το πουν αυτοί που αμείβονται αδρά.
Μιλάμε για αυτάρκεια, για σβήσιμο της σπατάλης, αλλά σκορπάμε χρήματα για συμβόλαια 1 εκατ+ σε παλτά και το διοικητικό κομμάτι έχει ετήσιο budget 4,5 εκατομμύρια! Τί στην ευχή, υπαλλήλους με PhD του LSE, του University Chicago και του UCL έχουμε στους διοικητικούς;
Οι άλλοι 3 που έχουν πληρέστερο ρόστερ ετοιμάζονται για περισσότερες της μιας προσθήκες. Μέχρι και ο ρούλης!
Ο γαύρος καθάρισε ήδη τον Γουίλιαν, καθαρίζει και Ολιβέιρα και Γιάρεμτσουκ. Όλοι καταφέρνουν να απαλλαγούν από παίκτες και συμβόλαια που δεν προσφέρουν. Εμείς πως καταφέρνουμε και λουζόμαστε Μουργκ, Σαμάτα, Μπακαγιόκο κ.α. που εισπράττουν με μηδενική προσφορά ας μας το πουν αυτοί που αμείβονται αδρά.
Μιλάμε για αυτάρκεια, για σβήσιμο της σπατάλης, αλλά σκορπάμε χρήματα για συμβόλαια 1 εκατ+ σε παλτά και το διοικητικό κομμάτι έχει ετήσιο budget 4,5 εκατομμύρια! Τί στην ευχή, υπαλλήλους με PhD του LSE, του University Chicago και του UCL έχουμε στους διοικητικούς;
-
Τον Σβαμπ τι τον μετράτε στα χαφ; Μόνο ο αυτή που χτίζουν το ρόστερ και ο Ραζβαν μπορεί να υπολογίζει σαν ανενεργό του ρόστερ τον Σβαμπ. Δεν υπάρχει παίκτης Σβαμπ, η ομάδα έχει 2 χαφ και 2 παλαίμαχους γαία θύρα τις θέσεις.
- thomas Murg
Γιατρέ, εγώ εάν ήμουν ο Ιβάν ή ο Γιώργης και διάβαζα τα αποψινά σχόλια στο νήμα του αγώνα και στο Χ ούτε μία μεταγραφή θα έκανα. Ευτυχώς ο Ιβάν και ο Γιώργης δεν είμαι εγώ.Γερασίμου έγραψε:Μου είπαν πριν λίγο πως άκουσαν στο κανάλι του χοντρού ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει μόνο μία μεταγραφή, αυτή του Πένια (και αν γίνει κι αυτή λέω εγώ). Αν ισχύει αυτό, καλό καλοκαίρι στην τέταρτη θέση ελλείψει μάλιστα πέμπτου και χωρίς κάτι άλλο.
Ο γαύρος εχει τρελές τρύπες και τρελο έλλειμμα ποιότητας αλλά έχει στόπερ, χαφ και Φορ γκολτζη που μασκαρευουν τα προβλήματα. Εμείς έχουμε πρόβλημα στις θέσεις που το πρόβλημα δεν κρύβεται.
αδερφούλη δε βλέπω άλλη λύσηbane1980 έγραψε:Ρε Dani, σοβαρά τώρα είμαστε και παλιοί εδώ μέσα, πιστεύεις πραγματικά ότι θα έρθει ποτέ ΤΔ που θα τον αφήσουν να δουλέψει σωστά?danirifle έγραψε:τεχνικό διευθυντή
το ρόστερ πρέπει να εξορθολογιστεί οπωσδήποτε, γιατί τα χρήματα που μπαίνουν πάνε όπου να ναι
Εαν έρθει ΤΔ με λευκό χαρτί, τι ρόλο θα έχει ο Γιώργης? Πως θα ασχολείται με τις μεταγραφές? Με το να πληρώνει απλά? Δεν νομίζω.
Επίσης, ΤΔ χωρίς γνωστό μπάτζετ?
Ή με στόχο να κόβει 50ρικα από τα buy out?
και μεταγραφή καλή να κάνεις τώρα γενάρη, δε θα σωθείς, γιατί μετά θα πας και θα διαβάσεις για ανανέωση σβαμπ και θα τραβάς τα μαλλιά σου
έχουμε μεγάλο μπάτζετ και ταυτόχρονα αρκετά βαρίδια στην ομάδα
το ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσει κάποιος ΤΔ να συνεργαστεί αρμονικά και για μεγάλο διάστημα με το σαββιδέικο, αλλά όσο δεν υπάρχει τέτοιος άνθρωπος, το ρόστερ θα είναι γιοφύρι της άρτας και θα περιμένουμε από τον Λούτσο να κάνει θαύματα
με μίχελ κάτι καλό είχε γίνει, ας μην το ξεχνάμε
όσο ζω, ελπίζω
φέρτε ΤΔ
- DIAMANTIS99
Πιστευεις οτι ειναι ηλιθιος ή θελει να χανει η ομαδα ΤΟΥ?Psagmenos4 έγραψε:Μάλιστα δεν εμπιστεύεται το φορ που σε 1000 λεπτά έχει 4 γκολ 4 ασιστ αλλά εμπιστεύεται τον Σαματα των 3 γκολ σε 3000 λεπτά και τον Τομας του 1.68. Δεν εμπιστεύεται Σορετιρε στο 10 αλλά τον αργοστροφο Μουργκ. Αν είναι να γίνουν μεταγραφες όπως του Τσαλοφ και του ντεσποτοφ που δώσαμε πόσα λεφτα και δεν παίζουν επειδή έχει κολλήματα ο προπονητής τότε το πρόβλημα είναι σε όλο τον οργανισμό.DIAMANTIS99 έγραψε:Μπορει να εχεις δικιο οτι υπολοιπομαστε απο τους ανταγωνιστες σε ποιοτητα , αλλα να προσεχουμε τι λεμε, .Μιλαμε για παιχτες του ΠΑΟΚ (μας αρεσει δεν μας αρεσει) και οι μισοι απο αυτους που ανεφερες ειναι πρωταθλητεςAthens έγραψε:Μπραντον
Σβαμπ
Μουργκ
Λοβρεν
Κολλευ
Σαματα
αν βαλεις και τους Τισουνταλι, Τσαλοφ, Σορετιρε, που δεν τους εμπιστευεται τι μενει?
Καλοκαίρι τελειώνουν συμβόλαια Σαματα, Μπράντον, Τάισον λογικά, Σβαμπ,Οζντοεφ, Μπακαγιοκο, Λοβρεν, Κολευ, Όττο,Σαστρε. Να δω ποιος θα κάνει τις ανανεωσεις ή τις καλύψεις των κενων
Όπως λέει και ο simon sinek, κάποιοι έχετε δημιουργήσει έναν τόσο ισχυρό golden circle που νομίζετε ότι είστε ακόμα και πάνω από τον προπονητή ( δεν το λέω αποκλειστικά για εσένα, αφορμή πήρα) .Leonardo10 έγραψε:Τον Σβαμπ τι τον μετράτε στα χαφ; Μόνο ο αυτή που χτίζουν το ρόστερ και ο Ραζβαν μπορεί να υπολογίζει σαν ανενεργό του ρόστερ τον Σβαμπ. Δεν υπάρχει παίκτης Σβαμπ, η ομάδα έχει 2 χαφ και 2 παλαίμαχους γαία θύρα τις θέσεις.
Αν ο κοουτς υπολογίζει κ θεωρεί τον σβαμπ σημαντικό κομμάτι της ομάδας ( που όντως αυτή είναι η γνώμη του) , ...πάλι σβαμπ θα βλέπουμε
-
- Επικοινωνία:
Ε ναι ειδάλλως θα τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα πάλι. Τι απ'όλα τα παραπάνω είναι αναληθή;thomas Murg έγραψε:Γιατρέ, εγώ εάν ήμουν ο Ιβάν ή ο Γιώργης και διάβαζα τα αποψινά σχόλια στο νήμα του αγώνα και στο Χ ούτε μία μεταγραφή θα έκανα. Ευτυχώς ο Ιβάν και ο Γιώργης δεν είμαι εγώ.Γερασίμου έγραψε:Μου είπαν πριν λίγο πως άκουσαν στο κανάλι του χοντρού ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει μόνο μία μεταγραφή, αυτή του Πένια (και αν γίνει κι αυτή λέω εγώ). Αν ισχύει αυτό, καλό καλοκαίρι στην τέταρτη θέση ελλείψει μάλιστα πέμπτου και χωρίς κάτι άλλο.
Θα συμφωνήσω. Το βασικό είναι ο άξονας. Οι κεντρικοι αμυντικοί και τα χαφ. Θέλεις όχι 1+1 αλλά τουλάχιστον 2+2 σ' αυτές τις θέσεις.cartman έγραψε:Όλες οι σοβαρές ομάδες χτίζονται στον άξονα (τέρμα, στόπερ , χαφ και Φορ). Τα εξτρέμ , τα ακραία μπακ και το 10αρι κάνουν την σοβαρή ομάδα, θεαματικη. Για αυτό η ΑΕΚ κάνει πρωταθλητισμό 3 χρόνια συνεχόμενα με ακραία μπακ της πλάκας και ο γαύρος είναι πρώτος χωρίς σοβαρούς μεσοεπιθετικούς.