Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Μέσα!!!!!!
Θα προτείνεις στο φατσοβιβλίο ......
Εγώ είμαι υπέρ της ιδέας οκ;;;
Και ας λες εσύ κακιά ότι εγώ δεν έχω συγκαλέσει ποτέ υπουργικό συμβούλιο!!!!!
Θα προτείνεις στο φατσοβιβλίο ......
Εγώ είμαι υπέρ της ιδέας οκ;;;
Και ας λες εσύ κακιά ότι εγώ δεν έχω συγκαλέσει ποτέ υπουργικό συμβούλιο!!!!!
- aspromauri
Λοιπόν ... αύριο πρώτα ο ΠΑΟΚ θα κινήσω τις διαδικασίες ..... και από πότε η αλήθεια λέγεται κακία??? Θα με πείς εδώ ακόμα και το γεγονός ότι είσαι νομίμως ΠρωθυπΥργος παίζεται!!!!!!
- dreamwarrior
Έχουν διεξαχθεί εκλογές 2 φορές -και στις 2 σας κατατροπώσαμε......
Που η ανιρρήσεις σας δεσποινίς μου;;;;
Αλλά έτσι είναι.......η κατηφόρα σας έχει πάρει και δεν σταματάτε με τίποτα!!!!!
Που η ανιρρήσεις σας δεσποινίς μου;;;;
Αλλά έτσι είναι.......η κατηφόρα σας έχει πάρει και δεν σταματάτε με τίποτα!!!!!
- aspromauri
Άσε ρε τα σάπια σου με τις σικέ εκλογές που τάζατε ότι δεν μπορείτε ούτε στον ύπνο σας!!!! Τουλάχιστον το δικό μας ποσοστό ήταν πεντακάθαρο και χωρίς ρουσφέτια!!!! Ρε έτσι και ξαναγίνουν εκλογές ούτε το μισό από το δκό μας δεν θα πιάσετε!!!!!! Μόνο οι δύο υπουργοί σου θα σε ψηφίσουν!!!!!!!
- dreamwarrior
Αυτό το υποθετικό " αν" όταν τοι χρησιμοποιείς με θυμίζεις κάτι ασπόνδυλα κιτρινιάρικα πλασματάκια τα οποία έχουν μάστερ στην λασπολογία........
Μήπως είσαι μέλος κι εσύ αυτής της οικογενείας;;;;
Μήπως είσαι μέλος κι εσύ αυτής της οικογενείας;;;;
- aspromauri
Άσε ... και ξέρουμε τί κρυφοερπετό είσαι!!!! Δεν με λές ..... τον Κούπερ τελικά τον βρήκατε γιατί έμαθα τον χάσατε!!!!
- dreamwarrior
Ω πτωχή τω πνεύματι..................
Δεν καπνίζω σαν εσένα τσιγάρα κούπερ.....
Το μόνο κούπερ που ξέρω είναι το μίνι.....αν και τώρα τελευταία είδα κάτι ποσταρίσματα με εκδηλώσεις λατρείας από 'σένα στο πρόσωπο του προπονητή του σκώληξ!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν καπνίζω σαν εσένα τσιγάρα κούπερ.....
Το μόνο κούπερ που ξέρω είναι το μίνι.....αν και τώρα τελευταία είδα κάτι ποσταρίσματα με εκδηλώσεις λατρείας από 'σένα στο πρόσωπο του προπονητή του σκώληξ!!!!!!!!!!!!!!!
- aspromauri
Καταρχήν δεν κάπνισα ΠΟΤΕ cooper .... Και Καταδεύτερον είναι απολύτως φυσιολογικό να ξέρεις μόνο το μίνι κούπερ γιατί είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που θα μπορούσες να αγοράσεις ως γνωστός αποτυχημένος ηλεκτρολόγος !!!!
Freeouli .... εμείς πήγαμε για ύπνο .... και ξυπνήσαμε .... και ήρθαμε και στις δουλειές μας .... και μέχρι να ξαναεμφανιστείς θα έρθει η ώρα να ξαναπάμε για ύπνο!!!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!!!!
Freeouli .... εμείς πήγαμε για ύπνο .... και ξυπνήσαμε .... και ήρθαμε και στις δουλειές μας .... και μέχρι να ξαναεμφανιστείς θα έρθει η ώρα να ξαναπάμε για ύπνο!!!!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!!!!
- dreamwarrior
Μα που μιλάς;;;
Σου δίνει κανείς σημασία;;;
Εγώ φεύγω για ρομαντικό τριήμερο μετά της Κυρίας Πρωθυπουργού και σου στέλνω φιλάκια αγαπητή μου!!!!!
Παρακαλώ τον υπουργό μου να απαντάει σε όποιους με ψάχνουνε!!!!!
Σου δίνει κανείς σημασία;;;
Εγώ φεύγω για ρομαντικό τριήμερο μετά της Κυρίας Πρωθυπουργού και σου στέλνω φιλάκια αγαπητή μου!!!!!
Παρακαλώ τον υπουργό μου να απαντάει σε όποιους με ψάχνουνε!!!!!
- aspromauri
Φτουυυυυ .... και δεν μου το έλεγες νωρίτερα να σας ετοίμαζα κανά ταπεράκι με υπέροχες λιχουδιές από τα υπέροχα χεράκια μου!!!!!!!
Καλά να περάσετε πουλενάκια ....
Υπουργούλινι .... πρόσεχε μην ιδρώσεις πολύ τώρα που εκτελείς χρέη παρα ΠρωθυπΥργού!!!!!!!!
Καλά να περάσετε πουλενάκια ....
Υπουργούλινι .... πρόσεχε μην ιδρώσεις πολύ τώρα που εκτελείς χρέη παρα ΠρωθυπΥργού!!!!!!!!
Τα καθαρίζει, τα ξεπλένει από το χρώμα και τα στεγνώνει κι από Δευτέρα πρωί ξαναπαίρνει τα χρώματα της Ιριδας και ξεκινά πάλι το βάψιμο!

- aspromauri
Τα καθάρισα .... τα ξέπλυνα .... τα φρεσκοέβαψα .... και ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!!!