Γaμιέτaι ο Π..Κ κaι η aστυνομίa φωνaξaν στο 1 λεπτό σιγής τa aρειaνa... Κaι στον ύπνο τους είμaστε.
Τι λε ςρε φίλε γράψανε ποτέ για οριτζιναλ και ημιτασιον δικεφαλους ; Γράφανε τις αηδίες που έγραφε Γάβρος μέχρι και πρόσφατα ; Αυτό το υπεράνω θα μας φάει ......η διοίκηση δεν έχει καμμιά δουλειά να ασχολείται αλλα εμείς οι οπαδοί πρέπει να τους τα λεμε κανονικά .....κοπριες του ΠΟΚ .....joshua έγραψε:Μου αρεσει η επιλεκτικη μας ευαισθησια ειδικα οταν αφορα φυλλαδες λες και οι δικες μας εχουν γραψει λιγα κατα καιρους με αποκλειστικο στοχο να προκαλουν και να δημιουργουν παθη απο τα οποια νομιζουν οτι θα βγουν κερδισμενες στις πωλησεις τους.Ας κερδισω εγω μεσα στο γηπεδο και στα @@ μου τι γραφεται αριστερα και δεξια απο ολους ομως.
joshua έγραψε:Μου αρεσει η επιλεκτικη μας ευαισθησια ειδικα οταν αφορα φυλλαδες λες και οι δικες μας εχουν γραψει λιγα κατα καιρους με αποκλειστικο στοχο να προκαλουν και να δημιουργουν παθη απο τα οποια νομιζουν οτι θα βγουν κερδισμενες στις πωλησεις τους.Ας κερδισω εγω μεσα στο γηπεδο και στα @@ μου τι γραφεται αριστερα και δεξια απο ολους ομως.