Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Pegasus »

1997,2005... 2013 λέει η προφητείa. Θεολογικές σκουληκοδιaφωνίες. :twisted:

Γaμιέτaι ο Π..Κ κaι η aστυνομίa φωνaξaν στο 1 λεπτό σιγής τa aρειaνa... Κaι στον ύπνο τους είμaστε.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μην αγχωνεστε ρε.. Ξεκινα απο 7ετια, συνεχιζει σε 6ετια, 5ετια, 4ετια, 3ετια, 2ετια και μετα ρεζερβε παρεα με Ιωνικο, Πανθρακικό και Ηλιούπολη!!
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Στο Contra παντως λεει οτι αστυνομικες δυναμεις πηγαν στο ξενοδοχειο της αποστολης του αρη για τον φοβο των... Ιουδαιων! Αμα ξερεις να αρθρογραφεις, πετας και κατι τετοια πολυ πετυχημενα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το πρωτοσελιδο της Ωρας για σπορ, περα απο προκλητικο καιο χυδαιο, προσβαλλει την ιστορια μας και ειναι μηνυσιμο αφου προαγει βια..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

+++++
καποιος επιτελους να ασχοληθει γαμω την τρελα μου, αυτη η ανωτεροτητα μας εφαγε
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΟΜΑΤΙ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΝΕΟΣ ΓΚΑΝΤΙ.

Kαλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έλα ρε ο γάβρος έγραψε χειρότερα εμείς θα τους πούμε στο γήπεδο ποιος είναι ο αληθινός δικεφαλος τους μαλακες...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αεκακια δραγουμανοι του ΠΟΚ ο δικός σας αετός είναι κλεμμενος από την εκκλησία αν θέλετε γυριστε το στις ψαλμωδιες με το χατζηχρηστο δεξιό ψαλτη .....άντε με τις βλακείες σας ο ασπρόμαυρος είναι αυθεντικος γιατί εκφράζει πράγματα και δεν περνει το εμβλημα της εκκλησίας αυτούσιο για να κλέψει οπαδούς....
Και φτιάξτε μας κιαλο την τετάρτη θα είναι μαγική βραδιά για μας και εφιαλτική για σας παλιολαμογια....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μου αρεσει η επιλεκτικη μας ευαισθησια ειδικα οταν αφορα φυλλαδες λες και οι δικες μας εχουν γραψει λιγα κατα καιρους με αποκλειστικο στοχο να προκαλουν και να δημιουργουν παθη απο τα οποια νομιζουν οτι θα βγουν κερδισμενες στις πωλησεις τους.Ας κερδισω εγω μεσα στο γηπεδο και στα @@ μου τι γραφεται αριστερα και δεξια απο ολους ομως.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Κανείς δεν είπε ότι οι δικές μας φυλλάδες είναι πχιότητος (sic). Τα πρωτοσέλιδα των χανουμοφυλλάδων αυτή τη βδομάδα όμως θα μπορούσαν άνετα να οδηγήσουν σε μήνυση, ειδικά εκείνο που έλεγε ότι ο Μαρινάκης έταξε το γήπεδο στον ΠΑΟΚ :lol: . Δηλαδή ρε πο@στη εντάξει, συσπειρώνουμε Αρειανούς, Ηρακλειδείς και ΑΕΛτζήδες (και γαυροβάζελους αν λάχει), τώρα θα πρέπει να φροντίζουμε και για την εσωτερική συσπείρωση των ΑΕΚτσήδων; Όποιος θέλει να συσπειρωθεί θα βρίζει τον ΠΑΟΚ; Πτυελοδοχείο είναι η ομάδα;

Κι έτσι ακριβώς όπως τα λέτε είναι. Ο αετός του ΠΑΟΚ είναι ακόμα μια προσαρμογή ενός παλιού συμβόλου από τις πολλές που υπάρχουν (το σύμβολο είναι πανάρχαιο μικρασιατικό). Ο αετός της ΑΕΚ είναι πανομοιότυπος με αυτόν που έχουν στις εκκλησίες κι ευτυχώς που δεν τον έχουμε αλλά ήμασταν λίγο πιο ευρηματικοί (βοήθησε και σε αυτό βέβαια η ένωση του παλιού ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ Θεσσαλονίκης το 1929 γιατί η Ένωση Κωνσταντινουπολιτών θεωρούσε χαζό να έχει δυο ομάδες υπό τη σκέπη της). Η παπαριά περί "αυθεντικών Κωνσταντινουπολιτών" είναι για γέλια. Αυθεντικά κρατικοδίαιτη ομάδα που ζει χάρη σε παραθυράκι σε λαμογιονόμο επί Μητσοτάκη και οι οπαδοί της είναι από τους πρώτους που φώναξαν το "βούλγαροι" παρότι τους ίδιους τους λένε "τούρκους". Συγγενείς είπατε; Αυτά μας έφαγαν, να γιατί οι ΑΕΚτσήδες ήταν σχεδόν οι μόνοι που έρχονταν και το 80 ακόμα (έστω για ένα ημίχρονο) και είναι η ομάδα με την καλύτερη σχετικά παράδοση στην Τούμπα... Αδέρφια των γαύρων είναι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδεςτ

Δημοσίευση από eorptol »

joshua έγραψε:Μου αρεσει η επιλεκτικη μας ευαισθησια ειδικα οταν αφορα φυλλαδες λες και οι δικες μας εχουν γραψει λιγα κατα καιρους με αποκλειστικο στοχο να προκαλουν και να δημιουργουν παθη απο τα οποια νομιζουν οτι θα βγουν κερδισμενες στις πωλησεις τους.Ας κερδισω εγω μεσα στο γηπεδο και στα @@ μου τι γραφεται αριστερα και δεξια απο ολους ομως.
Τι λε ςρε φίλε γράψανε ποτέ για οριτζιναλ και ημιτασιον δικεφαλους ; Γράφανε τις αηδίες που έγραφε Γάβρος μέχρι και πρόσφατα ; Αυτό το υπεράνω θα μας φάει ......η διοίκηση δεν έχει καμμιά δουλειά να ασχολείται αλλα εμείς οι οπαδοί πρέπει να τους τα λεμε κανονικά .....κοπριες του ΠΟΚ .....
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Εμάς κάνουνε άλλα οι εφημερίδες, δες φωτό από Κωνσταντινούπολη... Οι αθηναίοι το κάνουν πιο υποδόρια. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Μου αρεσει η επιλεκτικη μας ευαισθησια ειδικα οταν αφορα φυλλαδες λες και οι δικες μας εχουν γραψει λιγα κατα καιρους με αποκλειστικο στοχο να προκαλουν και να δημιουργουν παθη απο τα οποια νομιζουν οτι θα βγουν κερδισμενες στις πωλησεις τους.Ας κερδισω εγω μεσα στο γηπεδο και στα @@ μου τι γραφεται αριστερα και δεξια απο ολους ομως.

ορθώς.ορθότερα.ορθότατα.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Πήρε πέναλτι ο Εργοτέλης στο Καραϊσκάκη αλλά το έχασε... Για να δούμε...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σωστά υπεράνω να είμαστε κάτι σαν την μανταμ σουσου :lol: :lol: ....να μας βρίζουν αλλα εμείς με ένα χαμόγελο ανωτεροτητας
Να τους προσπερνάμε κα εννοώ πάντα οπαδικα ..... η ΠΑΕ δεν έχει καμμιά δουλειά σε αυτό....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”