Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από gergeo4 »

ο λουτσέσκου δυστυχώς δεν ...δεν μπορεί στα πλειοφ..η ομαδα καθε φορά κρεμαει....και κάτι ακόμα με το που ανανεωσαν οι 3 λες και αποφασισαν να κατσουν και να καλοπερασουν στην υγεία του κοροιδου..
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

JohnDag έγραψε:
dragon έγραψε:
JohnDag έγραψε:Dragon, άσε τις εξυπνάδες και τα «ξεσάλωστε».

Πέρα από τις κατάρες υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα αποτυχίας (που μετρούνται αριθμητικά) και συγκεκριμένα επιχείρημα τα.

Γι’ αυτά έχεις να πεις κάτι ή πάλι θα πάει η μπαλα στην εξέδρα;
Είδες να διαφώνησα σε επιχειρήματα; είδες ποιο μήνυμα σχολίασα?
Ναι βρε αγορι μου απλά σήμερα και μετά από μια ακόμη ΠΑΤΑΓΩΔΗ αποτυχία περιμένω ακόμα και απο εσενα να κανεις κριτική.

Σχόλια κακόβουλα και υβριστικά πάντα θα υπάρχουν.

Άλλου, όμως, είναι η ουσία.
Να κάνουμε κριτική Τζον όχι να επιτρέψουμε να βρει ευκαιρία ο όχλος να βγάλει εμμονές
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

dragon έγραψε:Έχουμε τον πόνο μας εχουμε κ τον ντιμ με τα 234 προφίλ.
Πρεπει να εχετε μεγαλο προβλημα με τον τυπο για να σας εκανε να εχετε παραισθησεις. Οι μοντ σας ειπαν να σταματησετε, εχουμε μιλησει με τα παιδια αλλα καποιοι ανεγκεφαλοι εκει. Περιμενω το μπαν σου
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

dragon έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Πες ρε σύ dragon κάτι διαφορετικό. Τι φταίει αν όχι ο Λουτσεσκου.
Ρε Μόντρεαλ φταίει η όχι να πούμε όχι να αρχίζουμε τα γαμιεται ο λουτσεσκου κ δεν έχουμε κ τα @@ να το γράψουμε

Τι να σου πω....
Είμαι(ήμουν) από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του....
Θες αποδείξεις....
Πάνε διάβασε τι έγραψαν.
Όμως πλέον λέω ότι δεν μπορεί να δια χειριστεί τα ΠΛΕΙ ΟΦ εν μέσω άλλων αγώνων.
Δεν μπορώ πλέον τις δικαιολογίες του.

Δλδ δεν έχω τα αρχ...... εννοείς να τα πω.
Πώς θες να τα γράψω.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Αμα ολοκληρωθει η χρονια με ντεφορμαρισμα και παλι στο πιο κρισιμο σημειο της, τοτε νομιζω πως δεν εχεις να προσφερεις κατι αλλο στο κλαμπ.

Στρατηγε επαναλαμβανομενη συμπτωση παυει να ειναι συμπτωση. Σε εχει παρει το πορτοφολι μετα τον αλμευδα και ο ματζιος. :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

theo-drama έγραψε:Επεξεργαστηκε

Θες να με πεθάνεις,όχι ρε μ...........όχι τέλος από μένα.......
Δεν πα να έχεις 68 ώρες να προετοιμάσεις μια ομάδα ,εμένα πλέον δεν με πείθεις,για ομάδα,που θα παίζει,για να πάει για Πρωτάθλημα στα Πλέι οφ.
Όχι ρε μάγκα ,δεν με ψήνεις πλέον και ημουν ,από τους υποστηρικτές σου μέχρι τώρα.

ΠΟΙΟΟΟΟΟΣ ο ΜΆΝΤΖΙΟΣ.

ΤΕΛΟΟΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ..

ΥΓ.
Δεν θέλω να σβηστεί το ποστ μου.
Τα στατιστικά τι λένε όμως?
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Απλά κοίτα τώρα που θα πετάξει 4 στη Δυναμό την Πέμπτη και θα τα ξεχάσουμε όλα ...
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ετσι πως την εσκασε την ομαδα;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Η ομάδα είναι τόσο ανέτοιμη και απροπονητη ψυχολογικά που πλέον δε χρειάζεται καν να πιέσει ο αντίπαλος για να κάνουμε τη λάθος πάσα και να χαρίσουμε το γκολ.

Πιο soft ομάδα πεθαίνεις.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Εγώ δεν θα σε αναθεματίσω τώρα, θα σε κρίνω τον Μάιο. Αλλά όταν ο Μάντζιος που αμφιβάλλω αν παίρνει 200.000 σου κάνει πλάκα εσένα που παίρνεις 1,7 εκατομμύρια και προσεχώς πάνω από 2 και όταν δεν μπορείς να κάνεις φάση σε μια στοιχειωδώς καλή άμυνα, ε, κάνε και την αυτοκριτική σου επιτέλους.
Εσείς καλά τα εισπράττετε τα μύρια, αλλά εμείς εισπράττουμε πίκρα. Αν η ομάδα από τις 31/3 δεν παρουσιάαει διαφορετικό πρόσωπο προς το καλύτερο φυσικά, θα έχουμε μια τρίτη χρονιά χάλια στα play off.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

"Αναλογα τι εχεις απεναντι σου πρεπει να προσαρμοζεις την ομαδα σου". Ο Μαντζιος το ειπε αυτο ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Δεν πα να ερθει 5-0 την πεμπτη. Χασαμε ΠΑΛΙ απτον ΡΟΥΛΗ. Ακουμε καθολου τους εαυτους μας;;;; 3 ΔΙΠΛΑ ΑΠΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;

ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 3 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ 1994;;;;;;;;;;;;; ΤΙ ΛΕΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ;
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Εγώ θέλω ν' ανανεώσει μέχρι το 2035 μαζί με Μουργκ, Σαμάτα, Τόμας, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο κλπ. Να παίζουμε το ίδιο προβλέψιμο σύστημα, με τις ίδιες αλλαγές στο ίδιο χρονικό διάστημα. Να τον μελετάνε όσοι προπονητές έχουν στοιχειώδη αντίληψη ποδοσφαίρου και να ξέρουν πώς να τον παίξουν. Να μην μπορούμε να εκτελέσουμε ένα πλάγιο τόσα χρόνια! Να μην υπάρχει εναλλακτικό πλάνο. Να μην αλλάζει ΜΙΑ φορά σύστημα. Να μπαίνει ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ φορ που διαθέτει η ομάδα στο 75, 80, 85 αλλά και πάλι να τον εκθέτει. Να μην μπορεί να φορμαριστεί η ομάδα όταν πρέπει δηλαδή στα πλέι οφ και όχι τον Γενάρη. Να έχουμε 75% κατοχή και 300 παράλληλες πάσες από το κέντρο προς τα πίσω. Μακάρι να μείνει για πάντα στην ομάδα μας γιατί φαίνεται ότι αυτό μας αξίζει.
ΥΓ. Σε κάνει χαβαλέ ο Μάντζιος ρε φίλε, να κλαις και να γελάς...
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Έχω αποφασίσει να μην επηρεάσω την υγεία μου, πλέον κατάλαβα ότι πλέον δεν υπάρχει ελπίδα με τον Ραζβαν και είμαι σίγουρος για την κατάληξη. Αν κάπου έπρεπε να ισχύει αυτό έπρεπε να ισχύει στον ΠΑΟΚ, ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.
Βεβαια η ευθύνη δεν παει μόνο σε αυτόν αλλά και σε αυτούς που αποφάσισαν να κάνουνε μια μεταγραφή με το ζόρι την στιγμή που είμασταν 1οι, στους 16 του κονφερενς, και μέσα και ατο κύπελλο. Μπορει να αποφάσισε και ο ίδιος ότι δεν χρειάζεται άλλες μεταγραφές… Πάντως εγω προσωπικά με τον ραζβαν δεν θα είμαι αλλο αισιόδοξος όσο είναι στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

billagorn έγραψε:Ειναι 2-3 ομαδες στην ελαλδα
Που θα σε παιξουν ετσι και εχουν και το οριο ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ που απαιτειται για να σου παρουν βαθμο η βαθμους.
Η Λαμια δεν το περνα το οριο.
Ο ρουλης και η κουλα το περνανε.
Πλεον και ο γαυρος, αν σε παιξει με 3 χαφ.
Ο βαζελος ειναι απο αλλο ανεκδοτο.

Με την κουλα στο 1-1 παρουσιασες κατι διαφορετικο, τους εδωσες την μπαλα και θα μπορουσες να νικησεις.
Εκει αναθαρρησα, γιατι πιστεψα οτι αρχισες να προσαρμοζεσαι.
Ειναι 3 αντιπαλοι στην Ελλαδα που αν σε παιξουν με 3 χαφ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ, ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΟ συστημα.
ΔΩΣΤΟΥς ΤΗ ΜΠΑΛΑ. Η ΠΑΙΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ 3 ΧΑΦ. Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
για ολα τα υπολοιπα ελληνικα ματς, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ.

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ. ΕΛΕΟΣ.

Π Ρ Ο Σ Α Ρ Μ Ο Σ Ο Υ!!!!

Αλλιως, και δεν πιστευω οτι το γραφω, πρεπει να σπασει το φρεσκο συμβολαιο το καλοκαιρι.
Και να ερθει αλλος. που θα θελει να εχει και επιθετικο που ειναι απλα σκορερ, τυπου Ελ καμπι. ας ειναι και δευτερο ραφι. Χρειαζεται να εχεις τουλαχιστον 2 διαοφρετικα συστηματα στο πλανο σου, Τουλαχιστον.
Η δεκαετια του 80 και 90 περασε.

στου κουφου την πορτα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”