19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
-
Re: 19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Κακός εχθές, αρκετά εκνευριστικό το γεγονός να πηγαίνει συνεχώς την μπάλα πίσω χωρίς να μπορεί να κάνει ενα οβερλαπ.
Έχουν περάσει απείρως καλυτερα δεξιά μπακ από την ομάδα
Τσιρι ξεχνάς πως είχε κ χθες αντίπαλο ποιοτικότατο…
Μακάρι να είναι το πρόβλημα μας εμφανίσεις σαν του οτο. Δυστυχώς έχουμε σημαντικότερες αδυναμίες
Μακάρι να είναι το πρόβλημα μας εμφανίσεις σαν του οτο. Δυστυχώς έχουμε σημαντικότερες αδυναμίες
-
Δεν αντιλέγω, απλά δεν είναι το δεξί μπακ που εμένα μου αρέσει. Δεν είναι καθόλου απειλητικός, δεν έχει διεισδυτικοτητα,γενικά δεν είναι σύγχρονο μπακ.
Κοίτα τον ραχμαν, τον λινο, τον ματος.
- aisiodoksos
Διαφωνώ στο ως πιο σύγχρονο μπακ. Κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά σύγχρονο μπακ και πολύ συχνά παίζει και ως inverted wing back. Κάνει αρκετά ουσιαστικά πράγματα μέσα στο γήπεδο και πλέον βοηθάει πολύ στο build up.
Κατά τα άλλα πολύ μέτριος χθες
Κατά τα άλλα πολύ μέτριος χθες
-
τσιριγωτης έγραψε:Δεν αντιλέγω, απλά δεν είναι το δεξί μπακ που εμένα μου αρέσει. Δεν είναι καθόλου απειλητικός, δεν έχει διεισδυτικοτητα,γενικά δεν είναι σύγχρονο μπακ.
Βέβαια σε αντίθεση με τους προηγούμενους είναι ο μόνος που μπορεί να παίξει και τις δύο θέσεις.
- john4serres
Καλά, δώσε του δυο καλούς συμπαίκτες στα χαφ/εξτρεμ και θα σου πω εγώ ποιότητα.τσιριγωτης έγραψε:Δεν αντιλέγω, απλά δεν είναι το δεξί μπακ που εμένα μου αρέσει. Δεν είναι καθόλου απειλητικός, δεν έχει διεισδυτικοτητα,γενικά δεν είναι σύγχρονο μπακ.
Έναν Πινεδα να κινείται στους χώρους και τον καλό Αντριγια.
-
Ισχύει ,αλλά αυτό είναι αρκετό;Maezono Masakiyo έγραψε:τσιριγωτης έγραψε:Δεν αντιλέγω, απλά δεν είναι το δεξί μπακ που εμένα μου αρέσει. Δεν είναι καθόλου απειλητικός, δεν έχει διεισδυτικοτητα,γενικά δεν είναι σύγχρονο μπακ.
Βέβαια σε αντίθεση με τους προηγούμενους είναι ο μόνος που μπορεί να παίξει και τις δύο θέσεις.
-
Re: 19. Jonathan
Έχει τον αντριγια, δεν φτάνει;john4serres έγραψε:Καλά, δώσε του δυο καλούς συμπαίκτες στα χαφ/εξτρεμ και θα σου πω εγώ ποιότητα.τσιριγωτης έγραψε:Δεν αντιλέγω, απλά δεν είναι το δεξί μπακ που εμένα μου αρέσει. Δεν είναι καθόλου απειλητικός, δεν έχει διεισδυτικοτητα,γενικά δεν είναι σύγχρονο μπακ.
Έναν Πινεδα να κινείται στους χώρους και τον καλό Αντριγια.
Πόσα λάθη εχει κάνει;
- ΑποστόληςΑ
Τζόνι τα πράγματα είναι απλά: Στην Ευρώπη θα παίζεις δεξιά και στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα ξεκουράζεσαι παίζοντας αριστερά.
Μέχρι τις 20 Φλεβάρη βέβαια γιατί μετά θα έχουμε μόνο Ελλάδα.
Μέχρι τις 20 Φλεβάρη βέβαια γιατί μετά θα έχουμε μόνο Ελλάδα.
για να κανεις οβερλαπ σαν μπακ θα πρεπει καπου να ακουμπησεις της μπαλα πρωτα μεχρι να ανεβεις .. ο ντεσπο δεν μπορει να την κρατησει και να συνδιαστει ουτε με αντιπαλο την καλλιθεα..τσιριγωτης έγραψε:Κακός εχθές, αρκετά εκνευριστικό το γεγονός να πηγαίνει συνεχώς την μπάλα πίσω χωρίς να μπορεί να κάνει ενα οβερλαπ.
Σωστός ο ντεμιρ!!!
Ούτε ο μπροστινός του βοήθησε αλλά και τα χαφ μας αργά χωρίς βοήθειες.
Ούτε ο μπροστινός του βοήθησε αλλά και τα χαφ μας αργά χωρίς βοήθειες.
-
- ΑποστόληςΑ
Κακός δεν ήταν με την καμία. Η κλωτσιά όμως που έδωσε στον Χατζησαφί στο τέλος ήταν απαράδεκτη, και θα μπορούσε να είχε αποβληθεί.
Συμπλήρωσε 3 κίτρινες και θα χάσει έναν από τους επόμενους 4 αγώνες, με πιο πιθανό το ΠΑΟΚ - Λαμία.
Συμπλήρωσε 3 κίτρινες και θα χάσει έναν από τους επόμενους 4 αγώνες, με πιο πιθανό το ΠΑΟΚ - Λαμία.
-
- Επικοινωνία:
Μέτριος σήμερα τον παρέσυρε η γενικά κακή βραδιά της ομάδας ( κυρίως στο πρώτο ημίχρονο παίζαμε λες και ήμασταν η Κηφισιά)
Σε κάποια φάση αγανάκτησε και έγινε τρίτος μέσος μπας και τσουλησει λίγο η μπάλα......
Σε κάποια φάση αγανάκτησε και έγινε τρίτος μέσος μπας και τσουλησει λίγο η μπάλα......
Οι today βγαλανε μολις οτι μετα απο συζητηση με τον Ιβαν, αποφασιστηκε οτι ο γιονι θα φυγει το καλοκαιρι.
Ομορφα.
Ομορφα.