Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Όποιος θυμάται τη πρώτη χρονιά του Βαρέλα, ας σκεφτεί πως το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τον Έκονγκ.
Και μάλιστα ο πρώτος είχε δίπλα του κάποιον έμπειρο όπως ο Κρέσπο, ο δεύτερος έχει δίπλα του τον Κουλιεράκη.
Κορμί διαθέτει, παραστάσεις έχει, ψηλά είναι πολύ δυνατός, το πρόβλημα είναι χαμηλά και κυρίως κατ' εμέ στο μυαλό του γιατί φαίνεται πως χάνει τη συγκέντρωση του.
Αν δέσει με τους άλλους και αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, μπορεί να κάνει παπάδες.
Μέχρι τώρα δεν μας έχει βγει, αλλά το κακό είναι μικρό, τη στιγμή που ο Κεντζιόρα ανταποκρίνεται πλήρως.
Αυτός που σίγουρα ΔΕΝ χρειάζεται στο ρόστερ, είναι μία ακόμα μεταγραφή Μπότο και ονομάζεται Νάσμπεργκ.
Τρίτο αριστερό στόπερ δεν υπάρχει λόγος να έχουμε στο ρόστερ. Οι δυο μπροστά του είναι σαφέστατα καλύτεροι, οπότε χίλιες φορές να πουληθεί - αποδεσμευτεί ο Νάσμπεργκ και να έρθει κάποιος για δεξιά, ειδικά τη στιγμή που ο Κεντζιόρα είναι δανεικός, παρά να ανοίξει συζήτηση για τον Έκονγκ.
Και μάλιστα ο πρώτος είχε δίπλα του κάποιον έμπειρο όπως ο Κρέσπο, ο δεύτερος έχει δίπλα του τον Κουλιεράκη.
Κορμί διαθέτει, παραστάσεις έχει, ψηλά είναι πολύ δυνατός, το πρόβλημα είναι χαμηλά και κυρίως κατ' εμέ στο μυαλό του γιατί φαίνεται πως χάνει τη συγκέντρωση του.
Αν δέσει με τους άλλους και αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται, μπορεί να κάνει παπάδες.
Μέχρι τώρα δεν μας έχει βγει, αλλά το κακό είναι μικρό, τη στιγμή που ο Κεντζιόρα ανταποκρίνεται πλήρως.
Αυτός που σίγουρα ΔΕΝ χρειάζεται στο ρόστερ, είναι μία ακόμα μεταγραφή Μπότο και ονομάζεται Νάσμπεργκ.
Τρίτο αριστερό στόπερ δεν υπάρχει λόγος να έχουμε στο ρόστερ. Οι δυο μπροστά του είναι σαφέστατα καλύτεροι, οπότε χίλιες φορές να πουληθεί - αποδεσμευτεί ο Νάσμπεργκ και να έρθει κάποιος για δεξιά, ειδικά τη στιγμή που ο Κεντζιόρα είναι δανεικός, παρά να ανοίξει συζήτηση για τον Έκονγκ.
-
Κι εγώ θα έλεγα πως η απο- Μποτοποίηση είναι επιβεβλημένη με ορίζοντα το καλοκαίρι.
Νασμπεργκ , Φιλίπε Σοάρες , Κουαλιάτα , Ρικάρντο κατά πρώτο λόγο
Νασμπεργκ , Φιλίπε Σοάρες , Κουαλιάτα , Ρικάρντο κατά πρώτο λόγο
Για να μιλαμε για απο-Μποτοποιηση του ερχομενου καλοκαιριου θα επρεπε να συμπεριλαβουμε η να συμπεριλαβουμε κ τους Κοταρσκι - Μπραντον - Σαστρε - Ραφα Σοαρες
Πάντως ο γαύρος φέρνει καλά ονόματα και σχετικά νωρίς, ενώ ο βαζελος κινείται επίσης για κάποιους καλούς παίκτες.
Δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξεις τον σχεδιασμό σου με βάση τις μεταγραφές των άλλων, αλλά σίγουρα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα αν γίνουν σε αυτούς οι προσθήκες που ακούγονται.
Δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξεις τον σχεδιασμό σου με βάση τις μεταγραφές των άλλων, αλλά σίγουρα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα αν γίνουν σε αυτούς οι προσθήκες που ακούγονται.
Ο Κοτάρσκι επιλέχθηκε από μία λίστα τερματοφυλάκων από τον προπονητή τερματοφυλάκων μας. Όχι από τον ίδιο τον Μπότο. Έτσι ξέρω εγώ τουλάχιστον. Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι.Special 4 έγραψε:Για να μιλαμε για απο-Μποτοποιηση του ερχομενου καλοκαιριου θα επρεπε να συμπεριλαβουμε η να συμπεριλαβουμε κ τους Κοταρσκι - Μπραντον - Σαστρε - Ραφα Σοαρες
Ο Μπράντον τιμιότατος αλλά όλοι μας ξέρουμε πως αν ο Σαμάττα είχε καλύτερα νούμερα, ο Μπράντον θα ήταν αναπληρωματικός.
Οι Σάστρε και Ράφα, είναι ίδιου επιπέδου. Τιμιότατοι για αναπληρωματικοί, λίγοι - μέτριοι για βασικοί, ειδικά στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου που τα μπακ έχουν αυξημένες αρμοδιότητες (βλ. Μπάμπα).
Οι μεταγραφές Μπότο, προσμετρώντας τα κόστη τους, από εμένα τουλάχιστον κρίνονται πλήρως αποτυχημένες.
Στον ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να ξοδεύονται 10 εκατομμύρια και να σου βγαίνουν ένας, άντε δυο παίκτες.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι Σαχτάρ, ούτε Μπενφίκα.
Λίγο άστοχη η σύγκριση, αλλά για να εξηγήσω αυτό που λέω, βάζω ως παράδειγμα τον Βρύζα. Αν ο Βρύζας είχε 10 εκατομμύρια διαθέσιμο κεφάλαιο μεταγραφών τη τριετία 2008-2011, θα είχε σηκώσει πρωτάθλημα. Ειλικρινά το πιστεύω αυτό.
Δεν μπορείς να δίνεις 2 εκατομμύρια για τον Κουαλιάτα, ενώ για τη θέση αυτή έχεις έναν Ντέλια και τελικά ο Κουαλιάτα να μην αποδίδει ούτε στη τελευταία ομάδα της Βραζιλίας.
Δεν μπορείς να δίνεις κοντά 3.5 εκατομμύρια για τον Φιλίπε Σοάρες και ο Τσιγγάρας να φαίνεται Καντέ μπροστά του.
Αν ερχόντουσαν ελεύθεροι, δεν θα ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα. Με τέτοιο κόστος όμως, δεν γίνεται να μην κριθεί ως αποτυχημένος ο Μπότο.
Άποψη μου.
-
Ο Ράφα σοαρες και ο σαστρε αποκτήθηκαν για βασικά μπακ, αν κρίνεις από τον ρόλο που τους απέκτησε είναι αποτυχημένες κινήσεις, Ο μπραντον θα παραδεχτώ οτι είναι πολύ καλό ντιλ βάση συμβολαίου-προσφοράς. Ο κοταρσκι επίσης είναι πολύ καλή επιλογή αν και λένε πως την τελική επιλογή οπως λεει ο blackgr94 πάνω την έκανε ο τότε προπονητής τερματοφυλάκων Μορειρα, αλλά την λίστα με τον κοταρσκι μέσα την έφτιαξε ο μποτο. Αλλά όταν δαπανάς 3.5M και ποσό μάλλον χαφ που ονομάζεται φιλιπε είναι έγκλημα, με 3.5 φερνεις χαφαρες. Καλά για κουαλιατα ρικαρντο δεν χρειάζεται καν αναφορά, είναι ένα ανέκδοτο. Εγω αυτό που έχω καταλάβει μέχρι σήμερα είναι πως μόνο όταν ήταν ενεργός ο ρόλος του Κωστικου η ομάδα πήρε αυτά που ζητούσε ο ραζβαν και το 80% ήταν πετυχημένες κινήσεις.Special 4 έγραψε:Για να μιλαμε για απο-Μποτοποιηση του ερχομενου καλοκαιριου θα επρεπε να συμπεριλαβουμε η να συμπεριλαβουμε κ τους Κοταρσκι - Μπραντον - Σαστρε - Ραφα Σοαρες
- Amsterdamer_87
Ναι αλλα το κολπο με την ομαδα του Κοταρσκι για να τον παρουμε απ τον Αγιαξ,ο Μποτο το εστησε..
Να τα λεμε κι αυτα..
Να τα λεμε κι αυτα..
Για μενα οι πιθανες μεταγραφικες αναζητησεις εξαρτωνται απο το ποσο ψηλα εχουν βαλει στην ομαδα τον πηχη.Αν εχουν αποφασισει οτι θα κανουμε all in για τον τιτλο πρεπει να γινουν 2-3 ποιοτικες κινησεις για να αποκτησει ποιοτικο βαθος η ομαδα και να αντεξει μεχρι τελος.Για να δωσω ενα παραδειγμα τη χρονια του νταμπλ με εξαιρετικο αμυντικο διδυμο Βαρελα - Κρεσπο επενδυθηκε ενα πολυ σημαντικο ποσο στην αποκτηση Ινγκασον.Δεξι μπακ,μεσοεπιθετικος και στοπερ υπο προυποθεσεις για μενα ειναι απαραιτητες κινησεις αν θελουμε να το παμε μεχρι τελους.
Συμφωνώ και μεγάλη υπόθεση να συζητάμε ότι πάμε για πολλά μονο με 2 κινήσεις. Ειδικά το δεξί μπακ ελπίζω να γίνει και να πετύχει γιατί είναι η πιο κρίσιμη.
Εντωμεταξύ στους ανταγωνιστές γίνονται όλα άνω κάτω λες και είναι καλοκαίρι ...
Εντωμεταξύ στους ανταγωνιστές γίνονται όλα άνω κάτω λες και είναι καλοκαίρι ...
νεαρο εξτρεμ και παικταρα δεξι μπακ.. λογικα μεταγραφες μετα τις 20 του μηνα..
2.5 εκατομμύρια μπροστά, 500 χιλιάρικα σε μπόνους και 15% ποσοστό μεταπώλησης.Napoli4 έγραψε:2.5 ο Φιλίπε, όχι πως αλλάζει κάτι..
Μια μικρή υπενθύμιση γιατί το διαβάζω παντού και το έχω αναφέρει και εγώ! Ναι την χρόνια του Νταμπλ πηγές πήρες Ινγκασον ,σερτζιο,μισιτς,Σφιντερσκι αλλά πούλησες και τον καλύτερο σου παιχτη και πρώτο σου σκόρερ ενώ είχες να πάρεις πρωτάθλημα 34 χρόνια.
Θα δεχόμασταν τώρα πχ να γεμίσουμε με 3-4 ποιοτικούς παίχτες και να πουλήσουμε ντελια πχ ή έστω Ζιβκοβιτς;
Θα δεχόμασταν τώρα πχ να γεμίσουμε με 3-4 ποιοτικούς παίχτες και να πουλήσουμε ντελια πχ ή έστω Ζιβκοβιτς;
Αν είναι ισάξιοι.. βάζεις δίλημμα τώρα….DamoN έγραψε:Μια μικρή υπενθύμιση γιατί το διαβάζω παντού και το έχω αναφέρει και εγώ! Ναι την χρόνια του Νταμπλ πηγές πήρες Ινγκασον ,σερτζιο,μισιτς,Σφιντερσκι αλλά πούλησες και τον καλύτερο σου παιχτη και πρώτο σου σκόρερ ενώ είχες να πάρεις πρωτάθλημα 34 χρόνια.
- Patricio_4
Το τρανσφερμαρκτ λέει ότι υπάρχουν φήμες για Πρίγιοβιτς. Ότι θυμούνται χαίρονται
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk