Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Μην ενθουσιαζεστε με τραβηγμένα σενάρια που γράφουμε μεταξύ μας
Δύο ακριβά βασικά εξτρεμ όχι απλά δε γίνεται αλλά δεν ΚΑΝΕΙ να έρθουν
υπόψιν ότι και όλα τα συμβόλαια των εξτρέμ που έχουμε λήγουν το καλοκαίρι
Καλά μην τρελαίνεστε με αυτό που έγραψε ο Ρομάνο.
Από το contact with PAOK μέχρι το contract with PAOK μερικά εκατομμύρια διαφορά.
Από το contact with PAOK μέχρι το contract with PAOK μερικά εκατομμύρια διαφορά.
- Dimitris_L4
Μλκ ποσο αληθεια ειναι αυτο που το κανουμε ολοιrainmaker έγραψε:Μην ενθουσιαζεστε με τραβηγμένα σενάρια που γράφουμε μεταξύ μας
Εγώ πάντως το έχω δέσει.Dimg4a έγραψε:Μλκ ποσο αληθεια ειναι αυτο που το κανουμε ολοιrainmaker έγραψε:Μην ενθουσιαζεστε με τραβηγμένα σενάρια που γράφουμε μεταξύ μας
Σανσονε-Σοριανο έρχονται πακέτο
Εγω περιμενω Πριγιοβιτς παντωςNapoli4 έγραψε:Εγώ πάντως το έχω δέσει.Dimg4a έγραψε:Μλκ ποσο αληθεια ειναι αυτο που το κανουμε ολοιrainmaker έγραψε:Μην ενθουσιαζεστε με τραβηγμένα σενάρια που γράφουμε μεταξύ μας
Σανσονε-Σοριανο έρχονται πακέτο
Rain ο Sansone ειναι δεκαρι που παιζει ανετα second striker ή αριστερα. Εξτρεμ ειδικα στα 31 του δεν τον λες με τιποτα. Πρεπει να παρουμε ενα κανονικο εξτρεμ, μεχρι και ο μουργκ 10αρι λογιζεται απο λουτσεσκου.rainmaker έγραψε:Μην ενθουσιαζεστε με τραβηγμένα σενάρια που γράφουμε μεταξύ μας
-
makispaspartou
Despodov πάντως δεν είχαμε ποτε! Άρρωστη παικταρα! Ψηλός, ντρίπλερ, φάουλ, γκολ ασίστ .. γενικά παίκτης που του ταιριάζει ο ΠΑΟΚ και η Τούμπα.. θα τον αγαπήσει ο κόσμος!
Τι παρήγγειλες;renegade έγραψε:Εγώ περιμένω το delivery εδώ και καμιά ώρα
Για τον ρασβαν δεν ξέρωmakispaspartou έγραψε:Despodov πάντως δεν είχαμε ποτε! Άρρωστη παικταρα! Ψηλός, ντρίπλερ, φάουλ, γκολ ασίστ .. γενικά παίκτης που του ταιριάζει ο ΠΑΟΚ και η Τούμπα.. θα τον αγαπήσει ο κόσμος!
Τιαμ, Νιμανιmakispaspartou έγραψε:Despodov πάντως δεν είχαμε ποτε! Άρρωστη παικταρα! Ψηλός, ντρίπλερ, φάουλ, γκολ ασίστ .. γενικά παίκτης που του ταιριάζει ο ΠΑΟΚ και η Τούμπα.. θα τον αγαπήσει ο κόσμος!