Όχι, το υστερικό ξεπάτωμα κάθε μέρα του Λουτσέσκου είναι χυδαίο να βαφτίζεται απότοκο απογοήτευσης. Για όνομα δηλαδή. Κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από την εξέλιξη της σεζόν. Κανένας μας δεν είναι. Το να θεωρούμε όμως ότι οι βλαχοστραβοστομιές και τα παραληρήματα δεν έχουν να συνεισφέρουν κάτι ουσιαστικό στη βελτίωση της κατάστασης της ομάδας δε νομίζω ότι είναι παράλογο. Βέβαια, αυτή η συζήτηση κάκιστα συνεχίζει να γίνεται μετά από 2 βδομάδες άρρωστης τοξικότητας (και) στο συγκεκριμένο τόπικ.Amsterdamer_87 έγραψε:Δεν ειναι μενος φιλε..
Απογοητευση μεγαλη ειναι..
Αν ο Ραζβαν ειναι χαρουμενος,εγω και καποιοι αλλοι δεν ειμαστε χαρουμενοι..
Ουτε το ροστερ ειναι για τα μπαζα που λεει κι ο Παοκοβιος πιο πανω..
Ο Ζιλε "σαρδελα" που τρεχει σαν τον Βεγγο και κανει τον χαμαλη !!
Δλδ το μεγαλο θεμα του ροστερ ηταν ο Κουαλιατα κι ο Σοαρες ?? Δυο παιχτες δλδ πατωσαν την ομαδα !!
Εγω θεωρω οτι οι επιλογες του Ραζβαν πηγαν την ομαδα πισω 2 χρονιες..
Μπισε-Μιτριτσα-Τειλορ-Σιντκλει-Ολιβειρα-Καντουρι-Κενζτιορα-Τσιγγαρας δανεικος-Μιχαηλιδης φετος ουτε παγκο..
Εκτος Ευρωπης με 1 ματς την εβδομαδα και σε βγαζει 4ο !!!
Και χανει και ενα Κυπελλο που θα επρεπε να το σηκωσει περιπατο !!!
Και πρεπει δλδ να ειμαστε ευχαριστημενοι και να τον εχουμε συνεχως σε ασυλια ??
Razvan Lucescu III
- navigator11
Re: Razvan Lucescu III
Mods είμαι σίγουρος πως έχετε και προσωπική ζωή και προφανώς άπειρες δουλειές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Θερμή παράκληση για όταν βρείτε χρόνο, κάντε ότι θεωρείτε εσείς πιο σωστό, αλλά παρακαλώ βρείτε τρόπο να κοπούν μαχαίρι οι χαρακτηρισμοί και οι προσβολές.
Ορισμένα στομάχια δεν σηκώνουν τόση αηδία αναπάντητη και μπορεί στην επόμενη προσβολή που θα διαβάσουν να απαντήσουν με τα ανάλογα γαμωσταυρίδια. Σόρυ αλλά μόνο έτσι μπορώ να το πω.
Έχεις ΚΆΘΕ δικαίωμα να μην σου αρέσει ο προπονητής, ο φροντιστής, ο τάδε παίκτης, ο μεγαλομέτοχος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, ο οποιοσδήποτε τέλος πάντων και να γράφεις πως θες να φύγει. Με γεια σου με χαρά σου.
Οι προσβολές όμως και οι χαρακτηρισμοί, δεν θα έπρεπε να έχουν θέση εδώ μέσα.
Και χωρίς καν να υπάρξει προειδοποίηση, όποιος τολμάει να χαρακτηρίσει ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, κατά την άποψη μου θα έπρεπε να τιμωρείται απευθείας.
Θερμή παράκληση για όταν βρείτε χρόνο, κάντε ότι θεωρείτε εσείς πιο σωστό, αλλά παρακαλώ βρείτε τρόπο να κοπούν μαχαίρι οι χαρακτηρισμοί και οι προσβολές.
Ορισμένα στομάχια δεν σηκώνουν τόση αηδία αναπάντητη και μπορεί στην επόμενη προσβολή που θα διαβάσουν να απαντήσουν με τα ανάλογα γαμωσταυρίδια. Σόρυ αλλά μόνο έτσι μπορώ να το πω.
Έχεις ΚΆΘΕ δικαίωμα να μην σου αρέσει ο προπονητής, ο φροντιστής, ο τάδε παίκτης, ο μεγαλομέτοχος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, ο οποιοσδήποτε τέλος πάντων και να γράφεις πως θες να φύγει. Με γεια σου με χαρά σου.
Οι προσβολές όμως και οι χαρακτηρισμοί, δεν θα έπρεπε να έχουν θέση εδώ μέσα.
Και χωρίς καν να υπάρξει προειδοποίηση, όποιος τολμάει να χαρακτηρίσει ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, κατά την άποψη μου θα έπρεπε να τιμωρείται απευθείας.
- paokovios1974
Δεν χρειάζεται κανένας Μοντ.
Γεια σας προς το παρών.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά αλλιώς ούτε ο Νιαγάρας.
Γεια σας προς το παρών.
Amsterdamer_87 έγραψε:Δεν ειναι μενος φιλε..
Δλδ το μεγαλο θεμα του ροστερ ηταν ο Κουαλιατα κι ο Σοαρες ?? Δυο παιχτες δλδ πατωσαν την ομαδα !!
Μπισε-Μιτριτσα-Τειλορ-Σιντκλει-Ολιβειρα-Καντουρι-Κενζτιορα-Τσιγγαρας δανεικος-Μιχαηλιδης φετος ουτε παγκο..
Φίλε άλλο η απογοήτευση και η κριτική, όλοι έχουν δικαίωμα και στην άποψη και στο συναίσθημα. Αλλά εδώ η κατάσταση με μερικούς έχει ξεφύγει, έχει πάει σε επίπεδο εμμονής. Ας πει ο καθένας αυτά που θέλει με σεβασμό και ας αφήσει τη σκέψη του. Όταν ο άλλος 5 φορές τη μέρα μας λέει τα ίδια και τα ίδια με αισχρό και πλήρως απαξιωτικό μας γυρνάνε τα μυαλά ορισμένους, τι να κάνουμε μόνο οι άλλοι έχουν δικαίωμα στο συναίσθημα?....και ειδικά με παιδικά επιχειρήματα...δλδ άμα ο άλλος βρίζει όλη μέρα είναι πιο ΠΑΟΚ? Αυτές τις μαλακίες τις ακούγαμε παιδάκια το '80 στις αλάνες της Τούμπας, φτάσαμε 2023 και τις συνεχίζουμε?
"Ξέρεις ποιος είμαι εγω ?" "Ξέρεις τι χλμ έχω γράψει να ούμε?" "Ρε ξέρεις πόσα χρόνια πάω εγώ Τούμπα και έπινα ρετσίνες με Μάκηδες και Νικόλες?" "Ρε ξέρεις πόσο χρονών είμαι εγώ?".....Ε στα παπάκια μας ρε φίλε κιόλας....Όλοι είναι μεγάλοι και τρανοί και μεις είμαστε τσούτσες...Άμα δεν αντέχουν το διάλογο ας μη συμμετέχουν στο φινάλε, ας πάνε σε καμιά βουνοκορφή να τσιρίζουν τα δικά τους όλη μέρα και να νομίζουν ότι απαντάει ο αντίλαλος.... και άμα δεν την παλεύουν ας πάνε σε καμιά καλίμπρα να ισιώσουνε το στόμα τους και ας πιουν καμιά μαλάμο να λαρώσουν...Άντε με τον κάθε πικραμένο...μπαίνουμε εδώ να πούμε τα σώψυχά μας, να ενημερωθούμε κι έχουμε και τον κάθε έναν να διαβάζουμε 30 φορές τη μέρα τις παρόλες και να απαιτεί και μην υπάρχει κι αντίλογος όταν διαβάζουμε τέρατα....
Εδώ μέσα προσπαθούμε να συνυπάρξουμε όλοι...μικρόσκοσμος......άλλοι άνθρωποι, άλλη κουλτούρα, άλλες παραστάσεις κλπ....
Ως προς το Λούτσο αρκετά παιδιά εδώ μέσα γράφουνε κατά του Λούτσου...κανένας δεν τους την "έπεσε"....Με 2-3 έχει γίνει τζαρτζ λόγω ύφους και φρασεολογίας.
Και θα ξαναπώ ότι πάνω από τον ΠΑΟΚ δεν είναι κανένας Πρόεδρος, προπονητής, παράγοντας παίχτης κλπ αλλά όσους υπάρχουν αυτή τη στιγμή λίγος σεβασμός δεν βλάπτει...
Αυτά από μένα και σταματάω γιατί είμαστε στα όρια του spaming....
- Μπαρκαρούτσος
PaokPatraG4 έγραψε:Τι έγινε έφυγε ο Ασβός;;;;
Ο ασβός πάλι ποιος είναι;
Τα λέμε.paokovios1974 έγραψε:Δεν χρειάζεται κανένας Μοντ.
Γεια σας προς το παρών.
Δεν σε κάνω μπαν.
Όταν συνειδητοποιήσεις ότι η ειρωνία και η επίθεση
ΚΑΘΕ
ΓΑΜΗΜΕΝΗ
ΜΕΡΑ
είναι περιττή και δεν προσφέρει τίποτα, μιας και ΟΛΟΙ εδώ μέσα ξέρουμε ΗΔΗ τι πιστεύεις, τότε καλώς να επιστρέψεις.
Αν επιστρέψεις και συνεχίσεις στο ίδιο στυλ, τότε θα επέλθει εκ νέου ποινή, βαρύτερη από τις προηγούμενες που προφανώς δεν σε συνέτισαν.
- thomas Murg
ΧαχαχαSardan έγραψε:Άμα δεν αντέχουν το διάλογο ας μη συμμετέχουν στο φινάλε, ας πάνε σε καμιά βουνοκορφή να τσιρίζουν τα δικά τους όλη μέρα και να νομίζουν ότι απαντάει ο αντίλαλος....
Μου έφυγε ο καφές από τη μύτη!
Για να ειναι καλα ο ανθρωπος στην ψυχικη του υγεια, για να μην ειναι κολλημενος σε κατι που τον ενοχλει, για να μην επαναλμβανει πραγματα που γνωριζει κατα βαθος πως δεν ωφελει κανεναν, θα πρεπει να ειναι καλα με τον εαυτο του.
Να τον αγαπαει για αυτο που ειναι πραγματικα. Να τον εχει αποδεχτει.
Να μπορει να κοιμηθει ησυχος το βραδυ που πεφτει στο κρεβατι του, γνωριζοντας οτι μεσα στην μερα που περασε βελτιωθηκε εστω και στο ελαχιστο.
Να τον αγαπαει για αυτο που ειναι πραγματικα. Να τον εχει αποδεχτει.
Να μπορει να κοιμηθει ησυχος το βραδυ που πεφτει στο κρεβατι του, γνωριζοντας οτι μεσα στην μερα που περασε βελτιωθηκε εστω και στο ελαχιστο.
+++++++Sardan έγραψε:Amsterdamer_87 έγραψε:Δεν ειναι μενος φιλε..
Φίλε άλλο η απογοήτευση και η κριτική, όλοι έχουν δικαίωμα και στην άποψη και στο συναίσθημα. Αλλά εδώ η κατάσταση με μερικούς έχει ξεφύγει, έχει πάει σε επίπεδο εμμονής. Ας πει ο καθένας αυτά που θέλει με σεβασμό και ας αφήσει τη σκέψη του. Όταν ο άλλος 5 φορές τη μέρα μας λέει τα ίδια και τα ίδια με αισχρό και πλήρως απαξιωτικό μας γυρνάνε τα μυαλά ορισμένους, τι να κάνουμε μόνο οι άλλοι έχουν δικαίωμα στο συναίσθημα?....και ειδικά με παιδικά επιχειρήματα...δλδ άμα ο άλλος βρίζει όλη μέρα είναι πιο ΠΑΟΚ? Αυτές τις μαλακίες τις ακούγαμε παιδάκια το '80 στις αλάνες της Τούμπας, φτάσαμε 2023 και τις συνεχίζουμε?
"Ξέρεις ποιος είμαι εγω ?" "Ξέρεις τι χλμ έχω γράψει να ούμε?" "Ρε ξέρεις πόσα χρόνια πάω εγώ Τούμπα και έπινα ρετσίνες με Μάκηδες και Νικόλες?" "Ρε ξέρεις πόσο χρονών είμαι εγώ?".....Ε στα παπάκια μας ρε φίλε κιόλας....Όλοι είναι μεγάλοι και τρανοί και μεις είμαστε τσούτσες...Άμα δεν αντέχουν το διάλογο ας μη συμμετέχουν στο φινάλε, ας πάνε σε καμιά βουνοκορφή να τσιρίζουν τα δικά τους όλη μέρα και να νομίζουν ότι απαντάει ο αντίλαλος.... και άμα δεν την παλεύουν ας πάνε σε καμιά καλίμπρα να ισιώσουνε το στόμα τους και ας πιουν καμιά μαλάμο να λαρώσουν...Άντε με τον κάθε πικραμένο...μπαίνουμε εδώ να πούμε τα σώψυχά μας, να ενημερωθούμε κι έχουμε και τον κάθε έναν να διαβάζουμε 30 φορές τη μέρα τις παρόλες και να απαιτεί και μην υπάρχει κι αντίλογος όταν διαβάζουμε τέρατα....
Εδώ μέσα προσπαθούμε να συνυπάρξουμε όλοι...μικρόσκοσμος......άλλοι άνθρωποι, άλλη κουλτούρα, άλλες παραστάσεις κλπ....
Ως προς το Λούτσο αρκετά παιδιά εδώ μέσα γράφουνε κατά του Λούτσου...κανένας δεν τους την "έπεσε"....Με 2-3 έχει γίνει τζαρτζ λόγω ύφους και φρασεολογίας.
Και θα ξαναπώ ότι πάνω από τον ΠΑΟΚ δεν είναι κανένας Πρόεδρος, προπονητής, παράγοντας παίχτης κλπ αλλά όσους υπάρχουν αυτή τη στιγμή λίγος σεβασμός δεν βλάπτει...
Αυτά από μένα και σταματάω γιατί είμαστε στα όρια του spaming....
Αυτοι δεν ειναι, ουτε ο Αουγκουστο ουτε ο Ταισον.paokovios1974 έγραψε: Προκειμένου να δικαιολογήσετε τον ακατανομαστο δε θα μου βγάλετε σαρδέλες τον Αντριγια τον Ναρευ τον Κωσταντελια τον Ιγκασον τον Κοταρσκι τον Κουλιερακη
Κάπου δηλαδή.
Ολοι οι αλλοι ειναι
H απάντηση είναι πολύ απλή.Amsterdamer_87 έγραψε:Δεν ειναι μενος φιλε..
Επιστροφή Μπράντον -νελσον και επέλεξε όποιον προπονητή θες.
Βέβαια ο νέος προπονητής θα έχει το πλεονέκτημα ότι κοταρσκι, κουλιερακης,νταντάς κ ντελιας θα έχουν πλέον μια χρονιά εμπειρίας στον πρωταθλητισμό.
Ακόμα και έτσι όμως δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί που θα σε έχουν μέχρι 2 αγωνιστική των πλέι οφ να ονειρεύεσαι πρωτάθλημα
Προφανώς σε εκείνη την " προδοσία " έβαλε το χεράκι και του και ο Ιβάν γι αυτό και ο ίδιος αν και τεράστια εγωιστής άνθρωπος επέλεξε να τον ξαναπροσλαβειpaokovios1974 έγραψε:Δεχτείτε έστω εσείς οι μη 50ριδες ότι εμάς τους 50ριδες μας πειραξε λίγο παραπάνω το πισωγυρισμα που προκάλεσε η προδοσία του 1μερα πριν την αναχώρηση μας για Ολλανδία.
34 χρόνια περιμέναμε και μόλις γέλασε το χειλάκι
μας, ξανά στο πουθενά ξανά απ' την αρχή. Και όπως αποδείχτηκε δεν έχουμε συνερθεί ακόμα από τοτε
-
Έφαγε προδοσία ο Ιβάν με το ποντιακό του κεφάλι και τον ξαναπήρε πίσω.
Το μεγαλύτερο ανέκδοτο.
Το μεγαλύτερο ανέκδοτο.
-
Τον ξαναπηρε πισω με το
ποντιακο του το κεφαλι και
πετυχε καθε στοχο που εβαλε
εδω και δυο ολοκληρα χρονια!
Ακομα μεγαλυτερο.-
ποντιακο του το κεφαλι και
πετυχε καθε στοχο που εβαλε
εδω και δυο ολοκληρα χρονια!
Ακομα μεγαλυτερο.-
Βασικά μετά τα περσινά και τις τιμές εκκίνησης που έχουν σήμερα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο οι κοταρσκι, κουλιερακης, ντουγκλας, Ντελιας...ναι πέτυχε αρκετά μεγάλο μέρος των επιδιωκόμενων στόχων
- navigator11
Ρε μάγκες, καλώς ή κάκιστα, ο προπονητής συνεχίζει στην ομάδα. Ας το δεχτούμε πλέον όλοι κι ας εστιάσουμε στην ανάγκη τη χρονιά αυτή όλοι οι αρμόδιοι για την εικόνα του αγωνιστικού να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη και τις κακές εκτιμήσεις ώστε να δούμε έναν πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ τη σεζόν αυτή. Αυτό υποθέτω ότι μας απασχολεί πρώτιστα όλους. Μπορεί και να γράφω παπαριές ως προς το αμέσως προηγούμενο βέβαια ...