++++ και από μέναΙάσονας έγραψε:Επειδή παρατηρώ πως το κλίμα κατά του Λουτσεσκου ειναι τρομερά αρνητικό στο φόρουμ απλά να αναφέρω πως και εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο παραπάνω.alejio4 έγραψε:Ψυχραιμία ρε σεις. Δεν έχετε βαρεθεί μετά από κάθε αποτυχία να βγάζετε σκούπες πούλο ο ένας και πούλο ο άλλος; Ποδόσφαιρο είναι και θα χάσεις και θα κερδίσεις. Αν το πρόβλημα που βλέπει ο κόσμος είναι ο λουτσεσκου, ο Ρασβαν που έφερε αήττητο νταμπλ τότε το ελάχιστο που θα πω είναι ότι έχετε κοντή μνήμη. Η ομάδα χτίζεται από την αρχή για όποιον δε το έχει καταλάβει. Για να χτιστεί θα φάει και φαπες. Και αποκλεισμούς. Δε μπορείς να αλλάξεις το δημιουργό που εμπιστεύτηκε να σου χτίσει την ομάδα. Οπότε στήριξη υπομονή και πίεση να γίνουν 2/3 μεγάλες μεταγραφές. +5/10 αποχωρήσεις.
Προσωπικά εμπιστεύομαι τον Λουτσεσκου να χτίσει την νέα ομάδα του ΠΑΟΚ πάρα τα λάθη που ίσως έκανε σε αυτά τα δύο παιχνίδια.
Θα λυπηθώ πολύ αν φύγει γιατί άλλο ένα πρότζεκτ στον ΠΑΟΚ δεν θα τηρηθεί, για 2 αποτελέσματα, επειδή όσοι έκραζαν για χρόνια και ζητούσαν ανανέωση τώρα δεν δέχονται πως η ανανέωση και χτίσιμο καινούργιας ομάδας έχει και παράπλευρες απώλειες.
Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
- Sick Bastard
Δεν το λέω τόσο για τον Λούτσε, ή για τον Ιάσονα όσο γενικά.
Δεν είναι ''ανανέωση'' να παίζεις 2 προκριματικά με 11αδα ανάγκης.
Δεν είναι ''ανανέωση'' να παίζεις 2 προκριματικά χωρίς αριστερό εξτρέμ.
Δεν είναι ''ανανέωση'' να παίζεις 2 προκριματικά με 11αδα ανάγκης.
Δεν είναι ''ανανέωση'' να παίζεις 2 προκριματικά χωρίς αριστερό εξτρέμ.
- PAOKevolution
Δε χρειάζεται να φύγει. Θα είναι ολοκληρωτικό πισωγύρισμα. Να απαιτήσεις χθες παίκτες πρώτης γραμμής. Οκ, συμπληρώσαμε κάπως τα κενά, ας πάμε τώρα στο κυρίως πιάτο.
Ο Λουτσεσκου παιζει χωρις αριστερο εξτρεμ 3 χρονια,οχι φετος και ειναι επιλογη του...
- Sick Bastard
-
Ο ανθρωπος ζηταει 10αρι 2 χρονια.
Ζηταει φορ-κολωνα.
Και μπακαρες να δινουν πλατος.
Και τι πηρε;
Τον κανενα ( καλα που δεν του εφεραν κανενα Σοτελδο)
Τον Μπραντον ( 1,50 τουριστα)
Τον Ραφα Σοαρες που μπροστα του ο Σιντκλει ειναι Ρομπερτσον.
Του ζηταμε να φτιαξει μουσακα χωρις μελιτζανες και φταιει κι απο πανω...
Ζηταει φορ-κολωνα.
Και μπακαρες να δινουν πλατος.
Και τι πηρε;
Τον κανενα ( καλα που δεν του εφεραν κανενα Σοτελδο)
Τον Μπραντον ( 1,50 τουριστα)
Τον Ραφα Σοαρες που μπροστα του ο Σιντκλει ειναι Ρομπερτσον.
Του ζηταμε να φτιαξει μουσακα χωρις μελιτζανες και φταιει κι απο πανω...
-
Πάντως από τις 4 σεζόν που ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ, στις 3 τα έκανε σκατα στην Ευρώπη. 2 αποκλεισμοί και μια άθλια πορεία σε όμιλο Europa. Για να είμαι δίκαιος με την Εστερσουντ δεν φταίει μόνο αυτός, γιατί ήταν 10 μέρες στην ομάδα.
Το οτι ζηταει φορ κολωνα το ξερουμε η το μαντευουμε? Τον ακπομ δηλαδη δεν τον ηθελε αυτος? Τον Μπαντον και τα χαρακτηριστικα του τον πηρε αυθαιρετα ο Μποτο? Ο Κουαλιατα δεκαρι ηταν και οταν τον ειδαμε αριστερα καποιοι εγραφαν εδω μεσα οτι αυτο ειναι το συστημα του Λουτσεσκου να παιζει με δεκαρι αριστερα και τωρα ξαφνικα δεν εχουμε δεκαρι και παλι...
Δεν είμασταν λέει προετοιμασμένοι για αυτά τα παιχνίδια
Τρελά πράγματα ακούμε
Ξαφνικά μέσα ιουλίου μας είπαν παίζουμε Ευρώπη;
Δεν το ξέραμε ακριβως 2 μήνες πριν;
Δεν φτάνουν 2 μήνες για να προετοιμαστείς για Λεφσκες;;;
Θα μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει ή δεν μας πέφτει λόγος;
Τρελά πράγματα ακούμε
Ξαφνικά μέσα ιουλίου μας είπαν παίζουμε Ευρώπη;
Δεν το ξέραμε ακριβως 2 μήνες πριν;
Δεν φτάνουν 2 μήνες για να προετοιμαστείς για Λεφσκες;;;
Θα μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει ή δεν μας πέφτει λόγος;
Τωρα αν εγω θεωρησω οτι μεσα του ειναι ανακουφισμενος που θα παιζει μια φορα την εβδομαδα θα ειμαι κακεντρεχης;;
Μεγαλη απογοητευση το πως προσεγγισε τα 2 ματς. Μεγαλη απογοητευση οτι δειχνει ανορεκτος και δειχνει να μην πιστευει το πλανο. Το οποιο πλανο.
Και το λεω εγω που ξαναλεω οτι πινω νερο στο ονομα του.
Μεγαλη απογοητευση το πως προσεγγισε τα 2 ματς. Μεγαλη απογοητευση οτι δειχνει ανορεκτος και δειχνει να μην πιστευει το πλανο. Το οποιο πλανο.
Και το λεω εγω που ξαναλεω οτι πινω νερο στο ονομα του.
- PAOKevolution
Δε νομίζω πως ισχύει ο λογισμός σου νούνιες. Βέβαια, θα πρέπει να παρουσιάσει πλέον μια ομάδα που θα κερδίζει παντού ή τουλάχιστον θα είναι ξεκούραστη, όταν πέρσι όλη τη χρονιά μιλούσε για 2 ματς την εβδομάδα και πόσο κουραστικό είναι. Να δούμε φέτος με 1 ματς την εβδομάδα. Πλέον και ο ίδιος ξέρει πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Ακομη εδω εισαι ρε?
Σηκω φυγε αν εχεις λιγη τσιπα!
Περσι που μας κουβαληθηκες με 1.8 μυρια και υφος σωτηρα, ειπες πως αν δεν πετυχεις θα φυγεις.
Οχι απλα δεν πετυχες αλλα μας ντροπιασες.
Σηλω φυγε να ηρεμησουμε.
Δεν εχω ελπιδα οτι θα σε στειλει ο Ιβαν, γτ μαλλον δεν πολυνοιαζεται, και εχει φαει τον παπα οτι εισαι η ιερη αγελαδα της προπονητικης...
Δευτερη χρονια στον παγκο και δεν εχεις εξελιξει μισο παιχτη. Φυσικη κατασταση μηδεν. Ψυχολογια μηδεν.
Φυγε σε παρακαλω να ηρεμησουμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σηκω φυγε αν εχεις λιγη τσιπα!
Περσι που μας κουβαληθηκες με 1.8 μυρια και υφος σωτηρα, ειπες πως αν δεν πετυχεις θα φυγεις.
Οχι απλα δεν πετυχες αλλα μας ντροπιασες.
Σηλω φυγε να ηρεμησουμε.
Δεν εχω ελπιδα οτι θα σε στειλει ο Ιβαν, γτ μαλλον δεν πολυνοιαζεται, και εχει φαει τον παπα οτι εισαι η ιερη αγελαδα της προπονητικης...
Δευτερη χρονια στον παγκο και δεν εχεις εξελιξει μισο παιχτη. Φυσικη κατασταση μηδεν. Ψυχολογια μηδεν.
Φυγε σε παρακαλω να ηρεμησουμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να φύγει, να φύγει.
Να φέρει ο Μποτο κάνα φερελπι Πορτογαλο με 300Κ τον χρόνο, να γλυτώσουμε ακόμα 1.5Μ.
Άλλωστε όλο το παιχνίδι εκεί παίζετε πλέον.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να φέρει ο Μποτο κάνα φερελπι Πορτογαλο με 300Κ τον χρόνο, να γλυτώσουμε ακόμα 1.5Μ.
Άλλωστε όλο το παιχνίδι εκεί παίζετε πλέον.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το παιχνιδι που προσπαθει να παιξει ο ΠΑΟΚ το εχει καταλαβει κανεις? Αυτο το τσουκου τσουκου μπολ,αδειαζω τον αξονα, τους παω ολους στα ακρα ,δεν παταει ψυχη περιοχη και γεμιζω σε αυτη ενω δεν εχω φορ?
-
Αντικειμενικά πάντως, είναι πετυχημένη ή αποτυχημένη μέχρι τώρα η δεύτερη θητεία Λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ;
Βλέπετε έναν άνθρωπο που διψάει να πετύχει ή έναν άνθρωπο που πάντα έχει έτοιμη την δικαιολογία για κάθε αποτυχία;
Το 2017 ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να αποδείξει ότι δεν είναι απλά ο "γιος του Λουτσεσκου". Διψούσε να αλλάξει επίπεδο στην καριέρα του και έδειχνε. Σήμερα έχει το ύφος του προπονηταρα που θα έπρεπε να προπονει ομάδες Τσάμπιονς λιγκ και έχει βρεθεί μπλεγμένος στα διάφορα πρότζεκτ του ΠΑΟΚ που δεν φαίνεται να τα πιστεύει κιόλας.
Βλέπετε έναν άνθρωπο που διψάει να πετύχει ή έναν άνθρωπο που πάντα έχει έτοιμη την δικαιολογία για κάθε αποτυχία;
Το 2017 ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να αποδείξει ότι δεν είναι απλά ο "γιος του Λουτσεσκου". Διψούσε να αλλάξει επίπεδο στην καριέρα του και έδειχνε. Σήμερα έχει το ύφος του προπονηταρα που θα έπρεπε να προπονει ομάδες Τσάμπιονς λιγκ και έχει βρεθεί μπλεγμένος στα διάφορα πρότζεκτ του ΠΑΟΚ που δεν φαίνεται να τα πιστεύει κιόλας.