Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Ισοβιο συμβολαιο θα του εκανα. Ακομα κι οταν παρατησει την προπονητικη να ειναι εδω
-
papwolf
Ε, μα για όλα αυτά τον έφεραν πίσω.aivas19 έγραψε:#Lucescu "Δεν είμαι ειδικός, αλλά ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου λέω τη γνώμη μου, με βάση την εμπειρία που έχω. Σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα η κατανομή των χρημάτων γίνεται κεντρικά. Έτσι όλες οι ομάδες έχουν εξασφαλισμένα χρήματα. Πρέπει να τους βοηθήσουμε" #PAOKHNKR #UECL
#Lucescu "Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να στηρίξει όλες τις ομάδες, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αποφύγουν οικονομικά προβλήματα και να είναι ανταγωνιστικές. Δεν πρέπει να έχουμε ομάδες που θα εγκαταλείψουν τη σεζόν" #PAOKHNKR #UECL
#Lucescu "Όλοι όσοι βρισκόμαστε σε μία ποδοσφαιρική ομάδα θέλουμε να παίζουμε. Πρέπει όμως να σκεφτούμε και τις μικρότερες ομάδες που αγωνίζονται να έχουν τα απαραίτητα χρήματα ώστε να επιβιώσουν και να βγάλουν τη σεζόν" #PAOKHNKR #UECL
Τελικα εισαι τα παντα ρε Λουτσε. Και ΤΔ και υπευθυνος επικοινωνιας και marketing director και CEO
Δύο τρία στελέχη να είχαμε ακόμα σαν τον Λούτσε θα είμασταν ήδη στο τοπ 30 ...
ο άνθρωπος είναι διάνοια ... ο ορισμός του σε πουλάω και σε αγοράζω ...
ποδοσφαιρικά μπορεί να διαφωνούμε φαινομενικά σε κάποια θέματα ... αλλά εντάξει εκεί υπάρχουν διάφοροι δρόμοι επιτυχίας ...
ο άνθρωπος είναι διάνοια ... ο ορισμός του σε πουλάω και σε αγοράζω ...
ποδοσφαιρικά μπορεί να διαφωνούμε φαινομενικά σε κάποια θέματα ... αλλά εντάξει εκεί υπάρχουν διάφοροι δρόμοι επιτυχίας ...
Για αυτό και όλοι εκεί θα πρέπει να κάνουν ότι λέει.
Πηδήξτε θα λέει ο λουτσέσκου θα πηδάνε αυτοί στα γραφεία καί οι διοικητικοί, χωρίς μα και μου
Πηδήξτε θα λέει ο λουτσέσκου θα πηδάνε αυτοί στα γραφεία καί οι διοικητικοί, χωρίς μα και μου
-
ariskatiforos
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να μπει η προτομή του λουτσεσκου δίπλα στον δικέφαλο αετό η τα κεφαλια του αετού να είναι το δεξί κ το αριστερό προφίλ του ακόμα καλύτερα
Ρε τι πάθαμε
Ρε τι πάθαμε
-
ariskatiforos
Τι έγινε μεγάλε πειράχτηκες ;σου θίξαμε το τοτέμ ;
Υπάρχει κάτι που λέγεται μέτρο αλλά τελικά είναι δύσκολο ν γίνει αντιληπτό
Όποτε αστο συνεχίστε την απαξιωτική για τον σύλλογο υπερβολη εδώ θα είμαστε στη πορεία κ θα κρίνουμε
Όποτε αστο συνεχίστε την απαξιωτική για τον σύλλογο υπερβολη εδώ θα είμαστε στη πορεία κ θα κρίνουμε
- abc_o_ karpouzas
Εύχεσαι;
Παρακαλάς;
Την αποτυχία....δεν κατάλαβα
Τελικά μας πήρε ο...... κατήφορος
Παρακαλάς;
Την αποτυχία....δεν κατάλαβα
Τελικά μας πήρε ο...... κατήφορος
- bersekeros
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί σήμερα που μίλησε στη συνέντευξη τύπου, είπε ότι μπορούμε να παίξουμε και χώρις επιθετικό, όπως και άλλες ομάδες στην Ευρώπη που είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης;
Το παρακάτω είναι για τρολάρω την γκρίνια και την μίρλα των ημερών.
Η απουσία σου βροχή
περνάει στα κόκαλα μου
και της ψυχής σου η αποχή
τραντάζει την καρδιά μου
Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης
μέσα σε μια φάση τραγική
και η σωτηρία μου είσαι εσύ
Είμαι σε κατοσταση εκτάκτου ανάγκης
μέσα σε μια φυση τραγική
Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου αγάγκης
Η αγωνία μου κι εσύ
στο γύρο του θανάτου
κάνει ακόμα πιο σκληρή
τη νύχτα του Σαββάτου
μέσα σε μια φάση τραγική
μέσα σε μια φάση τραγική
Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου αναγκης
και η σωτηριά μου είσαι εσύ
Είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης;
Το παρακάτω είναι για τρολάρω την γκρίνια και την μίρλα των ημερών.
Η απουσία σου βροχή
περνάει στα κόκαλα μου
και της ψυχής σου η αποχή
τραντάζει την καρδιά μου
μέσα σε μια φάση τραγική
Είμαι σε κατοσταση εκτάκτου ανάγκης
μέσα σε μια φυση τραγική
Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου αγάγκης
Η αγωνία μου κι εσύ
στο γύρο του θανάτου
κάνει ακόμα πιο σκληρή
τη νύχτα του Σαββάτου
μέσα σε μια φάση τραγική
μέσα σε μια φάση τραγική
Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου αναγκης
και η σωτηριά μου είσαι εσύ
Είναι τραυματική εμπειρία η παρακολούθηση των συνεντεύξεων. Ολοι καταλαβαίνουμε τα Αγγλικά του Ρασβαν, δεν χρειάζεται αυτό το μαρτύριο της μετάφρασης (μόλις πέρασα ακόμη ένα με τη σημερινή).gkaletsi έγραψε:Δεν είναι μεταφραστής ο άνθρωπος. Τουλάχιστον δεν φαίνεται να είναι έτσι δηλωμένος. Ανήκει στην ομάδα του προπονητή (πήγε μαζί του στην Αλ χιλαλ) , άρα της εμπιστοσύνης του και κάνει τις μεταφράσεις.Мир έγραψε:Βλεπω την συνέντευξη τύπου, ο μεταφραστής που έχουμε είναι ο ορισμός του ερασιτεχνισμού.
Αν ειναι να έχουμε τετοιες μεταφράσεις. καλύτερα πάρτε Ρουμανο μεταφραστή να μην καταλαβαίνουνε την μετάφραση και φρικαρουμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στην σελίδα της ΠΑΕ τον έχει ως γυμναστή αποκατάστασης και αποθεραπείας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ariskatiforos
Δεν εύχομαι ούτε παρακαλάω γράφω εδώ 13 χρόνια κ οποιος παρακολουθεί κ έχει στοιχειώδη κρίση καταλαβαίνει
Αυτό π γίνεται πλέον ξεπερνάει τη προσωπολατρεία
Μ θυμίζει ιθαγενείς που τους μαγεύουν τα καθρεφτάκια
Θεωρώ μέγιστη υποτίμηση του συλλόγου αυτή τη πλήρη παράδοση της επιτυχίας του Νταμπλ στα πόδια του λουτσεσκου
Υπάρχει κ ένας σύλλογος με δυναμική κ ένας πρόεδρος απλας τουλάχιστον τότε αλλά κ γενικώς κατά τη γνώμη μου
Κ στη τελική ας κρατήσουν οι χοροί για τον Μάιο
Ποιος βιάζεται σκοντάφτει
Θεωρώ μέγιστη υποτίμηση του συλλόγου αυτή τη πλήρη παράδοση της επιτυχίας του Νταμπλ στα πόδια του λουτσεσκου
Υπάρχει κ ένας σύλλογος με δυναμική κ ένας πρόεδρος απλας τουλάχιστον τότε αλλά κ γενικώς κατά τη γνώμη μου
Το μοναδικό μου τοτέμ είναι ο ΠΑΟΚ.ariskatiforos έγραψε:Τι έγινε μεγάλε πειράχτηκες ;σου θίξαμε το τοτέμ ;
Ποιο είναι το μέτρο, μπορείς να μας βοηθήσεις με την Σοφία σου? Ή μήπως μόνο να προσβάλεις ξέρεις?
Όχι τίποτα μπας και καταφέρουμε να το αντιληφθούμε και μεις.
Όσο για το τελευταίο,άλλος βλέπω να απαξιώνει στελέχη.
Εκτός αν πιστεύεις ότι κάποιοι νομικοί ή κάποιοι επικοινωνιολόγοι έχουν μεγαλύτερη γνώση του ποδοσφαίρου από τον προπονητή
Τοτε γιατι βιαζεσαι να κανεις κριτικη και δεν περιμενεις λιγο? Να σκονταψεις θελεις?ariskatiforos έγραψε:Δεν εύχομαι ούτε παρακαλάω γράφω εδώ 13 χρόνια κ οποιος παρακολουθεί κ έχει στοιχειώδη κρίση καταλαβαίνει
-
ariskatiforos
Το εξηγώ παραπάνω μ φαίνεται
Μέτρο είναι να μη πανηγυρίζεις πριν το τέλος
Μέτρο είναι ν μην αποδίδεις θεϊκές ιδιότητες σε ανθρώπους
Μέτρο είναι ν μη κατανέμεις μονοπαντα σ έναν το μερίδιο της επιτυχίας
Ειδικότερα όταν αυτός ο ένας είναι μικρότερο μέγεθος από τον σύλλογο κ αναδείχτηκε μέσω αυτού
Μέτρο είναι ν συνυπολογίζεις κ την οικονομική συνεισφορά του ηγέτη της ομάδας
Μέτρο είναι κ να μην εισαι αλαζόνας υπέρ εκτιμώντας τις ικανότητες σου
Κ όπως είπα ας περιμένουμε τον Μάιο κ τότε ας χτίσουμε κ ένα αδριάντα σε μέγεθος κολοσσού της Ρόδου
Αλλά τη δεδομένη είναι υπερβολή όλο αυτό π γίνεται κ απαξιώνει πρώτα τον σύλλογο
Εγώ δε κάνω κριτική στον προπονητή
Σ αυτά που λέγονται κάνω
Κ στον προπονητή έκανα για τα ματς με τη μποεμιαν κ τις αγκυλώσεις του κ τις απαξιωτικές δηλώσεις του για τον τζολη κλπ
Όπως είχα πει κ στα φιλικά ότι το μενταλιτι είναι εμφανές
Δε βιάζομαι κ ούτε κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μ εδώ θα είμαι να πανηγυρίζω πρώτος κ να του αποδώσω τ εύσημα αν τα καταφέρει
Αλλά είμαι πρώτα ΠΑΟΚ όχι λουτσεσκου κ αυτή η εθελουσία παράδοση άνευ όρων σ ένα προπονητή είναι για μένα υποτιμητική για τον σύλλογο λες κ είμαστε η άνω ραχούλα κ ο λουτσεσκου ο επίγειος θεός
Μέτρο είναι να μη πανηγυρίζεις πριν το τέλος
Μέτρο είναι ν μην αποδίδεις θεϊκές ιδιότητες σε ανθρώπους
Μέτρο είναι ν μη κατανέμεις μονοπαντα σ έναν το μερίδιο της επιτυχίας
Ειδικότερα όταν αυτός ο ένας είναι μικρότερο μέγεθος από τον σύλλογο κ αναδείχτηκε μέσω αυτού
Μέτρο είναι ν συνυπολογίζεις κ την οικονομική συνεισφορά του ηγέτη της ομάδας
Μέτρο είναι κ να μην εισαι αλαζόνας υπέρ εκτιμώντας τις ικανότητες σου
Κ όπως είπα ας περιμένουμε τον Μάιο κ τότε ας χτίσουμε κ ένα αδριάντα σε μέγεθος κολοσσού της Ρόδου
Αλλά τη δεδομένη είναι υπερβολή όλο αυτό π γίνεται κ απαξιώνει πρώτα τον σύλλογο
Εγώ δε κάνω κριτική στον προπονητή
Σ αυτά που λέγονται κάνω
Κ στον προπονητή έκανα για τα ματς με τη μποεμιαν κ τις αγκυλώσεις του κ τις απαξιωτικές δηλώσεις του για τον τζολη κλπ
Όπως είχα πει κ στα φιλικά ότι το μενταλιτι είναι εμφανές
Δε βιάζομαι κ ούτε κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μ εδώ θα είμαι να πανηγυρίζω πρώτος κ να του αποδώσω τ εύσημα αν τα καταφέρει
Αλλά είμαι πρώτα ΠΑΟΚ όχι λουτσεσκου κ αυτή η εθελουσία παράδοση άνευ όρων σ ένα προπονητή είναι για μένα υποτιμητική για τον σύλλογο λες κ είμαστε η άνω ραχούλα κ ο λουτσεσκου ο επίγειος θεός
Στο “create you a problem” ( που λεει μετα απο την ερωτηση της Μπουντου) εβαλα φωτια στο προφισενσι μουKourdos έγραψε:Είναι τραυματική εμπειρία η παρακολούθηση των συνεντεύξεων. Ολοι καταλαβαίνουμε τα Αγγλικά του Ρασβαν, δεν χρειάζεται αυτό το μαρτύριο της μετάφρασης (μόλις πέρασα ακόμη ένα με τη σημερινή).gkaletsi έγραψε:Δεν είναι μεταφραστής ο άνθρωπος. Τουλάχιστον δεν φαίνεται να είναι έτσι δηλωμένος. Ανήκει στην ομάδα του προπονητή (πήγε μαζί του στην Αλ χιλαλ) , άρα της εμπιστοσύνης του και κάνει τις μεταφράσεις.Мир έγραψε:Βλεπω την συνέντευξη τύπου, ο μεταφραστής που έχουμε είναι ο ορισμός του ερασιτεχνισμού.
Αν ειναι να έχουμε τετοιες μεταφράσεις. καλύτερα πάρτε Ρουμανο μεταφραστή να μην καταλαβαίνουνε την μετάφραση και φρικαρουμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στην σελίδα της ΠΑΕ τον έχει ως γυμναστή αποκατάστασης και αποθεραπείας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk