ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Περιπτερος
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Η επιλογή του Φερέιρα από την ΠΑΕ, αποδείχθηκε καταστροφική αγωνιστικά και οικονομικά για την ομάδα.
Πήρε μία ομάδα τόσο δουλεμένη, που είχε να χάσει από ... πρόπερσι. Πήρε μία ομάδα οικογένεια.
Πήρε μία ομάδα που είχε φτάσει τις συνεργασίες σε επίπεδο ρομποτικής.
Διέλυσε τα πάντα. Ηλθε να το παίξει Μουρίνιο, να κάνει τα δικά του.
Ηταν πραγματικά μ.λ.κ.ς. Την θεία μου να έβαζε προπονητή η ΠΑΕ, με την φόρα που είχε η ομάδα θα την άφηνε απλώς να παίζει, όπως έπαιζε. Αυτός τσακώθηκε με όλους τους παίκτες, όχι επειδή ήταν παλιοχαρακτήρας, αλλά επειδή ήθελε να τους ξαναμάθει την ποδοσφαιρική αλφαβήτα, σαν να ήταν αγράμματοι. Οι παίκτες είχαν βρει την νιρβάνα τους με τον Λουτσέσκου. Ηξεραν ακριβώς τι έπρεπε να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δούλευαν ως συμφωνική ορχήστρα. Αυτός τα έκανε μπάχαλο, post-punk avant-guard κατάσταση. Τους διέλυσε.
Τα είδαμε, δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνω.
Είχα πει και είχα γράψει ότι το 1ο ντέρμπι που κέρδισε, του το έδωσε σκόπιμα ο γαύρος για να παραμείνει προπονητής στον ΠΑΟΚ και να δέσει τον γαϊδαρό του ... . Δεν θα γράψω άλλα.
Ο Πάμπλο είναι ένας σεμνός σοβαρός άνθρωπος που σέβεται την αξία των ανθρώπων και θέλει να τους βοηθήσει. Οποιος γράφει εναντίον του είναι πολύ μ@λ@κ@ς και κάνει κακό στον ΠΑΟΚ.
Επειδή είναι προσωπικότητα πραγματική νομίζετε ότι δεν θα τιθάσευε τύπους σαν τον Ουάρντα;
Η ομάδα παίζει και για τον προπονητή της ξανά.
Τα μόνα που μπορώ να του πω είναι να βγεί λίγο περισσότερο ο Γκαρσία ως προπονητής στον τρόπο που αγωνίζονται τα παιδιά (γιατί τους αφήνει σεβόμενος την προσωπικότητά τους να βγάλουν τα δικά τους αγωνιστικά στοιχεία) και να ζητήσει να στελεχωθεί με χρήσιμους παίκτες το αγωνιστικό τμήμα, ώστε να χτιστεί πάλι μια μεγάλη ομάδα.
Στην διοίκηση έχω να πω να αφήσει απερίσπαστο τον προπονητή να εργαστεί για να συνεφέρει την ομάδα από τα χάλια στα οποία την παρέλαβε και να του πάρει τώρα τους παίκτες που ζητάει.
Πήρε μία ομάδα τόσο δουλεμένη, που είχε να χάσει από ... πρόπερσι. Πήρε μία ομάδα οικογένεια.
Ηταν πραγματικά μ.λ.κ.ς. Την θεία μου να έβαζε προπονητή η ΠΑΕ, με την φόρα που είχε η ομάδα θα την άφηνε απλώς να παίζει, όπως έπαιζε. Αυτός τσακώθηκε με όλους τους παίκτες, όχι επειδή ήταν παλιοχαρακτήρας, αλλά επειδή ήθελε να τους ξαναμάθει την ποδοσφαιρική αλφαβήτα, σαν να ήταν αγράμματοι. Οι παίκτες είχαν βρει την νιρβάνα τους με τον Λουτσέσκου. Ηξεραν ακριβώς τι έπρεπε να κάνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δούλευαν ως συμφωνική ορχήστρα. Αυτός τα έκανε μπάχαλο, post-punk avant-guard κατάσταση. Τους διέλυσε.
Είχα πει και είχα γράψει ότι το 1ο ντέρμπι που κέρδισε, του το έδωσε σκόπιμα ο γαύρος για να παραμείνει προπονητής στον ΠΑΟΚ και να δέσει τον γαϊδαρό του ... . Δεν θα γράψω άλλα.
Ο Πάμπλο είναι ένας σεμνός σοβαρός άνθρωπος που σέβεται την αξία των ανθρώπων και θέλει να τους βοηθήσει. Οποιος γράφει εναντίον του είναι πολύ μ@λ@κ@ς και κάνει κακό στον ΠΑΟΚ.
Επειδή είναι προσωπικότητα πραγματική νομίζετε ότι δεν θα τιθάσευε τύπους σαν τον Ουάρντα;
Τα μόνα που μπορώ να του πω είναι να βγεί λίγο περισσότερο ο Γκαρσία ως προπονητής στον τρόπο που αγωνίζονται τα παιδιά (γιατί τους αφήνει σεβόμενος την προσωπικότητά τους να βγάλουν τα δικά τους αγωνιστικά στοιχεία) και να ζητήσει να στελεχωθεί με χρήσιμους παίκτες το αγωνιστικό τμήμα, ώστε να χτιστεί πάλι μια μεγάλη ομάδα.
Στην διοίκηση έχω να πω να αφήσει απερίσπαστο τον προπονητή να εργαστεί για να συνεφέρει την ομάδα από τα χάλια στα οποία την παρέλαβε και να του πάρει τώρα τους παίκτες που ζητάει.
- Salvador Allende
Ο Μήτρογλου ανήκει στην Μαρσέιγ και γενικά θέλουν να τον δώσουν οπουδήποτε. Οι τελευταίες 2 χρονιές του σε PSV, Γαλατάσαραι, και Μαρσέιγ είναι μέτριες προς κακές για έναν παίκτη με τέτοιες εμπειρίες.
Παίζει πολύ το όνομα του στα ρεπορτάζ του γαύρου για αυτό το ανέφερα. Μην ξεχνάμε πόσους παίκτες έχει πάρει ο γαύρος ιστορικά από εμάς και μας αποδυνάμωσε. Όπως και το ότι πήγαινε για Γκάρυ Ροντρίγκεζ το καλοκαίρι. Πιο πολύ με αυτή τη σκέψη το είπα, να τον πάρουμε εμείς με ένα χαμηλό συμβόλαιο (500χιλ) κι αν θέλει να παίξει ας παίξει. Αλλά ισχύει φτάνει με τους περιματισμούς + το ότι είναι γαύρος, δεν λέει.
Παίζει πολύ το όνομα του στα ρεπορτάζ του γαύρου για αυτό το ανέφερα. Μην ξεχνάμε πόσους παίκτες έχει πάρει ο γαύρος ιστορικά από εμάς και μας αποδυνάμωσε. Όπως και το ότι πήγαινε για Γκάρυ Ροντρίγκεζ το καλοκαίρι. Πιο πολύ με αυτή τη σκέψη το είπα, να τον πάρουμε εμείς με ένα χαμηλό συμβόλαιο (500χιλ) κι αν θέλει να παίξει ας παίξει. Αλλά ισχύει φτάνει με τους περιματισμούς + το ότι είναι γαύρος, δεν λέει.
-
ron-swanson
Η πτωση στην ποιοτητα του ροστερ δυστυχως ειναι μεγαλη. Ειχες Βιειρινια (στα ντουζενια του) αριστερο μπακ και εφερνες τον Αζεβεδο για μπακ απ (και δεν επαιζε ποτε γιατι δεν χρειαζοταν να παιξει). Ειχες στοπερ Κρεσπο, Βαρελα στα καλα τους, εφερνες και Ινγκασον. Ειχες χαφ Μαουρισιο, Σαχοφ, Κανιας, εφερνες και Ολιβειρα, Μισιτς, ενω ο Καντουρι δεν επαιζε ποτε εκει γιατι δεν χωρουσε. Ειχες Πριγιο, σκεφτοσουν να φερεις Πουκι(!), τελικα εφερες Τσουμπα για αλλαγη και Καρελη για ακομα μια λυση. Και ολα αυτα ενω πληρωνες Βερνμπλουμ, Χατσεριδι για να καθονται.
Προφανως δεν λεω να γινουν αυτες οι σπαταλες παλι. Αλλα σημερα η ομαδα σε πολλες θεσεις εχει πεσει πολυ σε ποιοτητα.
Προφανως δεν λεω να γινουν αυτες οι σπαταλες παλι. Αλλα σημερα η ομαδα σε πολλες θεσεις εχει πεσει πολυ σε ποιοτητα.
Να αγιασει η πενα σου φιλε.Περιπτερος έγραψε:Η επιλογή του Φερέιρα από την ΠΑΕ, αποδείχθηκε καταστροφική αγωνιστικά και οικονομικά για την ομάδα.
Δυο σχολια μονο. Ο αμπελ απλα δεν ειχε κατι ποδοσφαιρικο στο κεφαλι του. Και να ειχε δεν ηξερε πως να το πετυχει. Δεν ειχε δικα του πιστευω.
Το δευτερο ειναι οτι ποτε δεν καταλαβα πως και γιατι τον ανεχοτανε τοσο καιρο οι διοικουντες και του κανανε και τα χατηρια. Αυτο δεν το καταλαβα ποτε.
- Salvador Allende
Για μένα μια χαρά είναι ο Κότσιρας για δεξί μπακ. Ομάδα που δεν έχει φορ δεν δικαιούται να έχει απαιτήσεις στο δεξί μπακ, μην τρελαθούμε. Επίσης πιστεύω στο πλάνο, να πάρουμε κάποιους καλούς από το πρωτάθλημα μας ή κάποιες φθηνές (και ποιοτικές) λύσεις σε κάποιες θέσεις από άλλα πρωταθλήματα μέσω δανεισμού ή αλλιώς. Αλλά να είμαστε και λογικοί, είναι δύσκολο να φέρουμε κι από έναν Ζίβκοβιτς ή Μάτος σε κάθε θέση.
Ωστόσο πρέπει να πάμε για All-in στη θέση του φορ και να διασφαλίσουμε τουλάχιστον αυτή. Δε θέλω όνομα, δε θέλω ένδοξο παρελθόν, θέλω απλά παίκτη να κάνει τη δουλειά ενός σύγχρονου φορ.
Ωστόσο πρέπει να πάμε για All-in στη θέση του φορ και να διασφαλίσουμε τουλάχιστον αυτή. Δε θέλω όνομα, δε θέλω ένδοξο παρελθόν, θέλω απλά παίκτη να κάνει τη δουλειά ενός σύγχρονου φορ.
- Περιπτερος
Νομίζω ότι ήμουν από τους πρώτους που έθεσα το θέμα σέντερ φορ (ακόμα και όταν υπήρχε ο Ακμπομ).
Χρειαζόμαστε έναν παίκτη - τρομοκράτη των αντιπάλων. Μας βγήκε ο Πρίγιο, τον δώσαμε 10 εκ. και μετά ;
Είχε τα τακτικά του ζητήματα, αλλά ήταν φόβος -τρόμος μπροστά είτε στα στημένα είτε στις επιθέσεις.
Τέτοιον παίκτη που να βρούμε και με τα λεφτά που μπορούμε να δίνουμε;
Το πρότζεκτ Τσόλακ ήταν κάτι τέτοιο, αλλά ... .
Θα ήθελα έναν καλό Ουρουγουανό με προτίμηση τον Αρέσο (Αρέτζο), από αυτούς που γράφονται.
Είμαι βέβαιος ότι ψάχνουν, αλλά στις περιπτώσεις αυτές θα πρέπει να υπερισχύσει η γνώμη του Γκαρσία και κανενός άλλου. Αυτός ξέρει το πρωτάθλημα και την ομάδα περισσότερο από όλους.
Χρειαζόμαστε έναν παίκτη - τρομοκράτη των αντιπάλων. Μας βγήκε ο Πρίγιο, τον δώσαμε 10 εκ. και μετά ;
Είχε τα τακτικά του ζητήματα, αλλά ήταν φόβος -τρόμος μπροστά είτε στα στημένα είτε στις επιθέσεις.
Τέτοιον παίκτη που να βρούμε και με τα λεφτά που μπορούμε να δίνουμε;
Το πρότζεκτ Τσόλακ ήταν κάτι τέτοιο, αλλά ... .
Θα ήθελα έναν καλό Ουρουγουανό με προτίμηση τον Αρέσο (Αρέτζο), από αυτούς που γράφονται.
Είμαι βέβαιος ότι ψάχνουν, αλλά στις περιπτώσεις αυτές θα πρέπει να υπερισχύσει η γνώμη του Γκαρσία και κανενός άλλου. Αυτός ξέρει το πρωτάθλημα και την ομάδα περισσότερο από όλους.
Αυτο μονο τιποτα αλλο. Για να καταλαβαινουμε τι επρεπε να κανουμε για να παρουμε πρωταθλημα στην Ελλαδα. Οπως επισης και σε ποια κατασταση ειναι τωρα η ομαδα και τι λυσεις εχει.ron-swanson έγραψε:Η πτωση στην ποιοτητα του ροστερ δυστυχως ειναι μεγαλη. Ειχες Βιειρινια (στα ντουζενια του) αριστερο μπακ και εφερνες τον Αζεβεδο για μπακ απ (και δεν επαιζε ποτε γιατι δεν χρειαζοταν να παιξει). Ειχες στοπερ Κρεσπο, Βαρελα στα καλα τους, εφερνες και Ινγκασον. Ειχες χαφ Μαουρισιο, Σαχοφ, Κανιας, εφερνες και Ολιβειρα, Μισιτς, ενω ο Καντουρι δεν επαιζε ποτε εκει γιατι δεν χωρουσε. Ειχες Πριγιο, σκεφτοσουν να φερεις Πουκι(!), τελικα εφερες Τσουμπα για αλλαγη και Καρελη για ακομα μια λυση. Και ολα αυτα ενω πληρωνες Βερνμπλουμ, Χατσεριδι για να καθονται.
- sourmenetes
- Moderator
Άρα είναι ξεκούραστος και θα έρθει να σκίσει..Mīngus έγραψε:Ο Λάμπρου φετος έχει παίξει όλο κι ολο 160 λεπτά...
Χαχαχαχα
Πέρα από το χαβαλέ, δε θεωρώ τπτ τρομερό με βάση όσα είδαμε, αλλά ο φερευρα τον έστειλε αδιάβαστο.
3 θέσεις έπαιξε το παιδί.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κακά τα ψέματα με τριακοσαρια και τρτρακοσαρια παικταράδες δεν φέρνεις.
Αν δεν φέρεις χαφ μπροστά του εκατομμυρίου καλύτερα να μην φέρεις.
Το ίδιο και για το σέντερ φορ.
Με ημίμετρα δεν θα κερδίσεις τίποτα
- sourmenetes
- Moderator
Εκτός αν πιάσεις λαχειο.
Θα φανούν πολλά πάντως από τη μεταγραφική περίοδο.
Θα φανούν πολλά πάντως από τη μεταγραφική περίοδο.
ο Γαιτανιδης που βρισκεται?
στην Κ-19 εξτρεμ επαιζε και γυρισε σεντερ φορ οταν τραυματιστηκε ο Γκαργκαλατζιδης
τα νουμερα που εκανε στην Κ919 ηταν εξωπραγματικα
και στην προετοιμασια που τον ειχε παρει ο γνωστης των χρωματων εδειξε πολυ καλα στοιχεια
και μπορει να παιξει σε ολες τις θεσεις μπροστα
αξιζει να επιστρεψει και να παρει ευκαιριες
το παλληκαρι αν επαιζε στις ακαδημιες του βαζελου,θα διαβαζαμε αρχιμανδριτες εδω μεσα
στην Κ-19 εξτρεμ επαιζε και γυρισε σεντερ φορ οταν τραυματιστηκε ο Γκαργκαλατζιδης
τα νουμερα που εκανε στην Κ919 ηταν εξωπραγματικα
και στην προετοιμασια που τον ειχε παρει ο γνωστης των χρωματων εδειξε πολυ καλα στοιχεια
και μπορει να παιξει σε ολες τις θεσεις μπροστα
αξιζει να επιστρεψει και να παρει ευκαιριες
το παλληκαρι αν επαιζε στις ακαδημιες του βαζελου,θα διαβαζαμε αρχιμανδριτες εδω μεσα
Κάθε μεταγραφή είναι λαχείο. Απλά πρέπει να κινηθούμε στις κρίσιμες θέσεις όσο ποιο ασφαλώς γίνεται. Και ας είναι και ακριβοί. Αν μαζέψεις τα ψιλά εδώ και εκεί θ τραβάμε τα μαλλιά μας με το τι έχουμε δώσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Τρί 22 Δεκ 2020, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Συμφωνώ και το έγραψα και πιο πάνω.renegade έγραψε:Κακά τα ψέματα με τριακοσαρια και τρτρακοσαρια παικταράδες δεν φέρνεις.
2 υπερβάσεις του μυριου για 2 παίχτες όπου αν γίνουν σωστές επιλογές, ανεβάζουν επίπεδο όλη την ομάδα.
Υγ: λέτε η σημερινή ΑΜΚ να παίξει ρόλο και στα μεταγραφικά;;
- Περιπτερος
Δεξί μπακ θα χρειαστούμε;
Εχουμε του Σοάρες, έχουμε και τον Λύρατζη.
Θαυμάζω τον Βιερίνια για την όρεξη που έχει να παίξει ποδόσφαιρο.
Αν ο κόουτς αξιολογεί τον Λύρατζη ως πρότζεκτ για το άμεσο μέλλον τότε δεν χρειαζόμαστε.
Αλλιώς πρέπει να βρούμε τον επόμενο: επιπέδου Μάτος και άνω.
Μπακ απ υπάρχει, όπως δείχνει.
Πιο μπροστά έχουμε ζητήματα και εκεί τι να πρωτοπεί κανείς.
Εχουμε του Σοάρες, έχουμε και τον Λύρατζη.
Θαυμάζω τον Βιερίνια για την όρεξη που έχει να παίξει ποδόσφαιρο.
Αν ο κόουτς αξιολογεί τον Λύρατζη ως πρότζεκτ για το άμεσο μέλλον τότε δεν χρειαζόμαστε.
Αλλιώς πρέπει να βρούμε τον επόμενο: επιπέδου Μάτος και άνω.
Μπακ απ υπάρχει, όπως δείχνει.
Πιο μπροστά έχουμε ζητήματα και εκεί τι να πρωτοπεί κανείς.