Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από eleos »

Εγώ πιστεύω ότι τυφλός είσαι εσυ φίλε άν δε βλέπεις ότι απο πέρσι μέχρι φέτος έχεις ανέβει 10000000 επίπεδα, σε φιλοσοφία, υλικο (γιατί πολλούς ο Σάντος τους έφερε), νοοτροπία, ΟΜΑΔΑ.

Και άν πιστεύεις ότι σε 1 χρόνο κάποιος προπονητής θα έκανε περισσότερα, άλλαξε άθλημα.. Πάνε σε κάνα τένις που δε θέλει 11 παίχτες σαν ομάδα.

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ παίζεις έτσι τότε πέστα, όχι φέτος.
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

παιδια ο καθενας την γνωμη του λεει.εγω παντος πιστευω και τους παικτες της μπαρτσα να χαμε ο σαντος το ιδιο κλειστα θα παιζει καθε φορα και ρε γαμοτη μου αλλαξε σακακι και μας εφυγε το γουρι
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

PABLO GARCIA έγραψε:αδερφέ εγώ δεν θέλω πρωτάθλημα ούτε φέτος ούτε του χρόνου...
δεν είμαι και συνηθισμένος σε τέτοια για να μου λείπουν και να μην μπορώ να κάνω χωρίς αυτά....
αλλά με τον τρόπο που παίζουμε είμαι σίγουρος ότι πρωτάθλημα θα δούμε μετά από πολλά χρόνια....
γιατί για μένα πρέπει να είσαι τυφλός για να μη βλέπεις ότι ο συντηρητικός τρόπος του Σάντος έχει περάσει στο DNA της ομάδας και αυτό είναι ότι χειρότερο.....
ποτέ δεν είδα τον ΠΑΟΚ να μην έχει σταυρώσει ντέρμπυ και να χάνει στην Αθήνα με τα χεράκια κάτω και με ομάδες πολύ χειρότερες απ' την φετινή......
Ειδικά στην Αθήνα έχουμε πάαααααρα πολλές νίκες....μετρημένες στα δάχτυλα και ειδικά με τον ΠΑΟ 5άρες αμέτρητες....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

eleos έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι τυφλός είσαι εσυ φίλε άν δε βλέπεις ότι απο πέρσι μέχρι φέτος έχεις ανέβει 10000000 επίπεδα, σε φιλοσοφία, υλικο (γιατί πολλούς ο Σάντος τους έφερε), νοοτροπία, ΟΜΑΔΑ.

Και άν πιστεύεις ότι σε 1 χρόνο κάποιος προπονητής θα έκανε περισσότερα, άλλαξε άθλημα.. Πάνε σε κάνα τένις που δε θέλει 11 παίχτες σαν ομάδα.

σε τέτοιο στυλ και ύφος θα μπορούσα και εγώ να σου απαντήσω αλλά βαριέμαι....
και λυπάμαι που κάποιοι σαν και εσένα θεωρείτε το Σάντος πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ και ότι μας ανέβασε επίπεδα και φιλοσοφία!!!!....
αυτού του είδους τη φιλοσοφία να τη χαίρεστε,εγώ δεν θα πάρω.....
αναρωτιέμαι μόνο αν έχετε συναίσθηση του ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ.....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

paokovia έγραψε:
PABLO GARCIA έγραψε:αδερφέ εγώ δεν θέλω πρωτάθλημα ούτε φέτος ούτε του χρόνου...
δεν είμαι και συνηθισμένος σε τέτοια για να μου λείπουν και να μην μπορώ να κάνω χωρίς αυτά....
αλλά με τον τρόπο που παίζουμε είμαι σίγουρος ότι πρωτάθλημα θα δούμε μετά από πολλά χρόνια....
γιατί για μένα πρέπει να είσαι τυφλός για να μη βλέπεις ότι ο συντηρητικός τρόπος του Σάντος έχει περάσει στο DNA της ομάδας και αυτό είναι ότι χειρότερο.....
ποτέ δεν είδα τον ΠΑΟΚ να μην έχει σταυρώσει ντέρμπυ και να χάνει στην Αθήνα με τα χεράκια κάτω και με ομάδες πολύ χειρότερες απ' την φετινή......
Ειδικά στην Αθήνα έχουμε πάαααααρα πολλές νίκες....μετρημένες στα δάχτυλα και ειδικά με τον ΠΑΟ 5άρες αμέτρητες....
Αδερφέ αν δεν θυμάσαι πως έπαιζε ο ΠΑΟΚ τουλάχιστον στην Τούμπα sorry its not my problem.....
απορώ πάντως γιατί έγινες οπαδός μιάς ομάδας που έτρωγε 5αρες αμέτρητες στην Αθήνα...
και πάντως τότε που τις έτρωγες δεν έλεγες ότι ανέβηκες και επίπεδο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA2 την Κυρ 08 Φεβ 2009, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Θυμάμαι να κερδίζουμε κάποια ντέρμπι και να είμαστε 35 βαθμούς πίσω...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

paokovia έγραψε:Θυμάμαι να κερδίζουμε κάποια ντέρμπι και να είμαστε 35 βαθμούς πίσω...
γιατί φέτος πόσο νομίζεις ότι θα σαι απ' τον γάβρο????και χωρίς να κερδίσεις ούτε ένα???
Άβαταρ μέλους
paokovia

Η βαθμολογική διαφορά του γάβρου είναι πέρα για πέρα πλασματική.
Και τα προηγούμενα χρόνια κοιτούσαμε με τα κυάλια και τους 3 του ΠΟΚ.
Και έτσι κι αλλιώς του χρόνου είναι στόχος ο πρωταθλητισμός.
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

PABLO GARCIA έγραψε: γιατί για μένα πρέπει να είσαι τυφλός για να μη βλέπεις ότι ο συντηρητικός τρόπος του Σάντος έχει περάσει στο DNA της ομάδας και αυτό είναι ότι χειρότερο.....
Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι τυφλός,αλλά ένα θέμα έχει σίγουρα αρκετές προσεγγίσεις.Ένα φαντεζί επιθετικό ποδόσφαιρο που φαντάζομαι έχεις στο μυαλό σου μπορεί να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα όταν ξεκινάς μια πολύ σημαντική προσπάθεια με σαφείς και σχετικά δύσκολους στόχους(κύπελλο,Ευρώπη)..

Επίσης πρέπει να υπάρχει και το απαραίτητο υλικό για να καρποφορήσει μια τέτοιου είδους λογική παιχνιδιού,και δεν νομίζω τα μέχρι πρότινος ακραία χαφ μας(Κωνσταντινίδης,Λάκης) ή ένα δεκάρι τόσο αργό όσο ο Ivic ήταν οι πλέον κατάλληλοι για να δημιουργήσει μια τέτοια φιλοσοφία ο Πορτογάλος.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα μετά τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια του μήνα σίγουρα ήταν και κουρασμένη για να παίξει γρήγορα,πάνω κάτω και σε γενικές γραμμές αρκετά επιθετικά για να μας προσφέρει μια ψευδαίσθηση ανωτερότητας(που έχουν για παράδειγμα οι αγαπητοί συμπολίτες μας).
Τέλος, επειδή δε θέλω να μακρυγορήσω να σου θυμίσω το (πρόσφατο) πρώτο ημίχρονο με τον γαύρο που το ποδόσφαιρο που παίξαμε ήταν ομολογουμένως αρκούντως επιθετικό και ικανοποιητικό όπου προπονητής ήταν επίσης ο Fernando.

Σε γενικές γραμμές θέλω να πω ότι ακόμα και αν νομίζεις ότι όσοι διαφωνούμε με τη γνώμη σου για τον προπονητή μας είμαστε τυφλοί,ίσως θα ήταν καλό να αφήσεις και εσύ στην άκρη το μειωπικό πρίσμα της δικής σου λογικής, και να αναγνωρίσεις κάποια δεδομένα που οδηγούν τον Santos στον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού.

Πάντα φιλικά. :wink:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

ο Σάντος αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού τον ακολουθεί όπου και αν πήγε όποιους παίκτες και αν είχε...
και στον ΠΑΟΚ τον εφαρμόζει όχι μόνο στα ντέρμπυ αλλά και με Εργοτέλη, Πανθρακικό,Θρασύβουλο κ.λ.π. μεγαθήρια..
το 1ο ημίχρονο με γάβρο όντως είναι αυτό που θέλω αλλά είναι πολύ μικρό δείγμα γραφής απέναντι και σε μιά ομάδα που έπαιζε σχεδόν με τα δεύτερα...και απογοητεύεσαι ειδικά όταν μετά το 1ο ημιχ. βλέπεις και το 2ο...
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

PABLO GARCIA έγραψε:
eleos έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι τυφλός είσαι εσυ φίλε άν δε βλέπεις ότι απο πέρσι μέχρι φέτος έχεις ανέβει 10000000 επίπεδα, σε φιλοσοφία, υλικο (γιατί πολλούς ο Σάντος τους έφερε), νοοτροπία, ΟΜΑΔΑ.

σε τέτοιο στυλ και ύφος θα μπορούσα και εγώ να σου απαντήσω αλλά βαριέμαι....
και λυπάμαι που κάποιοι σαν και εσένα θεωρείτε το Σάντος πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ και ότι μας ανέβασε επίπεδα και φιλοσοφία!!!!....
αυτού του είδους τη φιλοσοφία να τη χαίρεστε,εγώ δεν θα πάρω.....
αναρωτιέμαι μόνο αν έχετε συναίσθηση του ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ.....
Κοίταξε αδρεφέ όλοι είμαστε πικραμένοι από το αποτέλεσμα με το βάζελο. Αλλα πρέπει να είσαι αντικειμενικός με κάποια πράγματα και δεν πρέπει να υπερβάλλεις. Δεν ταυτίζει κανένας τον Π.Α.Ο.Κ. με τον Σάντος απλά όλοι παραδέχονται το αυτονόητο, ότι δηλαδή αυτός είναι υπεύθυνος που έφερε έναν άνεμο βελτίωσης και προόδου στην ομάδα. Δεν έχουν έρθει όλα όπως τα θέλουμε αλλά δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε και να λέμε ότι ο Σάντος δεν έχει βελτιώσει την ομάδα δραματικά. Για την αρρωστιμένη φιλοσοφία, από την οποία προέρχεται και το μεγάλο κόμπλεξ που δείχνουμε στα εκτός, δεν πρέπει να την καταλογίζεις στον Σάντος. Υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια στην ομάδα και την κατατρώει. Εγώ άρχισα να εντωπίζω την εμφάνισή της (κόμπλεξ στα εκτός) στα τελευταία χρόνια του Μπατμαν. Συνεχίστηκε στην εποχή Γούμενου και συνεχίζει με την ίδια ένταση και τώρα και τα αποτελέσματά της τα βλέπουμε. Έχει ριζώσει τόσο πολύ στην ομάδα αυτός ο κομπλεξισμός που καταντάει εκνευριστικός. Αυτό που πρέπει να κάνει η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο είναι να κινηθούν ώστε να διώξουν από την ομάδα το κόμπλεξ αυτό γιατί μας μικραίνει ως ομάδα. Δεν είναι εύκολο να γίνει και βασική προυπόθεση για να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός είναι να διαχειριστούμε σωστά ήττες σαν και αυτή που κάναμε σήμερα με τον βάζελο.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Φίλε PABLO GARCIA συμφωνώ μαζί σου ότι ο Σάντος πρέπει πραγματικά να πάρει τον μπούλο!
Δεν κάνει ο άνθρωπος στην κυριολεξία απορώ που τον πετύχαμε.
Έχουν γίνει τα μαλλιά μας σαν του Προκόπη Παυλόπουλου με τις μαλακίες του.

Απορώ αυτό το παλτό ο Ζαγοράκης πως γίνεται να μην τα βλέπει αυτά τα πράγματα και να κάνει τον ΠΑΟΚ παοκ μαζί με αυτόν τον Βρύζα που δεν μπορούσε να βάλει γκολ πέρα τα 2 με το ερπετό και το 1 με την Άρσεναλ.
Καλά κάναμε τότε σαν υπερέλληνες και τον διώξαμε απο την ελλάδα να πάει να πάιξει σε ομαδούλες της πλάκας.

Καλά κάνεις και κράζεις γιατί ήμασταν για τα πανηγύρια σήμερα και εγώ πλεον δεν θέλω Σάντος άλλο αφού δεν μπορεί να με έχει 4ο σίγουρα και να κερδίζω το ΠΟΚ μέσα έξω.
Μόνο ένα πράγμα απο σένα αδερφέ για να δικαιολογήσεις και το όνομα που φέρεις και να μην το προσβάλεις.

Σε παρακαλώ βρε αδερφέ
δώσε μου και μια λύση στο θέμα προπονητή.
Ποιον να πάρουμε καλύτερο στην θέση του?
Άβαταρ μέλους
paokovia

Καταρχήν ο γάβρος δεν έπαιζε με τα δεύτερα...όσες απουσίες είχαμε κι εμείς είχε....άλλο τι πέρασε προς τα έξω για να δικαιλογηθούν....

Εσύ περιμένεις από φέτος να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια όπως στο 1ο ημίχρονο με οσφπ? Δεν αναγνωρίζεις ελεφρυντικά (τραυματισμούς, ελλιπές ρόστερ, πρώτη χρονιά δημιουργίας ομάδας?)
Η άμυνα είναι άψογη.Αυτό δε μετράει?
Όσον αφορά την επίθεση, όπως είπε και ο φίλος Αθανασιάδης, είναι και θέμα υλικού. Χάνεις τον μόνο γρήγορο παίκτη σου και τον 1ο γύρο τον βγάζεις με Σβούρα,Λάκη...
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

με δυο λογια.....
θελει δουλεια ακομα η ομαδα και βαθος στον παγκο συν 3-4 για βασικους.
Συμφωνα με το πλανο ειμαστε εντος στοχων και πορευομαστε για την νεα χρονια.
Αν και μετα το καλοκαιρι κατα την διαρκει της νεας σεζον δεν εχουμε τα αναλογα αποτελεσματα συμφωνα με τους στοχους που εχει θεσει η διοικηση και ο ιδιος ο Santos τοτε ειδωμεν...........
Στο σημερα ομως μπορουμε να τον κραζουμε οσο θελουμε, για το αν ειναι ετσι ο Santos η αλλιως ο Santos,αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να τον μηδενιζουμε. Το αν κανει η δεν κανει για την ομαδα νομιζω οτι η μεχρι τωρα πορεια μας ειναι η αποδειξη. Οι γνωστοι "προπονητες" ας σταθουν διπλα στην ομαδα οπως κανει ο καθε προπονητης μετα απο καθε ασχημο αποτελεσμα και ας σταματησουν να μιζεριαζουν.

Θελουμε δουλεια ακομα κυριοι συναδελφοι-προπονητες (του καναπε)
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Κατά τη γνώμη μου ότι καλύτερο μπορούσε να υπάρξει στον ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο και θεωρώ ότι ίσως είναι ο κορυφαίος σύγχρονος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ.
Ελπίζω να καταφέρει να πάρει και τα αποτελέσματα (Κύπελλο φέτος και Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου) ώστε να μείνει στην ιστορία ως ο κορυφαίος σύγχρονος προπονητής της ομάδας μας!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”