Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Αν τον αέρα του ffp τον δώσουν σε ανανεώσεις αντί για ποιοτικές προσθήκες θα υπονομεύσουν την επόμενη 5ετια.
Θέλω να πιστεύω πως φετος ο συναισθηματισμος θα μπει στην ακρη και θα γινουν κινήσεις έξυπνες και με μελλον...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Σε μη αναγκαιες ανανεωσεις π.χ αντρε,μαου.Η Ομαδα θελει αμεσα ανανεωση και αυτο μονο με πωλησεις γινεται.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ένα είναι το βέβαιο...Πολλές απ τις κινήσεις θα εξαρτηθούν απ την παραμονή στον πάγκο ή όχι του προπονητή...Gospi έγραψε:Θέλω να πιστεύω πως φετος ο συναισθηματισμος θα μπει στην ακρη και θα γινουν κινήσεις έξυπνες και με μελλον...
Πάντα, φυσικά, με την προϋπόθεση ότι, όλοι οι άλλοι, διοίκηση και τμήμα scouting, σέβονται τις επιλογές του....
Μακάρι, λοιπόν, να δούμε έναν όσο πιο ορθολογικό σχεδιασμό κινήσεων, κάνοντας επιτέλους, μια σοβαρή αρχή...
Πάντα προσωπικά, θεωρώ ότι, μπούσουλα, προς τον σωστό ορίζοντα, πρέπει να αποτελέσει το καλοκαίρι του '16!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ξέρεις τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα στον Αντρε και τον Μαου. Το πως πρέπει να συμπεριφέρεται ο ΠΑΟΚ σε παίκτες που αποτελούν κεφάλαιο γιαυτόν το ξέρεις,μην κάνεις τον κινέζοace.79.gr έγραψε:Εμενα η ομαδα με νοιαζει ,κανενας αντρε η μαουρισιο.
Γνώμη μου είναι ότι δε πρέπει να υπάρξει επιστροφή Πριγιοβιτς, ούτε να ανανεωθεί ο Μαουρίτσιο. Ματος-Βιεϊρίνια θα μπορούσαν να ανανεώσουν για ένα χρόνο (ο Ματος ίσως και δυο), μόνο όμως με μεγάλη περικοπή συμβολαίων.
Εντιμο? Θα του διακοψουμε μηπως συμβολαιο εν ισχυ? Ποιο ακριβως ειναι το ανεντιμο? Το να μην δεχθουμε να του κανουμε συμβολαιο για αλλα 2 χρονια με συνολικες απολαβες κοντα 1μιση μυριο?Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πολύ έντιμο απέναντι στον Αντρέ.
Εναν παιχτη στα 34 προεχρομενο απο χιαστους?
Πολυ εντιμο εκ μερους του Αντρε αν ζηταει σ αυτην την ηλικια κ μετα απο τετοια χρονια, διετες συμβολαιο απο την ομαδα της καρδιας του με απολαβες 1μιση μυριο!
Αν οντως αγαπαει τον συλλογο να μεινει μια χρονια με 300-500 χιλιαδες μαξ και απο του παραχρονου να αναλαβει ενα ποστο!
Δεν ηξερα οτι η εντιμοτητα μετριεται με μηδενικα στον λογαριασμο!
Απόλυτα σωστή απάντηση.Gospi έγραψε:Εντιμο? Θα του διακοψουμε μηπως συμβολαιο εν ισχυ? Ποιο ακριβως ειναι το ανεντιμο? Το να μην δεχθουμε να του κανουμε συμβολαιο για αλλα 2 χρονια με συνολικες απολαβες κοντα 1μιση μυριο?Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πολύ έντιμο απέναντι στον Αντρέ.
Εναν παιχτη στα 34 προεχρομενο απο χιαστους?
Πολυ εντιμο εκ μερους του Αντρε αν ζηταει σ αυτην την ηλικια κ μετα απο τετοια χρονια, διετες συμβολαιο απο την ομαδα της καρδιας του με απολαβες 1μιση μυριο!
Αν οντως αγαπαει τον συλλογο να μεινει μια χρονια με 300-500 χιλιαδες μαξ και απο του παραχρονου να αναλαβει ενα ποστο!
Δεν ηξερα οτι η εντιμοτητα μετριεται με μηδενικα στον λογαριασμο!
Απο κατι τετοιους σαν τον εβριτη καναμε 700000 συμβολαιο στον κλαους .Αν ο βιερινια μετα απο την αθλια φετινη του χρονια θελει 2ετες συμβολαιο για εμενα ειναι λαθος για την ΠΑΕ να τον ανανεωσει.
Θυμάστε πως ανανέωσε το συμβόλαιο του ο Πάμπλο; Είχε μπει στα γραφεία, είπε δώστε μου ότι καταλαβαίνετε, υπέγραψε αμέσως και σε 5 λεπτά έφυγε. Ο συναισθηματισμός δεν είναι μονόπατος, αποκλειστικά από τον ΠΑΟΚ, πρέπει να είναι και ΓΙΑ τον ΠΑΟΚ.
- bersekeros
Μπράβο ρε φίλε! Τα είπες όλα!Nikos 74 έγραψε:Θυμάστε πως ανανέωσε το συμβόλαιο του ο Πάμπλο; Είχε μπει στα γραφεία, είπε δώστε μου ότι καταλαβαίνετε, υπέγραψε αμέσως και σε 5 λεπτά έφυγε. Ο συναισθηματισμός δεν είναι μονόπατος, αποκλειστικά από τον ΠΑΟΚ, πρέπει να είναι και ΓΙΑ τον ΠΑΟΚ.
σε ένα παράλληλο σύμπαν που δεν θα είχε φύγει ο λουτσεσκου,σήμερα η πλειοψηφία θα παρακαλαγε για τριετές στον Αντρέ και στον Μάτος.
Δυστυχώς σε αυτό το σύμπαν οι περισσότερες φαίνονται βαρίδια
Δυστυχώς σε αυτό το σύμπαν οι περισσότερες φαίνονται βαρίδια