Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Προσπάθησα χτες το βράδυ μέσω Google translate, να βγάλω νόημα από το κροατικό δημοσίευμα.
Και στα αγγλικά και στα ελληνικά η οριοθέτηση είναι ατελής.
Ίσως να είπε ότι ολοκληρώσαμε τις μεταγραφές, ίσως ότι στην περίοδο των χειμερινών μεταγραφών δεν ασχοληθήκαμε με το Μπάρι, ίσος ότι δεν ψάχνουμε σε αυτή τη θέση παίχτη στην περίοδο του χειμώνα κλπ
Μόνο κάποιος που ξέρει τη γλώσσα μπορεί να αποδώσει την ακρίβεια των δηλώσεων του Μπράνκο.
Και στα αγγλικά και στα ελληνικά η οριοθέτηση είναι ατελής.
Ίσως να είπε ότι ολοκληρώσαμε τις μεταγραφές, ίσως ότι στην περίοδο των χειμερινών μεταγραφών δεν ασχοληθήκαμε με το Μπάρι, ίσος ότι δεν ψάχνουμε σε αυτή τη θέση παίχτη στην περίοδο του χειμώνα κλπ
Μόνο κάποιος που ξέρει τη γλώσσα μπορεί να αποδώσει την ακρίβεια των δηλώσεων του Μπράνκο.
- sourmenetes
- Moderator
Παρε και τον Αποστολη να κραταει ισο...joshua έγραψε:Ξαφνικα τωρα αναπαραγεται απο αρκετα μεσα η δηλωση Μπρανκο για τελος των μεταγραφων.Θελω να πιστευω πως κατι χαθηκε στην μεταφραση η πως ειναι απλα μια διπλωματικη απαντηση, διαφορετικα εγω ο χεστης παιρνω το πρωτο καραβι για την τηνο ,να κανω το ταμα να ειναι καλα ο Βαρελα...

Φιλε μου πηρα και εγω σπιτι,γειτονακια ειμαστε πλεον,να αναβιωσει το διδυμο απο το μαπετ σοου...
ασχετο αλλα δειτα τα γκολ που τρωει ο ολσεν ... απο 0-3 ..3-3... https://www.youtube.com/watch?v=N0o-aJQ3NhY
λεφτα υπαρχουνjoshua έγραψε:Φιλε μου πηρα και εγω σπιτι,γειτονακια ειμαστε πλεον,να αναβιωσει το διδυμο απο το μαπετ σοου...
Δηλαδη θα χεις ολοκληρο χατσερίδη τοσκα μιση χρονια κερκιδα;
Δεν γινεται
Δεν γινεται
Μια που το ρίξατε σήμερα στα τάματα, κάποιο τάμα θα πρέπει να έπιασε και πήραμε χρήματα από αυτό το πουλίDemir έγραψε:ασχετο αλλα δειτα τα γκολ που τρωει ο ολσεν ... απο 0-3 ..3-3... https://www.youtube.com/watch?v=N0o-aJQ3NhY
Ειδικα το τριτοDemir έγραψε:ασχετο αλλα δειτα τα γκολ που τρωει ο ολσεν ... απο 0-3 ..3-3... https://www.youtube.com/watch?v=N0o-aJQ3NhY
- sourmenetes
- Moderator
Μμμμμ...joshua έγραψε:Φιλε μου πηρα και εγω σπιτι,γειτονακια ειμαστε πλεον,να αναβιωσει το διδυμο απο το μαπετ σοου...
Αντε καλα ταματα:lol::lol::lol:
- sourmenetes
- Moderator
Δε νομιζω.Mao_Mao έγραψε:Δηλαδη θα χεις ολοκληρο χατσερίδη τοσκα μιση χρονια κερκιδα;
Δεν γινεται
Θα εχουν και καποιον νεοφερμενο παρεα αλλα οπως ειπε και ο παπας λεφτα υπαρχουν...Αυτα ειναι που δεν καταλαβαινω στον ΠΑΟΚ.
- Mauricio-8-
Τον Λεβεκ πάντως σήμερα τον αφερεσαν απτό ροστερ μας στο τρανσφερμαρκτ.