Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Μακάρι ο χουλτ , είναι παικταράς !! Έχω δει πολλά ματς ζελας και πραγματικά είναι πολύ καλός .. ο επιδρούν προφανώς και είναι λύση καλή ,δεν το συζητάμε .. ο ΠΑΟΚ θέλει μπακ που να είναι κυρίως χάφ .. κάτι για στόπερ που παίζουν και μπακ είναι αστεία ...ο αζεβεδο είναι η μάλλον ήταν παικταρα .. αλλά πολλούς τραυματισμούς , είναι περίπτωση μολεδο η σου βγαίνει και έπιασες λαβράκι η κλαις .. εμείς συνήθως κλαίμε...
για μένα και ο χουλτ είναι πολύ καλός.
αρκετά καλύτερος του λέοβατς, και συνάμα το καλύτερο αριστερό μπακ στη λίγδα
Εμενα μ αρεσει ο χουκτ
Αλλα τζαπε με προσφυγή κ να τπυς χαρίσει οφειλόμενα
Αλλα θελουμε δυνατο βαζελο να το τονίσω
Αλλα τζαπε με προσφυγή κ να τπυς χαρίσει οφειλόμενα
Αλλα θελουμε δυνατο βαζελο να το τονίσω
- buffalobill4
δεν με νοιαζει η ποιοτητα του παικτη. δεν με νοιαζει καν αν θα ειναι και σοβαρη επενδυση. θελω να ερθει ενας αρ μπακ να μπει απο τη λεβαδια και να παιξει 15 ματς. τωρα αν φερουν ονομα και πουνε οτι θελει ενα μηνα να ερθει σε φυσικη κατασταση θα ειμαι πλεον βεβαιος οτι οσοι ειναι υπευθυνοι μεταγραφων ειναι παντελως αμπαλοι.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Προτιμώ αζεβέδο αλλά σαφώς δεν θα με χαλούσε και ο χούλτ. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη να πάρει ένα γρήγορο μπακ που όταν ανεβαίνει να κάνει άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα και νομίζω οτι αυτοί οι δύο το έχουν αυτό.
Καλόdanirifle έγραψε:μπίσε - αζεβέδο και της αφάνας το κάγκελο

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
όχι φίλε. Ο Λέοβατς ήταν το καλύτερο αριστερο της λίγδας. Τώρα για ποιόν λόγο στράβωσε η υπόθεση δεν ξέρω.. Επίσης δεν ξέρω τί στο καλό εχετε βρει σ αυτόν τον Χουλτ..danirifle έγραψε:για μένα και ο χουλτ είναι πολύ καλός.
- ΑποστόληςΑ
Ποιος σου είπε ότι αυτά τα ονόματα είναι αυτά που προτείνουν οι scouters;Magpies4 έγραψε:Αναρωτιέται κανείς τί είδους σκάουτιν κάνουμε όταν ο παίκτης που ακούγεται έχει 3! εννενηντάλεπτα το 2017 και δεν έχει παίξει το 2016... Μιλάμε, οι σκάουτς πρέπει να σκοτώνονται στη δουλειά.
- Josey Wales
Ίσως γιατί δεν υπάρχουν και πολλά αξιόλογα αρ. μπακ στο πρωτάθλημα και φαινόταν καλύτερος από τους άλλους. Ο αφάνας από Σαχτάρ πχ είναι ένα καλό μπακ (άσχετα από την κατάσταση που μπορεί να είναι και δεν τη ξέρω).danirifle έγραψε:για μένα και ο χουλτ είναι πολύ καλός.
- ΑποστόληςΑ
- Παλαιολόγος
διαβαζω στοιχεια για τον βραζιλιανο
1.73 υψος 82 κιλα(!)
γεννηθεις φλεβαρη 1986 δηλαδη 32 χρονων
3 συμμετοχες στο πρωταθλημα με την σαχταρ περσι,6 προπερσι ,2 την προηγουμενη(!!)
καμια εμπειρια απο ελληνικο πρωταθλημα
μεταγραφη μεσουσης της σεζον,μεταγραφη απο την οποια θελουμε ΑΜΕΣΗ βοηθεια για το πρωταθλημα
μπορει να βγει παιχταρας και να κανει την διαφορα,αλλα σοβαρα τωρα το μοναδικο θετικο στοιχειο που βλεπω ειναι οτι επαιζε στην σαχταρ σε μια καλυτερη ομαδα!!!
Πας σε παιχτη που θα βοηθησει σταφυλιδη και εναλλακτικα χουλτ αν ειναιε λευθερος
ας ειναι σκετο καλοι
το μειζον ειναι να βοηθησουν αμεσα και να απελευθερωσουν μπροστα τον βιερινια
δεν υπαρχει περιθωριο για προσαρμογες και χαμενο χρονο.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ το αυτονοητο δεν μπορουν να δουν;
1.73 υψος 82 κιλα(!)
γεννηθεις φλεβαρη 1986 δηλαδη 32 χρονων
3 συμμετοχες στο πρωταθλημα με την σαχταρ περσι,6 προπερσι ,2 την προηγουμενη(!!)
καμια εμπειρια απο ελληνικο πρωταθλημα
μεταγραφη μεσουσης της σεζον,μεταγραφη απο την οποια θελουμε ΑΜΕΣΗ βοηθεια για το πρωταθλημα
μπορει να βγει παιχταρας και να κανει την διαφορα,αλλα σοβαρα τωρα το μοναδικο θετικο στοιχειο που βλεπω ειναι οτι επαιζε στην σαχταρ σε μια καλυτερη ομαδα!!!
Πας σε παιχτη που θα βοηθησει σταφυλιδη και εναλλακτικα χουλτ αν ειναιε λευθερος
ας ειναι σκετο καλοι
το μειζον ειναι να βοηθησουν αμεσα και να απελευθερωσουν μπροστα τον βιερινια
δεν υπαρχει περιθωριο για προσαρμογες και χαμενο χρονο.
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ το αυτονοητο δεν μπορουν να δουν;
Ρε ποιος χουλτ ρε; Ο τυπος τα τελευται δυο χρονια εχει μια ασιστ. Ο κρεσπο 2 ματς επαιξε αριστερο μπακ κι εχει δυο. Ελπιζω να ειναι ανεκδοτο αυτο με την κοπελιτσα του βαζελου.
- Παλαιολόγος
τρεχει ομως,εχει καλες αμυντικες τοποθετησεις,ειναι ζιζανιο
και ξερει το ελληνικο πρωταθλημα οσο και μας ως αντιπαλος,θα προσαρμοστει αμεσα
και το 7 αν εχει να δωσει θα το δωσει
αν παμε για το εξωτικο 10,ισως το παρουμε μετα τα ντερμπι με ολυμπιακο και οταν θα εχουμε ηδη γκελαρει και φαει τον βιερινια σε μπακ σε αρκετα ματς!
δηλ αντιο ζωη
πρωτα σταφυ,αλλα εναλλακτικα χουλτ
το χω γραψει πολλες φορες
εμενα οι μεταγραφες μου θα ηταν μασουντ,σταφυλιδης (εναλλακτικα χουλτ),κυριακος,μπεργκ
ας ερθουνκαι δανεικοι
και επιστροφες ενρικε ,κιτσιου
μονο κοφτη απο εξω,επειδη δεν βλεπω κατι αξιο λογου εδω
και παλι ειναι ΠΑΡΑ πολλες κινησεις και ας ξερουν το ελληνικο πρωταθλημα και την ομαδα,υπαρχει φοβος ν διαταραχθει η συνοχη,να κανουμε restart
μονο αυτο θα επρεπε να τους απασχολει,αν δηλαδη πρεπει να πανε σε επιστροφες και 3 κινησεις ή κατι παραπανω
και ξερει το ελληνικο πρωταθλημα οσο και μας ως αντιπαλος,θα προσαρμοστει αμεσα
και το 7 αν εχει να δωσει θα το δωσει
αν παμε για το εξωτικο 10,ισως το παρουμε μετα τα ντερμπι με ολυμπιακο και οταν θα εχουμε ηδη γκελαρει και φαει τον βιερινια σε μπακ σε αρκετα ματς!
δηλ αντιο ζωη
πρωτα σταφυ,αλλα εναλλακτικα χουλτ
το χω γραψει πολλες φορες
εμενα οι μεταγραφες μου θα ηταν μασουντ,σταφυλιδης (εναλλακτικα χουλτ),κυριακος,μπεργκ
ας ερθουνκαι δανεικοι
και επιστροφες ενρικε ,κιτσιου
μονο κοφτη απο εξω,επειδη δεν βλεπω κατι αξιο λογου εδω
και παλι ειναι ΠΑΡΑ πολλες κινησεις και ας ξερουν το ελληνικο πρωταθλημα και την ομαδα,υπαρχει φοβος ν διαταραχθει η συνοχη,να κανουμε restart
μονο αυτο θα επρεπε να τους απασχολει,αν δηλαδη πρεπει να πανε σε επιστροφες και 3 κινησεις ή κατι παραπανω
Ειρωνικά το λέω για αυτόν ακριβώς το λόγο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιος σου είπε ότι αυτά τα ονόματα είναι αυτά που προτείνουν οι scouters;Magpies4 έγραψε:Αναρωτιέται κανείς τί είδους σκάουτιν κάνουμε όταν ο παίκτης που ακούγεται έχει 3! εννενηντάλεπτα το 2017 και δεν έχει παίξει το 2016... Μιλάμε, οι σκάουτς πρέπει να σκοτώνονται στη δουλειά.