Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2017/18

Δημοσίευση από Alastor »

hasio_john έγραψε:Η Αγιαξ Β" παίζει να είναι κάτι σαν Πανιώνιος ας πούμε...
Δεν δικαιολογώ το τελικό αποτέλεσμα σε καμιά περίπτωση, αλλά μην τα ισοπεδώσουμε και όλα ρε συ Σέκερι!
Το σίγουρο πάντως είναι πως θέλουμε ΠΟΛΥ δουλειά ακόμα και να βρούμε άμεσα μια ποδοσφαιρική ταυτότητα για να προχωρήσουμε με συνοχή και αποτελεσματικότητα. Δυστυχώς όμως οι απαιτήσεις πλέον είναι μεγάλες, οι οπαδοί είμαστε στα όριά μας και λυπάμαι βασικά τον προπονητή που στα πρώτα στραβά αποτελέσματα θα δεχτεί τόνους κλάψας και ειρωνείας. ΕΛΠΙΖΩ να μας βοηθήσει και η τύχη στα πρώτα ματς, να πάρουμε καλά αποτελέσματα ώστε να πάρουν τα πάνω τους παίχτες ΚΑΙ προπονητής. Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί δεν αντέχω άλλη μια χρονιά από .... τις γνωστές! :roll:
Ναι,ο νιονιος εχει τον Χουντελαρ για επιθετικο...Διπλασια χρηματηστηριακη αξια απτον νιονιο εχει ΜΟΝΟ η Κ21 του Αγιαξ,μαζι με τους αναπληρωματικους της πρωτης ομαδας η αξια αυτη μεγαλωνει προφανως ακομα περισσοτερο.Σημερα παιξαμε με κανονικη αθλητικη ομαδα και ηταν το πιο δυνατο φιλικο μας μεχρι στιγμης.Βγηκαν στη φορα οι αδυναμιες μας απο σοβαρη ομαδα,αλλα αυτα που λετε για αντιστοιχησεις με νιονιο και Κ21,δεν πειθουν μαγκες.Βρειτε κατι αλλο.

Sekeris4 έγραψε:4 γκολ απ τον Αγιαξ Β'.Αυτη η ομαδα ειναι η αντιστοιχη under 20 η δικη μας....
Ναι ρε,τι να λεμε τωρα...καλυτερα να ερχοντουσαν θεσσαλονικη μια ωρα αρχιτερα να παιζαν με την δικια μας Κ20 φιλικο,τσαμπα καθυστερησαν την επιστροφη.Ειδικα αυτα τα αδειασματα και τις ντριπλες,τις εκτελεσεις και τα σουτ που καναν η β' του Αγιαξ,τα βλεπουμε καθημερινα στις δικες μας Κ20,ποσο μαλλον στην σουπερλιγδα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Odi έγραψε:Κάθε χρόνο τα ίδια.. Ακόμη να καταλάβετε οτι αυτές οι ομάδες δεν έχουν πρώτα και δεύτερα; Και πέρυσι είχε τις μισές ακαδημίες μέσα ο Άγιαξ και έφτασε τελικό Europa League. Ήμαρτον ξεκολλάτε με αυτό.
ε οχι ρε οντι ειπαμε αλλα οχι και ετσι...μην βαζουμε τωρα στην ιδια ζυγαρια καρπουζια με πατατες....

το οτι γαφαμε 4 απο τα "δευτερα" του αγιαξ δε σημαινει κατι...μπορει να παιζαμε και με τα πρωτα και να κερδιζαμε...παιζουν πολλα ρολο το κινητρο, η ενεργεια, η ετοιμοτητα, τα παντα...

αυτο που μπορεις να κρατησεις απο τα φιλικα ειναι η αντιμετωπιση ορισμενων καταστασεων απο την ομαδα...και η ομαδα σε ολα τα φιλικα εδειξε τρυπα στον αξονα...τρυπα αμυντικη, επιθετικη και οργανωτικη...το ακομα σημαντικοτερο που εδειξε ειναι δεν μπορει να σταθει 2αδα στο κεντρο ειτε προκειται για 4-4-2 ειτε για 4-2-3-1...το ειδαμε και περισυ οταν ο ιβιτς πολλες φορες στα δυσκολα προσπαθησε να τραβηξει τον αφανα στις πτερυγες για να χωρεσει τους 3 στο κεντρο...

η αλλαγη συστηματος απο τον προπονητη θα επανενεργοποιησει τα δυνατα μας οπλα που ειναι οι πτερυγες, αλλα επιπεδο η ομαδα δε θα ανεβει αν δεν αναβαθμιστει σημαντικα ο αξονας...
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Δηλαδή εαν σαρώναμε με κάνα 3-0 σήμερα θα επρεπε να ετοιμαζόμασταν για στέψη πρωταθλήματος;
Ψυχραιμία ρε.
Αλλά τι ζητάμε, λιγο να ανατρέξεις στα sites και στα σχόλια, δεν υπάρχει ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Ο ρευ πολυ ωραίος ,στο δεύτερο γκολ ο χουντελαρ παίρνει σβαρνα τον κρεσπο ,η ομαδα θέλει σεντερμπακαρα και χαφαρα και ο σερβος βγαινει και λέει οτι ειναι καλυμενος για τα πρώτα παιχνίδια ,γελάει ο κοσμος
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αν βαζατε στους παικτες του Αγιαξ σημερα φανελες του βαζελου ,εγω θα ελεγα πως ο ουζουνιδης εχει κανει πολυ δυνατη ομαδα φετος. Ακομα γελαω με παρομοιωσεις Κ20 δικιας μας η νιονιου.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ρε συ 'Αλαστορ , σχήμα λόγου ήταν ο νιόνος και ούτε θέλω να πείσω κανέναν ... χέστηκα βασικά!
Προσωπική γνώμη είναι και απλά ήθελα να τονίσω πως η ομάδα που παίζαμε ήταν τοπ.
Όσο για τον νιόνιο (δεν ξέρω αν τον είδες τις προάλλες), ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ είναι που και φέτος θα τερματίσει στις πρώτες θέσεις. Δεν την χρησιμοποίησα σαν μέτρια ομάδα .... μιας και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
Τέλος πάντως, αυτά. Πάμε παρακάτω.
Μερικοί μου φαίνεται ψάχνεστε άδικα στα φόρουμ. Πείτε και σεις την γνώμη σας και αφήστε τις πολλές σάλτσες.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Οι παίκτες μας ακόμη στα ουίσκια είναι . αυτά μετά από την κατάκτηση του κυπέλλου.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

ace1979 έγραψε:Ο ρευ πολυ ωραίος ,στο δεύτερο γκολ ο χουντελαρ παίρνει σβαρνα τον κρεσπο ,η ομαδα θέλει σεντερμπακαρα και χαφαρα και ο σερβος βγαινει και λέει οτι ειναι καλυμενος για τα πρώτα παιχνίδια ,γελάει ο κοσμος
Γιατι ρε Ace δεν ειμαστε μια χαρα για τα πρωτα παιχνιδια?. Που ακριβως διαφωνεις?

Μπερδευτικες μου φενεται, δεν εχουμε προκρηματικα ΤΣ.Λ φετος.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Alastor έγραψε:Αν βαζατε στους παικτες του Αγιαξ σημερα φανελες του βαζελου ,εγω θα ελεγα πως ο ουζουνιδης εχει κανει πολυ δυνατη ομαδα φετος. Ακομα γελαω με παρομοιωσεις Κ20 δικιας μας η νιονιου.
Οι ολλανδοι να δεις γέλια...Αυτοι που επαιζαν σημερα ειναι ο Πατραλης και ο Γκαργκαλατζιδης του Αγιαξ,δεν ειναι οι αλλαγες των βασικων.Ασχετα αν σε οποιαδηποτε ομαδα της σουπερ λιγκ παιζουν με κλειστα ματια.
Λολα να ενα μηλο.Λολα να ενα άλλο...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεδομένων των θερμοκρασιών, που μας έχουν γονατίσει τόσες μέρες, κάπου δικαιολογείς την κλασική μοιρολατρία και μεμψιμοιρία κάποιων. Οκ.
Για κάποιους λοιπόν συμπεραίνεται σήμερα ότι η ομάδα χρειάζεται καμιά ημιντουζίνα παίχτες, ίσως νέο προπονητή, δεν αποκλείεται και τεχνικό διευθυντή. Για μεγαλομέτοχο και γιο μεγαλομετόχου δεν ξέρω, υπό σκέψη.

Εγώ, παρακολουθώντας τον αγώνα, διέκρινα ότι αντιμετωπίσαμε όντως προβλήματα κατά βάση στο κέντρο. Θέλουμε ένα 6αρι μπαμπούλα! Ελπίζω να το αποκτήσουμε, ακόμα και με καθυστέρηση. Είναι απόλυτα κομβική η θέση. Τραβηχτικό πρωτάθλημα δεν έχουμε. Εύλογα, εκτιμώ, μπορεί να αργήσει χρονικά η προσθήκη αυτή. Ας γίνει όμως η καλύτερη δυνατή επιλογή, αυτό πρώτιστα, γνώμη μου, έχει σημασία. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, που κάπως υπερισχύσαμε στο κέντρο, κινήθηκε σχετικά αξιοπρεπώς το τόπι.Τρελό χαιλαιτ η μπαλιά του Τζάλμαντος (αυτός δεν την έβγαλε;) στον Μάτος στη φάση της παραλίγο ισοφάρισης! Το ανεπανάληπτο τετα α τετ του Πρίγιου και το ... σχεδόν γκολ του Μακ! Σπάσε την εκεί ρε άνθρωπα, ήμαρτον! Ο τερματάς, ας έφαγε 4, έβγαλε μια αυτοπεποίθηση. Στην ουσία ούτε τα ονόματα των άλλων 10 δεν ήξερε. Έπιασε και το πέναλτι. Ωραίος ...

Εν πάση περιπτώσει, αυτό που προσωπικά μου έμεινε σαν γεύση και θεωρώ ότι έχει και ζουμί για να κάτσει κάποιος να αναλογιστεί είναι το τι ποιότητας παίχτες διαθέτει ο Άγιαξ. Αυτά τα 3η, 4η, ... όπισθεν κοκ ομάδα του Άγιαξ είναι απλά ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ! Οι άνθρωποι έχουν την τεχνογνωσία πάνω στην παραγωγή ποδοσφαιριστών! Τους έβλεπα και τους ζήλευα. Κοντρολαρισμένοι, τεχνίτες, που ήξεραν κάθε στιγμή τι να κάνουν, διαθέτοντας τα προσόντα να το κάνουν. Αυτό είναι το απόλυτο μάθημα από το σημερινό ματς. Υπάρχει τρόπος να φτάσουμε σε μια 5ετια το ελάχιστο να βγάζουμε κι εμείς παίχτες που να έχουν το 55-60% της ποιότητας αυτών των ... "δευτεράντζων", που παίξανε σήμερα εναντίον μας;
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

CCCP έγραψε:
ace1979 έγραψε:Ο ρευ πολυ ωραίος ,στο δεύτερο γκολ ο χουντελαρ παίρνει σβαρνα τον κρεσπο ,η ομαδα θέλει σεντερμπακαρα και χαφαρα και ο σερβος βγαινει και λέει οτι ειναι καλυμενος για τα πρώτα παιχνίδια ,γελάει ο κοσμος
Γιατι ρε Ace δεν ειμαστε μια χαρα για τα πρωτα παιχνιδια?. Που ακριβως διαφωνεις?

Μπαρτσελόνα τουλαΧιστον,δεν εχεις τσουλου αλλα λες οτι πας για πρωτάθλημα και καλα
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

ace1979 έγραψε:
CCCP έγραψε:

Μπαρτσελόνα τουλαΧιστον,δεν εχεις τσουλου αλλα λες οτι πας για πρωτάθλημα και καλα
Ναι οκ, και τι σχεση εχει αυτο με τη δηλωση οτι ειμαστε καλυμενοι για τα πρωτα παιχνιδια? Του ευροπα λιγδ ειναι τα πρωτα παιχνιδια.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Στο πρωτα 30λεπτα μας εκαναν οτι ηθελαν
Τα δευτερα που λετε εδω οι πιο πολλοι..
Αυτα τα δευτερα κοστιζουν παρα πολλα ομως.
Χρειαζομαστε παιχτη στα χαφ και σεντερ μπακ..
Ο λεβεκ μαρεσει πιο πολυ απο τον λεοβατς..
Καλος ο ρευ...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Όντως ο Ρέυ έδειξε χαρακτήρα, αυτοπεποίθηση και καλά στοιχεία..
Μακάρι να δούμε πολλά περισσότερα από το αλάνι!
Στα γκολ νομίζω πως δεν μπορούσε να κάνει και περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δεν μου άρεσε η ομάδα
Ίσως φταίει που δεν είδα το ματς
Μου φτάνει ότι κερδίσαμε παντως
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”