8. Amr Warda
Re: 7.Amr Warda
Σε παρακαλώ ρε κιθαρίστα...Μην τον αναβαθμίζεις σε Άμμωνα Ρα...Guitarman έγραψε:Χασιο, ΑΝ ισχύει το παρακάτω δημοσίευμα δεν νομίζω πως είναι καφενείο ο ΠΑΟΚ.
Απλά ο Φαραώ έχει iq ραδικιού. Ανήκει στην χλωρίδα. Ούτε καν πανίδα
Από gazzetta.gr
Σ' ότι αφορά την υπόθεση Ουάρντα, ο ίδιος μπορεί να επιθυμεί άμεσα τη λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα και θα χρειαστεί χρόνος, γι' αυτό και συμβούλεψαν τον Αιγύπτιο να «κατεβάσει» την πρωινή ανάρτηση στο Facebook, με την οποία βιάστηκε να αποχαιρετήσει την ομάδα και τον κόσμο της.

Επίσης τι iq ραδικιού? Βλήτου ξεκάθαρα...

- hasio_john
Με νιώθεις σικ ...sic-4 έγραψε:Μαλλον τον Ουαρντα εννοουσε καφενειο ο Χασιο, κιθαριστα

Και όντως φίλε κιθαρίστα, ο άνθρωπος έχει τεράστιο θέμα IQ που αν δεν το συμμαζέψει λίγο, σίγουρα θ' αρχίσει να του ροκανίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Κρίμα γι' αυτόν, που έχασε την τεράστια ευκαιρία να διακριθεί στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ και να πάρει μετά από χρόνια την μεταγραφάρα της ζωής του. Ας πάει τώρα στην ακτή ελεφαντοστού να παίξει μπας και συνέλθει λίγο ο καφενές!
Γράψε λάθος Χασιο. Παρανόησα!
Το καλύτερο σενάριο κατά τη γνώμη μου θα ήταν να τον δώσουμε δανεικό με ρήτρα σε ομάδα της βόρειας Ευρώπης να τον "σφίξουν" λιγάκι και του χρόνου είτε να έρθει πίσω αλλαγμένος είτε αν έχει αρέσει να πωληθεί σε καλή τιμή. Τώρα πρέπει να ελπίζουμε πως θα βρεθούν τπτ Άραβες να τα σκάσουν...

Το καλύτερο σενάριο κατά τη γνώμη μου θα ήταν να τον δώσουμε δανεικό με ρήτρα σε ομάδα της βόρειας Ευρώπης να τον "σφίξουν" λιγάκι και του χρόνου είτε να έρθει πίσω αλλαγμένος είτε αν έχει αρέσει να πωληθεί σε καλή τιμή. Τώρα πρέπει να ελπίζουμε πως θα βρεθούν τπτ Άραβες να τα σκάσουν...
Γεια σου Γρηγόρη βοτανολόγε! Δεν ήξερα πως το ραδίκι έχει υψηλότερο iq από το βλήτο!goran 64 έγραψε:Επίσης τι iq ραδικιού? Βλήτου ξεκάθαρα...![]()
![]()

- painkiller4
Οσες προσδοκιες μου εδωσε η κινηση να σε φερουν το γεναρη αλλο τοσο απογοητευση και δυσαρεσκεια καταφερες να δωσεις σε τοση συντομη παρουσια μεσα στην ομαδα.Οπως λεει και ο μανιακος εδω και τωρα πωληση να υπαρχει και ελευθερη θεση ξενου στο ροστερ.
Guitarman έγραψε:Γράψε λάθος Χασιο. Παρανόησα!
Γεια σου Γρηγόρη βοτανολόγε! Δεν ήξερα πως το ραδίκι έχει υψηλότερο iq από το βλήτο!goran 64 έγραψε:Επίσης τι iq ραδικιού? Βλήτου ξεκάθαρα...![]()
![]()
![]()

Με τα μαθε ο prist απ έξω τα βιολογικά βρε σε λέω...

Ίσα ίσα...Έτσι φαίνεται η διαφορά μικρής από μεγάλη ομάδα...Στο σκόντο που (ΔΕΝ) γίνεται στην πειθαρχία...

Το βλέπω αλλιώς.
Περιμένουμε από τον Χ παίχτη να φερθεί επαγγελματικά και να πάει με τα νερά μας, κατά κάποιο τρόπο. Με τα αναμενωμενα από έναν επαγγελματία, αλλιώς.
Θα μπορούσαμε να τον έχουμε υπό ειδικό καθεστώς ώστε να πάρουμε το μέγιστο από αυτόν. Βέβαια αυτό που περιγράφω μπορεί να έγινε και να μην απέδωσε.
Περιμένουμε από τον Χ παίχτη να φερθεί επαγγελματικά και να πάει με τα νερά μας, κατά κάποιο τρόπο. Με τα αναμενωμενα από έναν επαγγελματία, αλλιώς.
Θα μπορούσαμε να τον έχουμε υπό ειδικό καθεστώς ώστε να πάρουμε το μέγιστο από αυτόν. Βέβαια αυτό που περιγράφω μπορεί να έγινε και να μην απέδωσε.
Οταν ο Σταφυλίδης μετά την πώληση του έπαιζε σαν δανεικός στον ΠΑΟΚ, οι Γερμανοι είχαν στείλει άνθρωπο στην Θεσσαλονίκη που τον είχε σε 24ωρη παρακολούθηση και του μάθαινε και Γερμανικά.ABOLEYTOI έγραψε:Το βλέπω αλλιώς.
Εμείς απλά θεωρούμε 'οτι παιδιά σαν τον Ουάρντα, τον Κουτσιανικούλη ακόμη και τον Χαρίση και τους υπόλοιπους (ανεξάρτητα του ταλέντο τους) ,μπορούν στα 21-22 τους να διαχειριστούν μόνοι τους την τεράστια αλλαγή στη ζωή τους που φέρνει ένα συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.
Αυτά γίνονται μονάχα σε ομάδες χωριά-καφενεία, που κοιτάζουνε πώς να "σώσουνε" τις χρονιές...ABOLEYTOI έγραψε:Το βλέπω αλλιώς.
Σε "ειδικό καθεστώς" κανένας δεν μπαίνει σε μεγάλη ομάδα αδερφέ μου...
Πάνω απ όλα είναι ο επαγγελματισμός πλέον, αν είσαι ρεαλιστικά μεγάλη ομάδα κι όχι στα λόγια...
Υ.Γ. Αλλά και παλιά ούτε ο Κούδας δεν ήταν σε ειδικό καθεστώς...Τότε που είχαμε την αγωνιστικά ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ...
-
Ο κύριος Σταφυλίδης , Βιερίνια , όταν πήγαν σε μεγάλα club φάγαν πάγκο ένα χρόνο μέχρι να μπορέσουν να παίξουν όπως θα ήθελαν οι ομάδες τους , το ίδιο γινόταν με τον Κωστίκο τον Δημόπουλο μόνο ο Σκαρτάδος είχε παίξει κατ ευθείαν . Εμείς εδώ παίρνουμε ένα ταλέντο με προοπτική και είτε το βάζουμε να παίξει την επόμενη μέρα ... είτε τον δίνουμε δανεικό αριστερά και δεξιά και χάνεται , .... έτσι ούτε ταλέντα βγάζεις αλλά γίνεται και το σωματίο ασόβαρο...όσο για τα μειωμένα IQ αυτά τα βγάζουν τα φαιρέφωνα του γαύρου που πέρνουν πληροφορίες μέσα από την ομάδα ..........
Το παιδί είναι στόκος, και άσε τώρα τα και καλά φαιρέφωνα.
Διαπιστωμένο
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαπιστωμένο
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk